teta beta
|
Mi imamo pa nov modem!!!!! Jeeeeej, je bil že cajt! TV-ja pa še nisva mogla priklopit, ker je kabel prekratek najina televizija pa predaleč. Čeprav razmišljava, če bi obdržala še tudi navadno anteno, kr z njo lovimo hrvaški RTL, pol ga pa ne bo (pa 100 kanalov, ki jih živ bog ne bo gledal ). Všeč mi je njihov program, imajo fajne nanizanke in filme in bi ga kar obdržala. V glavnem, kavica je bila res prijetna, šele doma sem ugotovila, kako malo slik sem naredila in da sem na žalost zelo malo govorila s Kati, Pio in Pety. Še posebej mi je žal za Pety, ker je od prej še ne poznam, pa tudi na forumu je bolj malo in zato še toliko bolj. No, pa drugič. Pa ugotovila sem tudi, da ne vem povedat točno o čem smo se menile. Moj me je vprašal, kako je bilo, kaj ste se menile in jaz rečem, da pač o otrocih. - Ja, kaj pa? - Hm, vse... - In kaj si kaj zvedela? - Hm, kaj pa vem, vse sorte... - Pa to se že tako na forumu menite. - Ja pa vseeno.... Skratka, nisem mu znala nič konkretnega povedat, kaj šele za 5 ur. Še vprašanja, tudi za nazaj. 2ursae, jogurt ful zakisa polento in pol ni dobra. Jaz sem tudi enkrat to probala, pa niti sama nisem mogla jest, še po sili ne, sploh ni bilo dobro. Skuham jo kar na vodi, malo posolim, včasih dam not malo olja, kadar mi ostane kaj frutka, ga umešam notri, ampak je najboljša kar sama. Jo bom pa poskusila zdaj še na mleku skuhat, nisem bila prepričana, kako bi se obneslo, ampak vidim, da prakicirate. Vidim, da tudi ful delate omlete ipd. A pol že vaši otroci jedo celo jajce ali daste samo rumenjak? tery, čokolina še nisem dala, ampak je pa čokoladne pudinge, sladoled, samo čokolado, kakav na gresu... in ne bi rekla, da jo kaj posebej zapira. Ampak naša itak kaka enkrat na dan ali na dva dni. katja, upam,d a je Beni že boljše glede vnetja. To je res zoprna zadeva, Daša sicer ni imela tako hudo, a je vseeno grozno. doroteja, komaj čakam, da pogledam slikice. Me prav zanima, kako je že Alina zrasla . pety78, mogoče je pa res zobek. Bruhanje sicer ne sodi zraven, ampak lahko da je bruhnil, ker je imel od joka in napenjanja tako razdražen želodec. Upam, da ni kaj hujšega in se Vid že boljše počuti. Za zbijanje vročine pa so menda zelo fajn obkladki za meča - mrzlo mokro brisačo oviješ okrog meč, čez še suho, da se ne zmoči, čez kakih 10, 15 minut daš dol in ponoviš čez kako uro. Nisem pa še sprobala. Grem slikice gledat, lepo se imejte!!!!