|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
7.3.2006 16:51:48   
Anonimen
Midva sva tudi bila malo na sončku. Ampak res malo, ker so ceste neprevozne (kaj šele pločniki), pa kar precej je pihalo.
Ja, tudi Primož se zadnje čase podnevi zbuja z jokom, niti očk ne odpre. Danes je sploh pravi jokavček, pojma nimam, kaj mu je. Imam občutek, da se je začel bati, če me ne vidi več, kar v jok. Upam, da ga bo minilo.
Evo..... že user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
7.3.2006 17:36:50   
petarda
Ej, jaz sem danes čisti zombi. Že včeraj me je nekaj grlo bolelo, ponoči pa se je še razbolelo. user posted image  Moj user posted image  je bil ponoči tudi čisti user posted image . Evo do zdaj ste se mi smilile tiste, ki vas vaši user posted image  ne pustijo ponoči spati, zdaj pa bom že med vami?user posted image  

Je šel spat zvečer ob 19. uri in je kar spal. Jaz sem šla spat ob 22. uri, pa sem ga vzela iz posteljice in mu dala jest. Je ful vlekel, pa sem si mislila, da sem zdaj na konju do kakšnih treh zjutraj. Figo. Opolnoči jok. Sem mu dala dudo, ga pobožala, je zaspal do deset čez polnoč, ponovi vajo, do dvajset čez polnoč. user posted image  Ob pol enih sem mu dala jest. Je spal do 4. Sem mu dala jest in se je premetaval do 6. Pol sva pa vstala.

Je pa res, da zdaj čez dan veliko spi. Upam, da ni zamenjal noč za dan.user posted image  Pa mam radio prižgan, po telefonu se pogovarjam, kuham, pa nič, kar spi. Ko se zbudi je dobre volje, ampak le dokler me vidi, ko grem na wc jok. user posted image  Ne vem bomo vidli kako bo danes ponoči. Mogoče pa ga nebi smela zbujati zvečer? A kaj ko upam, da bom pol lahko malce dlje spala. No, pol pa mam.

Ej Tincci SUPER!! Upam, da ti bo tudi danes ponoči tako lepo spala. Si kaj razmišljala kaj bi lahko vplivalo na tak spanec? S čim si jo tako zmatrala?user posted image

Evo groza, ena prej, me je zastrupila z murenčki. Mur, mur, mur, MURENČKi, mur, mur, mur, MURENČKI. user posted image user posted image user posted image user posted image  

URŠKA kaj lepega si kupila?

Jaz pa grem v soboto k frizerju, ker ma tast fešto ob Abrahamu. Komaj čakam. Upam, da bo moja Lukica pridna. user posted image  Ne vem zakaj ga tako kličem. Pa si nisem želela punčke, kot bi mogoče kera pomislila. Se moram odvadit, da mu ne bo ostalo.user posted image

Joj, kolk sem se razpisala. Evo zdaj grem pa miške pečt. Res ne vem kaj mi je, ampak sladko mi zadnje tri dni taaaako paše.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.3.2006 18:11:11   
Anonimen
Naty vzela sem bel kompletek, s tem, da smo mu dali delati isto kravato kot bo imel ati. Da malo razbijemo belinouser posted image .

MAx se je včeraj basal s kuhano jabolko, danes pa je 1. probal banano. Njami.
Najbolj je pa nor, ko mama pije z velike flaške (plastenke) in ga držim. Zadnjič je tako besnel, da sem mu morala dati piti iz plastenke, včeraj pa kar iz kozarca.user posted image

Ko se Max zbudi je še vedno dobrovoljček. Imamo pa drug problem. Ker sem večinoma sama doma z Maxom, ne ve drugače zaspati kot v moji bližini. Sem si šla včeraj poročno obleko probat, pa me ni bilo 1 uro in ko pridem domov, sem mislila, da se mi bo srce strgalo. MAx ni več jokal ampak kolcal. Ati ga ni mogel na noben način potolažiti. Niti stekleničke noče od njega vzeti. Ko sem ga privila k sebi je še eno uro kolcal na joški. Sploh ni mogel jest, je kar zaspal od utrujenosti.
Danes pa ista pesem. Spet si grem probat obleko (tokrat sta šla z mano in čakala v drugi sobi, ker nočeva, da bi dragi videl obleko), ko naenkrat začne Max kričat. Solze so mu kar lile po licih. Komaj smo folgali obleko slečt, da sem ga lahko stisnila. Seveda je spet nisem sprobala, ker smo jo morali prej sleči in bežati domov. Mi je Max v 2 minutah zaspal na rokah. JE dragi rekel, da se je MAx celi čas smejal nato pa naenkrat jok.
Včeraj sta se pa v vozičku furala, pa je začel kričaati. Pa tako se rad vozi. Meni v trenutku zaspiuser posted image

V soboto bi morala imeti dekliščino pa sem jo morala zdaj odpovedatiuser posted image

Jutri pa moram na pogreb, ker je od sodelavke mož umrl. Max bo pri babici in dediju. Kako bo jutri si sploh ne upam pomisliti. Pa je bil že večkrat sam z atijem, pa tega ni nikoli delaluser posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
7.3.2006 19:06:57   
Naty_ka
Joj, ženske, mene je že strah! Se mi zdi da ti naši novemberčki eden za drugim nočejo več spat ponoči, tako kot so prej. Le kaj vse še mene čakauser posted image

URSKA, to z kravato je super ideja. Zanima me samo, če mu jo boš zvezala kot se kravata prav veže? Jaz ti tega nebi priporočala, ker se bo malemu potem zmešalo. Poslikala sem Sergejevo srajco in kravato, če te zanima. Slike sem dala v album KO SE IGRAM...Tak sistem se zelo obnese. Našega ni nič zategovalo. Samo ti svetujem, ker se mi zdi da otroku glih nebi pasalo če mu zavežeš kravato okrog in okrog vratu.

Tudi jaz sem večino sama z našim user posted image  in me je že prav strah, kaj se bo godilo. Zato pa izkoristim vsakega ki pride, da ga hrani ali pa mu ga dam v roke, da se navadi čim več ljudi. Razmišljam pa, da bi ga enkrat tedensko dala na "počitnice" k babici, da se navadi na spremembo.

Se bodo jutri vaši user posted image  spomnili na vas in vam prinesli user posted image  ali pa user posted image  user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.3.2006 19:20:59   
Lory
Lory, zakaj pa ima tvoj dragi ogrodje od vozička???

Smo se pripeljali od nekod in sva samo lupinco odnesla ogrodje je pa v avtu ostalo.

Urska, ti kar malo zavidam (te priprave na poroko in vse to)user posted image
To sem jaz doživljala že pred 7,5 leti. Uf je že dalečuser posted image
Pri nas pa mala rabi pol ure da se zbudi in učke odpre. Pol pa še nekaj časa rabi da ugotovi kje je, pol pa nasmešekuser posted image

No zdaj pa muca joka, ker prdka, jo grem tolažit.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.3.2006 19:39:41   
Anonimen
Tiste, ki ste 1. mamice: LETOS SI PA TUDI ME ZALSUŽIMO ROŽICO NA MATERINSKI DAN. jAZ SE GA ŽE TAKO VESELIMuser posted image user posted image

Naty kravato bodo naredili na gumico, če ne jo bom pa odrezala pa prišila na srajčko. Čeveljčke je pa dobil satenaste zraven.user posted image

Kupila pa sem (za Maxa)
- spomladansko jaknico - modro-oranžno
- spomladansko jaknico, ki je podložena z še eno jopico (1=2) - rdečo
- 2 bodija s kratkimi rokavi (oranžen, bel)
- 4 badije brez rokavov (2 zelena, 2 modra)
- belo jopico - pleteno
- sive kavbojke
- 2 majčki z dolgimi rokavi (zelena, olivna
- belo polo majčkođ
- bele dolge hlače za poletje - lahko so tudi kratke (se snamejo hlačnice)
- zelene hlače
- jopico s kapuco - kao trenirka - turkizno modra
- majčko z dolgimi rokavi (malo debelejšo)
- kompletek za krst (hlače na črto, suknjič, srajčka, metuljček)
- čeveljčke za krst

Mami si je pa kupilauser posted image :
- sivo jopico s kapuco
- belo jopico s kapuca
- 3 navadne majčke - kratki rokav - pod jopico (belo, sivo, roza)

Danes se mi je pa dalo zapravljatiuser posted image . Še dobro, da ati ni dal svojih zlatih karticuser posted image

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
7.3.2006 19:49:59   
Anonimen
Lory mi ne rabiš zavidati priprav. Sem tako utrujena od Maxija, da sploh nimam volje se veselituser posted image . Ko smo prišli opoldne iz MB-ja sem še šla malo z Maxom ven, da kupim vse za kosila, pa sem se kar spotikala. Še dobro, da sem imela voziček pred sabo, ker bi drugače na nos padlauser posted image . Danes sem si še naročila pušeljc, cvetje za na avte, za na prsi. Jutri pa moram še enkrat iti, ker sem pozabila na cerkevuser posted image .

Pa torto še moram speči, da jo bom nesla v hotel, ker želiva imeti čokoladno torto z mouse peno, kot jo delam jaz. JE zelooooooooooooooo dobra. Še vsak je hotel imeti recept, ki jo je probal. Na torti pa bodo raztreseni lističi vrtnic, kot jih bom imela v šopku.

Sanja, ne bom imela kal, ker mojemu pušeljc ni všeč tak kot je meni. Zdaj bodo pa velike vrnice (bež in par roza, pa malo zelenja, pa rumenih vrtnic ...) v glavnem bo zgledal spomladanski. Če ga katera želi videti, naj zavije v trafiko in pogleda. Na 1. strani revije Moja poroka je.

Pa še sedežni red za 160 gostov moram nareditiuser posted image , pa prte za na mize izbrati, pa cvetje v vazah...user posted image . Jaz bi pa raje spalauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
7.3.2006 20:14:51   
amy26
Sanja, zakaj pa zbujaš malega da je, če ti še spiuser posted image , men ko zaspi recimo ob 19 uri ga več ne budim, ker vem da po potegnil tam do 2-3 in nič več mi ne bi spal če bi ga vmes zbudila recimo ob 22, sam ritem spanja bi mu podrla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
7.3.2006 20:38:45   
amy26
Urška, kdaj pa sploh je materinski dan, skos pozabimuser posted image ,dvomim da bom od user posted image  dobila kakšno rožico na ta dan, upam da jo bom vsaj za 8.marec, če ne bo pozabil user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 759
7.3.2006 20:40:48   
Anonimen
Urska, pa si si res duška dala user posted image . Jaz še kar nekaj časa ne bom rabla it v šoping za Primoža, ker ima vsega preveč. Moja mami pa se tudi ne more premagat, da ne bi cotik domov nosila.
Glede priprav za poroko pa te občudujem, da zmoreš vse to. Samo glej, da se boš vsaj malo prej spočila, bo treba celo noč plesat.
Ja, 8. marec... upam, da bo z user posted image  prišel, tako kot pred enim letom. Samo na kolena mu tokrat ne bo treba user posted image user posted image user posted image  

Mirno noč s čim več spanja želim vsem skupaj!

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
7.3.2006 20:43:42   
Anonimen
Amy letos ne boš pozabila na materinski dan- te bom jaz spomnila, ker se tisti dan poročim user posted image user posted image user posted image   25.3.user posted image user posted image user posted image

someon - moj ima že polno omaro. Vendar kaj, če si ne morem pomagati user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.3.2006 20:45:21 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
7.3.2006 20:58:13   
tincci
Punce, kje se kupi kakšna lepa oblekica za krst za punčko (v LJ)? Taka, da se lahko še kdaj uporabi pa da nima tistih čipk pa kiča kot ga imajo velikokrat... sem zahtevna, a ne user posted image

Sanja, včeraj je prvi dan dobila riževo kažico dopoldan, sicer par žličk, ampak očitno je pomagal, da je prvič po doooolgem času ponoči lepš spala. Dons sem ji dala spet pa bomo videl. Dons je že ful obvladala jest po žlički user posted image

H se tudi včasih zbudi pa kar joka in niti oči še ne odpre. Baje v 3-4 mesecu začnejo ful več sanjat pa zato tudi bolj nemirno spijo ... mogoče sanja kaj čudnega, kaj pa veš... včasih se pa zbudi pa je pridkana pa srčkana pa se reži pa svoj gi-gi nabija user posted image Joj, jst jo skos lubčkam, prov osladna sem včasihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.3.2006 21:03:09   
Anonimen
Tincci midva Maxa tudi non stop lubčkava. Včasih ves smrdiuser posted image  po obrazu. Jaz si ne morem pomagati.user posted image  Bi ga pojedla.

Kje je pa naša wawa? Zdaj ko je njeni lubči prišel domov z Grčije, nima časa za nas, ker verjetno skoz user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image . Go wawa go!

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
7.3.2006 21:05:42   
petja
Tincci, men imajo ful luštne oblekice v Zari. Jaz za mojo user posted image  ne bom kupila bele, ker mi to pač ni všeč. V bistvu so mi te obleke za krst prav grozne. Tako da moja bo definitivno imela nekaj takega, kar ji bom še lahko oblekla.

Imajo pa v Zari res luštne zadeve za punčke. Pa ful majhne številke!!! Tako da boš ti za Hano verjetno morala kupitu kar za 2 leti user posted image . Ne, resno, imajo ful majhne številke - bodi pozorna na to, če se odločiš za nakup tam.

Lp, petja

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.3.2006 21:18:21   
Teni_

Pozdravljne.

Mi na srečo še vedno lepo spimo od osmih zvečer pa vsaj do 5 zjutraj. Včasih še dalje. Bova pa v soboto ali nedeljo začele s sadjem. Verjetno kar s kakšno banano, da jo malo zapre. Saj ni rs, da je skoraj vsakič pokakana, ko jo previjem. Če je ne previjem na 3 ure, ji vse pride skozi. Včasih že prej, tako, da jo vsaj 2-3 Xna dan preoblačim.

Sem pa zdaj dva dni totalno izmučena. Teja je doma, ker ima bronhitis in po cel dan plazi po meni. Eh, bo že.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.3.2006 21:19:31   
Pikica76
Petja a res ne bi ene hude s 3-kilogramsko čipkico:)

Punce prosim povejte mi kako zgledajo te riževi kosmiči, ki jih nekateri kuhajo za otroke. Ne mislim tistih kašic, ki se zmešajo z vodo od Milupe, ampak baje obstajajo taki naravni. A katera ve, če jih imajo v Mercatorju na tistem oddelku z zdravo prehrano?

Mi smo že 3. dan na zmisanem jabolčku in nam je zelo všeč. Se je pa danes zgodilo, da je proti koncu sadnega obroka čist znoru in se je začel dreti tako, da mu je jabček kar letel iz ust. In potem takoj na joško, pa je blo ok. Zihr je mislu, da mu je kdo joško ukradu.user posted image

URSKA, kje si kupila obleko za tamalega za poroko? Kako pa zgleda a so hlače na rob? Kaj ima pa gor oblečeno?
Mi se tudi poročimo junija pa še nič nimam zrihtan (razen gostišča). Čakam, da skopni sneg potem grem pa po obleko.

URSKA pa še to, našega fantka je tudi zadnjič dal oči spat (seveda jaz sem bila pa v mestu in me je ves paničen klical ja kaj pa nej zdaj naredi), pa se je pol ure tako drl, da se je komaj pomiril. Sedaj sva pa uvedla, da ga daje oči vsak drug dan spat, mami pa visi na internetu in se je zadeva umirila.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.3.2006 21:32:45   
petja
Pikica76, ti kar zajebavi! Dobr veš kakšna sem! Mi sploh ni jasno, zakaj za tamalo vsi kupujejo roza stvari - pa kaj pol če je punčka, a potem mora bit pa skoz v roza oblečena user posted image .

Sicer sem pa jaz tukaj našla eno trgovinco, kjer imajo take "tahmašne" obleke za user posted image , tako da ti lahko slikam in pošljem po mailu. Če ti bo všeč ti lahko kupim. Sam ne vem kolk bo Tilen takrat velik - pomoje že 100 cm, al kaj?

Glede spanja pa - pri nas je še vedno mami zakon. Kar pomeni, da nikamor ne more, ko je dete zaspano. No, jo pa zjutraj očka zabava, pa jaz še kakšno kitico odspim. Pa ponoči je kdaj ful prijazen in mi jo prinese, da jo podojim user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.3.2006 21:40:07   
Naty_ka
MojcaH, glih sem gledala kdo je vse prisoten na forumu in sem vidla tebe, pa sem si mislila, da se nam več nič ne oglašaš.
Me veseli, da je vse v redu.user posted image
Povej mi nekaj: kako pa kaj dieta? koliko kg si že izgubila?
Jaz sem zadnjič začela a sem po enem tednu obupala user posted image

inteligence.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 768
7.3.2006 21:47:20   
Teni_

Ne, da se ne bi hotela oglasit, enostvno ni časa. Ko pa kaj sem pogledam, se pa tudi oglasim.

Do zdaj sem šla dol 12,2 kg in imam zankrt malo več kot 10 kg manj kot pred zanositvijo. Zdaj se je kar precej  ustavilo in gre na teden dol nekje od 300 - 600 g. Pa sem vseeno srečna. Če bi šlo vsak mesec toliko, je tudi nekaj. Enkrat mi bo uspelo prit na željeno težo.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
7.3.2006 21:51:21   
Naty_ka
MojcaH, iskrene čestitke, za tvojo vztrajnost in uspeh!user posted image
Res sem vesela, da vsaj nekomu uspeva, če že meni ne...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.3.2006 7:52:00   
Teni_

Hvala. Pred mano je še dolga pot glede kg. Še vsaj 25 kgbi morala spravit dol. Ampak tudi če vsak mesec gre dol 2 kg, je tudi to nekaj. Do drugega poletja bo že. Do tega bi rada še vsaj 10 kg shujšala, samo dvomim, da mi bo to uspelo. Bom pa še julija ennkrat začela to dieto.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.3.2006 8:01:43   
Anonimen
OOOOOOOo Mojčika. Se mi zdi, da te moramo večkrat poklicati, da se javiš kaj. No, te bom od zdaj naprej vsaj 1x na teden klicala.user posted image . Deal?
Ja, pa čestitke za -10 kg. Dobra siuser posted image user posted image user posted image

Pikica obleko za malega sem kupila v Aladinu v MB. Hlače so speglane na rob. Gor pa ima oblečeno srajčko (na body seveda) in suknjič bel. Pa na srajlči je še metuljček, s tem, da ga bom jaz odstranila in gor prišila kravato, kot jo bo imel moj mladoženec. Mladoženec >>> mož >>>user posted image  kako se to smešno slišiuser posted image

Tincci imaš prav! Jaz sem danes dala Maxa ob pol dvanajstih, ko je 1. vstal in ko sem ga nahranila, kar k meni spat. POtem se je pa spet budil tako kot vsak dan na 1-2 uri. Vendar sem ugotovila, da se sploh ne zbudi, da spi in joka v spanju. Dala sem mu lubčka, ga pobožala, dudko (ponavadi je ni nitivzel) mu rekla Maxi aja, aja, pa je naprej spal. Očitno res samo močneje sanja in se zato pogosteje kao zbuja. No, če pomislim, da sem ga prej vedno dvigovala iz posteljke in ga dajala na joško in ga pri tem zbujala, mi je jasno, da se mu je cel ritem podrl. Zdaj ga bom kar po 1. zbujanju pustila pri meni v postelji. Pa bomo videli kako bo čez en teden.

Sanja saj res, zakaj  pa Lukico zbujašuser posted image ?

Za vse: Kakšen stolček za hranjenje imate? Jaz ga bom šla danes nabavit, pa ne vem kakšnegauser posted image . Mi gre na živce, da takrat ko imava z dragim kosilo, da mora biti Max na tleh v ležalniku zraven naju. Tako bo pa v stolčku. Pa tudi ko sem mu dajala jabolko in banano mi je bilo zelo težko ga takole hraniti.

Pa, ko bi videle, kakšna paceka sva bila včeraj, ko sva jedla bananouser posted image . Malo je šlo mimo, drugo pa poleg user posted image . Užival je pa takoooooouser posted image . Od dveh kolobačkov banane, sva pojedla verjetno pol.user posted image   Zdaj bodo pa začeli pralni stroji delati s polno parouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
8.3.2006 8:43:01   
Teni_

Ja URŠKA, ti kar daj.

Mi imamo stolček še od Teje, ampak ga Teja uporablja, ker je tisti, ki se potem raztavi v mizico in stolček. Verjetno bomo še za Niko kar tega kupili pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.3.2006 11:12:27   
Anonimen
Najprej Mojci čestitke za vztrajnost user posted image user posted image user posted image . Če imaš kaj viška (vztrajnosti, ne kg - teh imam tudi samauser posted image ), se priporočam! Jaz se kar ne morem spravit, pa bi bilo dobro.

Kaj res že vse dodajate? Je katera klicala patronažno? Meni je rekla, da se vidimo, ko začnemo uvajat gosto hrano. No, jaz bom počakala na polne 4 mesece, pa mogoče bi mu še tistih 14 dni štela... ne vem.

Mi bomo uporabljali stolček ala trip-trap. V jeseni so bili v Sponi ful ugodni. Dobil pa je tudi en leseni stolček z mizico, tega pa bo verjetno kar za igranje uporabljal.

Veliko sončka danes!

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
8.3.2006 13:07:43   
amy26
Midva sva pa glih kar prišla od zunaj, zelo toplo le mal piha, moj Aleks je pa seveda skos spal pa še vedno spi.

Zadnje dni opažam da mi ful male je iz flaške, komaj v njega spravim 70ml redko kdaj 100ml, pol ga priklopim na zizo to pa z veseljem vleče. Ne vem kaj je zdaj to pred 14 dnevi je zavračal joško zdej pa flašo.
Kdo bi razumel te naše otroke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?