|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
8.9.2006 15:50:57   
ameli
Haloha,
mi smo imeli včeraj družinski posvet in sklep je takšen, da v Celje pridemo 100%, v Lj pa je malo predaleč (že do Ce imamo skoraj 2 uri). Glede datuma pa nam je skoraj vseeno (razen tam 7-8.10 ne, ker bomo takrat praznovali doma). Glede sobote ali nedelje pa nam je vseeno. Ura pa bi bila za nas ugodna bolj dopoldne (cca 12-ih), ker če smo skupaj 2-3 ure in se potem vozimo domov 2 uri, pridemo glih pravi cajt za spanje,..... Sicer pa se bomo tisti en dan itak prilagodili.

Nina vse najboljšeuser posted image , sicer z enodnevno zamudouser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
8.9.2006 17:24:13   
pety78
Katja, samo majčkeno sem dopolnila seznam. user posted image  A mi pošlješ tvoj gsm na ZS, da te pokličem?

18.08. EVAN MAX (Ninočka)
07.09. NINA (Pia)
15.09. ANŽE (2ursae)
16.09. EVA (kinokija)
18.09. LUKA (KMA)
21.09. KATARINA (tažana)
21.09. BENJAMIN (katja)
23.09. DAŠA (teta beta)
26.09. VID (pety78),
26.09. NIK (tery)
29.09. ALINA (doroteja)
30.09. LUKA (kati*)
04.10 MARK (ameli)

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
8.9.2006 17:34:25   
doroteja23
&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/hisun4.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=60 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/hisun4.gif" width=60>
NINA VSE NAJBOLJŠE!!!
&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/heartss.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=14 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/heartss.gif" width=476>

Alina se je po dolgem čakanju začela plazituser posted image user posted image user posted image !Juhu. Zdaj pa jo je vse povsod polno. Zobka pa še nimamo. Tak da mislim da smo še eini brezzobi primer.

Alino po večini previjam jaz. Včasih ata, ampak malo. Sploh če je pokakana te ne.

Za Celje pa je pri nas tak! Ata nima rednega urnika za službo tak da mi ne moremo delat dologoročnih načrtov za naprej. Če pa je slučajno v službi in ga jaz peljem v službo imam jaz avto in pol jaz lahko pridem do Celja. Zaradi mene pa ne rabite delat v Celju, ker lahko jaz pridem tud v Ljubljano. Tak da na mene ne računat 100 %! Za majico pa bi se jaz tud priporočala, če jo seveda lahko dobima kljub temu če naju nebo.
Upam da ste me zastople. zakomplicirano!

Pozdravite se vsi, ki ste bolani. Mi smo že boljše!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
8.9.2006 19:58:26   
tažana
čeer!

vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga NINA,
vse najboljše za te!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako jest nikakor več ne pridem vsak dan do računalnika. tako da mi oprostite vse zamude ob čestitanju za RD ali druge napredkeuser posted image .

glede roj. dneva:
jest bi zares rada prišla ampak ne moram zagotoviti.
imam isto težavo kot Doroteja. user posted image  zve kako bo delal en dan prej. v Celje pa res ne bom hodila sama ker imava predeleč. Katarina pa zelo slabo prenaša vožnjo če ne spiuser posted image .
zraven imam pa polno nekih praznovanj v oktobru.

zato se zmenite kadar želite mi pa bomo videli zadnji hip. (upam da nam uspeuser posted image )

Katarina je pravi sonček v vrtcu. iz terase se smeji drugim otrokom in jih kliče. prav tako zabava vzgojiteljice. ugriz je že izginil in zaenkrat je vse vredu. razen to da ima ful krizo, ker imamo kosilo šele ob 12h, ona pa je ob 11h že nevzdržno tečnauser posted image . aja pa ni edina, vse male pošasti začnejo ob 11h neutolažljivo jokatuser posted image . bo že bolš.

evo grem je možek prišel.

čao, čao

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
8.9.2006 21:33:47   
TVN
18.08. EVAN MAX (Ninočka)
07.09. NINA (Pia)
13.09. NIKA (Nika35)
15.09. ANŽE (2ursae)
16.09. EVA (kinokija)
18.09. LUKA (KMA)
21.09. KATARINA (tažana)
21.09. BENJAMIN (katja)
23.09. DAŠA (teta beta)
26.09. VID (pety78),
26.09. NIK (tery)
29.09. ALINA (doroteja)
30.09. LUKA (kati*)
04.10 MARK (ameli)

Oj! Evo, sem se pofočkala, Katja! Pa hvala za spisek. Vidim, da je naša Nika pri ta starejših user posted image  in da smo ravno mi naslednji za praznovanje.

Ja, Kraljevi Mignon je iz Kranja, to vem. Slišala sem, da so torte božanske (hvala, Pety, za osebno izkušnjo - se mi že sline cedijo) in po fotkah sodeč, ki jih imajo na njihovi spletni strani, zgleda stvar hudo zanimivo. Se pa priporočam za info o cenah. Ideje, kakšno bi naročila, pa še nimam. Najbrž imajo še kakšne fotke na zalogi (poleg teh, ki so objavljene na netu)?!

Ajd, grem naprej pakirat. Že cel dan se ukvarjam samo s kovčki, torbami, hrano,.... Uff, res sovražim tele priprave na odhod. Včasih je bilo tako easy, sedaj pa gore robe, pa čisto vseeno je, če greš za dva dni ali dvajset! Mah, saj bo bolje, ko bomo tam. Nočko!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
8.9.2006 23:31:23   
pety78
Nika, mi smo dali 16k za okroglo torto, mislim da za 25 kosov. Je kar draga, ampak je bila res vredna svojega denarja.
Ko je imel julija oči abrahama, sem mu jo pa dala delati v eno slaščičarno v Tomačevo, ker sem videla reklamo, da delajo tudi na tak način, kot v Mignonu (brez smetane, ampak z glazuro in s figuricami). Ko sem prišla tja po torto, me je skoraj kap. Bila je neke mrke barve, kot da bi s prsti (kar tudi so) razpacali barvo in narisali neko pokrajino. Skor sem znorela....user posted image  Torta pa za 50 ljudi. Pa sem jim jasno povedala, kakšno hočem, še med tem, ko sva govorili po telefonu, je gledala na internetno stran od Mignona...No, pa reče, da ni vedela... Na koncu sem le zvedela, da je tista, ki dela figurice zatajila. Se mi je zelo opravičevala, torto smo pa dobili brezplačno. No, tudi dobra ni bila tako zelo, kot od Mignona, čeprav ni bila slaba. Aja, cena pa bi naj bila 20k za 50 kosov.

Evo, jaz še počakam cca 15 minut, potem mali dobi zdravilo, da lahko grem spat.

Nočko!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
9.9.2006 11:53:02   
TVN
Hvala, Pety, za informacijo. Pa saj 16K je kar dokaj običajna cena za torte! Sem gledala v Slonu, pa v Ulli in Mihaleku, pa so cene od 15K - 20K za cca. 20 - 25 kosov. Sicer pa - imidž se plača, tudi torte očitno niso izjema. Ampak če so dobre, je vredno odšteti nekaj več.

Zdaj pa res odhajamo. Spakirala sem (skoraj) že vse, zdaj je to treba strpati še v avto (še dobro, da imamo strešni kovček in karavana, ker sicer res ne vem, kam bi dala vso to kramo!) in brum, že drvimo dogodivščinam naproti.

Se beremo znova čez teden dni!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
9.9.2006 12:30:29   
benika
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Alina!!!!!

Nika, uživajte na dopustu še za nas.

Moram povedat, da ima Beni v repertoarju novi dve besedi in sicer ti in jupiuser posted image . Je prav smešen, ko hodi naokol in se dere ti, ti, ti...Moj ga je zadnjič naučil tisto foro gimme 5 (ko tleskneta z rokami), pa tud rokovanja smo ga naučili. Drugače pa razume že precej stvari. Zna pospravljat igrače, če ga prosiš, gre po čevlje in ostale predmete na našo prošnjo, da ljubčka, še vedno pa ne zna sestavljat stolpa in jest z žličko. To po moje ne bomo nikoli osvojili.

Tery, se iskreno iz dna duše in s sramoto v srcu opravičujem, ker sem pozabila dat Nika na seznamuser posted image . Verjetno sem še katerega pozabila, pa naj se mamica pofočka.

lp

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
9.9.2006 18:31:54   
ninocka
Evan je zaspal user posted image user posted image , pa cez 30 min bi se moral it kopat in pripravt na nocno spanje. Uceri je svoje dopoldansko spanje prespal na meni, ko sem ga hotla odnest v pojstlco, se je zbudil in naredu totalno galamo, pol sem ga pa sam nazaj v dnevno prnesla, se ulegla na kavc -  z njim na trebuhu in je lepo spal naprej. In to celo vec kot 2.5 ure. Sem ga pol kr mal na silo zbudilar - sem se zacela premikat, ker me je ze vse bolel, pa dosadilo mi je na kavcu lezat, na boku, stran od TVja obrnjena (sem bula v naslonjalo kavca) user posted image
Iz srede na cetrtek ponoci je imel nocni zur - zbudil se je ob 1:30, spil mleko, ko sem sla ven iz sobice, je zacel jokat, tko da sem prsla ga nazaj mal pobozat, da se je umiril. Jst pol vsa zakomirana odlutam nazaj v pojstlo, se ulezem in se lih zacnem priblizevat dezeli sanj, pa spet tamal v jok. Sem ga pol kr k nama prnesla in je do 3:30 skakal po men, se drl TO TO in VAU VAU, vrtel po pojstli, me bozal... mislim....jst pa naslednji dan cistilno akcijo in sem bla lih vsa skurjena.
Varstvo pr mojih je dobr prestal, sam mal manj je jedel, popoldne sem ga sla iskat in smo pol sli se skupaj v atlantis (sluzben zur), kjer se je malemu ful dogajalo. V bistvu je bil ful priden in je lepo poslusal govore vseh direktorjev, pogledal si je sinhrono plavanje, jedel je krompir in ga plunu mojmu na glavo user posted image user posted image user posted image (ga je mel stuparamo) in ocaral vse. V BC sem mu kupila sesalec in komplet cistilnih pripomockov, tko da lahko zdaj tud sam puca in ne samo razmetava.
Moje pospravljanje - pospravla dnevno, kuhinjo, jedilnico, ampak je dons ze spet vse razmetano, ker Evi sam vlece revije in knjige s polic, lonce iz omar, packa s svojimi umazanimi rokicami po kavcih, stenah.... v glavnem skoda mojga cajta in truda, dokler ne gremo cez to obdobje.

Katja, upam da si ze boljse. In se strinjam z ostalimi - ti kr lepo odlezi svoje, v sluzbi jim bolana prav nic ne koristis. Pa samo vleklo se bo, ce se fajn ne pozdravis.

Nika, a ze mas kaksen odgovor? Jst mislim, da ni panike glede dopusta in porodniske. Bos mela pac prekinjeno porodnisko oz. ce ti odobrijo podaljsanje, jo bos nadaljevala od takrat, ko bos zvedla za odobritev, prej pa dopust pokoristla. sej bi ga tko al pa tko.

Doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image za Alino! Zdej se pa zacnejo zabavni dnevi user posted image user posted image user posted image

Mali bolani septembercki
- upam, da ste ze zdravi in da grete v ponedeljek vsi v vtrec. Pa cimvec stvari se naucte, da jih boste lahko nam, nevrtickarjem, na RD pokazali.

Previjanje in plenice:
mi mamo maxi (muller), previjam vecinoma jst, drugace ga pa znajo vsi (ce ga dam cuvat ni panike, bo vedno tud previt). Moji so sploh "pikolovski" glede tega - ne da se jim dopovedat, da ni treba vsakic, ko se miceno polula, takoj it plenico menjat. Njihov razlog je - je bil polulan  (kar itak ne cuti) in mokeruser posted image . Sej nimamo tetra plenic!

A tok drage so torte tuki? Mi smo dal pa 9jurjev za vlakca in isto za 25 ljudi. Sej se mi je zdel pocen, sam nisem Se strinjam za datum praznovanja, da bi bla druga polovica oktobra, dan mi je vseeno, Ameli smo pa ponavadi vedno zmenjeni okrog 12, tko da mislim, da ta ura kr ostane. A ne, punce user posted image ?

Majcke - jst sem pogledala kataloge od svakinje in nimajo nic z dolgimi rokavi, samo kratke, pa se to  mislim, da sta samo 2 modela za tolk micene. Pa sej kratki tud niso svoh - pozimi jih majo lahko cez bodije z dolgimi rokavi, poleti pa tko al pa tko kot kratke rokave.
Napis - jst mam eno nalepko za avto, kjer pise TINY PERSON ON BOARD. (bom dala v album, ce bo slo). Pa bi tist BOARD lahko spremenili v kaj drugega (ON WALK? recimo da bodo ze vsi hodiliuser posted image ), pa bi blo tud cist kul? No ve povejte, jst grem pa v album dat tisto nalepko. Bo pa pod geslom - geslo je nalepka.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
9.9.2006 19:17:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.9.2006 23:11:59   
ninocka
Evo se majcke:
http://jerzeescolours.russelleurope.com/tabid/146/act/display/pid/186/Default.aspx
cena je pa tam okrog 750 SIT + tisk (se je pa treba se pozanimat).
So pa razlicne barve, men je najbolj vsec rdeca (za fante in punce) al pa bez. Lahko pa tud vsaka svojo barvo izbere.

Zdej grem pa spat user posted image ,

nocko

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.9.2006 20:35:57   
kati*
pozdravljene punce

najprej čestitke NINI - malce pozno, a od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem , ker ne sledim preveč in zato tud ne bom odgovarjala na vprašanja ipd. ... naj povem, da je Luka zelo bogi; z visoko vročino se ukvarjamo že 3 dni (nad 38,5 do 39,5) - drugih znakov bolezni nima, zato sploh nimamo posebnega zdravljenja. Zjutraj gremo še enkrat k zdravniku in bomo dali kri in vodo. Upam, da bo tud kaj bolje. Je pa tud zelo nerazpoložen in spi nam le na rokah, tako da smo vsi precej izčrpani user posted image .

Vsekakor pa se bova udeležila srečanja (če bomo zdravi user posted image ). In prištejte naju za majčko in vse kar paše zraven.

se še kaj javim, sicer pa cartajte svoje mucke, da ne bodo zboleli.

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.9.2006 21:40:28   
benika
user posted image BRAVO NIK IN NINA ZA PRVE KORAKE!!!!!!!!!!!!!!

Kati, bogi Lukec.user posted image  Držimo pestke da se kmalu pozdravi!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.9.2006 20:03:35   
ninocka
Evan je shodil!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer ne vem kaksna je prava definicija SHODITI, ampak jst mislim, da je to to, ker zdaj proba priti od ene do druge stvari (ne glede na razdaljo) po nogicah in ne po vseh stirih. No, razen, ce vmes pade na rit, se pa pol odplazi naprej, ce je blizu oz. se pobere  in nadaljuje hojo, ce je se mal dalec. Samostojno pa prehodi priblizno 2-3 m, preden omaga. Sej je shodil, a ne user posted image user posted image
Pa na danasnji dan sem mela rok in bi se mogu Evan uradno rodit user posted image . Pol je v bistvu shodil (po korigirani starosti) tocno na svoj 1. RD user posted image user posted image user posted image

Drugac sem pa jst cist slabe volje. Oba avta nama crkujeta in noceta vzgat, tko da se ponavadi napakiramo v enga in cez 5 min vse prelagamo v druzga in upamo, d bo vsaj ta vzgal. Pa ni nama cist nc jasno, kaj naj bi blo... Men bi mogu vsaj se 1 let zdrzat, ker drugo leto ga mam namen zamenjat za moj sanjski avto - Ibizo.
Z mojim sva se tud pogovarjala, kolk so se najini kolegi do naju spremenili, zdej ko mava otroka. vcasih so non stop viseli pr nama, po 3x na teden smo sli ven na kavico. Sej vem, da je zdej to pr nama nemogoce, samo da naju pa tud 1x na mesec ne morjo za na pijaco poklicat, se mi pa tud zdi zamal. Da o moji sestri niti ne zgubljam besed, ker me je tolk razocarala, d ami gre kr na jok...A so se vasi kolegi tud kaj spremenili do vas, zdaj ko imate otroka? Sej ni cudno, da sem cist v telenovele not padla....user posted image user posted image

Zdej sva dala oglas za oddajo stanovanja in je zadnjic prsla ena druzina z 2 otrokoma, k sta bla tamaladva tolk nevzgojena, da sem kr gledala. Joj, sam upam, da moji otroci ne bodo taki, pa boge mamice, k majo take otroke...

Mejte se, ene moja telenovela se je zacela user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.9.2006 20:08:53   
Kinokija
Punce, na hitro, nism pozabila na vas, samo smo 3 tedne nazaj imeli prometno nesrečo, to je jaz, očka in mala user posted image , pa smo šele zdele k sebi pršli. Na srečo ne bo dolgoročnih posledic, samo šok bo pa ostal. Je en norec prletel od zadaj na avtocesti v nas 180km/h brez zaviranja, tako da smo doživeli silovit trk z obračanjem. VEDNO PRIVEZUJTE TAMALE. Naša ne bi bila več živa, če ne bi bila privezana. Zagotovo.

Sem se večkrat spomnila na vas punce, a da morm sliko nalimat, komaj čakam, da boste imele spet kak miting pa da z malo uletiva.

LP več drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.9.2006 20:54:44   
benika
user posted image EVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Mami, zdej pa rolerje na noge, oči na zadnjo stran glave in veliko veselja pri lovljenju malega maratonca.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.9.2006 20:57:18   
benika
Kinokija fak, sam da se vam ni nič hujšega zgodilouser posted image . So mi kr kocine skočile pokonci, ko sem brala tvoj post. Groza!!

Držimo pestke, da se čimprej poberete od šoka.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
11.9.2006 21:44:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.9.2006 22:01:51   
teta beta
Dober večer!

Najprej čestitke za Evija!!! Ninočka, jaz ti dam čisto prav, po moje bi že prej rekla, da je shodil, ampak to bolj iz afnanja, logična pa je tvoja razlaga bolj.

Kinokija, grozne novice in grozen občutek! Se pridružujem tvojemu pozivu, da je otroke treba VEDNO privezat. Na avtocesti itak da ponavadi so, ampak mi smo se takrat ko smo imeli nesrečo peljali samo iz ene trgovine v drugo, manj kot 1 km, in če bi imela jaz takrat Dašo spredaj v rokah, je verjetno tudi ne bi bilo več. Ali pa bi bila hud invalid. Pa je punca pripeljala samo kakih 50 na uro v nas. Kakšno trčenje je šele moralo biti pri vas! Fak!

Ninočka, s kolegi se res manj vidimo in slišimo kot prej, ampak do te mere kot tudi meni paše. Nekaj jih je tudi začelo delat in tudi oni nimajo več toliko časa, jaz ga tudi nimam vedno, po drugi strani pa če bi bila večkrat z njimi na kavici, bi nam mogoče že zmanjkalo tem za pogovor. Že tako se mi včasih zdi, da se ponavljajo. No, pr tistih kolegih/kolegicah, ki so v kratkem dobili otroke, pa tem ne zmanjka kar tako.

Cena torte - joj! Ne vem, a je to tako drago, ker ste v Ljubljani ali kaj! Groza! Jaz sem za krst naročila malo knjigo, mislim da je za 20-25 ljudi, posebej po naročilu so jo naredili, ker ni smela vsebovati mleka, bila je zares odlična, stala pa je 6.300 SIT user posted image .

Bravo za Alino in plazenje!! user posted image  

A ima kdo izmed vas oz. vaših otrok lonček presenečenja od Fisher-price? Zadnjič sem razmišljala, da bi Daši kupila kako igračo za vstavljanje različnih likov in vprašam prodajalko, kaj pa je to in ona meni: Kaj ne poznate lončka presenečenja?! (v stilu in tonu "Kaj ne porabljaš malizie za moške?!") Češ, to je najbolj priljubljena igrača tako med otroci kot med starši itd. itd. Zdaj me zanima, kako se kaj obnese in kako dolgo je to otroku zanimivo. Zdaj me vsi sprašujejo, kaj bi kupili Daši za rojstni dan, pa ne vem, a naj rečem tudi za to, ali bo to samo še dodaten kos drage plastike in naj raje kupim obično hiško ali škatlo z liki.

Ta teden bom šla pogledat v lumpijev kotiček, kako je tam. Najbrž rabimo tudi kaj prostora oz. miz in stol za sedet za nas in za torto, kajne. No, vam bom poročala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.9.2006 22:12:45   
ninocka
Joj, kinokija, samo da ste vsi OK. Jst sem tud tolk striktna glede privezovanja in sploh kakovostnega avtosedeza za otroka. zato sem pa tud ful jezna na moje starse, ker se jim zdi bolj logicno otroka met v narocjua oz. ko je bil se novorojencek v kosari na zadnjem sedezu kot v avtosedezu, pripetega. Mislim....

Samo, da ste OK in da je vse minilo brez hujsih posledic. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
12.9.2006 19:44:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.9.2006 21:54:50   
2ursae
e, mi smo kod kuće user posted image  ... se bom bolj temeljito javila kmalu (upam - imam še ful priprav za Anžetov r.d.), naj sam povem, da smo se imeli fantastično, tamali je pa NORO užival user posted image user posted image . Uf, ga je bilo veselje gledat. Zvečer je kar v pojstlo padu in mi 2x prespal celo noč user posted image .

mejte se, komaj čakam, da preberem, kja ste naumile, ko nas ni bilo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.9.2006 22:25:51   
ninocka
O Ursa WB! Packa, si mela skoz lepo vreme, ne user posted image user posted image Sam, da ste uzival. Moje morje je pa propadlo, ker je tasca "pozabila" da mam jst namen it naslednji teden dol s kolegico in je dala  stanovanje zlahti za en teden. Matr user posted image user posted image user posted image

Evi je dons spet tako bistroumno prijavu -  za RD je dobil loncke medvedka Puja in so gor PU, pa sloncek, pa pujsek, pa oslicek... In mu jst uceri  kazem slikce in zraven govorim, kako se kera zival oglasa: oslicek IA IA, medvedek UAAUAUGRAU (z medvedjim glasom)...no sej vete kako to gre. Dons se pa hranva in je bil ta loncek na mizi in se zacne ful dret TO TO TO in s prstkom kazat na loncek. Mu ga dam in ga zacne gledat in obracat v rokici in se ustav pri oslicku in nardi UA UA user posted image user posted image user posted image (ni u sel un I, ampak si je pa zapomnu). Potem pa gledam jst TV in so bli konji, Evan pa pokaze s prstkom na njih in spet UA UA UA. Pa se ful dobr se mu je zdel, ko sem ga pohvalila.

Jst mam se ene par predlogov za napise na majcke:
- I'M 1
- Class  of  2005
- If you can read this, you're close enough to change my diaper
- F.B.I. - Farts Burps Insomnia
- Mummy's little stalker

Najbolj vsec sta mi prva dva napisa.

To je pa tud vse od mene. Nocko

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.9.2006 10:37:44   
teta beta
Danes pa praznuje Nika!!! user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image  Upam, da uživa v Podčetrtku in veselo čofota! In čestitke tudi mamici in očku, seveda!

2ursae, dobrodošla nazaj, lepo da ste uživali in imeli lepo vreme.

Ninočka, meni osebno se bolj dopade prejšnji napis, September 20005 ali Letnik 2005 ali kako je že bilo. Angleški mi najbolj ne potegnejo, mi čisto preveč ameriški delujejo (v svojo obrambo naj vas spomnim, da sem s filo faksa). Pa I'm 1 bo tudi šlo bolj težko, ker so one majčke ful velike, piše za 1-2 leti, velikost otroka pa 90 cm user posted image . Naša bo to po moje lahko nosila pri treh. Kaj pa preprosto Septembrčki 2005 in zraven imena?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.9.2006 11:01:41   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE NIKA!!

Enako tud mamici in atiju!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.