Pia67
|
Živjo! Nik in Vid vse najboljše! Majčke: prosim, če se da št. 86, barva pa tista, ki si jo bo zbrala večina. Meni so vse lepe, resno. Prav luštkane majčke so. Pingvin bo pa pika na I. Datum: 21.10. bo fajn, ampak a ni ena omenila, da ji ne ustreza. Mal bi morala pobrskat nazaj. Torta: hm, zame je dovolj, če bom prišla do kakega kofetka Nina pa je postala uničevalka čokolade-mali čokoholik, tako, da teh sestavin raje nimam doma Če bo potrebna kaka pomoč pri oblikovanju, lahko pomagam, ker to tudi delam. Ampak, če je to domena tiskarne, je fajn, če vse naredijo sami, že zaradi nabora pisave, formatov in ne nazadnje programov, ki jih uporabljajo. Doroteja, žalostno je vse skupaj za prebrat. Spomnim se, da je bratova družina prišla čisto poklapana domov in so šli samo še počivat... Upam, da se vidimo na srečanju. Hvala ninocka in 2ursae, ker mi mal bildata ego Zadnje čase sem tako občutljiva, da mi je ukrivljen kazalec razlog za cmok v grlu. Glede one teme, zanimivo je, da tudi drugim omenjajo, da otročki nosijo preveč tagmašne gvantke v vrtcu. Vesela sem, da so najmanj 2 uri zunaj, trava je ob 10. uri mokra in je nujno, da se mali plazilec preobleče, pa tudi žabe so nuja za jutranje ekspedicije, ker so tla mrzla. Danes je bilo vse OK, jaz nisem nič rekla, da je kaj za preoblečt, ko sem prišla po Nino je bila umazana trenirka v vreči, cukrenorožnate hlače (poletne, ki pa je škoda, da se ne bi ponosile, pa še vreme gre na roko) na mali ritki. Zdi se mi, da je Nina v vrtcu ogromno pridobila, saj je čisto drugačna. Plačilni razred: sva v 1. razredu. Nisem še dobila položnice, nimam pojma koliko bo. Jaz bi bila tudi za soboto, če se da. Mislim na našo pred skupnim praznovanjem. Bi potem ubila 2 muhi na en mah, popoldne bi šli z Gagijem mal po hribčkih, če bo vreme in mi ne bo težil v NM. Je tak, ko kak revizor. Damjana
|