|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
7.8.2006 8:08:45   
Anonimen
najprej lep pozdravcek!

saj pravim jaz sem prc za!user posted image
sporocte mi kje in kdaj, se boste dobile!?

katja hvala za sozalje, mi veliko pomeni!

zdaj pa moram it k se mi mali pritozuje!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil koprivc jana -- 7.8.2006 8:09:20 >

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.8.2006 9:32:51   
kati*
kaj bi bile za torek ali sredo? v koloseju

nika, teta beta in jana so mislim da za user posted image .

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.8.2006 10:18:56   
2ursae
ja, če nika ne more v sredo, pol pa dajmo jutri, ne. Pa lepo vreme bo ... a bi probale brunarco, al mislite, da bo preveč razmočeno? Predlagam, da Ninočka zvečer poroča, če je popoldne kaj padalo. Meni osebno je brunarca bolj pri srcu, mali lažje zaspi.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

To, da nikamor ne moreš z otrokom, je izmišljotina tistih, ki vedno in povsod vidijo samo komplikacije. Mi smo šli na potovanje v Provanso, ko je imela Nika še nepolnih 8 mesecev. Prevozili smo več kot 5.000 km v 8 dneh, pa je vse šlo brez vsakršnih problemov.

žal se ne morem strinjat. Npr. moj se ful na mara vozit z avtom, ker mu ni všeč, da je privezan in nemobilen, pa se dolgočasi. Tako, da bi bile dolge vožnje zanj eno samo nepotrebno trpinčenje. In to ni zato, ker kompliciram, ampak je to pač dejstvo. Otroc so različni. Moj je očitno bolj tip za na avion user posted image  - swiftly and with stile (tiste, ki ste kaj spremljale nadaljevanko "Allo, Allo" vam je ta izraz poznan user posted image )

teta beta, user posted image  za super počitnice. Ampak, ste imeli pa z avtom res smolo user posted image . Prav z veseljem bom prislluhnila kakšni posebni prigodi user posted image . Čeveljčkov še nismo kupili, nimam še v planu. Kar se pa tiče vihanja stopalc na noter, me je pa terapevtka prav posebno opozorila, de če vidim, da to počne, ga moram popravit.
Še vedno uporabljamo adaptirano mleko, včasih pa dam tud že obično, samo ne alpskega, ampak Planiko.

Ninočka, 1. rojstni dan bomo praznovali pri nas, najbrž v dveh rundah - za družine in za prijatelje. Če nam bo vreme naklonjeno, bomo pekli zunaj, če ne bomo pa notri.
Mali je v dolgih rokavih in hlačah, ponoč pa v pižamci s stopalci. Je že tko. Ne mara bit pokrit, čim mu navlečem dekico, zastoka in se zbrca.

Danes greva k pediatru, ker se bojim, da je kaj mojga bronhitisa fasal (menda sem okužena z neko bakterijo, pa se bojim, da ni preko dojenja kaj dobil) - kašlja sicer ne,mal je hripav, pa hočem bit mirna. Itak v tem vremenu nimava kaj pametnejšega za počet user posted image . Hecam se. Držte pestke, da je vse ok.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.8.2006 10:28:22   
Pia67
Živjo!

Se vidi, da je bilo vreme kilavo in ste se potrudile z odgovori. Hvala za odgovore na moji vprašanji. Ostale teme, ki ste jih načele, pa so tudi zelo zanimive. user posted image

Midve sva vikend preživeli z ruzakom in v ruzaku. V soboto in nedeljo sem popoldne šla na Gospodično(45 min navkeber), ker sem nabirala gladež in kondicijo. V preteklih vročih dneh sem se čisto zanemarila in imam danes celo musklfiberuser posted image pa nekaj kilc sem si navlekla na rit in mora to dol, ker drugače me bodo pripravniki vlačil skozi kamine user posted image Pa vedrit sva tudi morali. Vseeno, prav paše mi hladnejše vreme, sonce pa se bo tudi naredilo.

Zajtrk in večerja: zjutraj sadje(Nina mora imet nekaj v rokah, če ne ne steče hranjenje, žlica, skorja kruha ali pa reženj sadja) in žitarice. Najraje je misli, žgance v mleku, kašo ali pa zdrob. Potem se posladka še s skuto. Večerja okoli pete popoldne, ker ima opb 19. slabe 3 dcl mleka. Večerja je odvisna od navdiha, če so bili čez dan OH , je ob 17. uri mlečni obrok ali pa jajčna omleta s skutnim nadevom, štruklji. Obratno pa kake žitarice+sadje, juha s testeninsko zakuho, rižota, popečene testenine.

Oblačilca v hladnejših dneh: priznam, za ven ima oblečene žabe, ker sva z ruzakom in ima nogice mrzle. V stanovanju imava 20 stopinj, ker je skoz na tleh ima na nogah tadebele ABS-ke. Men se zdijo od H&M tanke. No, stvar percepcije.

Čeveljčki: v vročini je bila jasno bosa. Sedaj, ko je mal vlažno, pa ima čeveljce, ker drugače ne moreva na igrišče. Ko se kje ustaviva, jo dam iz vozička, da ga mal poriva ali pa da se prestopa ob stolu. Tetabeta, Nina ima tudi majhno nožico (18), dobila sem čeveljce)znižane v Kopitarni Sevnica, delane za Avstrijski trg in so prav fajn. Je pa res, da so številke malo večje. Imam pa tudi to srečo, da v Dolenjskih Toplicah izdelujejo Cucibanova obuvalca, za vrtec sem kupila copatke, ki jih zdaj uvajava in so predmet trme, sezuvanja (ježki so mala malca za njene hitre prste) in težave pri plazenju, saj ne gre tako hitro.

Ninocka, hvala za opozorilo, jaz sem otroški dodatek dobila šele januarja zaradi pripetij s preživnino. Upam, da mi ga bodo v trenutni situaciji brezposelnosti dvignili. No, pa še na zavod za zaposlovanje moram it. Ponižujoče. Grrr.

Še vedno sem prav vesela, ker se Nina končno plazi. Polno stanovanje jo je in postaja čedalje bolj spretna. Bom morala kar nekaj zadev v stanovanju spremenit user posted image Edino to me moti, ker se mi skoz obeša po nogah, ko kuham. Razvadila sem jo, da se me drži okoli noge, sedi na stopalu, jaz pa hodim. Potem pa bi to počela do nezavesti. drugače pa nič novega.

Vprašanje: že nekaj časa nazaj sem prebrala, da otrok, ko osvaja npr. hojo, ne napreduje pri govoru, ker je pač zaposlen z vajo motorike itd. Mislim, da to kar drži. Nino ne zanimajo več igračke, zlaganje in se je čisto usmerila v raziskovanje.

Kati* jaz sem za torek ali pa sredo v Koloseju. Kaj pravite ostale?

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 11:07:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.8.2006 12:06:18   
ninocka
Evan je koncno zaspal, mam zdej ful probleme z dnevnim spanjem. Na morju se je namrec navadil uspavanja na rokah (ga je moj nosil gor in dol po plazi, dokler ni zaprl uck) in je zdej mal kriza. Midva sva bla navajena, da je ratal zaspan, sem ga dala v pojstelco in je mal postokal in zaspal. Zdej pa kr ne in ne - pa se ful dere v pojstlci, pa ne se nosit - se kar odriva od mene in dere... Obup. Kolkr mi je pasal na morju, da je blo uspavanje lubijeva domena, mi je pa zdej cist odvec...

srecanje: Jst sem tud za jutri (al pa sredo - tist dan, ko nas je lahko vec), lahko pri brunarci, upam samo da ne bo premraz. Ker potem se ne morjo po tleh plazit (v tem primeru je boljs kolosej).  Sam hitro se zmente, ker men je avto crknila in moram pol zjutraj ze zgodaj od doma s tamalim (ce bo kolosej varianta) user posted image .
A je treba kaj prinest, al se je una varianta s pizzo obnesla?

Motorika - govor:
kaj pa jst vem - nas skoz neki govori ( itak razen sam sebe, ga noben ziv bog ne zastopi), motoricno se mi zdi pa da tud kar napreduje - zdej je ful aktualen poganjalcek in usedanje in sestopanje z njega (mala malca user posted image ), trenutno pa odkriva, kako se je treba odganjat, da se kam pride (kaksen meter al pa dva se ze premakne, pa vidim, da bo vsak dan boljs). Zdej se bom mogla pa, poleg obema mackoma, se Eviju na avtocku umikatuser posted image user posted image

Pia: men se tud Evi skoz po nogah obesa, ko kuham. Sej me ne moti, samo bojim se, da mi kdaj ponesreci ne bi slucajno noz padel, al pa da me kaj tko ustrasi, da mu kaksen lonc na glavo ne spustim...drugac pa naj kr uziva, ce ga veseli user posted image Pri OD bos morala pa vpisat podatke o prejemkih, ki si jih vpisala v letosnjo dohodnino. Jst ti priporocam, da zraven napises dopis, v katerem pojasnis, da si brezposelna, da prihodki niso vec taksni oz. da jih sploh ni, in prilozos se fotokopijo potrdila z zavoda.

Kako imate reseno odpiranje omar oz. vratc? A ste dale kaksne une zapore gor al kaj?
Evan namrec non-stop odpira vratca in predale (uceraj mi je 2x razsul macje bonboneuser posted image ), vlece ven kastrole, posode, krmpir, olje....
Sva hotla namontirat tiste varnostne "kljucavnice", pa je pri vseh treba v omaro vrtat. To se mi zdi pa mal mem, da bom zdej unicevala omare, za teh par mesecev, ko bo to se aktualno. Tko da mi smo vse prevezali s spagami.

Jana: moje sozalje za teto user posted image user posted image

Evo tko na hitro, grem zdej probat kaj narest, dokler se spi.  Slikce s piknika bom pa danes mojmu rekla, da jih na uno internetno stran objavi (ta in prejsnji), zaklene, sporocim geslo, potem si jih pa lahko pogledate in zdaunloudate (ha, ha, kolk so smesne poslovenjene ang. besedeuser posted image user posted image ).

Ne vem, a se spomnete une kolegice moje s piknkia, k je mela puncko Elo (mal starejso) - je tud RRjevka. Dons mi je povedala, da je spet noseca in da ma marca rok user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela zanjo in sem ji kr mal (pozitivno) fous (jst bi bla tud) user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.8.2006 13:26:34   
pety78
Da vas na hitro pozdravim. Sem preletela vaše poste, da sem videla, da planirate srečanje jutri ali v sredo. Meni v bistvu oboje odgovarja, razen če kaj ne pride vmes. Moj dedek je v zelo slabem stanju in je v bolnici user posted image , zato sem vikend preživela v Celju in bolj malo berem. Ko se boste odločile kje in kdaj, napišite na forum z odebeljenimi črkami, da ne bom zgrešila. user posted image

Pozdravček od Petre in Vida!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.8.2006 14:59:03   
benika
Srečanje je zaradi naju komot jutri. Sama se bolj nagibam srečanju v Koloseju, saj bodo pri Brunarici sigurno mrzla in razmočena tla, pa tud dvomim, da bo kar naenkrat jutri lepo vremeuser posted image

Pia, men se tud ne zdi, da bi Beni kaj zanemaril svoj govor. Itak govori in blebeta ko zmešan. Še ponoči v spanju zna kej pametnega povedat.

Ninočka, omar in predalov zaenkrat še nimamo zavarovanih, saj jih Beni zaenkrat kar pusti pri miru. Imamo velike, težke predale, tako da jih težko ven potegne, omare pa raje zapira kot odpira.

Tažana, a so te klicali iz Škofje Loke? Si sprejela, odklonila? Dej no, javi se kej!!!!

lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.8.2006 15:08:58   
2ursae
dejmo pol vse rečt, da jutri lahko, in ko bo to potrjeno, bomo napisale v krepkih črkah za Pety pa morda še za kakšno, ki le bere, pa bi rada preživela luštni dan v družbi septemberčic.

Kaj pravte - jutr? Bo šlo? All in favour? user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.8.2006 15:50:41   
benika
YES

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.8.2006 16:39:31   
Pia67
Jutr midve lahko prideva. A potem Kolosej? Sem mal čukasta zadnje čase, pa imate z mojo logiko občasno probleme. user posted image
Bom prečekirala še zvečer, za vsak slučaj.

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 17:21:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.8.2006 17:44:21   
TVN
O.k. jutri. Pišem več kasneje.... Gremo ven na kočerjo.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.8.2006 18:30:33   
ninocka
Katja, jst tud mislim, da bodo jutri se tla pri brunarci prevec razmocena (vsaj glede na to, v kaksnem stanju je se trenutno nas  "vrt").
Pol smo zmenjene jutri v Koloseju.
Se kdaj in a je treba kaj prinest, al boje pizze in mcdonalds padle? user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.8.2006 19:36:55   
benika
Najboljš bo, da se držimo stalne ure, se pravi ob 10h. Nosit sladkarije se po moje ne splača, bomo že naročile tiste pizze al pa kaj iz Maca.

Tečem še teto beto obvestit, da bo za ziher prišla. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.8.2006 19:57:45   
kati*
torej jutri v Koloseju ob 10ih in naročimo pizzo

midva bova malce kasneje, ker bom počakala še malarja.

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.8.2006 20:10:27   
2ursae
jana, a veš kje - prideš v Kolosej, tja kjer prodajajo karte in kjer se hodi v dvorane, ko prideš iz lifta, jo ubereš desno mimo slaščičarne, si mimo grede ogledaš sladoled in tortice, da boš pol vedela, katero boš user posted image  in kar naravnost do igralnice. Tam, kjer je totalen kaos, tam smo me in naša deca.
Pa zihr pridi in ne pozabi prinesti pa igrač za bambinote.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.8.2006 20:18:43   
2ursae
još pitanje: vidim, da imate ful razgibane malice user posted image . jaz mu probam kdaj poturit polento al pa proso, pa ni nekega uspeha. kako skuhate polento in s čim jo postrežete? Jaz mu skuham kar obično na vodi (najbrž je to problem - izpade brez okusa user posted image ) pol pa zamešam z jogurtom in dodam zmixan sadje.

Tery, hvala za recept, bomo sprobal ob prvi priliki - to pomeni, da v sredo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

jajčna omleta s skutnim nadevom

pia, plis povej, kako narediš user posted image . Mah, če se ti ne da pisat, bom jutr prinesla papir in svinčnik, pa mi boš povedala aj'prou?

se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 21:11:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.8.2006 21:14:41   
Pia67
No, pa še jaz mal receptov, sem skopirala iz kulinarike.net (nekaj je tudi receptov za otroško hrano : http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=otroška%20hrana&sort=ImeRecepta&nacin=asc ), ker delam podobno oz. enako. priznam, ne da se mi klofat, itak pa obvladate in dodajte, za malčke pa črtatje kako sestavino. Možnosti je res neskončno. Jaz Nini spečem najprej bolj nedolžno varjanto, sebi pa mal "popopram" zadevo.

OMLETA IZ BUČK
SESTAVINE
20 dag na rezanca naribanih bučk
3 jajca
2 dl mleka
sol in poper po okusu
ščepec zmlete kumine
1 dl moke
maščoba za pečenje

POSTOPEK
Iz jajc, mleka, soli in moke naredimo gosto tekoče testo. Umešamo še druge sestavine in malo počakamo nato spečemo omlete. Zelo okusne so spečene na maslu in prelite s kislim mlekom ali kako omako.

OMLETKE S SKUTO

SESTAVINE
Za testo:
5 dag moke
1 jajce
1,25 dl mleka
pol žlice razpuščenega masla
cimet (ga izpustim, ker ga tudi jaz ne maram)
pol žlice sladkorja v prahu

Za nadev:
200 g skute
žličko ali dve kisle smetane
limonina lupina (le za odrasle user posted image )
rozine, ki jih predhodno namočiš v sadnem soku, jaz jih malo zmeljem
1 žlica sladkorja
pehtran za odrasle jedce
v osnovnem receptu je še eno jajce za nadev, če palačinke zapečeš v pečici. Če je lakota prehuda, jajce pač izpustišuser posted image . Jaz sem ga črtala zaradi Nine.

POSTOPEK
V skledo presejemo moko skupaj s soljo. Dodamo jajca in prilijemo polovico mleka. Vse sestavine zmešamo z mešalcem. Postopoma dodamo drugo polovico mleka, sladkor v prahu, cimet in raztopljeno maslo. Še enkrat do konca zmešamo z mešalcem, vendar ne preveč, da ne bodo palačinke gumijaste. Testo pustimo počivati 30 minut.
Medtem pripravimo nadev in sicer tako, da vse sestavine skupaj samo lepo premešamo.
Palačinke spečemo in napolnimo z nadevom (približno 2 žlici nadeva na vsako). Polijemo jih z mešanico jajc in mleka.
Pečico nastavimo na 200 stopinj in pečemo okoli 25 do 30 minut. Na koncu jih potresemo z mletim sladkorjem.

Ne bom vas matrala s kako svojo kuharsko manijo user posted image , si pa vroče želim kake pice, mekijev pa nisem jedla že 100 let.
Jutri pribrcava okol 10. ure.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.8.2006 21:14:50   
tažana
živjo še jest mal pokukam.

naju jutri ne bouser posted image . je ravno prej user posted image  izvedel da je jutri frej pa sem sklenila, da ga ne bom še enkrat vlekla sabo. pa neki mamo doma za nardit pa rabim moške rokeuser posted image . aja pa zvečer greva v koloseja gledat pirate v 6Duser posted image .

mi je ful hudo ampak tako pač je. boste kej napisale kako je bilo!
v sredo bom več časa imela kaj napisat.
lepo se imejte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.8.2006 22:02:59   
TVN
Midve prideva jutri kot običajno z zamudo (okoli 10.30 - 11.00 verjetno). Tale 10. ura je za naju absolutno divja, ker komaj okoli 9. ure dvigneva riti. Če je vse normalno, se zbudi okoli 8. ure in potem se še vsaj pol urice igra v posteljici ali pa jo vzamem k sebi, da se malo pocrkljava na veliki postelji. Potem pa umivanje, preoblačenje, pospravljanje postelje, priprava zajtrka, pakiranje.... Oh, toliko drobnih opravkov. Še dobro, da imava od doma do Koloseja le nekaj minutk.

Da se še malce navežem na tisto mojo izjavo glede potovanj z avtom. Ja, 2ursae, seveda sem izpustila pomemben podatek - potovanje je mala malica za tiste otročke, ki se radi vozijo. Ne vem, zakaj, se mi je zdelo logično, da praktično vsi dojenčki uživajo v vožnji. Je že res, da je takih veliko, ampak seveda so tudi taki, ki v tem bolj ali manj trpijo. Očitno med slednje spada tvoj Anže. Oprosti za nerodno formulirano izjavo.

Tery, če smem vprašat, zakaj pa vi prvih 5 mesecev niste nikamor šli z Nikom? V čem pa je bil problem?
Jaz sicer ne spadam (vsaj trudim se) med tiste, ki sodijo druge otroke po svojih, ker se zavedam, da je vsak otroček svet zase in se zelo strinjam s tabo, da vsaka mama (pa čeprav je to njeno prvo dete) najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka.
Še vedno pa sem mnenja, da si včasih postavljamo ovire tam, kjer jih ni ali pa vsaj niso tako hude, da jih ne bi mogli premagati.

Ninočka, mi z omarami in predali (še) nimamo težav. Predali so - tako kot pri Katji - veliki in težki, da jih moram še sama z obema rokama odpreti, tako da Nika po njih zaenkrat ne posega. No, steguje se že do ročajev, vendar ne more odpreti, malo se huduje, potem pa najde primernejšo igračo. Je pa seveda huda težava ena velika lončnica (ne vem, očitno jo bo treba umakniti ali pa nekako zaščititi lonec) in klubska mizica, ki je steklena. Oboje je predmet Nikinega plena, po mizici tolče z vsem mogočim in se bojim, da jo razbije in se poreže, lončnica pa ima seveda lonec in zemljo. A veste, kaj vse se da naredit iz pesti zemlje? Ne? Vam lahko Nika podrobno razloži.

Hvala, ker si me spomnila, kako je ime tisti ljubki deklici (Ela, torej - bom morala popravit napise pod slikcami). Mamica pa znova noseča! user posted image  Čestitke. A kaj veš, a je bilo planirano ali se je uštela? Vem, da še doji, tako da bi bila lahko slednja možnost tudi v igri, sploh če še ni M....

2ursae, jaz kuham polento na mešanici (aplskega) mleka in vode (pol - pol), dodam malce masla, malce soli in sladkorja. Polento obožuje in to tako, natur, brez kakih vmešanih zadev.

Tery, kaj pa vem, nisem opazila, da bi imela Nika kakšne hujše težave po čokolinu oz. čokolešniku (jemo oboje, ampak ima skoraj raje čokolešnik). Sicer pa se čokolada pojavlja pri nas tudi v drugih stvareh - recimo Lumpi mlečni riž oz. zdrob s čokolado, Obstgarten skutice tudi vsebujejo koščke čokolade, enako Topfen Danone, pa muesliji, ipd.

Tažana, škoda, ker vaju s Katarino ne bo.user posted image  Vam pa želim en lep družinski dan. Uživajte! Če pa vas zamika, pa pridite na kavico.....

Še za Pety, če je slučajno spregledala Katijin debeli tisk.

Jutri, torek, 08.08.2006 ob 10. uri, Kolosej, igralnica.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.8.2006 22:15:18   
benika
Tery, naš po čokolinu ni nič bolj zaprt. Ima pa revež zadnje par dni vnetje ritke in to kar precejšnjo. Ob lulčku se mu je naredil tak velik mehuruser posted image Je prov božček.

2ursae, polento skuham na vodi, jo solim in kuhani primešam malo masla, kar ji tudi da boljši okus. Zraven mu ponudim golaž, danes pa sem mu spacala kr bučkino omakico. Mogoče ne mara polente zaradi drobnih zrnc, ki se mu pol valajo v ustih. Tud Beni jo je začel konzumirat šele kake 2 meseca nazaj.

Tery in Pia, thx za recepteuser posted image user posted image user posted image . Se fajn slišjo in bo treba kr kmal probat.

Teta beta je sporočila, da jutri pride 100%, tako da se bodo fantje spet lahko tepli za njeno naklonjenostuser posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.8.2006 23:19:47   
doroteja23
Da se vam na hitro javim. Ena je napisala da naj dam gor novejše slikice od Aline. No, zdaj so gor. To so najnovejše, ki jih imam na računalniku. Tiste res najnovejše pa so še na fotoaparatu. Tak da tiste pa drugič.

Tudi avatar si bom mogla malo spremenit, ker je že čas. Ampak bom počakala na res tiste najnovejše.

No fajn se imejte jutri na kavi in mislite kaj na naju z ameli.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
8.8.2006 8:47:01   
2ursae
jutro user posted image

mi2 bova mal pozna, je ravno zdajle zaspal. Čuvajte nama zic za mojo rit pa parkir plac za voziček user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.