|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
13.9.2006 12:45:57   
2ursae
jeee, Nika, vse najboljše, pošastka mamina

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mal z zamudo še Nini vse čestitke user posted image user posted image user posted image  ... ja Anže na morju mislil nate user posted image
user posted image

mal sem prečitala za nazaj, sam ne detaljno, je preveč čtiva. Fino, da tse spravile v pogon pripravo majičk, men so angleške čist všeč, ampak mogoče bi bilo kar "septemberčki 2005" ali pa "sem septemberček/ka 2005" in imena kar fletno, sem pa za rdečo barvo. Naj pol Nina pove, a si je sploh možno tko zmišljevat, al so na voljo samo tiste, ki jih je naštela. V tem primeru se mi sviđa (sorči, nisem še čist odklopila user posted image )
Class  of  2005 ali pa Mummy's little stalker. Komot pa tud ktero drugo, kakorkoli bo superca. Sam se mormo zment, da jih bomo tam lahko oblekli, ne.

Nik in Alina, hura, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kinokija, sam da ni blo hujšega user posted image user posted image . Grozno.

vožnja v avtu: ne grem niti par metrov, brez da bi ga dala v sedež, ni variante. Sem pa videla na morju enga tamalga, starega okoli dve leti, kako se je med vožnjo valjal po zadnji polici ... katastrofa, par minut še nisem prišla k sebi od šoka. Pa pravjo, da so se včasih vsi tako vozili, pa je bilo vse v redu - ja za tiste, ki niso imeli karambolov že, marsikateri je pa zato nastradal. Ej, kakšni so to starci, da ppustijo otroka tkole se valat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, k smo že pri "krasnih" starših, mi je soseda na morju, ki daje apartmaje v najem povedala, da je ena gostija dajala svojmu dojenčku zvečer za pit šnops, da je zaspal in je šla ona pol žurat in je tud še po polnoči ni bilo nazaj. user posted image

prijatelji ... ej, s starimi ni nič od nič, smo se pa bolj spoprijateljili s tistimi z otroki. Tko je - skupni interesi vežejo ... pa čeprav ne govorimo stalno o otrokih, sam smo nekako na isti valovni dolžini.

lonček presenečenja - teta b, ne se sekirat, jaz ga tud ne poznam, sem slišala zanj od Tery. Jaz imam pač nekaj drugega - nga polža pa eno škatlo, tud od F-P, sam mislim, da ni ta znameniti lonček presenečenja.

torta: mi smo naročili dve pri Beti iz Dobrega Polja (pri Grosuplju), ki ima doma kmetijo in se bavi s slaščičarstvom. Nama je že pekla za poroko in je bilo v iber njami. Naredila bo aviončka in zmajčka, ena torta za 12 oseb pa pride (men se zdi) 6 jurčkov.

naše praznovanje. Whenever, mi pridemo user posted image . A čmo pol rajši v nedeljo, najbrž Tažanin user posted image  in Dorotejin user posted image  takrat ne bosta delala ... al delata tud ob nedeljah?

previjanje je moja domena, saj sva večinoma sama... seveda pa zna tud oči in mu ni problem.

Kaj novega znamo pri nas: če ga prosiš, oponaša račke (ga-ga), konjička (tleska z jezikom - kopitljanje) in avto (brrr), leti kot ptiček (maha z ročicami). Je ful zrastel, hlačke, ki jih je imel na poti proti morju, so mu zdaj low-cut in capri user posted image  hiper moderno torej ... no, pa se je zbudil, bom morala šibat ... hmmm, saj nekako sem pa spucala ne user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
13.9.2006 13:05:59   
2ursae
aja, pa valjda user posted image user posted image user posted image user posted image  tud za Evana ... kolk napredka je bilo v tem času, ko sem manjkala, pa se zgodi, da kakšnega "smetarčka" pozabim. Skratka user posted image user posted image  za korakce.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 14:23:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
13.9.2006 14:27:48   
teta beta
Malo sem pobrskala, če imajo kje majčke še za manjše in našla tole, imajo tudi bodyje, je pa malo dražje. Samo na hitro sem preletela, tako da vem nič kaj konkretnega povedat, malo si poglejte.
http://www.cafepress.com/cp/customize/?id=27

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 14:36:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2355
13.9.2006 14:36:14   
Pia67
Živjo!

V drncu se javljam, ker packam nek program in zadeva ne deluje. Sem čisto out. user posted image

Alina in Doroteja super glede plazenja. Srček je kljub vsamu kar
močan, da dovoli take napore. Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Evi in Ninocka, sem pričakovala, da bom kmalu prebrala kaj takega.
Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Kinokija, sem že razmišljala kam si poniknila. Kak šok. Jaz bi tipota, ... raje ne napišem kaj. Jaz že penim če mi blendajo, ko prehitim koga na AC, pa grem kao prepočasi za onega zadaj.

Nika, vse najboljše user posted image Vanja, glede onih kontracepcijskih obližev, ginič mi je rekel, da se lepo odlepijo v savni. Ker pa ti uživaš v tovrstnem razvajanju (jaz sem tudi, upam, da še kdaj...), bi kazalo premislit glede tega. So pa samoplačniški.

Ameli, vedno pozabim. Hvala za super recept z grahovo omakico in ajdovimi žganci. Nina zelo rada popapa to dobroto.

RD je minil lepo, oba dneva, jasno, Gagi je zamudil za dobro uro in pol, da smo že lačno gledali medveda (bil je zelo, zelo dober), ki je dobil naknadno lepotno operacijo (hotel je pobegniti iz mojih rok in je imel defekt na tački in ušesu). V hribih je bilo pa sploh carsko, Gagi mi je prizanesel z udeležbo, tako, da nisem poslušala:
Nino zebe, roke ima mrzle, a kar na tleh jo boš previla. Kaj pa je? A
to umetno stvar?
Skratka, lepo po hribovsko sva se pedenali, med
mojimi soplezalci in smo rekli marsikatero pametno in malo gradili
gradove v oblakih-v stenah, ki jih še nismo otipali.

Fotke bom pripopopala, vabljeni k ogledu moje stvaritve, Nine-požrešnice in hoje navkeber s postanki.user posted image

Čeveljčki, vem, oguljena tema. Če bi se šli slučajno namakat v Diolenjske, poleg je tovarna Cicibana (delajo tudi ob sobotah od 8. ure do 13.) Nini sem nabavila 2 vzorčna modela. Vsak je stal 5 jurjev in so prekrasni. Imeli so najmanj 15 modelčkov, tako, da se niti nisem mogla odločit. Jemljejo pa samo gotovino, ker je izdelava vzorcev posebna in gre na poseben računuser posted image

Hoja, bo še počakala, zaenkrat le razpon 1 metra, pa še to je bolj podobno štartu za smuk... Tako, da jaz to ne štejem med kako hojo.

Vrtec OK, mal je prehlajena, ampak to zarad nihajočega vremena. Kolesarski sedež je zelo fajn, ker tako greva do vrtca in do igrišč. In potem samo še spat, ker je Nina čisto skurjena.

V IKEI sem ji kupila še 2 stolčka in mizico, ker se mi ne da zadeve izdelati sama. Le prelakirati sem morala, ker sva imeli že unikatno poslikavo naslonjal. Cena je bila slabih 10 evrov in sta zelo fajn, saj Nina veselo pleza na sedež, mal lovi ravnotežje in potem vzame flomastre in čečka po papirju in še kje drugje user posted image

Shod v Celju: bom videla kako bo Nina prenašala daljše vožnje, ker bom morala naokoli, na LJ in potem v Celje. Čez naše ovinkaste lokalne ceste gre sicer v slabih 2 urah, samo so prava mala mora traktorji, lokalni posebneži in jasno posledice globokih pogledov v kozarec).
Mislim pa, da naju najbrž ne bo. Čisto odkrito. Zaradi splošne situacije. Ne bi se tlačila med družine, ker mi je mučno. Da ne bo zopet kake pomote, podpiram, da pridete v polnem številu družinskih članov in se mi zdi to zelo prisrčno in lepo.

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
13.9.2006 21:00:11   
ninocka
Nika, vse najboljse za 1. svecko!!!!

user posted image .

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.9.2006 21:32:04   
teta beta
Čer!

Kje pa ste vse? Kaj dogaja? Pri nas nič kaj novega. Aja, one majčke, za katere sem vam pripopala link, niso v redu, ker se ne da gor dat napisa, samo slikica. Jaz sem še enkrat pogledla on link od Ninočke, men se zdijo te majčke ful velike, telesna višina 90 cm, obseg čez prsi 51-56 cm. Rada bi, da bi Daša kolikor toliko spodobno zgledala v tem, ne pa kot posodi mi jurja. Pa tudi Alina in Mark sta bolj drobna, res pa po drugi strani Luka menda že nosi 86 ali celo 92, če se prav spomnim. No, potem sem razmišljala, če bi magari kupile enobarvne majčke v BC ali H&M ali v Intersparu ali kjerkoli, vsaka bi povedala svojo številko in bi se kupilo npr. X majčk vel.80 in Y majčk vel.86, nato pa bi dale gor tiskat napis.
Ne vem, v bistvu mogoče preveč kompliciram. Pač, ideja je, pa povejte, kaj si mislite.

Drugače pa nič kaj novega, jutri grem kupit darilo za nečakinjo, v nedeljo imajo piknik za rojstni dan. Naslednji vikend imamo potem mi, v soboto na dan D se bomo šli sami trije kopat, v nedeljo pa imamo zabavo. potem še vikend zatem gremo v soboto na piknik k sošolcu, ki je v to združil rojstni dan, diplomo oz. zadnji izpit na medicini in delno še rojstvo sina, v nedeljo pa ima v.d. svakinja krst. Imamo čisto zafilan urnik.

2ursae, danes sem videla enega čednega fantička, ki bo naslednji teden star 8 mesecev, in verjameš ali ne, ful sliči na Anžeta. Isto ima take temne očke, podobno obliko obraza, lep nasmešek, le bolj svetlo polt ima. Res, takoj sem imela Anžeta v glavi.

To je pa tudi vse z moje strani. Lep večer še naprej.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
15.9.2006 8:53:32   
KiSsMyAsS
Zivjo, ahoj, lep pozdrav!

Me ni bilo celo vecnost, marsikej se je dogajalo pri nas, ampak zdej je spet vse okej in life goes on.

Smo pa v pripravah za 1. svecko in laufam okrog za ponudbami tortic - rada bi dala nardit medvedka Puja in tut darilo se kupujem.

Luka je ze pravi korenjak in navihancek. Imamo 10 kil in 72 cm. Hodimo sicer se ne sami user posted image , ampak se drzimo za 1 rokico ter ga sibamo. Hodimo v vrtec, nima nobenih problemov - ne joce, poje vse, igra se, spi, ko pridem po njega me sploh ne smergla.user posted image  Sklepam, da mu je vsec user posted image

Sm slisala da bo neko srecanje v Celju - a to za vse velja al samo za dolocene?

Prebrala sem vse o vasih malckih in za vse en velik bravo user posted image user posted image

Vsem, ki ste ze imeli 1. svecko pa: VSE NAJbOLJSE in veliko zdravja.user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
15.9.2006 9:01:37   
pety78
Pozdravljene!

He, he, he, se vidi, da ene že pridno delate, druge pa uvajamo v vrtec. Evo, sem glih z vrtca prišla domov, naš mali se pa tam igra. Dva dni imajo že ful žur, ker sta samo dve vzgojiteljici in dva otroka. user posted image user posted image user posted image  Ko sem včeraj prišla nazaj v vrtec je ena mama rekla, da je misla, da sta to dve mami, ko jih je zunaj videla, ker so se tak zabavali. Joj, srčkoti majhni. user posted image
V vrtcu mu kar gre, razen včeraj so ga probale uspavat, vendar brez uspeha. Po uri in pol so obupale. Mali je mel tolk energije, da se ni dal. To je karakter! user posted image  Lepo se je igral in smejal, metal dudo in posteljce, ... Sta se vzgojiteljici ulegli na blazino, kot da spita, ju je budil in tolkel po obrazu, ....Aja, drugi fantek je pa lepo spal. Me res zanima, kako bo danes. user posted image user posted image user posted image  Mogoče ga moti, ker ni tako temno, kot doma. Jaz ga položim v posteljo na vse štiri, na blazino mu dam pleničko, da glavo not zarine, potem pa hitro ven iz sobe, pa lepo zaspi. Če bi bila not, bi me pa verjetno gledal in se hotel igrati. Mu bodo mogle svojo sobo zrihtat. user posted image

Drugače pa pri nas nič novega. Pijemo, lulamo, kakamo kot ponavadi. Veselimo se že 1. rojstnega dne, ki ga bomo praznovali 24.9., ker je 26. glih v torek. Saj ni panike, če kak dan prej, a ne? user posted image  Tery, kdaj boste pa vi zapili?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Malčici Niki pa VSE NAJBOLJŠE, ŽELIM TI VELIKO IGRAČ TER PRIDNO IN UBOGLJIVO MAMICO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo se imejte in javite, kako gre vašim dojenčkom in malčkom v vrtcu.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 13:51:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.9.2006 14:11:52   
doroteja23
user posted image  VSE NAJBOLJŠE ANŽE!!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.9.2006 15:55:38   
Pia67
Anžetu in njegovi mami vse najboljše,

Damjana in Nina

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
15.9.2006 16:05:54   
Pia67
KMA WB, prav fajn, da si se oglasila. Mislim, da te bodo na srečanju prav veseli in ne vidim razloga, da ne bi "smela" prit.

Mimogrede, se bo katera med vami v ponedeljek po 13. uri potepala po BTC-ju. Jaz imam en razgovor, pa soplezalko grem obiskat z Nino in gremo skupaj na kosilo. Potem pa mal pofirbcat, kako zimsko kapo in rokavice kupit (v hribih grize mraz Ninine ročice in sva zadnjič imeli štunfe na rokah). Javite mi, pa se zmenimo za kako kavo user posted image

Vrtec fajn, drug teden je tematski: VSE O MEDVEDU. Tako, da sva danes z Nino dostavile njenega medvedka (ne vem kake maše bodo imeli, najbrž pa si bodo medvede izmenjavali, uhuhuuser posted image .
Smrkamo malo manj, pogumno "hodimo" med pultom in mizo, čečkamo(stene so zakon) in se samostojno spustimo po toboganu navzdol user posted image
Najraje pa plezamo po ograji balkona, tako, da meni ledeni kri v žilah, ko se Nina odrine (stopalce zasuka, da zdrsne) in krohotajoč compne na tla.

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   [Brisano sporočilo]
15.9.2006 20:21:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
15.9.2006 20:36:24   
KiSsMyAsS
Najprej : VSE NAJ NAJ ANZETEK, ubogaj mamico, veliko zdravja in srece. VSE NAJ NAJ se enkrat!!!

Mi pa praznujemo v nedeljo 17., ceprav je uraden datum 18.user posted image  Sm danes ze narocila torto - Nodija, ko poslikam bojo slikce v albumcku.user posted image  Upam, da nam bo use skup ratalo in da Luka ne bo hotu ugasnit svecke z roko (sva vadila in je na vsak nacin hotu ugasnat svecko z rokico, pihnit se neznamouser posted image ) - bo pa mami pomagala user posted image  Sicer pa laufam se po otroskih trgovinah za darila (v mislih mam avtosedez ali pa tricikel - nism se se odlocilauser posted image ). Moja mami je ze rekla, da mu bo jutr kupila eno lepo srajcko da bo v nedeljo "zrihtan" user posted image , pol ga morm sam se lepo pocesat, da bo lep na slikcah user posted image . Dezu se ne bomo dali, v nedeljo se basemo s torto pa naj strele padajo ! user posted image

Za Celje mi pa prosm povejte kdaj bo, da vas prideva pogledat user posted image , pa ce rabm kej prnest mi tut povejte, da nebom en outsider tam.

Lep pozdrav (tamali ze spi), jst pa tut sibam pod tus pa spat. user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 15.9.2006 20:38:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2366
15.9.2006 20:38:07   
ninocka
user posted image

Mal sem pozna, upam, da Anze se ne spi in da na polno praznuje, da bo lahko videl tole:

VSE NAJBOLJSE, ANZE,  ZA TVOJ 1.  ROJSTNI DAN!!!!!

Pa cestitke tudi mamici!!

Nina in Evan (ki mimgrede posilja se en kup pozdravckov. Pa enga lupcka, ker mas lih RD user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2367
15.9.2006 21:01:46   
ninocka
Pravo cudo, da mi je ratala slikca!
Tery, sej tvojo se tud vidi, no, vsaj jst jo. Pa PLS povej, kako jih prlimas, ker jst sem sla zdej cez en tolk zakompliciran postopek user posted image . Copy/paste mi ne dela, pa se lohk se ne vem kolk matram. Se moj veleumni racunalnicar je obupal. Mogoce mam pa kaj v nastavitvah?

Jst sem lihkar iz predsatvitve Just kozmetike in sem zapravla 11 jurjev za 2 kremi user posted image . Ena je Tea tree in je neka antibioticna krema (zdej, ko bomo meli velik busk, ko smo taki maratonciuser posted image ) in eno lamelno kremo, za tiste "alergijske" fleke.
Evan je ful smesen, zdaj ko hodi. Sploh ga nisem navajena, jst pucam kuhno, pol mi pa na vsini cca. 1 m, neka glava gre mimo. Ne morem se navadit, da ze hodi...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej jutr se bo pa ze odselu...user posted image user posted image user posted image user posted image

A je kaj novega? Niti ne, ker vso svojo energijo porabi za hojo. Se mu zdi hojenje ful smesno in se skoz smeji. Vsake tolk casa pa tko pade, da se mi kr srce ustav. Sej mu ni nic, niti ne joka, sam jst se ustrasim. Ucer je hodu z eno grabljico in neki po policah z njo prasku, pol ga je pa kr naenkrat zmanjkal. Pa se ful je zadonel, ko je z glavo ob tla butnu. Jst vsa panicna skocim pokonc, da vidim kaj je, tamal je pa padu pod rocaj kavca in je cist izi lezu in z uno grabljico po rocaju prasku, kot da bi pocival al pa mu je lih zapasal tam lezat in to delat... Mislim....
Sem pa razmisljala, da bi mu mogoce celado nabavla, da bi se manjkrat butnu v glavo. Me je ful strah, da ne bi prislo do kaksnih poskodb. PA sej v bistvu se niti ne butne, ker jo zadrzi, pa na koncu z njo "udari", sam ne vem, a mamo mi tolk zanic parket, da tak zvok rata, al kaj?
Ful rad gleda ene knjigice z zivalimi in stvarmi. Ko vid telefon, si polozi roko na uho, pri opici dela AAAA, pri konju UAUA, pol pa ta UAUA se pr stotih drugih zivalih. Ce se mu ljubi, pokaze kolk je velik, pa uciva se, da bo pokazal kolk je star. Se mi zdi, da govori  ALA -  pomeni HVALA (sej to je ze na morju govoril, pa je zdaj spet zacel), pa da vcasih vprasa KA TO?
Lahko pa so samo moje pobozne zelje in slisim, kar mi  pase. Kaksno sestavljanje stolpov se zmer ni v planu, gaganje tud ne (pa najdlje racko pozna od vseh zivali user posted image ).
Je bil pa uceri ful dober - v sredo zvecer je s svojim poganjalckom nabijal kroge okrog kavca in mimo mene. Vsakic, ko je prisel do mene, sem stegnila roko in rekla STOP, da se je mogu ustavt in mi je  mogu dat lupcka (oz. sem bolj jst njega poslinla), da je lahko nadaljeval pot. To mu je blo tolk vsec, da se je ze na dalec smejal, ko  je hodu do mene. Pol pa uceri zjutri spet zacne s poganjalckom okrog hodit in se pri meni ustavi in caka. Jst ga neki casa debel gledam, kaj mu je, zakaj ne gre naprej, pol mi je pa postekal, da moram rect STOP in ga polupckat, da bo sel naprej. Ko sem to nardila, je bil pa cist srecen. Sem pol razmisljala, kolk si je to zapomnu, se jst sem pozabla.
AJA, pa danes je spet pojedel en macji bonbon. Sem skocila na WC in nisem zavezala omarce, pa je v tistih parih minutah raztresu vse bonbone in enga mel se priloznost pojest. Upam, da mu je teknil....user posted image

Uzivite, dons je tolk mim vreme. Evan je celo 2x spal, pa se zjutri je do 8ih potegnu (se je pa ob 2:30 zbudu).

Pia, jst mam cas, ce hoces, se lahko zmenva (seveda pod pogojem, da mi bo uzgal avto).

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
15.9.2006 21:47:13   
benika
user posted image

VSE NAJBOLJŠE ANŽE IN Z ZAMUDO ISKRENE ČESTITKE TUDI TEBI NIKA!!!!

Seveda pa čestitke tudi ponosnim staršem.

KMA, WB in upam, da se nam pridružite v Celju.

Pia, če te kej tolaži, jest bom tud sama prišla, je moj udeležbo odpovedaluser posted image . Upam, da se premisliš, no. Po drugi strani pa te čist razumem, da ti bo verjetn težko.

Ninočka, tud mi mamo doma kreme (takšne in drugačne) od Justa in smo blazno zadovoljni z njimi. Sploh Tea tree je carska. Zadnjič je Benija komar užgal direkt na uček in revček sploh ni nič videl. Dvakrat sem ga namazala s kremo in je oteklina izginila.

Za kraj in čas našega srečanja je nama čisto vseeno. Prideva kamorkoli. Za majčke sem tud ZA, glede napisa pa se vsaj v mojem primeru zdi najbolj primeren tisti - Mummy¨s little stalker. V bistvu se strinjam s Tery.

A se je kej novega zgodilo pri nas? Jah, nič. Včeraj smo šli naročit torto za RD, kupila sva mu 2 puloverčka in košarkaški koš z malo žogo zraven. Je tak fajn, sva ga zataknila za predal in zdej Benč hodi okol z žogo v roki in jo meče v koš. Se mi zdi, da vzgajava novega Marka Miličauser posted image .

lp

Katja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
15.9.2006 22:06:47   
2ursae
oooo, hvala, hvala in še enkrat hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, da ste se spomnile pa take super slikce napopale user posted image .

Naj sam na brzaka povem, da smo se imeli ful luštno, ker je deževalo je ZOO odpadel, vdali smo se v usodo in jo, ob pomanjkanju boljših idej (ideja je bila tud otroški bazar, pa je pomojem enoletnik za to še premajhen), mahnili v Atlantis. Moj se je nekaj zmrdoval, jaz pa tudi nisem pričakovala ne-vem-česa, ker mali, preverjeno na morju, ne mara flih "ta velike" vode kaj dosti. Ej ženske, ven sva prišla totalno spreobrnjena user posted image . Ful je luštkano zrihtano za otroke, tam je en mali bazenčič, kjer je voda globoka kakih 10 centi, na sredi je namontirana ena prav simpatične kačca, ki šprica vodo ... skratka idealno za male kobacače user posted image . Voda je topla in naše dete je uživalo. Zviralo se je po kačci, mašilo luknje, iz koder šprica voda in bilo prakrat fino stuširano, brodilo po vodi, plezalo po zidkih, skratka popoln uspeh.

Pol smo šli še v CP (ko je tam totalna gužva, kar je danes bila, mu z mojim rečeva Shity park user posted image ) po tortice in se doma z njimi mastili, mali je pa še odprl darila (neka zadevca za kratek čas v avtu, kupljena v Bušiju (da best štacuna, pejte pogledat - igrač ni veliko, kar pa je, je pa vse didaktično in kvalitetno), Mega blocks mucek/kužek, neka zadevca na tipke, ki sem jo videla na NFTH, meter za merjenje v višino in palstične živalce). Jutr pa žurka s starši, pojutrišnjem pa s prjatli in njihovo deco.

Mejte se lepo, res mi je toplo pri srcu zaradi vaše pozornosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se čitamo.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 15.9.2006 22:08:01 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
15.9.2006 22:30:57   
2ursae
no, evo, jaz mam še mal cajta, ker mojmu njegova mama nekaj bere levitve po telefonu user posted image ... sicer še ne vem zakaj, sam ma po mojem veze z našim obiskom Atlantisa user posted image . Jao.

Pia, jaz bi v pon. z veseljem prišla, sam mam glih popoldne RA in mora biti Anže tipi-topi spočit in dobre volje, če ne bo zdravnica spet vila roke. Od tam vedno pridem zamorjena, pol me pa terapevtka potolaži, sam kaj, ko imava terapijo šele čez tri tedne. Grozus (tko smo rekli v srednji šoli user posted image ). Probaj prit v Celje, vem, da imaš daleč, sam naj te družinsko srečanje ne odvrne od dogodka...ne misli, da zato ne spadaš zraven user posted image , saj si vendar emancipirana ženska, ne user posted image
A že vse kupujete bunde in zimske cunje? Sem zadnjič videla, da jih je cel H&M poln in folk je na veliko kupoval,sam takrat se mi je zdela zima še ZF, zdaj, ko je pa dež začel in se je mal ohladilo, je pa to bližje realnosti... ker ko ta roba poide, je ni več za dobit, pa če je zunaj -30'C user posted image . Lani sva hotela februarja Anžetu kupit bundo, ker je pajaca prerasel, pa ni bilo variante jo dobit ... še prodajalke so se mi smejale, češ, kje pa živim, da po sezonskih razprodajah iščem zimske cunje.

KMA, WB!! Le pridita v Celje, bomo ful vesele user posted image user posted image

Tery in Pety...hmm, če bi moj imel rd v ponedeljek, bi najbrž praznovala naslednji vikend. Kaj pa vem, tko se mi zdi, da paše user posted image . Itak pa to nima veze, valjda je tud vikend prej primeren. Sem pa glih razmišljala, da moj ne bo imel v naslednjih letih rdja v ponedeljek, ker bo ravno takrat prestopno leto in bo ponedeljek padel na torek, tko da se mi ne bo treba ukvarjati s tako dilemo user posted image ...kva sem zdejle to kr neki brez veze napisala user posted image .

nočko, moram mojga zbezat dol s telefona, da mal nazdraviva.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 15.9.2006 22:31:39 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
15.9.2006 23:18:12   
ninocka
Sem nasla se eno stran s smesnimi napisi za majcke:

http://www.cafepress.com/wittybaby/713734

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.9.2006 7:13:47   
pety78
Joooooooooooooooj, jaz pa vedno zamudim...user posted image

ANŽE, VSE NAJBOLJŠE in seveda tudi tebi pridno in ubogljivo mamico. Kaj drugega bi si tak malček sploh še želel, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tery, čestitke Niku za hojo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A to pomeni, da je shodil? Vid se me še vedno trdo drži in se ne spusti. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.9.2006 10:21:02   
teta beta
VSE NAJBOLJŠE ANŽETU, PA ČEPRAV Z ZAMUDO!!!!!!!!!!!!! NAJ SE TI DOGAJAJO SAME LEPE STVARI!!!!! In čestitke tudi staršema! user posted image user posted image user posted image  (Jaz bi tudi rada vedela, kako se slikica prilima!)

In še današnja slavljenka: VSE NAJBOLJŠE, EVA!!!! TUDI TEBI SAMO NAJLEPŠE ŽELJE!!!!! user posted image user posted image user posted image  

Kaj več pa mogoče kasneje, ati je odpeljal Dašo s seboj v mesto po opravkih, da lahko jaz kaj naredim. Pa dvomim, da branje RR sodi zraven. Samo na hitrico sem si utrgala čas, da voščim Anžetu, ker mi včeraj ni ratalo priti do računalnika. Lp, lepo praznujte vsi!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.9.2006 11:07:54   
2ursae
Vse najboljše naši Evi !!! Upam, da se bomo kdaj uspeli videti, sicer pa bodi pridna in ubogaj starše user posted image

Ninočka, men tile ta novi napisi niti niso všeč, pa že mal so retro, ker naši več ne kukajo tako nebogljeno ven iz vozička user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.