Pia67
|
Živjo! Nina zverina spi (odkar je v vrtcu zaleže popoldan za 3 ure , sem jo zmatrala na "gorskem" zraku, domov sva prišli kot 2 močerada, ker je obrisala vsa debla in klopi na Gospodični. Upam, da bo nahodu kaj nucal in da ga bo konec (že 8 dni po izbruhu...). Tako vneto vabim na , pa častit sem hotela za 1. RD. ŽAL ODPADE, vsaj zame . Zjutraj me kliče soplezalka, da jutri ne more, tako, da sva kosilo in kavo preložili na torek. Verjamem pa, da vam časovno ravno ne znese. Še zlasti onim, ki so že v službi, vrtičkarjem itd. Tako, v torek bom odvlekla še mojo mami v LJ, ker bova že jutri naredili tlako v vinogradu (sodi, klopi, preša in kadi čakajo na jesensko pranje...). Glede Celja sicer ni blema, samo mi je tako čudno pri srcu, ko gledam Nino, ki na otroških igriščih kar golta z očmi druge očete. Ko jo kdo ogovori, pa se sramežljivo skrije v moje naročje. Sicer sem Gagiju omenila srečanje, pa je začel z varčnim predavanjem o cestnini, gorivu in smislu kaj naj bi tam počeli. Sem ga po hitrem postopku utišala. 2ursae, res je, držim se za glavo in moje hlače še vedno krasijo mastni madeži nadeva torte. Nina pa je vzljubila čokolado. So pa fotke slabe kvalitete, saj je neobdelana zadeva velika 2,5 Mb in potem ob kompresiji, ki je 5% začetne vrednosti pade na 80Kb in je temu ustrezno močeradasto zmorjena. Glede nahrbtnika imam dostikrat slabo vest, da mučim malčico, ker jo tolikokrat prenašam naokoli (skupaj z nahrbtnikom je težka dobrih 11 kg in je dobra obtežitev za kak trening). Upam, da je vaš RD uspel čeprav je mal kislo vreme, ampak danes je vsaj v NM kar prijeten. Bunda: prečekirat moram situacijo pri nečaku, ker je bolj majčkene in drobčkane sorte (pri 4 letih tehta 12 kg, pa se neki sekiramo glede tež naših najmlajših) bi morebiti pojerbali kako bundo. Nina ima H&M vetrovko, ki jo imava redno za v hribe, da jo ne prepiha in spodaj flis. V Straži pri NM je tovarna in trgovina Sevil (prodajajo tudi BC) in so vse zadeve 40% cenejše. Trenirke so 1.300 SIT, za flis sem dala 3 jurje. Meni se zdi kar poceni, ker je zelo kvalitetna roba. Katja, kako je z nogo? Zoprno, pa to se tako dolgo časa zdravi. Niča pa je tudi bruhala ponoči, ker je bila polna smrklja in se ji je zaletela slina, pa smrkrelj, potem pa smo imeli maše pri čiščenju in preoblačenju. No, če ti prideš sama, bom pa tudi jaz zmogla. Hecam se, saj ni point v tem z ali brez, morasti so mi družinski shodi, ker se vseeno počutim mal drugače. Kaj čem, pa bi prej mislila, prav mi je. Nika35, če se ti odlepi obliž in nalepiš novega, je v slednjem koncentracija hormonov večja, torej moraš obliž itak odlimati, ko pride ciklus h koncu. Za ceno ne vem, ker me je to dejstvo odvrnilo od uporabe (ko tečem se zaradi viška kg znojim ko ). Vem le, da je Yarina samoplačniška, 1.600 SIT in da ima najmanjšo možnost, da te čedno napihne.Škoda za kavo, upam, da se boš v službi vseeno prijetno počutila in da ti ne bodo 1. dan vse naprtil. EVA in LUKA vse naj, naj... NIK veselo raziskovanje okolice na dveh nožicah. Nina je dobila sestrično Ajdo. Kako lepa dojenčica ( je taka ko kaka lutka), pa tako majčkena se mi zdi. Pa je le nekaj gramov in cm manjša od Niče. Nina je preva velikanka ob njej. Ima pa že žuljček na ustnici, taka mala požeruhinja je. Damjana
|