teta beta
|
Najprej lepo pozdravljeni Kinokija in saba! Se vaju še malo malo spomnim od prej, predvsem Kinokije po nicku, sabe pa bolj megleno. Pa ni treba brat za nazaj, če se bo pa katera vseeno lotila, bi pa prosila za kakšno obnovo . Me prav zanima, kaj vse smo se že zmenile. saba, ful luškana slikica pri imenu! Je pa tvoja Živa od naše Dašike večja kar za 17 cm (mere pri 9 m). 2ursae, samostojno hranjenje pri nas obstaja samo pri kruhu ali žemljicah in baby keksih. No, pri obeh keksih, ki jih je do zdaj pojedla , smo šele začeli s tem. Zgleda pa to tako, da ji dam v roko pol žemljice ali skorjo kruha, ona to gloda, jaz pa ji dajem še posebej z roko v usta natrgane koščke kruha z namazom ali brez. Da bi pa sama jedla z žlico ?! Vsaka čast Marku in seveda trikrat hura za ameli, ki ga je naučila! pety78, mi imamo dve taki igrači za na mizo. Sicer smo obe dobili in ne vem, od kod so, ampak sem jih že videla v Toysu, Baby centru, mislim, da tudi v Interšparu. Ena je od Chicca, druga, bolj zanimiva pa od Simby ali nekaj takega. Doslej sem bila na dveh dekliščinah (pa nobena ni bila moja ) in so imeli podobne fore, kot jih je že opisala Ninočka. Ženska mora pač dokazati, da je sposobna skrbeti za moža v finančnem, gospodinjskem in seksualnem smislu, pri tem ostati lepa in seksi in ko opravi vse preizkušnje, dobi lento in diplomo, da je zrela za zakon. Joj, ko se samo spomnim, mojo frendico so oblekli v ribiške škornje, kapo, malico na ramo, namazana in našminkana brez ogledala, in smo jo mahnile v bližnjo gostilno, kjer je morala najt plesalca in plesat na brizgalno brizgo . Prej pa še seksualni kviz... in kviz, kako dobro poznaš partnerja in njegove odgovore o tebi. Uživajte!!!! Pa še mimogrede vprašanje: a imajo neveste, ki so že mamice, tudi dekliščino? Doroteja23, jagod še nisem dala, calpol pa je dobila enkrat. Po moje je notri samo aroma jagod, ne pa tudi zares prave sestavine jagod, ki lahko sicer povzročajo alergijo. No, kaj pa vem... Ninočka, ti si kar daj duška glede prvega rojstnega dne! Saj si prva od nas, in ziher bo nas tudi čisto metalo, takrat pa boš ti samo zamahnila z roko, ah ja, kje je že to . Fora tega mleka je pa v tem, da ni homogenizirano, kot vse ostale vrste. Tudi navadno mleko, ne "alpsko" oz. trajno, je homogenizirano, to pa ni. Saj mislim, da je tisti link spodaj od ene debate na Uvajanju o tem, pa si preberi. Pia, 18 let delovne dobe UAU! To pa je že kar neki! Ko bom jaz imela 18 let delovne dobe, bo Daša šla že na maturanca . Seveda, če predpostavljam, da bom odslej skoz zaposlena. Kinokija, to je pa super, da tvoj mož koristi porodniško ! Glede čiščenja mu pa lahko zapoješ tisto znano, hit porodniškega dopusta, "Pa saj si ves dan doma..." Ameli, kako pa je kaj Mark velik in težek zdaj? Vidim namreč, da poje precej manj od moje Daše. Aja, pa mogoče bi se vama pridružila na kavi, moj gre 16. nazaj v službo, pa mi bo dolgčas. Mi imamo že tudi ful knjig. Od onih malih o živalih in predmetih, do velikega formata. Daša ima res ful rada knjige in jih tudi sama lista. Ampak tako daleč še pa nismo, da bi npr. vprašal, kje je račka/kuža ipd. in bi pol to ona pokazala s prstom, se pa prav vidi, da prepoznava stvari. 2ursae, jaz imam marelo iz Ariela, ne vem firme, made in China. Sem pa tudi jaz gledala od Chicca, mislim, da je model London ali pa Traffic, bil je 75 EUR v Toysu, pa se nisem mogla čist odločit. Če ne bi imel Ariel potem tega v akciji, bi ga verjetno vzela, motilo pa me je to, ker nima varovala spredaj, da lahko daš otroka včasih kar tako not, ne da ga privežeš. Pa ne spomnim se, ali je šla strehca dol ali ne, najbrž se je dalo. Je imel pa definitivno boljša kolesa kot jih ima ta zdaj. Za r.d. sem tudi jaz razmišljala, da bi imeli prav tisti dan zase, je pa sobota, tako da najbrž ne bo, še ne vem. Dašo bi verjetno peljali v kak bazen, ker tam res ful uživa, kaj drugega se pa ne spomnim. Tudi živalski vrt ji je bil všeč, ampak tega tako hitro ne bomo ponovili, imam pa namen kupit karte za ZOO nečakinji za rojstni dan.