|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.9.2006 11:55:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   [Brisano sporočilo]
16.9.2006 18:59:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
16.9.2006 19:19:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2378
   RE: septembrke 2005
16.9.2006 20:11:08   
ninocka
Eva vse najboljse za 1. svecko!!!! Pa mamici tud cestitke, a ne user posted image

NIK BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Matr, kr dva maratonca v enmu tednu smo dobile user posted image user posted image user posted image
Tery, ti mej pa zdej oci na cca. 80 cm visine in ne vec na 30 user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.9.2006 20:36:57   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  Nik!!! Jeeeee user posted image . A lahko verjameš, da je bil svoj čas v razvoju bolj pri repu septemberčkov, lej ga pa zdaj user posted image . Bravo, tole je pa od sobote res zašibalo. Še enkrat čestitke in en čin tudi od mene, k mamo glih šampanjc pri hiši user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.9.2006 20:55:23   
tažana
čao punce.

tole poredko oglašanje pa ne prinese nič dobregauser posted image .
čist sem ven in sploh ne vem kaj se dogaja. sej preberem za nazaj ampak je toliko stvari na enkrat, da ne koncu pozabim od koga sem kaj prebralauser posted image .

TOREJ
ČESTITKE VSEM KI SEM JIH ZAMUDILA!!!
ANŽE IN EVA ŠE NAPREJ BODITA PRIDNA IN VESELA!
LUPČKA VAMA POŠILJA KATARINA!!!

Med tem ko se nisem oglasila sem zopet postala teta mojemu nečaku URBANUuser posted image . sno bili in smo še vedno zelčo veseli.

medve s Katarino pridno hodiva v vrtec, kjer se vztrajno skrivava druga pred drugo. mora vzgojiteljica pri roki imeti kar eno "cunjo" da jo pokrije, ko grem mimo, zraven pa dela NI- NI KATARINEuser posted image . zaenkrat to še pali, kaj bo pa kasneje bomo pa videli.

mi bomo  katarinin roj. dan praznovali drug teden, v petek za otroke, v soboto pa za mame in ate.user posted image

na naše skupno praznovanje pa tudi za nedeljo težko rečem ker  moj user posted image  dela na petek in svetek. čez vikend je redko kdaj frej. saj veste takrat je največ turistov. bomo videli. potrudila se bom da pridem.

Katarina se je ravno te dni pričela premikati po kolenih. tudi dvigne se ob kavču. in če jo kdo prime za roke prav veselo vzdiguje noge levo- desno...
očitno se tudi mi počasi bližamo novemu mejnikuuser posted image .

to bo zdaj vse.
pridne bodite.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.9.2006 21:09:10   
TVN
Smo nazaj iz Term Olimia! Superca! Krasno vreme, cel kup obiskov (zaradi RD), kar pomeni, da smo kar naprej praznovali. Pa nismo imeli nič proti. Pravo praznovanje pa sledi predvidoma šele 01.10.

Hvala vsem za prisrčne čestitke!

Malce je že pozno in Nika bo morala spat, zato bom kratka.

Za napis na majčkah se strinjam s teto beto - očitno smo mi s Filo-faksa na isti valovni dolžini. Sicer sem po izobrazbi germanistka-anglistka, pa vendar se ne strinjam z angleškimi napisi. Moje mnenje je, da je teh tujk čisto preveč povsod. Sva ravno z možem govorila o tem v Podčetrtku, kjer so odprli nov hotel Sotelia. Notri je cel kup kongresnih dvoran in barov s tujimi imeni. Pa v Šmarjeških toplicah so prav tako odprli nov hotel - Vitarium + Wellness Spa & Clinique. Pa lepo vas prosim, a smo v Sloveniji ali ne? Skrajno bedasto se mi zdi, da imamo tričetrt stvari napisanih po angleško.

Glede velikosti se bomo težko uskladili, ker so naši septembrčki tako različni. Naša Nika nosi 86 oz. 92. Ravno v toplicah je dobila eno majčko (velikost za 2 leti), pa ji je bila premajhna, tako da sem jo nesla zamenjat.  Meni je vseeno ali so dolgi ali kratki rokavi, barva rdeča je o.k. pod pogojem, da se normalno pere in da je dovolj kvalitetna (da ne gre v barvo!).

2ursae, me veseli, da ste uživali v Atlantisu. Saj sem rekla, da je fino. Se še spomniš, ko sem spraševala, če bi se kdaj dobili tam? user posted image

Pia, hvala za podatke o obližu. Ja, res je neprimerno, da med savnanjem odpade. A če gre dol in namestiš novega pa ni o.k.?! Koliko pa stane tale zadevščina?

Bund in zimskih jaken še nisem kupila, vendar že močno razmišljam o tem. Bom pa najprej preverila pri kolegici (ki me tudi sicer občasno zalaga s cunjicami), kako ona stoji s kakšno zimsko zadevo.

Takole na hitro mislim, da sem vse preletela. Vsem novim sprehajalcem user posted image .

Nika je tudi naredila precejšen korak naprej med dopustom. Sedaj brez težav vstane ob opori in stoji. Počasi se tudi spusti z eno roko in poskuša narediti samostojen korak brez opore. Ji pa nikakor ne rata spustiti se nazaj dol. Ona preprosto štrbunkne na tla z viška in z vso težo. A so vaši tudi tako delali? Kako naj jo navadim, da se ne bo kar s cela spustila na tla?!

Šibam uspavat mojo malo pošastko. Se slišimo. Aja, pa še to: v ponedeljek grem v službo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Odgovora še ni, ves dopust pa tudi ne nameravam skurit, sploh če bo na koncu odgovor ponovno negativen.
Tako da, Pia, kavica odpade. Odveč je poudariti, da bi veliko raje kofetkala s tabo in Ninčo, kot pa sedela v službi za pisalno mizo.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.9.2006 22:26:58   
doroteja23
Ojla!

&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/friends.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=50 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/friends.gif" width=64>Najprej vse najboljše za rojstni dan!!!&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/friends.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=50 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/friends.gif" width=64>

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Nik!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa veselo v poskok. Da mami nebo dolgčas.

No pri nas je vse po starem. Mi bomo praznovali rojstni dan na kmečkem turizmu, ker bomo ob ene imeli še tud krst. <<<<<<ga še nismo imeli. Smo rekli da bomo imeli krst poleti potem pa je bilo skoz nekaj narobe. Tak da bo komaj zdaj. Bomo pač združili vse skupaj.

Za srečanje pa je tak. Tudi moj user posted image  ima tako službo da dela tud med vikendi. Ja vlak pač ne izbira dnevov, da nebi vozo. Ponavadi dela skoraj vsak vikend. No saj pride kak vokend da je doma ampak res redko.
Za napis pa mi je vseeno, bomo pa jo imeli, kljub temu če slučajno res ne pridemo. Saj smo tud mi septemberčki.

No to bi blo zaenkrat vse se še pišemo. 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.9.2006 9:25:33   
KiSsMyAsS
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo NIKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nas tamali je bolaaaaaaaaanuser posted image - in to ze 2 dni. Vceri je zaceu full kasljat in smrka skos, tako da sm ga peljala na inhalacije in pa aspiracijo iz noska. Sicer je dans ze mal boljse po tistih inhalacijah, ampak se useeno mu tu pa tam piska notr, pa smrka tut. No vse to sm opravila se danes, preden sm sla po tortico - Nodija. Vse ze mam pripravljeno za praznovanje, upam da bo tamali okej in da nebo problemov. Ko bojo slikce, jih dam v album.

Dejte mi se enkrat prosm povedat, kdaj je nase srecanje, da precekiram svoj urnik - upam da nimam nc takega, kar bi me odvrnilo od srecanja.

Lepo se mejte, kljub malo slabsemu vremenu, jst grem pa pripravt narezek, mam se kr neki dela s tem. Se slismo user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.9.2006 9:40:30   
kati*
živjo - joj, sej sploh ne uspem vsega prebrat, ker ste bile tako aktivne user posted image

najprej vsem čestitke (enim z zamudo) NIKA & EVA & ANŽE VSE NAJBOLJŠE IN UPAM, DA BOSTE TAKO SRČKANI ŠE NASLEDNJE LETO user posted image

NIK & EVAN PA user posted image user posted image za prve korakce

no, mi smo se bolj ali manj zdravi, smo se borili z virozo več kot teden dni (nobenih drugih znakov kot neješčnost, temperatura - še zdaj ne vem kaj pravzaprav smo preboleli). Upam, da bo s ponedeljkom začel vrtec malo bolj normalno.

Sicer pa imamo končno dokončano sobo in danes se seliva v svojo spalnico!!! user posted image

Glede majčk - meni je vseeno, izberite ve, jaz jo bom pa kupila. Ali bomo imele tude me majške, ali le mali divjaki?

lp, K

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.9.2006 10:29:58   
2ursae
Pia, končno sem pogledala tvoje rd slikce. Ful so super. Ej, kaj sta frajerki, ti tkole s pohodnimi palicami, tamala ti pa čer ramo kuka user posted image . Pa kolk se je dobr torte lotila - čaki, a se ti morda tam zraven za glavo držiš? user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da si imela velik robčkov s sabo pa rezervne cune tud ... pa zate najbrž prav tako, glede na to, da si jo imela v naročju user posted image

A ma še ktera rd slikce že? Od Ninočke sem jih videla že v živo, so tud totalno kjut. Na moje boste morale še mel počakat, pa sploh niso ne-vem-kaj, ker sem raje snemala in sem tko dobro staro škljocanje zamudila.

Nas čaka danes še eno praznovanje, pol pa mir.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.9.2006 13:26:31   
benika
user posted image  VSE NAJBOLJŠE EVA IN LUKA!!!

Iskrene čestitke tudi mamicama in očkoma.

2ursae, mi smo že začeli z nakupovanjem zimskim cunj. Po bunde in ostale dražje zadevice se bomo odpeljali kr v Avstrijo, sva mu pa zadnjič v Leclercu kupla 2 taki cortkani plišasti pižamci in 5 bodijev z dolgimi rokavčki. Gledala sva tud kompletke 3-delne za zimo, pa pojma nimam, zakaj jih pol nisva zmetala v voziček. So bli pa smešno poceni, 3.000 SIT za kompletek.

KMA, tud Benija je zagrabil napad smrkanja, kašljanja in kihanja in močno upam, da kmalu mine. Danes ponoči mi je bruhal ko vidra in ob polnoči smo tako imeli čistilno akcijo po spalnici. No, moja mami jo je imela, ker sem sama trenutno precej nemobilna. Včer sem padla na šihtu ko kreten in zdej me takoooo boli koleno. Ampak sej bo bolš.

NIKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Katja

< Sporočilo je popravil katja -- 17.9.2006 13:29:13 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.9.2006 14:56:32   
KiSsMyAsS
Vse ze imamo pripravljeno za praznovanje, Luka pa je po kosilu kar zadremal user posted image  Zdej bojo gostje mogl mau pocakat, da se princ zbudi iz sanj.

katja ja tako cudno vreme je + tale vrtec jao ej. Jst nevem a so starsi res tok neodgovorni, da tja posiljajo bolane otrokeuser posted image  Ocitno si nekateri mislijo - jah, ce je pa ze nas bolan, naj bojo pa se drugi. Mislim velik primerov poznam, ko so mame nezaposlene in sedijo doma, otroka pa kljub temu da je bolan posljejo v vrtec, ces bojo ze tam poskrbele zanjga. Groza! Joj katja a je kej hudga s kolenom? Upam, da bo hitr dobr. Moja sestra tut nemore hodit, si je na treningu nogometa poskodovala "mislijo" kolenske vezi in zdj je usa imobilizirana, zivi dougcas je to.

Ja nc, gremo praznovat, se slismo user posted image user posted image  - jutr pa uradno - jst pa Luka (on s flaso mleka, jst pa z flaso Bandidosa v roki)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.9.2006 15:03:20   
Pia67
Živjo!

Nina zverina spi (odkar je v vrtcu zaleže popoldan za 3 ureuser posted image , sem jo zmatrala na "gorskem" zraku, domov sva prišli kot 2 močerada, ker je obrisala vsa debla in klopi na Gospodični. Upam, da bo nahodu kaj nucal in da ga bo konec (že 8 dni po izbruhu...).

Tako vneto vabim na user posted image , pa častit sem hotela za 1. RD. ŽAL ODPADE, vsaj zameuser posted image . Zjutraj me kliče soplezalka, da jutri ne more, tako, da sva kosilo in kavo preložili na torek. Verjamem pa, da vam časovno ravno ne znese. Še zlasti onim, ki so že v službi, vrtičkarjem itd. Tako, v torek bom odvlekla še mojo mami v LJ, ker bova že jutri naredili tlako v vinogradu (sodi, klopi, preša in kadi čakajo na jesensko pranje...).

Glede Celja sicer ni blema, samo mi je tako čudno pri srcu, ko gledam Nino, ki na otroških igriščih kar golta z očmi druge očete. Ko jo kdo ogovori, pa se sramežljivo skrije v moje naročje. Sicer sem Gagiju omenila srečanje, pa je začel z varčnim predavanjem o cestnini, gorivu in smislu kaj naj bi tam počeli. Sem ga po hitrem postopku utišala.
user posted image

2ursae, res je, držim se za glavo in moje hlače še vedno krasijo mastni madeži nadeva torte. Nina pa je vzljubila čokolado. So pa fotke slabe kvalitete, saj je neobdelana zadeva velika 2,5 Mb in potem ob kompresiji, ki je 5% začetne vrednosti pade na 80Kb in je temu ustrezno močeradasto zmorjena. Glede nahrbtnika imam dostikrat slabo vest, da mučim malčico, ker jo tolikokrat prenašam naokoli (skupaj z nahrbtnikom je težka dobrih 11 kg in je dobra obtežitev za kak trening). Upam, da je vaš RD uspel čeprav je mal kislo vreme, ampak danes je vsaj v NM kar prijeten.

Bunda: prečekirat moram situacijo pri nečaku, ker je bolj majčkene in drobčkane sorte (pri 4 letih tehta 12 kg, pa se neki sekiramo glede tež naših najmlajših) bi morebiti pojerbali kako bundo. Nina ima H&M vetrovko, ki jo imava redno za v hribe, da jo ne prepiha in spodaj flis. V Straži pri NM je tovarna in trgovina Sevil (prodajajo tudi BC) in so vse zadeve 40% cenejše. Trenirke so 1.300 SIT, za flis sem dala 3 jurje. Meni se zdi kar poceni, ker je zelo kvalitetna roba.

Katja, kako je z nogo? Zoprno, pa to se tako dolgo časa zdravi.user posted image Niča pa je tudi bruhala ponoči, ker je bila polna smrklja in se ji je zaletela slina, pa smrkrelj, potem pa smo imeli maše pri čiščenju in preoblačenju. user posted image No, če ti prideš sama, bom pa tudi jaz zmogla. Hecam se, saj ni point v tem z ali brez, morasti so mi družinski shodi, ker se vseeno počutim mal drugače. Kaj čem, pa bi prej mislila, prav mi je.user posted image

Nika35, če se ti odlepi obliž in nalepiš novega, je v slednjem koncentracija hormonov večja, torej moraš obliž itak odlimati, ko pride ciklus h koncu. Za ceno ne vem, ker me je to dejstvo odvrnilo od uporabe (ko tečem se zaradi viška kg znojim ko user posted image ). Vem le, da je Yarina samoplačniška, 1.600 SIT in da ima najmanjšo možnost, da te čedno napihne.Škoda za kavo, upam, da se boš v službi vseeno prijetno počutila in da ti ne bodo 1. dan vse naprtil.

EVA in LUKA vse naj, naj...

NIK veselo raziskovanje okolice na dveh nožicah.user posted image

Nina je dobila sestrično Ajdo. Kako lepa dojenčica ( je taka ko kaka lutka), pa tako majčkena se mi zdi. Pa je le nekaj gramov in cm manjša od Niče. Nina je preva velikanka ob njej. Ima pa že žuljček na ustnici, taka mala požeruhinja je. user posted image

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.9.2006 19:19:46   
ninocka
Da vam povem kako delujejo mozgani nasega malega: za RD je dobil enga kuzka, ki ven moli jezik. In se tamal prej igra z njim in mu pravim Kje ma kuza smrcek? Pa ga pokaze (jst seveda vsa navdusena zraven ploskam), potem pa pokaze na kuzkov jezik. In jst pravim: to je pa kuzijev jezicek. In Evi nardi KSSSS KSSSSS. Jst ga pogledam in mu odkimam, Ne, kuza dela in pokazem pasje dihanje (tako kot so nas ucili v materinski za porod). Evan pa se kr KSSSS KSSSSS. Jst tud vztrajna NE, in diham po pasje. EVan spet KSSSS KSSSSS in me gleda, potem pa pogleda na copatke (une kacice, ki imajo jezik). IN mi posteka - valda 3 dni nazaj sem mu razlagala, da kaca dela KSSS KSSSS z jezickom. In on to poveze: kacin jezik - kuzijev jezik - KSSS KSSS.c Logicno, a ne?
Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da je moj otrok bolj inteligenten, kot jst user posted image user posted image user posted image

Je pa prej, ko sva ga kopala, vstal v banjici in mu je spodrsnlo in se je tolk butnu ob rob, da mu je ze ratala taka ful grda modra buska. Je mal jokal in se stiskal k meni, dokler ni videl, da sva mu dala igracke v banjico, pol je pa pozabu. Me je kr groza, kako bo jutri to zgledalo.

Pia - ful lepa torta. A to je tista, ki si jo ti delala?
Katja - bogica, upam, da te ze kaj manj boli? Mene je tdu dons ful glava bolela user posted image , mogoce sem mela macka, ker sem uceri cleo vrecko rum kuglic pojedla user posted image
2ursae edini nakup zimskih cunj, ki ga bomo trenutno opravili, je nakup zabic (sem jih vidla v neckermanu ful ugodne, upam da sioi tud dobre). Drugac pa bunda - ne vem. MA eno bolj debelo jaknico se od spomladi (mu je bla takrat mal velika, pa zaenkrat se bo). PA lani sem mu v Emporiumi kupila ene pajac znizan na 4 jurje (iz prvotnih - pazte to - 27ih !!!! user posted image ), mu je bil prevelik, ker je kao za 3 leta, pa upam da bo lohk letos ponucu. drtugac sem pa 4 jurje stran vrgla in 23 prsparala.
Kati kdaj gres pa ti na tisto sluzbeno pot (ce se se prav spomnem?). Vse lepo v vrtcu jutri!!!

Zdej grem pa naprej kopalnico ribat, da se bom lahko sla pol stusirat in gledat un film Kako se znebis fanta v 10 dneh.... Je tak dan za lenart (zdej ko tamal spi).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.9.2006 19:22:50   
ninocka
Se to sem pozabila - za majcke napis - kaj pa ce bi meli gor PINGVINCKI 2005?
Zakaj - sva dons gledala Evija, ko je spranciru po stanovanju in je moj reku, da je tak kot pingvincek.

Kati, jst sem tud razmisljala, da bi se me mele kaksne majcke - MAME PINGVINKE 2005 user posted image user posted image

Zdej pa res - pa pa user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.9.2006 19:30:55   
pety78
Najprej EVA in LUKA VSE NAJ, NAJ, NAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke pa seveda tudi NIKU za hojo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.9.2006 21:41:54   
teta beta
Dober večer!

user posted image  Nik za hojo!!!!!!!! (A sem Eviju že čestitala?! Če ne, čestitke tudi zanj, ampak mislim, da sem že.)

Mi smo imeli danes praznovanje od nečakinje, je bilo prav luštno, drugo leto bo še bolj zabavno, ko bo tudi naša žabica skakala sama okrog. Tudi vabila za naše praznovanje sem včeraj naredila in smo jih raznosili. Tudi mi bomo praznovali na eni turistični kmetiji. Zdaj je ati predlagal, da bi na torto dali morda kak lep verz ali misel, pa se nič pametnega ne spomnim. Ima katera kako idejo? Aja, mimogrede, tudi svakinja je dala za torto 15 jurjev. Naorčila jo je sicer v drugi slaščičarni, kot jo bom jaz, ampk je pa miki miška. No, mi bomo naročili kar tako kot za krst in kak lep motiv. In za pol manj denarja, za tist denar se pa lahko gremo raje kopat.

Saj sem že pozabila, kaj sem še hotela rečt, sem čisto zmatrana, Daša se že tri dni zapored ponoči zbuja in NE zaspi nazaj. Sva pokonci najmanj uro in pol, zaradi tega pa zjutraj ne spi čisto nič dlje. Čez dan tudi ne. Upam, da jo bo minilo.

Lep pozdrav in lahko noč!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 8:53:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.9.2006 10:28:20   
2ursae
Vse najboljše mali Luka user posted image  user posted image  user posted image  upam, da si lepo praznoval, danes pa mamico objemi in ji čestitaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.9.2006 11:30:36   
Kinokija
Ker sem v totalnem zaostanku z čestitkami...

VSEM ENOLETNIKOM/CAM ZDRAVJA, SREČE IN UBOGLJIVE STARŠE!

Kontra se zahvaljujem za lepe želje izrečene Evi (kako lepo, da ste se spomnile).

Da popedenam malo tem-

Pia/kofe/lj ---> možno, ampak seveda, ker sem spet nazaj v službi (/bruh), kak konec tedna okol 16 ure.

CE srečanje- mene najbrž ne bo, ker zaradi nesreče nimam tavelkega avta, Triglav muti z izplačilom,  mali pa ni varen niti udoben za tako dolgo pot. Je samo do trgovine za po kruh, pa v službo. Ampak Pia, če bi šla, mi moj da 10 jurjev, da mu ni treba zraven. Ga niti ne vlačim na razna taka srečanja, čeprav je bil tudi on na porodniški, on dojema taka srečanja kot "ženske zadeve" in se počuti kot riba na suhem.

Pia--->z tvojim dojemanjem, kako Nina gleda druge očete--->halo? Pomoje si preveč obremenjena s tem, saj veš, kar nimaš, si želiš, pa potem to ful bolj porajtaš. Pred poroko sem tko poželjivo gledala po sveže zaljubljenih parih, pred nosečnostjo sem skrivaj z nevošljivostjo gledala druge bušije, zdaj pa trenutno gledam druge suhe in vitke mamice, ker imam jaz kar nekaj težav z +xx kg. Sindrom lepe Vide al kako?

2ursae---> ti si tudi pravnica, juhej. Kako z pravosodnim, boš sprejela? Jaz bi takoj, ampak zaradi prvprečja še nekaj let ne bom prišla na vrsto. Mi odstopiš mesto ? user posted image ...obsojena sem na dolgo čakanje, če bom sploh dočakala user posted image

Evo smo včeraj popraznovali, v malem stanovanju smo se trpali (dež grrrr), tko da mi je zvečer brnelo v glavi, naslednje leto bom ljudi ločila po skupinah, pa magar 1 mesec praznujemo. Torta je bila ena gigantska pikapolonica.

Slike, joj ful sem.....butasta user posted image  Še avatarja ne znam. Vse je po 1 Mega, pa ne znam skrčit.

Kolk imajo vaši kaj kg, cm? Eva je na 1 leto imela 78 cm in 10.250g.

Cunje- nekaj ima od nečakov, nekaj je dobila za RD, glavno bomo kupovali sproti. Itak 50% svojih cunc do 1 leta ni niti oblekla, tako da se sedaj držim nazaja. Orenk nazaj.

Lp K.

PS služba suxx. ful pogrešam malo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.9.2006 12:31:44   
pety78
Pozdravljene!

Kinokija, jaz pa v službo v četrtek. user posted image  Mah, saj po eni strani se mal veselim, po drugi pa spet ne, ker bom tako malo časa z Videkom.

Čeprav bi morala začeti delati že v petek 15.09., sem podaljšala do tega četrtka zaradi bolniške. Ampak Vid je spet prehlajen. Hudiča!!! V soboto mu je ful iz nosa teklo, sem cel dan letala po stanovanju s piskri poparjenih kamilic. Včeraj mu  ni več teklo, vendar je še malo smrkav. V vrtec sem ga danes sicer peljala, ker vročine ni. Da ne bo zopet luknja vmes in ponovno uvajanje. Jaz nimam več časa. user posted image

Dajte malo povedat, kako so vaši piščančki v vrtcu. A lepo jedo, spijo, vas kaj pogrešajo?

LP, Petra

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 12:39:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.9.2006 13:21:31   
KiSsMyAsS
Zivjo zivjo!!!!!

Vcerej je blo super zivahno pri nas, smo lepo praznovali. Tamalga sm poslikala in takoj ko urihtam slikce, jih dam gor. Vse lepo in prav, vsi povabljeni so prisli, manjkal je samo g. ocka. Luka med vso to druzbo tega sploh opazil ni, opazili pa so ostali in me zasuli z vprasanji : Ja kje je pa ati? Zakaj pa ati ni prisel? Ja kje se pa potepa? itd. Mene pa so spet izdala custva user posted image user posted image user posted image  in nisem hotela pokvariti 1. praznovanja mojmu tamalemu, zato sm se zadrzala. Na koncu sm ze komaj cakala, da je vsega konec in da se ulezem ter zjocem. 1 tedn se nisva slisala in tudi ce bi danes ko je uraden rojstni datum klical ali pisal, tega nebi mogla oprostit in dovolit, da mu se enkrat nasedem na foro : "igral sem igrice" oz. "spal sem" <------ kje le? Doma ze ne! On samo sanjari o vojski - vojska gor, vojska dol, ceprav je do tja se polovica meseca. Mene kot da ni, za tamalga sploh ne vprasa - je to fer? Za vse sem sama, vse kar sem morala prezivet z njegovo mamo in vse tegobe in prepiri - sm zdej nicvredna, ampak meni ni to tk hudo - bolj mi je hudo, ker za tamalga niti uprasa ne user posted image user posted image

Mogla sm izlit svoja custva na "papir", ker ce jih bom v sebi zadrzevala, se mi bo zmesal. Sreca, da mi moja mami in moja sestra velik pomagata okrog tamalga, morm se jima zahvalt. Njega pa naj koklja brcne in se jst bi ga ce bi ta trenutek biu v blizini. Eni pac neznajo cenit tega kar majo. Dost ljudi poznam, ko bi dali vse da bi meli otrocka in urejene medsebojne odnose, pa jim ne uspeva. Drugi pa to izkoriscajo in zanemarjajo. Kaj cemo, life must go on - it's hard but.... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 18.9.2006 13:22:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.9.2006 14:11:50   
doroteja23
 UU, sem jezna ko user posted image ! Sem napisala full dosti pa me je ven vrglo. Zdaj pa ne hitro.

user posted image user posted image LUKA VSE  NAJBOLJŠE!! Enako tudi mamici.user posted image user posted image user posted image

Alina se je danes prvič sama vstala ob oporiuser posted image user posted image user posted image . sem prav ponosna na njo. Zdaj pa gre tak hitro to naprej da ne moreš verjet. Prejšnji teden se je komaj začela plazit danes pa se že c+v stane.

Zimske stvari še nismo kaj dosti kupovali, ker dobimo dosti stvari od kolegice in od moje sestre. Tak da imamo že nekaj na zalogi.
Imamo pa že jaknico oz. plašček, ker sma ga kupila lani na razprodajah.

No to bi blo vse. Aja katja upam da bo koleno čimprej boljše.

Pia jaz bo tudi prišla, če bom, po vsej verjetnosti sama.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.