|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.9.2006 13:54:03   
teta beta
VSE NAJBOLJŠE, VID IN NIK!!!!!!!! DA BOSTA ZDRAVA IN VESELA FANTA, FEJST STA PA ŽE ITAK!!! In čestitke tudi staršem! user posted image  

Ninočka, si me prehitela, tudi jaz sem že sinoči hotela omenit torto, ampak sem likala pozno v noč in se mi pol ni dalo. Jaz sem za čokoladno, lahko je tudi pol sadne, tako bo še najboljša rešitev user posted image . Ampak od čokoladne pa ne odstopim user posted image . All in favour?

Daša si tudi "obuva" nogavičke in čeveljčke, "češe" se z glavnikom ipd.
Jaz bi ji telegram verjetno poslala na dom, od koder je, saj zdaj bo ziher tam. Če sta si tako blizu seveda, drugače bi verjetno kar sms.

Doroteja23, res ni prijetno, kaj vse morajo otročki pretrpeti po bolnišnicah. Odrasel že nekako prenese, ker tudo ve, zakaj se gre, otroci so pa včasih prav bogi, ker ne vejo, zakaj morajo npr. zgodaj vstati, biti lačni, potem jih pa še "matrajo" z injekcijami ipd. V glavnem, glavno, da je za vami, držim pesti, da bo vse v redu. Daj kake nove slikice not, me prav zanima, kako kaj Alina že izgleda (tisti dan, ko smo imeli nesreči in smo se peljali v trgovino, sem ravno rekla mojemu, da grem v sredo pa najbrž v MB na kavo s tabo in Ameli. Potem pa nič iz tega.)

Zopet majčke - jaz bi tudi velikost 80.

2ursae, še vedno nimam avta, grem pa jutri ziher v Celje, ker ima Daša najprej posvetovalnico in zobozdravnika, potem peljeva atija v službo in greva v mesto kupit darilo za krst pa še k mojim na kosilo. V glavnem, jutri grem ziher pogledat v Lumpijev kotiček, če pa tam ne bo, se bom pa spomnila kake picerije.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.9.2006 14:37:53   
KiSsMyAsS
Zivjo!

Glede majcke 86-94 je nasa stevilka, tako da mu bo se vsaj neki casa prav.
Glede prostora - ne strinjam se s kako picerijo al pa kako gostilno, kaficem, ker tamali se ne hodi in tam tut ni najbolj cisto da bi se lahko plazil - pa tut varno ni, da ne omenjam kako po nekaterih picerijah tut kadijo itd. Se strinjam s kako igralnico kot npr. Lumpi koticek ali pa kej podobnega.

VSE NAJBOLJSE NIK IN VID!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.9.2006 15:18:40   
Pia67
Živjo!

Nik in Vid vse najboljše!

Majčke: prosim, če se da št. 86, barva pa tista, ki si jo bo zbrala večina. Meni so vse lepe, resno. Prav luštkane majčke so. Pingvin bo pa pika na I. user posted image

Datum: 21.10. bo fajn, ampak a ni ena omenila, da ji ne ustreza. Mal bi morala pobrskat nazaj. user posted image

Torta: hm, zame je dovolj, če bom prišla do kakega kofetkauser posted image Nina pa je postala uničevalka čokolade-mali čokoholik, tako, da teh sestavin raje nimam domauser posted image

Če bo potrebna kaka pomoč pri oblikovanju, lahko pomagam, ker to tudi delam. Ampak, če je to domena tiskarne, je fajn, če vse naredijo sami, že zaradi nabora pisave, formatov in ne nazadnje programov, ki jih uporabljajo.

Doroteja, žalostno je vse skupaj za prebrat. Spomnim se, da je bratova družina prišla čisto poklapana domov in so šli samo še počivat... Upam, da se vidimo na srečanju.

Hvala ninocka in 2ursae, ker mi mal bildata egouser posted image Zadnje čase sem tako občutljiva, da mi je ukrivljen kazalec razlog za cmok v grlu. Glede one teme, zanimivo je, da tudi drugim omenjajo, da otročki nosijo preveč tagmašne gvantke v vrtcu. Vesela sem, da so najmanj 2 uri zunaj, trava je ob 10. uri mokra in je nujno, da se mali plazilec preobleče, pa tudi žabe so nuja za jutranje ekspedicije, ker so tla mrzla. Danes je bilo vse OK, jaz nisem nič rekla, da je kaj za preoblečt, ko sem prišla po Nino je bila umazana trenirka v vreči, cukrenorožnate hlače (poletne, ki pa je škoda, da se ne bi ponosile, pa še vreme gre na roko) na mali ritki. Zdi se mi, da je Nina v vrtcu ogromno pridobila, saj je čisto drugačna. user posted image

Plačilni razred: sva v 1. razredu. Nisem še dobila položnice, nimam pojma koliko bo. user posted image

Jaz bi bila tudi za soboto, če se da. Mislim na našo user posted image pred skupnim praznovanjem. Bi potem ubila 2 muhi na en mah, popoldne bi šli z Gagijem mal po hribčkih, če bo vreme in mi ne bo težil v NM. user posted image Je tak, ko kak revizor.

Damjana

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.9.2006 17:43:58   
kati*
z zamudo, a iz srca VSE NAJBOLJŠE DAŠI, NIKU IN VIDU in njihovim mamicam user posted image user posted image user posted image

trgovina mo.ja je tudi v KK v centru zraven Špara in Hervisa in imajo predvsem zelo kvalitetne bodije. Mi imamo kar nekaj stvari, pa smo zadovoljni.

majčke se strinjam s predlogom pingvinček s tortico - je ful cortkan. Sem pa tud za to, da je gor čimmanj drugih stvari in napisov gor.

< Sporočilo je popravil kati* -- 26.9.2006 17:47:30 >

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   [Brisano sporočilo]
26.9.2006 19:11:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.9.2006 19:34:09   
ninocka
NIK VSE NAJBOLJSE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!
user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke tudi mamici!!user posted image user posted image

Nina in Evan

< Sporočilo je popravil ninocka -- 26.9.2006 19:39:15 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.9.2006 19:34:46   
ninocka
VID VSE NAJBOLJSE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke tudi mamici!! user posted image user posted image

Nina in Evan 

< Sporočilo je popravil ninocka -- 26.9.2006 19:38:34 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.9.2006 19:49:19   
ninocka
DA VAM POVEM, KAJ JE MOJ CUKER DANES NAREDU: DAL MI JE LUPCKA, KO SEM GA PROSILA. pA NE SAMO ENKRAT, AMPAK KR VECKRAT IN POTEM SE SAMOTU user posted image user posted image user posted image user posted image \
(se opravicujem za crke, je blo ponesrec).  V glavnem sva gledala TV in sta se dva lupckala in recem jst Evanu: Lej kako se lupckata CMOK, CMOK, CMOK. Pol pa pravim Dej mamici en CMOK-CMOK in pride do mene, na siroko odpre usta  in mi jih prtisne na moja user posted image user posted image In tko se ene parkrat oz. vsakic, ko sem ga prosila user posted image user posted image

Doroteja, groza, kaj ste preziveli, predvsem pa Alina. Dej ji enga lupcka, ker je bla tolk pogumna punca user posted image . Drzim pesti, da bodo rezultati OK user posted image

Jst sem tud brez avta. cim je stal par dni, sploh ni hotu uzgat. Dons ga je pa ka avtoelektricarju pelu, da ga zrihta. Upam, da ne bokaj hujsega.

A kera hodi na kaksno organizirano (telo)vadbo? Jst sem se hotla it dons vpisat na aerobiko oz. TNZ, pa sem si premislila in raj visim tuki, pa se basem s pizzo. Grem pa v cetrtek user posted image , ce se v petek nc ne javim, me je infarkt user posted image

Sej druzga pa nimam nic kaj tazga za povedat.

Razen se to:

Jst pridem 21.10. pa tud ce nobene ne bo in pika.user posted image user posted image user posted image Resno: se strinjam z datumom 22.10. za nas RD.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   [Brisano sporočilo]
26.9.2006 20:01:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.9.2006 21:25:36   
2ursae
Ninočka, jaz sem glih včeraj prvič šla na aerobiko. Sem se komaj zbrcala - je ob 21h, pač edina ura, ki mi ustreza, da tamalga dam spat in gas - pa mi je bilo ful dobr in grem jutr spet, pa bom vidla, če bom lahko sfolgala. Moram preverit, kolk me zadeva zmatra, k ni fora, da ima Anže pol naslednji dan čist izžeto mamico, od katere nič ni user posted image . Včasih sem fuuuul rada hodila, sem pa hodila v večji center v Ljubljani in sem kar letela na salso, latino in step. Res sem uživala. Izgleda, da sem bolj tip za notranje vodene športe, zunaj na sprehodih se bolj vlečem, ker mi je dolgčas, na laufu pa sploh crknem - od dolgčasa, jasno user posted image .
Mamo v Grosupljem, tako, da je blizu in to step user posted image user posted image . Danes se kar fajn držim, po mojem mi bo zneslo hodit.

Pa mene tud Anže polupčka, če ga prosim in mu paše, včasih pa se prislini kar sam od sebe. Čist user posted image user posted image user posted image

Še fotke pogledam, pa nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.9.2006 21:29:46   
2ursae
Tery, fotke so user posted image user posted image user posted image . Ful je dobil fajn poganjalca pa bajk user posted image  - zdej pa sam še ledr pa čupca in tatovaže user posted image user posted image user posted image . No, pa vidim, da res hodi - do zdaj sem mislila, da sam nakladaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res nočkico vsem malim in velikim user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.9.2006 22:25:49   
doroteja23
V albumu imam nekaj novih slikic, če katero zanima moja žabika.

Najnovejša je tista v pomivalni koriti.

Nočko

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.9.2006 23:20:30   
pety78
Punce, z Videkom se zahvaljujeva za lepe želje.

Iskreno pa čestitava Niku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dragi Nik!

Želiva ti vse najlepše, vedno polne omare čokoladic, čim manj visečih smrkljev, pridne in ubogljive starše, veliko denarja na varčevalni knjigi, da boš lahko puncam kupoval draga darila, vse take igrače, ki jih imajo sosedovi otroci pa še boljše in lepše in še več. user posted image user posted image user posted image  Iz vsega srca ti pa želiva zdravja, veliko ljubezni in topline od mamice in atija in vseh tvojih bližnjih. Priden in lep bodi še naprej. LUBČKA!user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.9.2006 7:30:37   
Kinokija
Z zamudo...

VID IN NIK, VSE NAJLEPŠE ZA VAJIN 1. ROJSTNI DAN!!!

Punce, kako ste? Koliko vas je še na porodniški?

Drgač sem dons crkenja kot potepuški pes, z mojim sva jo včeraj mahnila na Češko kočo, bila sva popolnoma sama, tak miiiiiiiir..pravi raj...user posted image   Malo prej sem šla iz službe (zdaj bom pa - minus ure prnaša notr cel mesec) . Malo mi je bilo hudo, ker sva bila brez male, ampak je malo prenevarno pa premraz. Pa tudi, včasih moraš osrečiti sebe, da lahko potem tudi druge, a ne?

2ursae, jaz bi znorela na aerobiki, med 4 stenami, jaz sem človek narave, če ne grem na vsake tolk cajta po dozo divjine, sem čist depresivna. Ampak, če si vedno živela V LJ, si tako navajena, pa tudi prav. Problem je edino, če si potem s kakim partnerjem, ki je navajen drugače, poj se pa za vikend vlečeta vsak na svojo stran.

Veste kaj me zanima, že katera dela na novem članu user posted image  jaz sem čist iz sebe od veselja, ker sva se z mojim zmenla, da drugo pomlad začneva, seveda če bo zdravje dopuščlao, ne vem če veste, imam sladkorno bolezen in se zdravim z insulinom.user posted image  

Majčke, men je zdej že čist vseen. Samo res, manj napisov, manj komliciranja.

< Sporočilo je popravil Kinokija -- 27.9.2006 7:33:55 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.9.2006 9:43:50   
doroteja23
Tery vidim da ste se imeli lepo.user posted image user posted image user posted image Kak je veliki tvoj bauc. Pa greže tud lepo. Je pa dobil isto kolo kot ga ima Alina, samo da je Alinin roza. No samo da ste se imeli fajn. Nas pa še čaka praznovanje in upam da se bomo imeli tud lepo. Imeli pa bomo v soboto. In upam da bo tud lepo vreme.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 9:52:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 10:02:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.9.2006 10:55:03   
pety78
No, da se vam javim še malo z delovnega mesta. Zunaj sije sonček, jaz pa v pisarni z jopico in mrzlimi rokami...user posted image Ja, vsega lušnega je enkrat konec in komaj čakam, da grem zopet na porodniško. user posted image Ne, ne, ne delamo še na tem.

V nedeljo rojstnega dneva nismo praznovali. Slavje naj bi se odvijalo v Celju pri babici in dedku, kjer je res veliko prostora, ampak je dedek šel v petek zaradi njegove bolezni zopet v bolnico.user posted image user posted image user posted image Žalostni smo in jočemo, ker se bojimo najhujšega.
Smo pa zato včeraj imeli doma malo praznovanja z balončki, tortico, ki jo bom dala v album, upam da tekom dneva in prvo svečko. Spet imamo nove igračke in ne vemo, kam z njimi. user posted image Prav tako smo dobili kolo in mali frajer stoji, ko se vozi. Lump! user posted image

Glede majčk vam sploh ne sledim. Jaz sem ZA, pa kakorkoli že se boste odločile. Pa če bo frjolčna al pa krvavo zelena jo vzamemo. user posted image Razen če ne bo treba preveč odštet za njo, da bi potem samo v omari ležala. user posted image user posted image user posted image Hecam se!

V vrtcu se je Vid kar dober odrezal. Ga zjutraj samo predam in grem, pa se smeji vzgojiteljici. Ja, včeraj smo imeli že roditeljsi sestanek in izbrana sem bila na pobudo ene od vzgojiteljic, da sem predstavnik sveta staršev, al neki podobnega. Ja, nekje je treba začet, če hočeš v parlament. user posted image

Evo, sem bila kratka in jedrnata, sedaj moram pa eno ponudbo naredit. A nuca katera Delphi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte in pozdravček!
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.9.2006 11:18:04   
2ursae
doroteja, luštkane slikce user posted image . Ful je bila frajerka na plaži user posted image user posted image .

Jaz sem dons čist user posted image , mi mali ni mogel ninat od polnoči pa do treh user posted image . Revček, po mojem ga je bubal buši, ker sem mu, butl, za večerjo dala hrenovke, kruh pa mlek. Pol sem pa zvečer gledala ene mal enga francoskega filma, kjer so se pogovarjal, da otroku ne smeš dat mesa in mleka skupi. Takrat mi ni nič potegnilo, ponoči pa sem dojela, da je najbrž to razlog za user posted image . Tko da, punce, ta kombinacija ni dobra - prej tega sploh nisem vedela user posted image .

Kinokija, mi bi tud kmalu imeli še enega user posted image , začnemo drugo leto oz takoj, ko malo potipam, kakšna je situacija na sodišču ... drgač pa ne mislim krojit družine okoli pravosodnega izpita - če nama bo pasal met še eno bebico, bo izpit moral počakat.

A mate že vse poganjalce? Jaz se sploh ne morem odločit zanj ...

Aha, še to me zanima: samostojno hranjenje - kako imate zrihtano? Če dam mojmu žlico, jo tko obrača, da vse dol pade, z vilco je boljš, mu nabodem, pa lepo poje, najraj pa je z rokicami user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.9.2006 11:24:13   
Kinokija
2Ursae-  hranjenje z lastnimi napori- ZF (žlice meče po tleh, sedaj samo odpira ustka kot ptiček)

Doroteja, dobre slikce, mi je naredilo lušte po morju user posted image  Drgač me je pa kar stisnilo, k si pravla, kako so jo mučl na pregledu. men kr slabo rata ob takih zadevah.

Tery, lahko še jaz dobim geslo?

< Sporočilo je popravil Kinokija -- 27.9.2006 11:27:32 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.9.2006 20:05:50   
ninocka
Doroteja, kok je Alina faca na slikcah. Sploh una zadnja s spegli in klobuckom - ko ena filmska diva zgleda user posted image (une iz 60ih let k so se po francoski rivieri sprehajale user posted image )
2ursae mi mamo poganjlacka, kr 2 user posted image user posted image user posted image (sej vem, da ves), Hranjenje z zlico - jst mam uno ukrivljeno, pa mu jo dam in pol pa sam neki paca. Vsakic, ko da v usta mu pa recem BRAVO in ploskam zraven (a sem cudna?)

Kinokija - upam, da bomo meli cimprej drugega. "Uradno" smo zaceli na njemu delat ta mesec user posted image user posted image user posted image (tolk malkrat ze dolg nisem s...user posted image user posted image )

tery sem pogledala tudi tvoje slikice. Kolk je vazen na unmu biciklu - res mu sam se leder jakna in hlace, pa rutka na glavio manjka...(tko kot je 2ursae rekla user posted image ). A ves da je zdej se en RRjevka s podobnim nikom (teri)user posted image

Majcke - jst pa 2ursae se bova odlocile oz. bova dale na izbiro Anzetu in Eviju in potem sporocile odlocitev. Ce keri ne bo vsec, se pa naj njima prtozi user posted image user posted image user posted image (pritozbe sprejemata v pisni obliki, 8 dni od uradne objave na RR. Odgovor na pritozbo dobite v 8ih delovnih dneh. hvala)

Torta - cokoladna al pa sadna. Al pa obedva. Al pa pol-pol user posted image . Jst bi tud mogoce v CE narocila, da se una totra  ne vozi gor pa dol, pa po moznosti razpade.

Zdej grem pa likat, mam en kilometrski kup perila, ker sem spet na polno prala user posted image Pa sem ze zadnjic rekla, da tega ne bom vec pocela user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.9.2006 20:55:20   
TVN
Ne folgam, ne folgam, ne folgam.......!! Akumulator je povsem prazen in res bi rabila predvsem nekaj dni frej, da bi lahko malce zadihala. Stvari se mi kopičijo, delam pozno v noč, zjutraj sem pa čisto hin, ker mi manjka spanca. Z Niko sem takole kake 3 ure skupaj, od tega vmes še jemo kočerjo (kosilo-večerjo), spimo popoldanski spanček in potem je že čas za odhod v posteljo. Potem pa mamica hajdi na net, pa v papirje, pa cunce, itd. Uf, nimam pojma, kako bo tole vse skupaj šlo. Danes sva imela obletnico poroke, pa sva si privoščila le eno kavico in tiramisu, medtem ko je Nika spala. Kaj je to časopis, sem že skoraj pozabila. V službi na hitro preletim Finance in to je to.
Kako ostale podelate vse zadeve (tiste, ki hodite v službo)?!

O kaki telovadbi lahko samo sanjam. Včasih sva z možem redno zahajala na fitness in v savno, sedaj je to zreducirano na minimum oz. v fitnessu sploh še nisva bila, v savni pa le nekajkrat čez vikend. Ob devetih zvečer se tudi meni ne da nikamor več oz. pri nas je tudi deveta ura še prezgodnja, ker se takrat šele odpravljamo spat. Torej, bi morala iti na fitness po 21.30. Našega zapirajo ob 23. uri, tako da bi res težko sfolgala. Popoldanske urice z Niko pa so mi predragocene, da bi jih zamenjala za fitness.

Poganjalca (še) nimamo, zaenkrat tudi še ne razmišljam, ker Nika ni ravno iber navdušena. Mož ima dva razstavljena v salonu, pa jih takrat malce uporabimo, ko pridemo v očiju na obisk.

Jemo sami še ne - ne z žlico in ne z rokami. Naša Nika nič ne nese v usta (kar je lahko tudi prednost), ampak nič pomeni tudi nič hrane. Lepo odpira ustka. Tudi stekleničke ne drži sama, ampak samo pokaže, potem pa se prepusti suportu mamice.

Torta: idealna bi bila čokoladno - sadna kombinacija, pol/pol. Mislim, da bi to bilo za vse o.k. V Celju v Tuš Centru je ena slaščičarna, kjer imajo zelo dobre tortice, ne spomnim se, kako se imenuje. Mogoče ve teta beta.

Majčke: zadevo prepuščam ninočki in 2ursae oz. Eviju in Anžetu. Samo velikost 92 prosim in NE modre. Vse ostale so o.k.

Uf, devet se bliža, gremo spat.

Nočko!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.9.2006 21:00:18   
kati*
ninocka - telovadba jaz sem se vpisala na aerobika + pilates in moram reč, da je pilates (bila prvič) res dobra telovadba. Če delaš pravilno, je skoraj bolj naporno kot aerobika, čeprav nisi nič prešvican in ne skačeš ko zmešan, pa še zapletenim koreografijam ti ni treba sledit user posted image .

Naš Luka pa se rad lupčka že dva meseca - sicer sem pol vsa slinasta user posted image , a je vseen tolk lepo. Danes prime avto v roke (avto je njegova naj-igrača) in začne delat "brum-brum". Me je kar na rit vrglo - to je moral pobrati v vrtcu. Je pa tolk simpatično user posted image . Sicer pa pridem danes v vrtec in mi ga vzgojiteljica da na tla in ne v roke kot ponavadi in mali NAREDI DVA KORAKCA DO MENE user posted image user posted image . Kar malo mi gre user posted image , ko pomislim, kaj vse zamujam tiste ure v vrtcu in kako vzgojiteljica prva ve kaj novega že zna in zmore. Sicer pa je v vrtcu že stari maček - nič več ne jokamo že cel teden user posted image

2ursae - samostojno hranjenje glede na to, kaj dela z žlico - sploh če je polna user posted image - mi sploh ni jasno kako bo kdaj jedel sam. Če mu dam šlico v roke, je pol tolk vse umazano, da mur raje jaz dajem hrano. Sicer pa malce upam, da bo to osvojil v vrtcu, ko gleda druge otroke in nenazadnje ima tam 3 obroke, doma pa le 1 ali včasih 2. user posted image

< Sporočilo je popravil kati* -- 27.9.2006 21:07:44 >

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.9.2006 9:42:53   
ameli
Samo na brzino, da javim, da še živimo user posted image .

ČESTITKE VSEM, KI STE ŽE PRAZNOVALI (malo zamujam, ampak je res iz srca)

Trenutno sva z Markom doma, ker je staknil virozo. Ni bilo nič kaj strašnega, le pikice po vsem telesu so malo moteče.

Vrtec je zakon in Mark ga obožuje. Pa tudi vzgojiteljice obožujejo njega in si ga podajajo po tekočem traku (je pač najmljajši). Mark še ne hodi in še nekaj časa po moje tudi ne bo (bo žeuser posted image ).
Je pa čisto samostojno z veliko "železno" žlico. Kaj se prehrane tiče, je v vrtcu glavni. Je res vse presenetil in so ga od začetka non-stop fotografirali z žliso v roki.

Kaj se praznovanja tiče: se bomo vsemu podredili. Majčko bi imeli št. 80 oz. 86. Trenutno nosimo še nekatere majčke št. 74user posted image

Mark hodi že redno na kahlico in se skoraj vedno vanjo tudi polula, že nekajkrat pa je naredil tudi kupčekuser posted image .  Ga pa nič ne silimo in če ne naredi stvari v 2 minutah, ga vzamem dol. Tudi v vrtcu ga že dajejo na kahlico in kaj jaz vem, mogoče pa res ni prehitrouser posted image

Poganjalca imamo Lego slončeka, ampak ima Mark že prekratke nogice in se bolj premika tako, da miga z zgronjim delom telesauser posted image user posted image  (ful je smešen).

Doroteja upam, da vam ne bo potrebno več letati okoli zdravnikov, ker to je res naporno. Sploh, ker morate hodit v LJ.

Šef se je zbudil,

čao

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.9.2006 10:21:27   
2ursae
evo, za vse, ki še ne hodimo - berem uno "našo staro" knjigo Otrok od rojstva do šole (in sem, btw, navdušena) in tam je opisano, da da otrok skozi 6 faz hoje, preden shodi:

1. otrok se je že naučil postaviti na nogice ob opori, zdaj se uči hoditi ob opori. Najprej zdrsne z obema rokama vstran, da prenese težišče, nato pa drsajoč prestavi najprej eno nogo, nato priključi še drugo

2. kadar se hoče prestopiti, se odmakne malo od opore, tako da s težo sloni na nogah, z rokami pa le ohranja ravnotežje. Ob koncu te etape že skladno premika roke in noge.

3. malček lahko že premaguje krajše presledke med dvema opornima točkama. Lahko premosti razdaljo, ki jo obvlada z iztegnjenima rokama, a se bo z eno izpustil šele tedaj, ko se bo z drugo trdno oprijel druge opore. Če v sobi primerno razpostavimo pohištvo, bo lahko prekrižaril celo sobo.

4. otrok napravi prvi korak brez opore. Zdaj se bo spravil že nad teke presledke med oporami, ki jih tudi z iztegnjenimi rokami ne bi obvladal. Oprijel se bo opore, zakoračil na sredino, se spustil, hitro napravil en korak ter v naslednjem trenutku že zgrabil drugo oporo. Takrat je otrok sposoben tudi samostojno stati.

5. hodi še ob opori, a si že upa napraviti 2 ali 3 korake.

6. otrok zares hodi. Sicer š ne pride daleč, ne da bi počival, a se bo enkrat odločil, da jo bo urezal čez sobo in jo mahnil še naprej, ne glede na to, če bo videl ob poti kakšno počivališče.

evo, kje se najdete? Anže je nekako v 3. fazi user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.