|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
25.9.2006 9:45:13   
2ursae
mal sem iskala naše klepete, ko smo bile še user posted image ... madonca, sem klela user posted image user posted image user posted image , da nismo imele ene take strnjene teme, ko jo imamo sedaj ... v glavnem, našla sem tole:

http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=september&author=2ursae&forumid=150&topicreply=both&message=both&timeframe=%3C&timefilter=-365&top=300&criteria=AND&sortMethod=d&submitbutton=Potrdi

sem v iskalniku sicer navedla, da želim iskati po svojih prispevkih, tako da je tega najbrž še več, se pa, izgleda, starejših od 20.8.05 ne da dobit ... če se kateri obuja spomine, naj mal prečekira user posted image . Sem glih brala, kako smo traumirale glede CTGja, oblekic in opreme user posted image user posted image  ... k da bi to bilo v enem drugem življenju user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.9.2006 11:22:58   
KiSsMyAsS
Hej!

Glede majcke :
* Strinjam se z rdeco barvo (kratek rokav)

* Strinjam se z slikico pigvincka in napisom na sprednji strani

* Predlagam, da bi vsak imel gor samo svoj datum, ne pa vseh, prevec vsega (manj je gor, lepse bo prislo do izraza)

* Mi rabimo tam od 86-92 - smo mal vecji glede stevilk

1. Vprasanje - A se da se kje videt slikca, kako bo use skupej izgledalo?
2. Vprasanje - Komu, kdaj, kam in koliko denarja moremo nakazat?

To je vse, ce se se spomnim cesa, bom vprasala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.9.2006 13:08:12   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: KiSsMyAsS

* Predlagam, da bi vsak imel gor samo svoj datum, ne pa vseh, prevec vsega (manj je gor, lepse bo prislo do izraza)

po mojem to ne bo šlo, ker bi morali v tem primeru vsakemu svojo majco natisnit ... pa dajmo brez datumov, konec koncev pravijo: "manj je več" user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
25.9.2006 14:32:57   
ninocka
Kratek komentar glede majck:
  • ce jih bomo narocale tam od koder je ta pingvincek, ne bo napisa Pingvincki, se manj pa imena
  • barva ni nujno rdeca - lahko si zberete kerokoli zelite (kar je pac v ponudbi) --> zato sem hotla dat link se od unih  drugih majck, ker majo manjse cifre pa ful vec barv (tud svetlo plavo, roza...)
  • za tisk je treba placat folijo A4 in kolk pac gor spravmo --> to pomeni, ce zelimo met spredi pingvincka in zadi imena sta to 2 folije (stevilo barv na foliji je baje vseeno, tko da ma lahko vsaka s svojo barvo ime napisano)
  • slikco je pa treba spravt v nek format, ker ce to oni nardijo, je treba placat (se mi zdi BZ, ker to baje zna vsak racunalnicar - bom rekla Samotu, ce pa on ne bo znal, bo pa se kera druga probala (al pa ce vsaka nardi en predlog, pa pol zberemo najboljsega))
  • Ce bomo majcke vzele pri moji svakinji, boste denar potem nakazale men, ampak sele ko bom vedla tocno ceno, prej je BZ
  • Lahko damo tud datume rojstva (zarad mene se uro in tezo in velikost, ker je itak vseen - cena bo ista --> ni blo misljeno ironicno, ampak cist resno).
Upam, da nisme kaj pozabila, ce se spomnem, pa se sporocim.

PS: ne me sprasevat kaksna je to folija, pa ker format, ker nimam pojma  - to so cist uni ze tiskarski izrazi, k se mi tud sanje ne o njih user posted image Se bom pa pozanimala, obljubim, in sporocim

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
25.9.2006 14:38:44   
ninocka
Sem sla gledat un link, sem nasla svoj post z datumom 17.08.2005 (cca. 4 ure preden mi je voda odtekla):

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Jst ze 2 dni hodim na CTG, vceraj sem bila 2x po 1 uro, danes spet, jutri moram pa v porodnisnico :(
Mali tok veselo skace, da mu nikakor ne morjo zmert utripa in ni pr meru niti 10 min (vsaj tok naj bi rabli), potem pa se od mene utrip skoz not pada. Popadkov nimam (na sreco, naj mali kr se mal pocaka :)- ). to mi je se posebi vsec, res je pocakal user posted image

Torbe za porodnisnico se nimam pripravljene, jo bom pa pripravila zdej enkrat, saj racunam, da lahko rodim kadarkoli v roku 2 - 6 tednov. Ja, smo  stvari skp metal med odtekanjem vode, pa po revijah iskal, kaj rabim user posted image

K bi vedla kaj me caka cez par ur user posted image user posted image user posted image user posted image

NO, zdej mi je smesno, takrat mi pa ni blo user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
25.9.2006 14:48:34   
Pia67
Sem za najkrajšo in najbolj inteligentno izvedbo majčke, brez datumov (nisem numerično obremenjena) in brez balasta. Če bo zadeva v eni barvi tiskanja, bo tudi čisto ok. Mal pomislite kake maše bi naj imel izvajalec, če bi strnili vse naše želje. Pa tudi naročnik. Se strinjam z 2ursae, manj je več. Dolžina rokavov, v tem ne vidim težave.
Hm, morda pa sem preveč skromna. user posted image

Kinokija, bi z veseljem šla nazaj v Domžale (če ne drugega, job v LJ sem dobila, samo me ne bi bilo 12 ur, če štejem vožnjo, pa odnor za kosilo, pa folklorni podaljški) in bi me otrok klical teta). To moraš pa Gagija-vikend ata vprašat zakaj ne smeva pri njemu živet user posted image pač, nimam kam. Stanovanje je Gagijevo, služba je ostala nepodaljšana, ker imam otroka in nisem več na dosegu roke, ko se je šefli sprdnilo.

Aja, včerajšnje driskanje se je izkazalo za rast 4. meljaka. Ponoči je Nina jamrala. Jaz pa sem jo panično nalivala z tekočino. Trgatev je uspela, sladkorna stopnja okoli 15%, pojedli in pomazali vse, pijanih ni bilo. So pa trebuščki boleli zaradi moštauser posted image

Marljivo pišem nove prošnje, od Krke najbrž ne bom dočakala niti odgovora (2 meseca je že od obetajočega razgovora). Trenutno tumbam kako na najbolj poetičen način razložit zakaj bi bila "gozdarček" (vodenje skupine ljudi v hosto) ali pa mentor skupine ljudi, ki imejo duševne težave. Morda pa pašem mednje user posted image

Mejte se,

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
25.9.2006 14:53:48   
2ursae

barva ni nujno rdeca - lahko si zberete kerokoli zelite (kar je pac v ponudbi) --> zato sem hotla dat link se od unih  drugih majck, ker majo manjse cifre pa ful vec barv (tud svetlo plavo, roza...)

men bi se zdel kjut, če bi imeli vsi isto barvo. Če bi pa raje izbirale vsaka svojo, pa tud ni problema. Jaz bom kakorkoli vzela rdečo user posted image

Dajmo pol se zedinit, kako z datumi, pa z uro, pa težo pa velikostjo user posted image  ... men je to vse všeč user posted image user posted image

Sem ZA, da vzamemo pri Ninočkini svakinji user posted image .

Pišuka, je tole zakomlicirano, bi bilo lažje se v živo zmenit ... Ninočka, kaj pa, če mi2 z Anžetom enkrat prideva k vama, pa narediva skupaj en predlog s pingotom in vsemi napisi pa imeni ... da ne boš sama delala user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
25.9.2006 14:58:03   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Pišuka, je tole zakomlicirano, bi bilo lažje se v živo zmenit ... Ninočka, kaj pa, če mi2 z Anžetom enkrat prideva k vama, pa narediva skupaj en predlog s pingotom in vsemi napisi pa imeni ... da ne boš sama delala user posted image

Komot, vidva kr uleta!

Evo se link od drugih majck:
http://www.solseurope.com/home.php?type=1&lg=2&menu=0

Pol pa kliknete na majcke model MOSQUITO  (zadnja v 1. vrsti) al pa na IMperial 190 (prva v drugi vrsti).
Sam se mi zdi, da mam jst v katalogu vec barv Imperiala, bom pogledala!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
25.9.2006 15:03:26   
Kinokija
Pia, k sem rekla, da škoda, k nis več Domžalčanka sem mislila nato, da kak bi blo fajn imet eno prijateljico, ki ima otroka, pa da hodi v hribe. Namreč od mojih kolegic tud slučajen ne spravim nobene v hrib, mož pa dela včasih cel vikend, pa je lepo vreme, pa bi kam šla, recimo na Kokrsko al pa Kransjko reber al pa Rogatec. Odkar imam otroka, sem ratala precej cagava (kaj pa če se mi kaj nardi, pa me noben ne najde user posted image  ) . Mogooooooooooooče bom šla jutir prej iz službe (mož ima prosto) pa jo mahneva na Češko al pa Storžič ) sam kaj, ko tako težko dobim fraj v službi.

Majčke- res, ni treba celga tel. imenika na majčke tiskat.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
25.9.2006 15:14:59   
ninocka
Vec barv ima model Regent kids - med njimi tudi vojasko zeleno. Ga pa ne nejadem na netu.

Pa sem sele zdej vidla, da majo tko dobr narjeno stran, da mas link samo do zacetka:
Ko vam odpre njihovo stran, kliknete Collection, potem pa ob levi strani Noveuates (neki podobnega -  predzadnjo vrstico) , potem pa se odprejo  majcke.

Aja, vidim, da majo katalog - majcke so na strani 44, pa barve tud (kliknete na zadnjo vrstico na levi).

< Sporočilo je popravil ninocka -- 25.9.2006 15:20:35 >

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
25.9.2006 15:20:43   
2ursae
čak, Ninočka, a pol ti misliš, da bi me preko neta naročile majičke, al kako? A jih ne bi raje kje kupile - k je najbrž mal zajuser posted image  tko naročat, pa preko kreditne plačevat, pa kdo ve, kdaj pridejo ...al pa sam jaz kompliciram, ker pač ne naročam stvari prek neta ... a pr tvoji svakinji nič ne prodajajo?

...drgač so pa Mosquita fajne, bi izbrale najbrž največjo velikost (82 do 86) in ene bi modro, ene pa roza ...al vse bele? K majo sam te 3 barve ...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 25.9.2006 15:27:57 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
25.9.2006 15:48:37   
tažana
čao.

no evo kako sem danes zrihtala varstvo: moja mami je vzela dopustuser posted image user posted image .
za jutri pa upam da bom mojo sestrično dobila.
katarina je še vedno pikasta in ima za spoznaje vročineuser posted image . jutri greva k zdravnici.
alergija: mislim da te njene pikice so alergija ampak ne vem od kaj. praška nisem menjala. edino kar imam na sumo je jagodni sok. vendar mi je čudno ker jagode je že frišne jedlauser posted image . če jutri ne bo dobro greva k dohtarci.

majčke jest se bom pridružila večini. številka je pa menda bolj če je večja, kot pa premajhna torej cifra 86user posted image .

lepo se imejte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
25.9.2006 15:59:11   
Pia67
Evo, danes sem pa res pridna na RR-ju. Sem si zakuhala rahlo sranje na Vrtec in varstvo. Eh, prav mi je, kaj pa sprašjem neumnosti. user posted image user posted image user posted image
Se vid, da tipkljam prošnje in mi je muka ob zmišljanju besed kakor, da bi rožice sadil. Nimam nobene inspiracije.user posted image

tažana, super, da si uredila varstvo. Imaš pa zlato mami. user posted image kar se tiše jagodovega soka. nina ima po njem izpuščaje po bradi. vedno kadar se naceja z Lumpijem-jagoda (ga obožuje, jaz pa malo manj zaradi zob), dobi take male, rdeče izpuščajčke po bradi, ker se ji cedi, ko nerodno pije iz skodelice. No, pa še kam drugam. Morda pa je to to.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
25.9.2006 18:22:38   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

čak, Ninočka, a pol ti misliš, da bi me preko neta naročile majičke, al kako? A jih ne bi raje kje kupile - k je najbrž mal zajuser posted image  tko naročat, pa preko kreditne plačevat, pa kdo ve, kdaj pridejo ...al pa sam jaz kompliciram, ker pač ne naročam stvari prek neta ... a pr tvoji svakinji nič ne prodajajo?

...drgač so pa Mosquita fajne, bi izbrale najbrž največjo velikost (82 do 86) in ene bi modro, ene pa roza ...al vse bele? K majo sam te 3 barve ...

Ne, sej to ni prek neta. Oni majo te majcke in se jih pr njih naroci, cena majcke je pa cca. 1000 SIT (brez tiska). Sam vam jih ne morem drugac pokazat, kot da vam dam linke firm, ki jih oni prodajajo in si jih same pogledate. Sej v koncni fazi zarad mene tud ce vsaka svoj model vzame user posted image

Jst mam dve te Moskito, pa je kr OK kvaliteta, so take mehke na dotik, na rami majo pa dva pritiskaca - gumba.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 19:14:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
25.9.2006 20:53:22   
TVN
Joj, prejoj, kaj smo zakomplicirale s temi majčkami. Se mi zdi, da smo čedalje bolj stran od prvotnega namena teh majčk. Moje mnenje je, da je smisel le-teh ravno v tem, da delimo izkušnjo poroda v enem mesecu (septembru, no, nekatere tudi v avgustuuser posted image ) in da naše skupno druženje preko neta in v živo damo na skupni imenovalec.

Kar se mene tiče, je za nas 86 premajhna, zato pride v poštev samo Imperial Kids, št. 2 (86 - 94 cm), lahko je rdeča, če je tako najlažje, sicer pa mi je všeč tudi medium pink.
Sem za imena, če je prostor, tudi za rojstne datume. Če bodo rojstni datumi, potem naj bodo vsi, ne samo en (kot je predlagala KMA).
Moje mnenje je, da bo tale majica predvsem spominska, zato pač naredimo tako, da bo čim manj komplicirano za izvajalca. Naročati dotisk na teh nekaj komadov majic v tisoč in eni izvedbi je BZ. Prosim, da nobena tega ne vzame preveč osebno, ker sem samo povedala svoje iskreno mnenje. Brez zamere, torej.

Se mi pa zdi lepa gesta od 2ursae, da je ponudila pomoč Ninočki in absolutno se strinjam, da bi onidve pripravili osnutek. Sta edini, ki sta še doma, vsi ostali že pridno garamo po službah....

Kaj je zdaj s Kolosejem? Kdaj naj bi padla kavica?

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
25.9.2006 20:58:42   
teta beta
Majčke - meni je bolj všeč model mosquito in bi vzela bodisi modro ali pa roza, potem je samo še bela. Zdi se mi malo lepši model od onega.

Napis - sem samo za imena, brez datumov.

Več pa mogoče še kasneje, zdaj me čaka likanje. Jupi!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
25.9.2006 22:59:45   
ninocka
Da se kaksno drugo temo obdelam in ne samo majcke.

Ne vem, ce sem ze povedala, da sem Evana narocila na 1. cepljenje, ki ga imamo 23. al 25. oktobra (ne vem na pamet, mam pa napisan). Moram pa se poklicat v RA, da ga zdravnica pregleda, zdaj ko hodi.

Je pa danes ta moj zlatko zaklado  naredu eno cist neverjetno stvar (poleg tega, da je jedel pire in filano papriko user posted image ) - ko je jedel vecerjo, se je vmes dvakrat pobozal po trebusku oz. z roko naredu krozni gib - tko on pokaze, da se umiva.  V glavnem hotu mi je povedat, da se greva kopat in potem spat. In res- takoj po kopanju, ko je dobil flasko je zaspal v 5 min. baje je spil samo par pozirkov, pol se je pa obrnu in zaspal (vecerno hranjenje ima cez moj).
Sem pol ful razmisljala, ce je ze mozno, da tolk povezuje stvari user posted image . Verjetno je - sej tud ko ceveljcek vidi, si ga "daje" na nogico, ce mu dam v roke scipalko za nohte, se sklon in si na nogicah kao strize nohtke, zadnjic tist z jezickom, ful posnema in si zapomne zvoke oz. glasove in jih povezuje s stvarmi oz. zivalmi... Ne morem verjet, da gre zdej tolk hitro. Najboljsi je pa itak, ko mu kaj das pa rece hvala (sicer popaceno, ampak...). Tud, ce ga vprasam, ce greva papat, rece AM AM in gre za mano v jedilnico.

Pia, sem prebrala uno temo - men nisi nic nerazumljivo napisala pa dalec od tega, da bi se hvalila s kaksnimi lepimi cunjami (ne vem kja je blo uni, k te je tko napadla). Jst tud tamalga, ce vem, da greva k brunarci, oblecem v zamazane stvari, ker ne vem, zakaj bi 2x prala, ce lahko samo 1x.
Vrtickarji, v ker palcilni razred ste pa padli za vrtce? Jst sem racunala tuki na RR, pa bi bli 6. To je 54 jurjev na mesec user posted image user posted image
Terry - sem ze zadnjic pozabla  napisat in ti odgovort (verjetno od soka user posted image ) - KAKO NE POZNAS IKEE??? MAtr, jst bi se kr v njihovo stacuno preselila, pa bi mela vsak dan drugo dnevno, pa spalnico, pa kuhno....
2ursae vidva z anzetom kr pridta, sej se lahko kdaj tud na kavici dobiva dopoldne, zdej, ko se uzivava na porodniski user posted image user posted image Pa to je blo se mal, kar sva zapravla. Najvec sva, ko sva kupila dnevno, ker takrat sva pa tam pustila cez 1000 EUR user posted image Ampak je blo se zmer cenej (in predvsem lepse) kot kakrsnakoli dnevna kupljena pri nam. Pa seveda velik vec omar. Pa da se preko neta narocit in ti tud pripeljejo, sam je baje postnina kar draga (cca. 100 EUR). Pa itak se ne more primerjat s tem, ce gres osebno tja.
tazana user posted image user posted image user posted image za tolk dobro mami. Kako je pa oce?
Katja, kako je pa tvoj oce?

Jst sem pa vceraj zvedla, da je moji kolegici umrl polbrat (je padel z odra, ko je dela v eni firmi preko studenta).user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kaj naj nardim - a ji posljem telegram al kaj. Klicat mi je mal tko, ker si lih ne telefonarva. za telegram pa tud ne vem, kam naj ji ga posljem - trenutno zivi v LJ, drugac pa ni od tuki user posted image Joj, prav grozno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolosej - kaj pa ce se dobimo eno soboto dopoldne al bi blo to ful grozno?  Datum za RD (21 oktober) tud men ustreza.  

Smo pa tolk v akciji za te majcke, da smo pozabile na torto user posted image user posted image user posted image

Mi bi mogli to soboto praznovat   Evijev RD (za kolege), pa nama pridejo vrt delat (JUUUHEEEEJJJ)user posted image user posted image in smo prestavli za 1 teden. Bom narocila eno tavelko Julci pizzo za tavelke, pa kaksna kavica, pa torta, tamali pa naj se po dnevni podijo...

Evo, pa sem obdelal se kaj druzga kot samo m.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.9.2006 9:52:28   
doroteja23
No pa sem le utegnila se spravit napisat kak je blo v LJ. Mam polno za naredit, ker imamo v soboto krst in praznovanje 1. roj. dne. Ja tud mi se vam skoraj pridružujemo.

Ja v Ljubljani pa je bla tak bošček. Najprej smo mogli bit tam ob 7:15. Tak da smo se zbudli že ob pol petih. Seveda jaz že prej da sem ji dala jesti ob 4, ker pol več ni smela jest. Je mogla bit tešča. Ko pridemo tja na sprejem me prvo nadere zakaj nimam napotnice, ker mi kao ona ne velja. Jaz ji seveda rečem da sem sestro, ki me je klicala, vprašala če kaj rabim drugega razen papirjev in je rekla da ne. No pol mi da tel. od faksa da jo naj pošljem. In pol pridemo na oddelek in čakamo na sestre da pridejo in ji vstavijo kanalček. Mi rečemo metuljček. Seveda jo odnesejo v njihovo sobo in jo imajo tam dobre pol ure. Seveda se full user posted image user posted image user posted image in men srce poka. Pol jo prinese ven in mi pove da ji ne morejo vstavit kanalčka. In mene skoraj kap ko pomislim kak dolgo so jo mučli brezveze. Pol pa jo jaz še enkrat nesem nazaj, ker ji babe seveda ne vzamejo krvi. Sem bla jezna ko user posted image user posted image user posted image ! Potem pa ko konča, seveda čakamo na prevoz za v kliničnega.
Tam čakamo anesteziste, meni seveda Alina zaspi  v naročju med čakanjem. Seveda od lakote in vsega hudega. Bla je čisto out. Čakamo in čakamo . Ura je bla že devet ona in še dva druga otročka pa lačni in sitni. No Alina je tak spala, ampak ona dva pa sta bla lačna. Prva je bila na vrsti ena punčka, pol pa še čakamo več kot pol ure, da pridemo na vrsti mi. Jo nesem not, spaječki seveda, ampak ko jo dam dol se ona zbudi. Dajo ji masko da jo uspavajo, ker ji morejo nastavit še kanalček in ona user posted image user posted image user posted image . Pol zaspi, jaz pa moram ven. In potem čakama in čakama. Nato lahko grem jaz not, ter čakamo da se saj malo zbudi. Med tem ena sestra pokliče rešilca in zdravnika, da nas odpelje nazaj v pediatrično. Jaz vsa utujena in lačna. user posted image  pa tud. Potem pa čakamo da nas spusijo domov. Alina se med tem zbudi in je bla kot da ni nič blo. skače, se premetava in plazi po postli. Med tem dobi, hvala bogu flašo, potem pa še kosilo. Jaz grem med tem prosit, če ji lahko pridejo vzet ven kanalček. sestra pa mi zabrusi da mora počakat, ker itak še ne sme domov. In pol pride sestra po naju ob treh, da ji bo vzela kanalček ven. Ko jo prinesem v njihovo sobo, se moja žavka začne full trest. Valda ko pa je zjutraj revica mogal tolko pretrpet tam. In no končno ob pol štirih reče da lahko gremo domov. Jaz si odahnem, ker sem že imela poln kufer bolnice in sester. 
Izvide dobimo po pošti in upam da bo vse ok!

To bi blo zaenkrat vse! Aja za majice je meni vseeno. Bi pa jez imela majnšo številko, ker ji 86 nrbo prev še eno leto, al pa dve. Tak da če je možno, pol bi jaz imela 80. Barva je vseeno. Napisi pa mi je všeč in pingvinčki in septemberke. Tak da kak bo večina, tak sem jaz.

Pa pa Pozdrav od Aline in Doroteje in vsem lep dan. Sonček je in upam da še bo!  

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.9.2006 10:06:17   
2ursae
NIIIIIIIIIIIIIIIIIK, VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
VIIIIIIIIIIIIIIIIID, VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   Pritkana bodta še naprej pa hitr nabrat rožice mamici in očiju user posted image user posted image , ki lepo skrbita za
vaju user posted image user posted image

Pia, jaz sem tud mal preletela uno "sporno" temo in se mi tud ne zdi, da bi si zaslužila tiste napade ... ej, morda je pa 1st mama tud na RR in te pol ma šikanira, ko ima priliko user posted image

Majce - velikost ... khm, očitno smo ful različno veliki ... pri meni bi bila že 86 kar na zgornji meji, kaj šele, da bi jemala 92 ...  a čmo pol vzet različne modele različnih velikost, al kako .. al Ninočka, če so majice še kakšnih drugih firm, ki imajo en model različnih velikosti?

Teta beta, a si nam v Celju že našla kakšen plac?

Datum za RD (21 oktober) tud men ustreza.  

... erm, menimo se za 22. oktobra ... dej raje pridite 22., da boste imeli kaj družbe user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 26.9.2006 10:15:41 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.9.2006 10:14:42   
2ursae
Doroteja, boga Alina ... a da so tko nesramni in da ste moral tolk čakat user posted image user posted image user posted image . Sam da bodo izvidi ok, pa bo vse pozabljeno, a ne. Kdaj pa dobiš rezultate?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.9.2006 10:42:28   
2ursae
maya, vidim te user posted image  .. kako kaj pri svizcu? A lahko tudi na vas kaj računamo za rd žur?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.9.2006 11:18:07   
doroteja23
user posted image Vid vse najboljše!!!! Mamici pa čim manj tekanja za tabo.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.9.2006 11:21:23   
doroteja23
user posted image NIK VSE NAJBOLJŠE IN MAMICI  ENAKO!user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.9.2006 13:41:42   
KiSsMyAsS
user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 26.9.2006 13:46:32 >

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.