ninocka
|
MATR MEN SPOMIN TKO SLABO DELA, PA TOLK JE ENGA CESTITANJA, DA SPROTI POZABLJAM. nI KAJ, TILE NASI CMOCKI SO ZACELI FUL NA HITRO NAPREDOVAT (joj, crke, se opravicujem), da je vsak dan pri vsakem kaj novega in pol mi cist iz glave uide. V glavnem: cestitke Alini in Katarini Cestitke Tazani za necaka Cestitke 2ursae za moznost pravodonega izpita Cestitke za.......... (vstaite po po potrebi, ce sem kaj speet pozabila ). 2ursae, kaj si se odlocila glede izpita? A pol mors zdejsno sluzbo pustit? A ni smotano, kako se vcasih ene stvari tolk na kup zgrnejo, da pol sploh ne ves kaj bi? Jst sem tud preden sem zanosila, hotla zacet iskat novo sluzbo, pol sem pa zanosila se mi je zdel pa BZ. Pa zdej je tud ne bom iskala, dokler ne opravim z rojstvi in otroci . Se mi zdi nekak nefer do delodajalca, da lih pridem tja, pol pa cez 1 mesec recem aja, BTW, sem pa noseca, grem na porodnisko cez 8 mesecev . Ah, sem prepostena, ce bi me blo treba ven ruknt iz sluzbe, bi vsakmu delodajalcu cist dol visel, ce sem noseca al pa ne. No, hvalabogu, da smo tuki vsj z zakonom zascitene. Tazana, a si ze vidla necaka. A je micken? verjetno si ze pozabila kolk so majhni, ko se rodijo. Vsaj jst sem, ko je soseda rodila. Pa so mi vsi govorili, pa sem si takrat misnla, jst pa ze ne bom pozabila...Yeah, right... Nika, a se zmer nimas odgovora? Mislim, to je pa ze mal .... za na Preverjeno . to je skor tko kot moja dohodnina Evan je od zacetka tud padal na rit, dokler ni dobil dost moci v nogicah in ni pogruntal kako se pocepne. Pia, matr, si prava profi v delanju tort. Kaj ce bi jo kr pr teb narocile Matr, zdej gledam eno telenovelo, pa se enadva tolk neki palita drug na druzga, pa bozata, pa kr neki...nej se data ze dol, enkrat evo, sta se, zdej je pa se mene prjel Glede Evija pa nic extra novega - se naprej masira (Aja Tery, od zacetka se je odplazu pa se dvignu ob kaksni opori, to je trajal kaksen dan al pa dva, zdej pa ze sam ustane), kozica na lulcku nam gre spet lepo dol, mamo pa se zmeri tisto belo "mast" pod kozico, res govori HVALA (nekak tko vala), pa ves je buskast. Moja mami prav, da ma se telecje nogice in mu moci zmanjka, pol se pa pac vcasih mal cudno zrvne in udari. Zgleda ma tud bolj obcutljivo kozo in se mu pol takoj vse pozna. Pa se to: v petek grem zapravljat v IKEO , zdej vsak dan ene 300x pregledam katalog, pa itak ga znam ze na pamet Evan bo pa spet v varstvu pri tasci. Nc, uzivite, se beremo... PS: glede spremembe foruma - men je cist vseen kje smo, ce pa ze gremo drugam, bi pa jst kr celo temo prestavla. Vseen so not napisani dogodki in razvoj nasih malih od zacetka. Bi mi blo nekak hudo, ce se to zgubi