ninocka
|
Pravo cudo, da mi je ratala slikca! Tery, sej tvojo se tud vidi, no, vsaj jst jo. Pa PLS povej, kako jih prlimas, ker jst sem sla zdej cez en tolk zakompliciran postopek . Copy/paste mi ne dela, pa se lohk se ne vem kolk matram. Se moj veleumni racunalnicar je obupal. Mogoce mam pa kaj v nastavitvah? Jst sem lihkar iz predsatvitve Just kozmetike in sem zapravla 11 jurjev za 2 kremi . Ena je Tea tree in je neka antibioticna krema (zdej, ko bomo meli velik busk, ko smo taki maratonci ) in eno lamelno kremo, za tiste "alergijske" fleke. Evan je ful smesen, zdaj ko hodi. Sploh ga nisem navajena, jst pucam kuhno, pol mi pa na vsini cca. 1 m, neka glava gre mimo. Ne morem se navadit, da ze hodi... ...sej jutr se bo pa ze odselu... A je kaj novega? Niti ne, ker vso svojo energijo porabi za hojo. Se mu zdi hojenje ful smesno in se skoz smeji. Vsake tolk casa pa tko pade, da se mi kr srce ustav. Sej mu ni nic, niti ne joka, sam jst se ustrasim. Ucer je hodu z eno grabljico in neki po policah z njo prasku, pol ga je pa kr naenkrat zmanjkal. Pa se ful je zadonel, ko je z glavo ob tla butnu. Jst vsa panicna skocim pokonc, da vidim kaj je, tamal je pa padu pod rocaj kavca in je cist izi lezu in z uno grabljico po rocaju prasku, kot da bi pocival al pa mu je lih zapasal tam lezat in to delat... Mislim.... Sem pa razmisljala, da bi mu mogoce celado nabavla, da bi se manjkrat butnu v glavo. Me je ful strah, da ne bi prislo do kaksnih poskodb. PA sej v bistvu se niti ne butne, ker jo zadrzi, pa na koncu z njo "udari", sam ne vem, a mamo mi tolk zanic parket, da tak zvok rata, al kaj? Ful rad gleda ene knjigice z zivalimi in stvarmi. Ko vid telefon, si polozi roko na uho, pri opici dela AAAA, pri konju UAUA, pol pa ta UAUA se pr stotih drugih zivalih. Ce se mu ljubi, pokaze kolk je velik, pa uciva se, da bo pokazal kolk je star. Se mi zdi, da govori ALA - pomeni HVALA (sej to je ze na morju govoril, pa je zdaj spet zacel), pa da vcasih vprasa KA TO? Lahko pa so samo moje pobozne zelje in slisim, kar mi pase. Kaksno sestavljanje stolpov se zmer ni v planu, gaganje tud ne (pa najdlje racko pozna od vseh zivali ). Je bil pa uceri ful dober - v sredo zvecer je s svojim poganjalckom nabijal kroge okrog kavca in mimo mene. Vsakic, ko je prisel do mene, sem stegnila roko in rekla STOP, da se je mogu ustavt in mi je mogu dat lupcka (oz. sem bolj jst njega poslinla), da je lahko nadaljeval pot. To mu je blo tolk vsec, da se je ze na dalec smejal, ko je hodu do mene. Pol pa uceri zjutri spet zacne s poganjalckom okrog hodit in se pri meni ustavi in caka. Jst ga neki casa debel gledam, kaj mu je, zakaj ne gre naprej, pol mi je pa postekal, da moram rect STOP in ga polupckat, da bo sel naprej. Ko sem to nardila, je bil pa cist srecen. Sem pol razmisljala, kolk si je to zapomnu, se jst sem pozabla. AJA, pa danes je spet pojedel en macji bonbon. Sem skocila na WC in nisem zavezala omarce, pa je v tistih parih minutah raztresu vse bonbone in enga mel se priloznost pojest. Upam, da mu je teknil.... Uzivite, dons je tolk mim vreme. Evan je celo 2x spal, pa se zjutri je do 8ih potegnu (se je pa ob 2:30 zbudu). Pia, jst mam cas, ce hoces, se lahko zmenva (seveda pod pogojem, da mi bo uzgal avto).