|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
18.9.2006 14:29:53   
ninocka
LUKA, vse najboljse za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa mamico fajn pocrkljaj, tko kot te ona vedno!user posted image user posted image

Evi ma pa danes 13 mesecev. Uf...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.9.2006 14:34:08   
KiSsMyAsS
Bravo Alina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.9.2006 14:45:39   
2ursae
juhuhu, Alina user posted image user posted image

Kinokija, jaz sem čakala na ta user posted image  pravosodni 5 let user posted image .. katastrofa user posted image . Me čisto nič ne mika, še posebno zdaj ne, ko imam malega in počasi načrtujemo še enega. Eh, bo že... mende user posted image .

KMA, a tkole pol tvoj ... menda te bo danes kaj poklical, no user posted image . A mate še kaj upanja?

Lepo, da vam gre fino v vrtcu, vam kar zavidam, še posebej zdej, k sem neki na taščo nataknjena in se sprašujem, kako bo to šlo user posted image . Bi bilo mogoče fajn, če si za back-up plan mal pogledam, če so kje kakšni vrtci še frej...

mene pa zanima, a mi, k smo že eno leto in več strani (tisti, ki smo že imeli rd - treba je popravit trakce ob svojem nicku, če ne ti kar piše "happy 1st birthday" user posted image ), a smo mi zdej malčki al smo še dojenčki? V knjigi "Otrok od rojstva do šole" piše, da si po dopolnjenem letu malček, po dopolnjenih 2'5 letih pa predšolski otrok. A bo držalo? Kakšna je uradna klasifikacija user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.9.2006 15:21:55   
Pia67
Evo, midve sva danes lepo doma. Nina ima mal rdečo veznico (ni fer do vrtičkarjev, če gre za vnetje, bom videla kako bo jutri), smrklja za malo tovarno. Sem hotela k zdravniku, pa me je minilo, ko sem pogledala skozi okno vrat čakalnice. Bolnih cigančkov na kupe, nekaj rdečeličnih otrok z mamami, ki so imele podočnjake do tal. In sem si rekla, pa kaj je treba Ničo not vlačit? Če bo slabše, bova pa še enkrat prišli, da ne bova tokrat le zraka mešali. No, prišli sva tudi do vroče zaželjenega SP ob enem letu. 4. oktobra, ko bomo stari skoraj 13. mesecev. Bom videla kaj poreče Denver.user posted image

Tako, da bo LJ, razgovor za eno računalniško storitev (bljak, kičaste animacije v Mayi) in kosilce z mojo soplezalko mal počakalo. No, pa moja mati tudi.user posted image

Ja, torto sem spackala sama. Medved je imel defekt, ker je bil narejen na pleksi steklu in se je mal vozil gor in dol. Potem, pa je bilo treba defekt tačke popravit. Če bi vedele kako je to enostavno, bi... Itak pa se da vse z glazuro prikrit. Testo je bilo ala marmorni kolač, ki sem ga obrezala in sestavila skupaj, fila je imela mal nutele poleg kakava, pa zelo malo maščobe. Cukra je bilo pol manj. Limonina lupinica je bila sveža. In potem še dobra krema-glazura (ki sem jo nabrizgala kot dlako), 2 rezini marcipana za očke. Smrček je bila vlita čokolada v modelček in svečka v medvedji popek. Posodo je polizal moj oče, da nisem imela grešnih izpadov.user posted image

2ursae, pravosodni je pa en res ogrooomen izpit. Se spomnim. Pa še niti nisi toliko čakala ( se spomnim kolegic, ki so se načakale in bile čisto out), ampak ravno zdaj. Zoprno. Sama najbolje veš koliko zmoreš v trenutni situaciji.

Doroteja, ej, Alina je ujela Nino, ja super. user posted image Enkratno, boš videla, zdaj bo čas kar letel.

Glede mojih prebliskov o družini in manjkajočem očetu. Lahko je bit moder, če imaš te zadeve pošlihtane. Ni moja fama, sama vidim kako je. Že nekaj časa. Mislim na Ninine reakcije. Ne podcenjujte svojih otrok. Bom pač ob priliki razložila Nini zakaj je tako. Čez morje časa. Vem pa tudi, da se za "družinsko idilo" skriva marsikaj. Delam na tem, da prideva. Bova konec tedna, če bo vreme (in zdravje), ubrale daljšo pot in upam, da ne bo kakih jokajočih postankov.user posted image

Aja, majčke. Ninocka zelo se trudiš, hvala. Vložila si ogromno energije. Majčke so luštne, glede barve mi je vseeno, prala jo bom na roke, ker ne bo majčka za vsak dan, ampak bo nekaj posebnega. Zaradi mene je lahko tudi velikost za dve leti, enkrat jo bomo že nosili, vsekakor pa jo bom spravila za Nino, ko bo velika (kot še nekaj kosov oblačil in igrač dosedaj). Napis PINGVINČKI 2005, pa je tudi zelo simpatičen. user posted image Mislim, da gre v tem primeru za spominsko vrednost zadeve in ne za ... Pa sem spet mal cinična.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.9.2006 19:57:56   
KiSsMyAsS
Zivjo!

Dans mi je "moj" celo popoldne pisaru sms, da hoce in hoce videt tamalga in da ga nebo nc ustavlo pri tem. Pa sm bla zelo hladna in sm napisala, da pa tamalga nebo doma. In kaj se zgodi: Prisel je! Tamalmu je prnesu krneki dnarja, ene didakticne kocke, njegova sestra je prispevala tut neki denarja. Do njega je bil zelo prijazn in vse, men pa so tekle solze. Zaprla sm se v sobo in je prisel do mene, ampak sm bla full hladna in nedostopna. Zjoku se mi je da me ma rad, me objemu in nevem ka se use poskusu, da bi mu verjela zakaj ga ni blo teh par dni. user posted image  V glavnem pol smo se mal pocvekali in je odpeketal. Baje jutri spet pride user posted image , nism nc rekla da nesme.

2ursae opala - ze planirata 2. malcka :D superca, bova pa skupi nosecke. Hahaha, sej se hecam - no way user posted image

ninocka glede majcke pa : mi bi jo tut imeli, ce se da. Kolk mormo odstet zanjo mi pa prosim povej, pa ti prnesemo denar na srecanje, ki bo kdaj? user posted image

Nc grem gledat NMK - Veso je zakon!

Se cujemo

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.9.2006 10:16:25   
2ursae
KMA ne vemo še, kdaj točno bo naše srečanje, za zdaj je zihr le, da bo en vikend (no, ne cel vikend user posted image , ampak en dan v vikendu) v drugi polovici oktobra ... hmmm, a čmo probat preden prestavijo uro?

Ninočka, men je ideja s pingvinčki všeč, moj je itak čist nor na pingvine in bo navdušen. Sicer ne vem, če bo moj Anže tud po pingvinsko hodil, ampak naj bo.

Včeraj smo bili v RA in je vse ok user posted image user posted image user posted image . Ful sem vesela user posted image . Prit moramo, ko bo že orng hodil. Mere in tonaža: 79 cm in 10160 g.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.9.2006 11:05:50   
2ursae
v album sem dala par fotk z rojstnega dne ... vabljene mal pogledat user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
19.9.2006 17:10:32   
teta beta
LUKA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!! ČIMVEČ LEPIH TRENUTKOV IN CARTANJA!

Tudi mi se že počasi pripravljamo, torto sem danes naročila, malo razmišljamo, kam bi se šli kopat, atlantis je skoraj daleč, predvsem pa drag user posted image . Bomo videli.

Zimskih bund tudi jaz še ne bom kupovala, lani je dedek mrz prinesel bundico za eno leto, ki ji bo še ziher prav, vsaj na začetku, eno še tudi imamo, drugače pa dobi daša to tudi na posodo od svoje sestrične.

Danes sem dobila obvestilo, da sem spet v volilni komisiji user posted image . Lani nisem bila, ker sem ravno takrat rodila in ponavadi te kar vržejo ven, čim enkrat ne moreš, ampak so me spet dali not. Sem ful vesela, ker mi bo 10 jurčkov zelo prav prišlo. Pa upam seveda še na drugi krog volitev user posted image .

Grem še vaše slikice pogledat. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
19.9.2006 19:41:33   
tažana
čao, čao

no tako mi odštevamo še zadnje dni preden dopolnimo 1 leto!
ampak mislim da me bo povozil čas. praznovat nameravamo čez vikend sobota,  nedelja ampak nimam še čisto nič zrihtano še vabil nisem naredilauser posted image . to je pa tako, ko maš že v vrtcu dost  takih stvari delat in se mi doma sploh ne dauser posted image .

tery: ja kaj naj ti rečem v vrtcu je sedajle redko kdo da ni smrkav tako da zaradi tega otrok ne pošiljamo domov. edino robcov gre na toneuser posted image .

tudi Katarina se je začela sama pobirat ob kavču.user posted image
danes pa sva imele posvetovalnico in jo je hotla dohtarca na noge postavit pa ni hotla.user posted image  kar brcala je v praznouser posted image
je tako zgledal kot bi jest lagalauser posted image . sem ji ravno povedala da se sama pobere pa kakšen korak naredi levo desnouser posted image .
drugače pa naše mere: 78,5 cm
                                      11260g
je strokovno ugotovila da se je teža očitno ustavila in da se bo stanje sedaj umirilouser posted image
aja pa dala mi je dovoljenje da sedaj lahko polno mastno mleko pijeuser posted image . ups mislim da smo jo prehiteliuser posted image  (nisem nič razlagala).

katja: a so tebi tudi dali v posvetovalnici vabilo za predavanje o zobni higieni? menda za celo gorenjsko v Kranju to organizirajo?

čestitke vsem ki praznujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte jest grem spat ker ta teden vrtec odpiram pa skoraj na stolu spimuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
19.9.2006 19:54:25   
tažana
še neki sem pozabilauser posted image

tudi jest sem se že spraševala kdaj se bomo premaknile iz foruma dojenček na forum otrok?

ursae: glede tega kako se otroku "reče" je več lestvic. do prvega leta je dojenček to drži. po prvem letu je otrok. kako se pa v vrtcu zopet delijo je pa ful različno. tamali so ponekod malčki potem večji so predšolski otroci. ampak večinoma se sedaj deli na prvo in drugo starostno obdobje. od 1-3 leta, in od 3-5 let. tako to je v grobem. potem pa so v vrtcu formirani mislim da na tri oddelke torej od 1-3 kjer je normativ števila otok 12,
potem 3-4 je v skupini 19 otrok potem pa ne vem točno ali sta še dve ali še ena kjer je nekaj čez 20 otrok mislim da 24. ampak ne vem točno jest sem še "premajhna" pa ta starejše skupine so na drugem koncu vrtcauser posted image .

evo toliko na kratkouser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
19.9.2006 19:56:53   
TVN
Ne folgam več. V službi sem komaj dva dni, pa je čisto noro. Hvala za lepe želje, Tery, res jih potrebujem, ker strašno pogrešam Niko. Dan tako hitro mine, da je joj. Danes sem domov prišla ob 16.30, pojedla kosilo, potem smo šli vsi trije ven, pa je Nika takoj zaspala, se zbudila, pojedla večerjo, sedaj pa se spodaj igra. Bom kratka, da grem čimprej k njej, da smo vsaj malo skupaj.

Upam, da bom lahko kaj več napisala in odgovorila v kratkem....

Mejte se!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 20:11:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.9.2006 20:43:51   
ninocka
MATR MEN SPOMIN TKO SLABO DELA, PA TOLK JE ENGA CESTITANJA, DA SPROTI POZABLJAM. nI KAJ, TILE NASI CMOCKI SO ZACELI FUL NA HITRO NAPREDOVAT (joj, crke, se opravicujem), da je vsak dan pri vsakem kaj novega in pol mi cist  iz glave uide.

V glavnem: cestitke Alini in Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke Tazani za necaka user posted image user posted image user posted image Cestitke 2ursae za moznost pravodonega izpita user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke za.......... (vstaite po po potrebi, ce sem kaj speet pozabila user posted image ).

2ursae, kaj si se odlocila glede izpita? A pol mors zdejsno sluzbo pustit? A ni smotano, kako se vcasih ene stvari tolk na kup zgrnejo, da pol sploh ne ves kaj bi? Jst sem tud preden sem zanosila, hotla zacet iskat novo sluzbo, pol sem pa zanosila se mi je zdel pa BZ. Pa zdej je tud ne bom iskala, dokler ne opravim z rojstvi in otroci user posted image . Se mi zdi nekak nefer do delodajalca, da lih pridem tja, pol pa cez 1 mesec recem aja, BTW, sem pa noseca, grem na porodnisko cez 8 mesecev user posted image . Ah, sem prepostena, ce bi me blo treba ven ruknt iz sluzbe, bi vsakmu delodajalcu cist dol visel, ce sem noseca al pa ne. No, hvalabogu, da smo tuki vsj z zakonom zascitene.
Tazana, a si  ze vidla necaka. A je micken? verjetno si ze pozabila kolk so majhni, ko se rodijo. Vsaj jst sem, ko je soseda rodila. Pa so mi vsi govorili, pa sem si takrat misnla, jst pa ze ne bom pozabila...Yeah, right...user posted image
Nika, a se zmer nimas odgovora? Mislim, to je pa ze mal .... za na Preverjeno user posted image . to je skor tko kot moja dohodnina user posted image Evan je od zacetka tud padal na rit, dokler ni dobil dost moci v nogicah in ni pogruntal kako se pocepne.
Pia, matr, si prava profi v delanju tort. Kaj ce bi jo kr pr teb narocile user posted image user posted image

Matr, zdej gledam eno telenovelo, pa se enadva tolk neki palita drug na druzga, pa bozata, pa kr neki...nej se data ze dol, enkrat user posted image user posted image evo, sta se, zdej je pa se mene prjel user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Evija pa nic extra novega - se naprej masira (Aja Tery, od zacetka se je odplazu pa se dvignu ob kaksni opori, to je trajal kaksen dan al pa dva, zdej pa ze sam ustane), kozica na lulcku nam gre spet lepo dol, mamo pa se zmeri tisto belo "mast" pod kozico, res govori HVALA user posted image user posted image user posted image (nekak tko vala), pa ves je buskast. Moja mami prav, da ma se telecje nogice in mu moci zmanjka, pol se pa pac vcasih mal cudno zrvne in udari. Zgleda ma tud bolj obcutljivo kozo in se mu pol takoj vse pozna.

Pa se to: v petek grem zapravljat v IKEO user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej vsak dan ene 300x pregledam katalog, pa itak ga znam ze na pamet user posted image Evan bo pa spet v varstvu pri tasci.

Nc, uzivite, se beremo...

PS: glede spremembe foruma - men je cist vseen kje smo, ce pa ze gremo drugam, bi pa jst kr celo temo prestavla. Vseen so not napisani dogodki in razvoj nasih malih od  zacetka. Bi mi blo nekak hudo, ce se to zgubi user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.9.2006 21:07:52   
kati*
ojla

no pa sem končno prilezla do foruma user posted image ... priznam da čist fizično nimam časa za računalnik - domov pridem ob 17.30, Lukatu naredim večerjo in ga skopam, potem se še mal igrava, če imam srečo in pol že spi ob 19h. Včasih sem bila vsa vesela, če mi je zaspal ob 19ih , zdaj mi je pa kar malo hudo. Ta vrtec ga čist zdela. No, danes sem prišla prej jaz ponj (ponavadi ga pride iskat Bojan ob 16ih) in sploh ni jokal, ko me je zagledal. Mislim, da se je kar lepo privadil vrtca, saj je večinoma kar vesel ko pridemo tja.

majčke meni se zdi napis "pingvinčki 2005" zelo posrečen in sem ZA.

forum predlagam novo odprto temo na "mesečnicah" pod imenom "pingvinčki 2005" user posted image . Sicer pa lahk tud prestavimo temo, če vam veliko pomeni.

pa še čestitke Katarini za vstajanje user posted image

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.9.2006 21:23:18   
2ursae
sem takoj za, da se prestavimo na mesečnice, sam a čmo počakat, da vsi septemberčki zamenjajo status dojenčka v malčka user posted image , se pravi do 4.10.

ja, valjda grem delat pravosodni izpit, bom že nekak sfolgala, saj znam bit tud pridna, če je glih treba user posted image . Madona, sem pa glih računala, da imam dopusta še tolk, da mi letos ne bo treba v službo, drugo leto grem na sodnijo, če pa vmes še zanosim in grem na porodniško, me ... čaki ... vsega skupaj 3 leta in pol ne bo v službo user posted image  ... ojej, kako bom sploh prišla nazaj. Že tko mi šefla pravi, da se čist fajn znajdejo brez mene. Sej vem, da to reče zato, da me nebi skrbelo in je res dobro da nimajo težav, po eni stran se pa počutim nekako ... hmmm... no, pogrešljivo user posted image .

Tažana, jest sem vabila kar na SMSje naklofala ... vas zanima, kaj sem napisala: dragi **** (ime otroka družine, ki sem jo vabila), 17.9. te vabim na rojstni dan, pridi ob treh, ko bom že naspan, imeli torto bomo pravo, poskrbeli za zabavo, starši pa spili eno kavo user posted image . Men se zdi kar kul.

lepo bodte, priznam, da dopoldne vsake tolko počekiram, če je pri nas kaj novega in vas kar pogrešam, ker, valjda, nobene ni ... na Čvekanju v tri dni je pa itak vse skregano user posted image

pa še: sem za Pingvinčki 2005 user posted image user posted image  A lohka še imena zraven?

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.9.2006 21:40:14   
ninocka
To sem pozabila povedat teb 2ursae - sem dobila 80 SIT dividende od vase delnice. Matr sem bogata user posted image user posted image user posted image

A bomo me tud  mele majcke al ne?  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
20.9.2006 10:27:53   
2ursae
ninočka, vau, dividende si dobila, častiš user posted image . Ja, jaz sem takoj za, da imamo tud me majce - a kakšna naveza na pingvinčke?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
20.9.2006 19:18:44   
benika
ALO,

bom čist kratka...Čestitke vsem, ki jim je potrebno čestitat za karkoli. Napis za majčke Pingvinčki 2005 je user posted image .

Doma imamo samo štalo ta teden. Koleno me še kar boli kouser posted image , mami je na orožnih vajah v Vipaviuser posted image , atija pa je stisnilo srce in je v bolniciuser posted image . Pa še okna manjamo v kleti, bajta je v razčefuku, Beniju raste zob in je ves matast.....jao, jao, kdaj se bo zdej tole nehalo????

Tažana, mi nismo dobili zaenkrat še nobenega vabila za nikamor, imamo pa posvetovalnico 28. septembra. Mogoče takrat dobimo kej.

Praznovanje Benijevega RD je zaradi prej naštetih razlogov prestavljeno na naslednji vikend.

Našo debato lahko prestavimo na mesečnice, ampak prosim, ne jo zbrisat. Je toliko spominov notri.

Do jutri, drage moje damice, LEP POZDRAVČEK!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
20.9.2006 19:58:42   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

kozica na lulcku nam gre spet lepo dol, mamo pa se zmeri tisto belo "mast" pod kozico, 

No tale mast po kozico na glavci - dons mu lepo potegnem kozico dol, da mu bom spucala lulcka in je tist "baloncek" masti kr pocu in je zacel kr ven tect. Je zgledal nekak tko, kot da bi mel en ful ogromen (ampak res ogromen) mozolj, k si ga stisnes. Tko da se mu je to se zdej spucalo in sem cist srecna user posted image user posted image user posted image

Sva se pa s Samotom zdej ful rezala v avtu, ko sva sla od njegovih (njegov fotr je spet skuhu tisto njegovo fenomenalno gobovo juho in sem jo pojedla 3 kroznike!!!!! smajli, ki ga boli trebuh :)) in se pol neki pogovarjava v avtu. Pa mi zacne Samo govort, kako ga je dons en tujc klicu za stanovanje in da sta govorila v ANG in je reku Yes in se zacne tamla ful smejat. MIdva se spogledava, Samo se enkrat prjav Yes, tamal ful v krohot in se je pol tok smeju, midva pa tud, da me je ze vse bolel. NE vem, kaj mu je blo tolk smesno na tismu Yes, ker mu je pol sploh ni smel vec moj rect, ker se je samo rezu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, upam da bos cimprej zdrava, pa da se ati ti tud cimprej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo je bil pa ucer v ZG na VIP netu in je prsu poopoldne dam in mi je ves navdusen razlagu, kolk majo kul, da majo zraven poslovne stavbe se eno, k majo not vrtec, pa savno, pa fitnes, pa bazen. Pol je blo pa baje zvecer to pr Preverjeno. MOram it pogledat na 24ur.com kako to zgleda.

Mejte se, mene cakajo telenovele user posted image user posted image
PS: sej mi je prav nerodn, da sem ratala spet obsedena z njimi...mah, ko se mi pa nc ne dogaja v lajfu, razen enih in istih stvari....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.9.2006 8:29:09   
tažana
evo po dolgem času se dopoldan oglašam tudi jaz. in to med tednomuser posted image .
danes sem ostala doma na bolniški. Katarino je moj peljal v vrtec, ker ji niti približno nisem kos. že tretji dan me neznosno boli glava. včeraj sem ves dan preležala v posteljiuser posted image .
sej če se nafilam s tableti sem lahko kakšno uro pokonci kaj več pa že ne morem. kaj mi je nimam pojma grem danes k dohtarci po bolniško pa bom vidla, če mi bo znala kaj povedati.

Katarinco sem danes poslala v vrtec z vrečo piškotov in soka, da bodo lahko praznovali njen rojstni dan.
jest ji pa še darila nisem uspela kupit ker sem zbolelauser posted image .

katja: jest mam tut fotra spet u bolnici. ima eno bakterijo na srčnih zaklopkah! pred tremi leti so mu dve zaklopke zamenjal zato upamo da ne bo kaj hujšega.

ursae: hvala za idejo za SMS.

majčke: se strinjam s pingvinčki ampak jest bi tudi imena goruser posted image .
vzela bi jo pa v vsakem primeru tudi če naju ne bo!

ninočka: meni se je katarina takole režala na zadnje ko sem pred njo kolebnico skakala. sem se potem že bala da bo počla od smeha  user posted image .

no to bo vse sej se mogoče danes še kaj oglasim- če mi bo galava dopuščala.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 9:08:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.9.2006 9:20:04   
Kinokija
BENI IN KATARINA- vse najlepše, čim več novih doživetij in sveda pridne starše
vama želita  Kinokija in Eva.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.9.2006 10:07:09   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Katarino in Benija

user posted image   in želim vama user posted image  , pa čim bolj radoživo naslednje leto

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.9.2006 10:26:33   
Pia67
Katarina in Beni, vse najboljše.

Sem za zadnji Ninockin predlog glede napisa user posted image

Drugače nič novega, le da se dan nesramno hitro krajša (mislim na svetel del dneva in da sem morala mal premaknit nekatere dejavnosti, tudi kar se tiče Nine).
Aja, Nina se dviguje in počepuje brez opore. Upam, da bo hoja vseeno mal prej, ker se mi po "štetju", ki ga je omenila Tery (onih 3,5 meseca od plazenja), obeta hoja sredi novembra user posted image  Ninini vzgojiteljici pa v jok in na drevo. (revi imata čisto pretegnjene roke). No, vesela sem, ker se tako suvereno plazi in dviguje.

Še ena finta: v IKEI sem nabavila že omenjena stolčka in mizico. Nina poriva stolček, ki ji služi za oporo npr. do štedilnika(nimava pragov), potem spleza nanj (knofi regulacij so ji za grife, da se ve kaka hči je) in dvigne, da preveri stanje na štedilniku. Kriza!user posted image  ŠKaj bi bilo, če bi kaj kuhala. Tako, da kuhinjo zapiram. 
Spleza tudi po stopnicah(zavarovanih z ograjo, mislim, da gre za one lesene Nizozemske tobogane) na tobogan, odpuza do drsalnice in se na srečo ustavi. Še dobr, da nekako dosežem zgornji plato, ker bi drugače že šli po trebuhu v dolino.

Ninocka, lepo zapravljaj. Jaz osebno raje nisem šla in sem zadeve samo preko kataloga naročila, baje pa je toliko robe na otroškem delu in ko greš mimo igralnic, kjer se zabavajo otročki, postaneš čisto bolan.user posted image

Mejte se, mi bomo na srečo trgal v nedeljo in ne bomo čakal na dežek, ki se obeta drug teden. Brrr...

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.9.2006 10:53:31   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Jaz osebno raje nisem šla in sem zadeve samo preko kataloga naročila,  

a to se tudi da? Pia, dej plis povej, kako si naročila in kolk stane poštnina?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.