|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
8.8.2006 11:25:25   
Anonimen
ej bejbe, se opravicujem, mi je prsl neki vmes, pa sm pozabla pogledat, kako ste se zmenile, dons sem pa prsla sele zdej gor!
se opravicujem!!user posted image user posted image user posted image user posted image

veste mamo pr bajt sm en racunalnik, pa enga studenta, tak da je svakinja non stop na racunalniku, tak, da jo moram prov fehtat da mi da plac za kaksno uro! zaj...user posted image !
se pisemo!
upam da uzivate, ste uzivale!
mi je prov zal da nisem prsla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 17:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.8.2006 17:43:49   
pety78
Pozor!

Da vas samo opozorim, Vid je nekaj bolan.user posted image Sploh ne morem verjeti, da je še malo prej bilo vse ok, po 10-ih minutah, ko smo bili pa doma, pa v takšen jok, da sploh ne dojamem. Sem mu v ušesu zmerila vročino, je bila 38 stopinj, nato je dobil pol žličke calpola, pestovala sem ga v naročju, da je skoraj zaspal, vendar je zopet začel jokati. Ponudila sem mu mleko, ko je že skoraj vsega spil je pa tako bruhal, da me je skor kap. V loku skozi usta in nos. Mah, pišem ko kura, ampak sem ga glih dala spat revčka, pa moram mal pospravit.
Joj, bošček, torej pazite na kakšne bolezenske znake pri vaših malčkih. Upam da bo vse vredu. user posted image
Po nasvetu pediatrinje je dobil še svečko, sedaj pa spančka. Moj je šel pa avto registrirat, ker se že tri dni furamo z neregistriranim. Jao! Sama štala.

Papa in se beremo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.8.2006 18:05:37   
pety78
Evo, še slikce sem dala v album.

LP

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.8.2006 18:35:29   
ninocka
Evo, slikce od unih dveh piknikov in danes so na strani:
http://piknikrr.skylla-slo.com/

Username in password sem vam povedala, ce je kera pozabila naj me pa na ZS kontaktira. Pa slikce, ki so vam vsec, si lahko lepo shrante.

Pety, da nima mogoce useska vnetga? Ceprav ne vem, moj ni nikol bruhal... Hvala za opozorilo, bomo pozorni!

Zdej grem pa se ostale pogledat user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 19:49:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.8.2006 20:20:47   
2ursae
jaz bom dala slikce gor kasneje, ko se mi baterije od fotiča nafilajo. Upam, da bom jutri utegnila, je namreč moj user posted image  doma in študira, tko da je komp stalno zaseden user posted image .

Pety, upam da bo Vid ok user posted image user posted image user posted image

Sem pa uspela pogledat sam Teryine slike in ej, una s Pety, ki ima Videka na ramah je prva liga - za naslovnico user posted image . Ful sta fejst - naravna lepota pa to user posted image . Pa naslednja z Evijem je tud d'best.

IZVIRNO SPOROČILO: tery
Pa še slide show si naštimaš in ni treba klikat, the best user posted image  user posted image user posted image user posted image

a si opazila, da lahko tud na naših albumih to naštimaš? Jaz sem dons šele prvič probala user posted image  in je super.

Se javim, še od Doroteje slikce moram natančneje pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 8.8.2006 20:22:39 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2082
9.8.2006 9:37:40   
Pia67
Živjo!

Midve sva še vedno v LJ oz. njeni okolici. Sva prespali pri vikend očku, še dobro, da jaz pretiravam z robo, ki jo vlačim s sabo, tako, da ni težav glede preoblačenja. Pogrešam pa terenski voziček, saj grem danes na Veliko planino. Upam, da mi rata sposodit ruzak, če ne bom imela do Jarškega doma roke kot opica, no pa Gregi tud.user posted image Kislo mleko, mljask. user posted image Upam, da dobim kak kolut sira. Pa sem spet v kulinaričnih vodah.

Fotke super user posted image user posted image user posted image . Hvala, si jih bom zdanloudala.

Pety, hvala za opozorilo, lepo od tebe. Itak pa vedno računam s takimi zadevami. Držim pesti za Vida, da se vročina kmalu poleže.

Jana, škoda. Itak je bilo že pred zadnjimi objavami napisan kje bomo. No, upam, da utegneš naslednjič prit. Če se spomnim, sem tudi jaz na začetku nekajkrat manjkala in je bilo vedno nekaj. Tako, da si vedno dobrodošla.

O madežih, ki jih pustijo drekiji bom in odstranjevanje le-teh bom poiskala v "strokovni" literaturi. Zapiranje omaric itd pa je tudi tema, ki mi da mislit. Nina je potrgala BNC konektor, če dobro, da znava popravit user posted image

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
9.8.2006 11:53:39   
pety78
V glavnem, mi nismo spali celo noč.user posted image Vročina je narasla na 39,5, ob petih zjutraj sem klicala dežurnega. Vroč je bil ko strela, nato sva mu naredila kopel. Nekaj minutk je bil tiho, potem pa je začel krolit, da sva ga kar ven vzela boščeka. Spali smo po pol urce, ob šestih je mlekeca spil, potem smo pa še za cca dve urci zadremali. Sem prav čila in spočita. user posted image  Zjutraj pa se tamal zbudi brez vročine. Dopoldan je bil kar ok, sedaj spančka, bom videla, kaj bo popoldan prinesel. Sedaj pa malo iščem po netu, kaj je še fajn za zbijanje vročine. Poleg svečk in kopeli. Sem zasledila, da se dajejo nekakšni obkladki okoli gležnjev. Če katera ve kaj veš o tem, se priporočam.

Lepo bodite!
Petra

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
9.8.2006 11:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
9.8.2006 12:05:47   
benika
Pety, kaj pa če bo vseeno še kak zobekuser posted image Beni je dobil 40 vročine, ko so mu rasli zgornji zobje in mu je tud kar v trenutku narasla in potem padla. Pa sitkan je bil za pop.....

Neposredna povezava do sporočila: 2086
9.8.2006 21:01:39   
2ursae
pa kva je zdaj to vse neki oranžno user posted image . Skratka, dala sem gor fotke, poglejte.

pri nas sta dve igrači: okrogla ropotuljca lunca in ključki z oranžno rožico. Prinesem next time, če pa ne bo šlo, pa lahko pošljem po pošti. Če se ne bo nobena javla, bomo obdržal user posted image

tery, je res, žal se ti slikce na slide show prezentaciji kar same menjajo, tako da prav dolgo ne moreš bult v eno fotko.

Moj tast ima rojstni dan v soboto - a ima katera, plis, kakšno idejo za darilo? Z mojim sva čist neizvirna - vino ali cd ali knjiga ... brrr, živ dolgčas. Kakšen predlog bi mi prav fajn prišel.

Pia - ti si omenila, da daješ Nini tud muslije za papat - katere? A so to prav kakšni spešl za user posted image , ali so običajni? Kako jih pa pripraviš?

nočko

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.8.2006 21:07:39 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
9.8.2006 21:03:19   
teta beta
Mi imamo pa nov modem!!!!! user posted image user posted image user posted image  Jeeeeej, je bil že cajt! TV-ja pa še nisva mogla priklopit, ker je kabel prekratek najina televizija pa predaleč. Čeprav razmišljava, če bi obdržala še tudi navadno anteno, kr z njo lovimo hrvaški RTL, pol ga pa ne bo (pa 100 kanalov, ki jih živ bog ne bo gledal user posted image ). Všeč mi je njihov program, imajo fajne nanizanke in filme in bi ga kar obdržala.

V glavnem, kavica je bila res prijetna, šele doma sem ugotovila, kako malo slik sem naredila in da sem na žalost zelo malo govorila s Kati, Pio in Pety. Še posebej mi je žal za Pety, ker je od prej še ne poznam, pa tudi na forumu je bolj malo in zato še toliko bolj. No, pa drugič. Pa ugotovila sem tudi, da ne vem povedat točno o čem smo se menile. Moj me je vprašal, kako je bilo, kaj ste se menile in jaz rečem, da pač o otrocih. - Ja, kaj pa? - Hm, vse... - In kaj si kaj zvedela? - Hm, kaj pa vem, vse sorte... - Pa to se že tako na forumu menite. - Ja pa vseeno.... Skratka, nisem mu znala nič konkretnega povedat, kaj šele za 5 ur.

Še vprašanja, tudi za nazaj.

2ursae, jogurt ful zakisa polento in pol ni dobra. Jaz sem tudi enkrat to probala, pa niti sama nisem mogla jest, še po sili ne, sploh ni bilo dobro. Skuham jo kar na vodi, malo posolim, včasih dam not malo olja, kadar mi ostane kaj frutka, ga umešam notri, ampak je najboljša kar sama. Jo bom pa poskusila zdaj še na mleku skuhat, nisem bila prepričana, kako bi se obneslo, ampak vidim, da prakicirate.

Vidim, da tudi ful delate omlete ipd. A pol že vaši otroci jedo celo jajce ali daste samo rumenjak?

tery, čokolina še nisem dala, ampak je pa čokoladne pudinge, sladoled, samo čokolado, kakav na gresu... in ne bi rekla, da jo kaj posebej zapira. Ampak naša itak kaka enkrat na dan ali na dva dni.

katja, upam,d a je Beni že boljše glede vnetja. To je res zoprna zadeva, Daša sicer ni imela tako hudo, a je vseeno grozno.

doroteja, komaj čakam, da pogledam slikice. Me prav zanima, kako je že Alina zrasla user posted image .

pety78, mogoče je pa res zobek. Bruhanje sicer ne sodi zraven, ampak lahko da je bruhnil, ker je imel od joka in napenjanja tako razdražen želodec. Upam, da ni kaj hujšega in se Vid že boljše počuti.
Za zbijanje vročine pa so menda zelo fajn obkladki za meča - mrzlo mokro brisačo oviješ okrog meč, čez še suho, da se ne zmoči, čez kakih 10, 15 minut daš dol in ponoviš čez kako uro. Nisem pa še sprobala.

Grem slikice gledat, lepo se imejte!!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.8.2006 21:13:15   
2ursae
teta beta, če bi malemu prav extra zakuhala jajce v hrano, mislim, prav z namenom, da bi dobil jajce, bi mu dala le rumenjak. Če pa je jajce pač sestavni del jedi in brez ne bi bilo nič, kot npr pri omleti, pa ne pazim in mu dovolim, da poje.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.8.2006 21:16:57   
teta beta
2ursae, moj oče ma tudi v kratkem rojstni dan in še tudi ne vem, kaj bi mu dali. Razmišljam o kakem bonu za masažo, savno ali kopanje v Laškem ali na Dobrni. Mogoče kaj takega tudi za tvojega tasta? No, v kakem bližjem zdravilišču morda. AL pa vstopnice za kako gledališko predstavo ali koncert. Zdaj ful dogaja v Ljubljani in ziher lahko najdeta kaj po njegovem okusu.

Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.8.2006 21:18:02   
teta beta
user posted image user posted image user posted image  očitno sva obe na liniji...

Aja, pa slikce so super! Vse! Ful mi je bila dobra tista, kjer je na sliki Nika med mamičinimi nogami, ful dobra kompozicija! Ene par sem jih še hotela izpostavit, pa sem pozabila, si jih bom morala še enkrat ogledat.
Doroteja, a ste bili v Moravskih? Se spomnim tobogana user posted image . Alina je pa res zrasla, tudi rokice ima lepo močne in še vedno se lepo smeji user posted image . A še vedno tako čeblja?

< Sporočilo je popravil teta beta -- 9.8.2006 21:24:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2091
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 9:21:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.8.2006 10:54:46   
benika
Pozdravček!

Spet nov dan in spet dež in mraz. O bog, kaj nas še vse čaka? Septembra bomo pa očitno v kopalkah okol skakaliuser posted image

Vreme je tako, da se ne meni, ne otroku čisto nič ne da. Samo valjava in prestavljava se po stanovanju. Včeraj sem opazila, da Benija očitno uspavajo avdio pravljice. Sva poslušala Muco copatarico in ga je v 10ih minutah pobralouser posted image . Drugače pa mali vsak dan veselo napreduje v samostojni hoji, tako da naredi tudi 5 ali 6 samostojnih korakov. Kamero imamo sicer na dohvat ruke, ampak kaj, ko mali ne hodi na ukaz ampak ponavadi takrat, ko se kamera ugasneuser posted image

Tery, kot prvo, probali smo tvoj recept s špageti in bučkami in je bilo FENOMENALNOuser posted image .
Glede namazov, Beni ima zelo rad topljeni sirček, pa maslo, pa namaz Tamar. V rit mu zleti tudi marmelada, medtem ko medu ne prebavlja.

Mi smo pričeli z uvajanjem mleka tako, da smo najprej mešali pol /pol, po enem tednu pa prešli na samo mleko.

Teta beta, Beni tudi še ni dobil samostojno celega jajca.

Darilo za tasta: kaj pa kakšen CD?

Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.8.2006 11:09:18   
ninocka
Zdej lahko mal na hitrco napisem, dokler Evi se spi.
Danes pride na obisk cimra iz porodnisnice. Njen je rojen pred Evijem in sem ga jst celo prej vidla kot ona in njen moz. Se prav veselim in me zanima, kolk je ze mali kaj napredoval. Nazadnje (to je blo za veliko noc), je ful zaostajal za Evanom - se kravic ni pasel, da bi se kaj plazu pa nic. Ja, je pa samostojno sedel. Zdej bo pa ziher ze laufu po stanovanju user posted image user posted image user posted image

2ursae - midva sva lani kupila tastu DVD player. Ga se ni mel in sam si ga tud ne bi kupu se neki casa. Zdej je pa ful navdusen in si kupuje DVDje in si jih s tasco sposojata v videotoki...

NO, to je pa vse kar lahko napisem, ker sem ze dobila obisk. Se beremo zvecer.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.8.2006 11:13:41   
Pia67
Živjo!

Nina je skoz lačna, oz. jaz sem presenečena, da je. Danes je po poglodani žemlji med sprehajanjem, ko sem jo doma polegla, da bi spala, začela vstajati in govorit ama-ama user posted image In pojedla jogurt Čebelica Maja in pol banane. S tem, da sva zjutraj že imeli zajtrk. Očitno plazenje in dvigovanje ob vsaki zadevi, ki jo najde ob poti, naredi svoje.

Tudi jaz imam enako vprašanje kakor Tery. Katja je omenila, da je počasi večala delež mleka in manjšala dodano vodo. Mal cincam, ji bom probala zvečer v kašico dat mleko, predno gremo spat. Pa tudi nekaj v flaško. Glede na ostale mlečne izdelke, upam, da ji kravje mleko ne bo delalo težav.

Vrsta mleka? nekatere dajete alpsko, jaz imam sicer možnost dobit od kmeta mleko (razvažajo po domovih), sam ga je ogromno, liter na dan, toliko pa ga ne spijeva. Razen, če bi se Nina le odločila, da bi konzumirala tudi kak puding, ker jih ne mara (tudi redkeje zakuhanih ne). Lumpije kategorično kar odrine, samo, da vidi gmotico na žlički. Najbrž bom kupila nehomogenizirano od Planike, ki ga dobiš v Mercatrju, če se ne motim. 2ursae, kje ga ti kupuješ?

Namazi za na kruh: zaenkrat le skuta, ki jo gladko pretlačim s kakim sadjem, pa mal melise dam notri občasno.

Darilo za tasta: pohodne palice, ruzak, knjigo o izletih po Sloveniji (npr. Lep dan kliče, Turistični atlas), če vas je več darovalcev, polet z balonom od Merkurja, karta za adrenalinski park, karta za spust po brzicah. Darilni bon. Velika fotka njega in Anžeta v lepem okvirju. Trebušna plesalka(to je sicer bilo in nekaj let nazaj). Zadne sem napisala bolj za hec. user posted image

Misliji: so od Milupe (Muller, 510 SIT), notri so kroglice (koruza), pa malček bolj grobi delci ostalih žitaric, primerno po 10. mesecu. Dajem jih zato, ker je veliko vlaknin-kakanje in ker mal bolj zaležejo v želodčku, Nina se je občasno budila okol 4. ure, ker je bila lačna. Zdaj pa sem uvedla 6. obrok, da preguramo do 7. zjutraj. Aja, je pa dodano mleko.

Jajca: še nisem dala celega, razen kot sestavni del testa. Bo mal počakal.

Madeži: prebrala sem zadeve o madežih v knjigi Babičini nasveti. Same neuporabne zadeve (salmijakovec, natrijev perborat, bencin, špirit itd), tako, da je mal neuporabno vse skupaj. Mamo sem vprašala glede madežev drekijev, pa je rekla varekina. Torej so oksiji še vedno v igri...user posted image

Pety, kako je z Vidom?

Doroteja, lepe slikce, Alina je res zrasla, pa na žogi sta user posted image , blagor vama. Jaz Nine ne spravim več gor. se takoj zlekne in se hoče dol spustit.

Damjana

P.S. ker sva šele včeraj prišli domov, sem ugotovila, da sva ostali brez Giordanijevega brenceljna (žuželka, ki ima v repu vrvico, ki navije vzmet in buba vibrira). Na koncu sem pobrala kar je bilo najinega in jasno nisem niti pomislila nanj, doma pa sem iskala zadevo, no pa je ni.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.8.2006 11:46:59   
teta beta
Tery, jaz dam na kruh kak sirni ali skutin namaz a la tamar oz. z zelišči, kislo smetano, maragrino, marmelado, viki kremo, maslo, pašteto argeto junior. Ali pa ji dam zraven kruha trdi sir.
Mleka Planika ni treba prekuhavat, v hladilniku počaka do takrat, ko je datum gor, že prej pa se naredi smetana, tako da ne boste presenečene. Jaz sem prvič dala cca pol vode pol mleka, naslednji dan sem pa čisto pozabila na to in sem dala samo mleko user posted image . Ups. Pa ni bilo nič narobe. V Merkatorju ne vem, če ga imajo, jaz ga kupujem v Interšparu.

Pia, mogoče se lahko zmeniš, da ga jemlješ vsak drugi dan. Tudi jaz imam to možnost jemati mleko od kmeta, ampak odpade, ker se pa res dosti seliva in ni nobenega reda.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 12:54:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.8.2006 13:02:02   
pety78
Tery, sem ti pisala na ZS, pa da še ostalim javim. Vid je vredu. Samo tisti četrtek popoldan in ponoči je bilo obupno. V petek čez dan je bil pa še malo razdražljiv, brez vročine, sedaj je pa ok. Tako da res verjetno, da so bili zobki. Viroza bi po moje trajala vsaj nekaj dni.

2ursae, igračke so pa naše. Se vidi, da sem jo mogla na hitro popihat. No, pa niti pogrešala jih nisem. Saj bi bilo čudno, če bi jih med vsemi temi igračami, ki jih premore. user posted image

LP, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.8.2006 13:14:28   
tažana
lep pozdrav.
komi sem si vzela mal časa, da se javim.
v ponedeljek in sredo se zbirala vse papirje za znižano plačilo vrtca- cel fascikel fotokopijuser posted image . sem mislila da bom znorelauser posted image

vidim da ste se fino imeli. mi je bilo ar hudo da nisem mogla pridt, ampak...

namazi: marmelada, puter, topljeni sirček, evrokrem, sirni namaz...

mleko: no po enem tednu, ko sem bila že prepričana da Katarina mleka ne mara je njena sestrična pri mami pila mleko. in ker ji vedno vsi govorijo naj gleda kako Katarina lepo vse je (sestrična bolj od zraka živiuser posted image ) ji velikokrat prinese kakšno stvar, ki je sara noče pojestiuser posted image . no in Sara lepo izroči Katarini flašo z mlekom Katarina pa flašo vzame in lepo začne piti in se sploh ne ustaviuser posted image . od takrat sva se fino navadile mleka (alpskega). ko sem ji ga mešala z vodo ga ni hotela, čistega pa je!
in sedaj sva že drugi dan brez dojenjauser posted image .

jajčka: sem že celega zmešala v juho.user posted image

moja služba: v ponedeljek me je una iz vrtca klicala, da ji je župnik ušel na nepričakovan dopust. torej me bo o odločitvi sporočila ta ponedeljek. in če bom sprejeta grem v sredo že delat za tri dni. potem pa sem do 1.9 frej potem pa v akcijouser posted image user posted image

to bo zaenkrat vse uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 13:45:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.