ninocka
|
Evan je zaspal , pa cez 30 min bi se moral it kopat in pripravt na nocno spanje. Uceri je svoje dopoldansko spanje prespal na meni, ko sem ga hotla odnest v pojstlco, se je zbudil in naredu totalno galamo, pol sem ga pa sam nazaj v dnevno prnesla, se ulegla na kavc - z njim na trebuhu in je lepo spal naprej. In to celo vec kot 2.5 ure. Sem ga pol kr mal na silo zbudilar - sem se zacela premikat, ker me je ze vse bolel, pa dosadilo mi je na kavcu lezat, na boku, stran od TVja obrnjena (sem bula v naslonjalo kavca) Iz srede na cetrtek ponoci je imel nocni zur - zbudil se je ob 1:30, spil mleko, ko sem sla ven iz sobice, je zacel jokat, tko da sem prsla ga nazaj mal pobozat, da se je umiril. Jst pol vsa zakomirana odlutam nazaj v pojstlo, se ulezem in se lih zacnem priblizevat dezeli sanj, pa spet tamal v jok. Sem ga pol kr k nama prnesla in je do 3:30 skakal po men, se drl TO TO in VAU VAU, vrtel po pojstli, me bozal... mislim....jst pa naslednji dan cistilno akcijo in sem bla lih vsa skurjena. Varstvo pr mojih je dobr prestal, sam mal manj je jedel, popoldne sem ga sla iskat in smo pol sli se skupaj v atlantis (sluzben zur), kjer se je malemu ful dogajalo. V bistvu je bil ful priden in je lepo poslusal govore vseh direktorjev, pogledal si je sinhrono plavanje, jedel je krompir in ga plunu mojmu na glavo (ga je mel stuparamo) in ocaral vse. V BC sem mu kupila sesalec in komplet cistilnih pripomockov, tko da lahko zdaj tud sam puca in ne samo razmetava. Moje pospravljanje - pospravla dnevno, kuhinjo, jedilnico, ampak je dons ze spet vse razmetano, ker Evi sam vlece revije in knjige s polic, lonce iz omar, packa s svojimi umazanimi rokicami po kavcih, stenah.... v glavnem skoda mojga cajta in truda, dokler ne gremo cez to obdobje. Katja, upam da si ze boljse. In se strinjam z ostalimi - ti kr lepo odlezi svoje, v sluzbi jim bolana prav nic ne koristis. Pa samo vleklo se bo, ce se fajn ne pozdravis. Nika, a ze mas kaksen odgovor? Jst mislim, da ni panike glede dopusta in porodniske. Bos mela pac prekinjeno porodnisko oz. ce ti odobrijo podaljsanje, jo bos nadaljevala od takrat, ko bos zvedla za odobritev, prej pa dopust pokoristla. sej bi ga tko al pa tko. Doroteja za Alino! Zdej se pa zacnejo zabavni dnevi Mali bolani septembercki - upam, da ste ze zdravi in da grete v ponedeljek vsi v vtrec. Pa cimvec stvari se naucte, da jih boste lahko nam, nevrtickarjem, na RD pokazali. Previjanje in plenice: mi mamo maxi (muller), previjam vecinoma jst, drugace ga pa znajo vsi (ce ga dam cuvat ni panike, bo vedno tud previt). Moji so sploh "pikolovski" glede tega - ne da se jim dopovedat, da ni treba vsakic, ko se miceno polula, takoj it plenico menjat. Njihov razlog je - je bil polulan (kar itak ne cuti) in moker . Sej nimamo tetra plenic! A tok drage so torte tuki? Mi smo dal pa 9jurjev za vlakca in isto za 25 ljudi. Sej se mi je zdel pocen, sam nisem Se strinjam za datum praznovanja, da bi bla druga polovica oktobra, dan mi je vseeno, Ameli smo pa ponavadi vedno zmenjeni okrog 12, tko da mislim, da ta ura kr ostane. A ne, punce ? Majcke - jst sem pogledala kataloge od svakinje in nimajo nic z dolgimi rokavi, samo kratke, pa se to mislim, da sta samo 2 modela za tolk micene. Pa sej kratki tud niso svoh - pozimi jih majo lahko cez bodije z dolgimi rokavi, poleti pa tko al pa tko kot kratke rokave. Napis - jst mam eno nalepko za avto, kjer pise TINY PERSON ON BOARD. (bom dala v album, ce bo slo). Pa bi tist BOARD lahko spremenili v kaj drugega (ON WALK? recimo da bodo ze vsi hodili ), pa bi blo tud cist kul? No ve povejte, jst grem pa v album dat tisto nalepko. Bo pa pod geslom - geslo je nalepka.