teta beta
|
hej, hej, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN BENIJU IN KATARINI!!!!!!!!!! DA BOSTA ŠE NAPREJ TAKA CUKRA!!!!!! Bom bolj kratka, ker sem zdajle cel večer likala (ne vem, če sem omenila, jaz sem med tistimi, ki likam VSE. no, razen spodnjih gat in nogavic. do nedavnega, ko sem začela spet uporabljati mehčalec, sem likala celo brisače. Sicer pa likam tudi posteljnino, tetra plenice, slinčke... hja, očitno nimam dovolj dela) V glavnem, pingvinčki so v redu, lahko damo še imena zraven. Zase pa najbrž ne bi majice. Ja, ikea je pa zakon, mi smo tudi prejšnji mesec na veliko tam zapravljali. Otroški oddelek je še posebej mamljiv . 22.10. Zaradi mene je v redu, ampak lahko pridem kvečjemu po 1. uri - tistega dne so namreč volitve in se bom pač zmenila, da bom v dopoldanski izmeni. Tery, volilna komisija so tisti strici in tete, ki tam sedijo, te poiščejo v volilnem imeniku, ti dajo glasovnico in na koncu preštejejo glasove. Mi se imamo prav fajn. Moj dragi bo najbrž prišel zraven, če bodo tudi drugi vaši, v bistvu ga še sploh nisem vprašala, če bo šel zraven. Vam bom sporočila. Doroteja23, fajn zrihtajte jutri!!! To je pa res super, da ste prišle tako hitro na vrsto! Žabice - oz. štrampli . Daša jih je že tudi lani nosila taprave. 2ursae, za zobek, mi imamo tudi že šestega. Tako, zdaj pa spat! Nočko!