|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 19:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: septembrke 2005
22.9.2006 20:07:33   
TVN
Hvala, Tery, za dopolnitev tabele (nas je 2ursae pozabila - ti, ti!) in predlog. Mi je zelo všeč in sem ZA.

Sicer pa, Kati, hvala tudi tebi za tolažbo glede odsotnosti. Bom videla, kako se bo Nika obnašala, ko pridem nazaj. Zdaj je bila vedno, kadar me ni bilo po cel dan, najprej strašno užaljena in sploh ni hotela k meni (ali pa je začela jokat). Kar nekaj časa je običajno trajalo, da se je pomirila.

Hja, mi nameravamo priti v troje, če le ne bo kakšen "čuden" datum.

Pia, že nekajkrat sem te hotela vprašati glede trgovin, ki si jih pred časom omenila. Če se prav spomnim, si omenjala Simer ali nekaj takega v Dolenjskih toplicah in industrijsko prodajalno Kopitarne. A mi lahko malce natančneje poveš, kako priti do teh štacun in kako imajo odprto? Imajo kak web page? Jaz Dolenjske toplice poznam samo po Balnei in do tam znam priti brez problemov. Vse ostalo je megla. A mogoče poznaš trgovino Mo-ja v Trebnjem? Si kdaj kupovala tam? Je o.k.?

Za Ikein katalog pa tudi jaz nisem vedela, da se dobi pri nas na Šmartinski, čeprav sem tisti plakat neštetokrat videla. Zanimiv podatek, hvala, 2ursae.

Grem pakirat, jutri gremo v trgatev na Dolenjsko (za Pio, ki najbrž bolj pozna tisti konec - Raka).

Pa, pa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.9.2006 20:34:55   
tažana
čao

evo jest sem bila danes že v službiuser posted image .
katarina pa je bila danes doma, ker je bil user posted image  tut doma pa sta se mal crkljala.
sem v polnih pripravah na rojstni danuser posted image . (ja tuki na RR visim). še iz košare nisem zložila kar sem iz trgovine prineslauser posted image user posted image
torto sem naročila kar pri mami spuser posted image .
za vse skupaj mi je prav zares zmanjkalo časa. danes sva šla z mami na Golnik k fotru, ampak so ga premestili na infekcijsko v Ljubljanouser posted image . našli so mu bakterije na srčnih zaklopkah tako da smo zopet za dober čas obsojeni na bolniceuser posted image .

no pa se bo že nekako uredilouser posted image .

aja pozabila sem povedat da majčke zame tudi ni treba.
datum 22.10 meni osebno ustreza. ampak prihoda ne bom mogla potrdit do zadnjega. upam pa seveda na najboljše

BENI ali KATARINA hm kdo je starejšiuser posted image  . jest sem rodila ob pol enih. Kataja je pa mislim da kasneje, nisem pa prepričana. zaradi mene se lahko tudi Katarina znajde na drugem mestu zaradi tega pa res ne bo zameruser posted image .

tako uživajte jest grem pospravljat. (tetea beta - jest tut vse peglamuser posted image . samo kadar je res gužva)
če so pa potem stvari bolj mehkeuser posted image user posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.9.2006 21:02:20   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

nas je 2ursae pozabila - ti, ti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jao, ne morem verjet ... I'm sorry...so sorry....user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.9.2006 21:05:23   
ninocka
Evo mi smo doma, jst se zmer cist blazena user posted image , no mal manj, ko se spomnem, kolk sem zapravla (800 EUR!!!!). Sam na sreco je blo se neki narocil in svakinja je narocila eno omaro, tko da se pol ta znesek vec kot prepolovi. Sicer je pa pr nama kr standard, da tam pustiva dost kesa. Klinc, ce je pa ni kje blizu, pol pa takrat ko greva, nabavim vse kar sem hotla in je do druzga leta mir. Ceprav sem par stvari pozabila in ce bo kera slucajno sla, a mi lahko pove, da ji narocim user posted image user posted image
Evi je dobil en stolcek in en zelen gugalnik. Sem mu hotla se mizico in se 3 stolcke nabavt, pa se ene par igrac, pa je bil moj ful proti user posted image . Pa ne vem zakaj user posted image user posted image Pol sem mu pa se v toysu kupila veternico. Jo je ze poleti dobil od mojga ocija, pa smo jo pustili v Crni. In sva dons lih telebajske zjutraj gledala in ko so se poslavljali, jim je pomahal nazaj, pa se zacel je pihat, ker je videl veternico. Pa sem mu jo pol kupila, da bo vesel.
Je bil pa tud cist srecen, ko sta me s tasco na oknu pocakala, in ko me je vidu, je zacel ful s prstkom kazat name in se smejatuser posted image user posted image

Jst sem tud, da se se imena doda, pa mogoce kaksna slikca pingvincka. Ker kar je na predlogu za print (al je eno ime al pa slikca+napis+ime) je ista cena. Sam mormo kaksnega simpaticnega najdt.
Jst sem nasla se ene majcke, sam jim na zalost link ne dela.  Cene  so priblizno enake, s tem da en model imajo od 3 mesecev naprej, enga pa od 1 leta. Pa vec barv je za izbirat.

Ne vem, ce ste vidle, ampak v mercatorju imajo akcijo za kasete za palcka zavijalcka, ce ga kera uporablja. $ pridejo mal manj kot 5600.

Lepo se mejte, jst grem iskat pingvina user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.9.2006 21:52:01   
ninocka
Pingvincki:
http://gallery.osdn.org.ua/photos/kleinhoern-de/baby.png

http://www.cafepress.com/cp/search/poe/?i=12920284&q=jgoode+penguin&st=&opt=&fpt=&c=&pg=1&rpp=18&sort=by_score_desc

Ce vam je ker vsec...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.9.2006 22:10:23   
benika
Katarina nas vodi kar za dobrih 11 ur, tako, da je Benči definitivno mlajši. Za na majčko bi pa prosila, če se napiše Benjamin, ne Beni.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.9.2006 22:11:44   
2ursae
O, madonca Ninočka, ste pa res pripomogli k temu, da je šef IKEE najbogatejši človek na svetu user posted image . Naš osebni rekord je bil okoli 300 eur ... je pa res - če nimaš dost s sabo, boljš, da ne greš, ker majo ful dobre stvari in si pol sam siten, ker si jih ne moreš privoščiti.

Men se slikca pingota niti ne zdi tako dobra ideja, velikokrat je print tak gumiran in je majico kar neprijetno nosit. Pa parkrat jo opereš in slika že poka in bledi. Jaz sem samo za napis user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.9.2006 22:16:58   
2ursae
user posted image   ...če se odločimo ignorirat moj prejšnji prispevek, je men všeč tale, k je glih tortica z 1 svečko na slikci user posted image user posted image . Boljš se vidi tukaj:

http://www.cafepress.com/buy/jgoode+penguin/-/pv_design_details/pg_1/id_12919914/opt_/fpt_/c_360/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.9.2006 22:41:03   
ninocka
Ja, ta je ful dober. Pa lih pase v celotno sceno user posted image user posted image user posted image

SE to da povem (sicer se bom v ponedeljek bolj informirala), ampak najcenej je enobarvno tiskanje, vec ko je barv, drazji je. Tist, kar mam jst majck s crnim tiskom (tud malo divjo ovcko), se  nic ne spere in tud zbledel je ful minimalno.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
23.9.2006 6:57:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.9.2006 8:07:01   
KiSsMyAsS
user posted image VSE NAJBOLJSE DASAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
23.9.2006 8:34:24   
2ursae
JEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image  za DAŠO, vse najboljše !!!!!!!!!!!! user posted image
Anže ti pošilja en kup bačijev user posted image user posted image user posted image

Teta beta teb tud čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
23.9.2006 8:44:46   
ninocka
VSE NAJBOLJSE DASA ZA 1. ROJSTNI DAN!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Cestitke tudi mamici!!!

Evi tudi posilja kos poljubckov!
Nina in Evan

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.9.2006 9:40:30   
tažana
dobro jutro

mi smo včeraj preživeli prvo polovico praznovanja s familijo. bilo je fino smo se smejali in jedli in oh in sploh smo se zabavali.
danes pa bomo drug del praznovanja odpovedali ker je Katarina zbolela. user posted image   že včeraj zvečer je imela 38,4 vročine. danes jo ima sicer 37,1 pa vseeno ni pametno v goste vabituser posted image .
ima katera idejo kaj bi ji bilo: spet je ful pikasta (to je bila že pred vročino) in pa ta vročina. malo smrka zares malo kašlja, obnaša pa se normalnouser posted image

še za jutri moram nekaj skombinirat, ker ne morem biti doma, ker vzgojiteljice ni pa jest morm it delat!!! pa mojga fotra ni domauser posted image   moram se hitro nekaj spomnit. Pa spomnit se moram kaj naj s torto naredim, ki jo imam za danes pripravljeno??? mi jo je še od včeraj ostalo nekajuser posted image . a kera pride na torto? aja ne smem vabituser posted image . a jo lahko kateri prinesem, bo jedla tortouser posted image user posted image user posted image ?

DAŠA IN TETA BETA ČESTITKEEEEEEEEE!

lep pozdravček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.9.2006 11:59:28   
Pia67

Daša in Teta beta, vse najboljše!

Evo, naši že trgajo, midve pa sva še vedno doma, ker ima Nina kakanje 100/uro. Dosedaj je naredila 4 konkretne kupčke(mislim, da so krive hruške in grozdje), ni podobno vodeni driski, pa vseeno. Še dobro, da pridno pije ORS in da imam jaz ORS zalogo user posted image . Upam, da se ustavi. Drugače je niti pod razno ne bom vlačila v vrtec, ker je ziher nalezljivo in bodo ostali nasrkal. Sranje, pa še razgovor z mojo "nevemkakosejireče" za zaposlitev imam. Že včeraj je bila malo nerazpoložena, trenutno pa spi. Jaz pa sprejemam klice kaj vse manjka in kaj moram pripeljat user posted image . Upam, da bo gobova juha užitna, ker sem jo naredila le na polovico in so jo preventivno odpeljali, če jaz ne bi mogla prit. Ma, se bodo že znašli. Mislim pa, da okoli 13. pribrcava do Straže in spedenava prebranec, mesek in žlinkrofe.

Tažana, imate pa smolo. Že zadnjič sem ti hotela napisat glede izpuščajev: morda je alergija na kak pralni prašek (moja že enkrat omenjena kolegica in tudi sestrična sta morali menjati pralni prašek in mehčalec). Potem ni bilo več alergije. Ali pa da bi bila alergična na kako hrano. Ne bom preveč pametna, druge ideje nimam. Zanimivo pa je, da dobi vročino.Torte ne bi, hvala. Nisem ljubiteljica tortic, raje imam konkretno hrano, saj se vid. user posted image Upam, da boš našla kako rešitev. Morda pa bo kdo doma dopoldan.

Nika35: glede omenjene trgovine v Trebnjem nimam pojma, pa tudi izdelkov ne poznam. V industrijski prodajalni Kopitarne še nisem bila, omenila pa sem le njihovo trgovino v NM, kjer je za dobit Superfit. V Močilah pri DT je ob sobotah odprto od 8. do 13. ure. Ti pa toplo priporočam, da prej pokličeš in vprašaš, če imajo kake čevlje, ki imejo številko nožice tvoje Nike. Če te zanima konkreten artikel ali pa če so slučajno na voljo kaki vzorčni modeli, ki so res kvalitetni, ker jih izdelujejao za Z trg(in so posledično hitro pokupljeni). naslov in št:
Dolenjske Toplice - Bor Močile 1
8350 Dolenjske Toplice
tel:++386 7 3065578
(greš proti Podturnu,namesto, da zaviješ proti šoli in Meniški vasi, greš 50 m naprej in zaviješ levo, potem pa 2x desno, na vsakem križišču je smerokaz Ciciban)
Še link: [link=http://www.ciciban.je.to/slo/first.asp?IDGrupa=43&IDPodgrupa=60]

Sevil pri Straži ima zelo razdrobljen delovni čas, ker je zraven šivalnica in imajo odmore.. (mislim, da ob sobotah ne delajo). Za tel. številko bom poizvedla.user posted image So pa v naselju Hruškovec.

Skozi Rako sem se le peljala(me čaka, če se bom podala v Celjeuser posted image ) in je ne poznam. Če bi me vprašala kje je kaka mlaka al pa balvan pod Kamniškimi, bi bolje vedela, ker sem zadnjih 20 let preživela v Domžalah.user posted image

Majčka&pingvinček na zgornji fotki mi je zelo simpatičen. Zanima pa me, če bomo denarce prej zbrali(kar se mi zdi edino fer), da jih pravočasno nakažem oziroma prinesem. Kava bi mi sicer pasala, mal težje pa mi je, ker če se zmenimo ob 16. uri(je pa logično, da drugače ne gre zaradi služb), greva z Ničo potem kmalu domov. Kako urco bi bile, potem pa vožnja in bo naenkrat ura šest, ko se je treba počasi skidat večerjat, kopat in spat. No, kakorkoli že, se bom že pomujala in prišla. Vreme bo pa itak tako prijetno moreče, da ne kaže drugega kakor kak Kolosej. Če bo le Nina zdrava.

Glede datuma mi je vseeno, se vidi, da sem zadnjikrat volila dalnjega leta 1990 in potem nikoli več user posted image Upam, da bomo našle kako rešitev, ki bo vsem ustrezala.

Kako sonce, jaz pa doma.user posted image

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.9.2006 14:24:48   
doroteja23
user posted image user posted image DAŠA VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image

Pa mamici in atiju enako!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.9.2006 17:12:36   
TVN
Vse najboljše, Daša!

Hvala za podatke, Pia. Moram kar plan naredit in se enkrat podat na dolenjski konec po nakupih.

Majčke: meni osebno bi bila sicer najbolj všeč varianta brez slikic in z napisom "septembrčki 2005" + vsa imena, vendar ne mislim komplicirat, ker je pošteno, da se izbere tisto izvedbo, ki je všeč večini. Torej, meni je vseeno ali s pingvinčkom ali brez (pravzaprav, če damo na glasovanje, sem za varianto brez slikice), imam pa vprašanje, če je mogoče izvedljivo, da je poleg imen še rojstni datum? Saj vem, da sem zahtevna....
Kje se te majčke da videti in koliko pridejo? Komu je potrebno sporočit velikost? Kam naj prinesem (nakažem) denar?

Kdaj naj bi bilo srečanje v Koloseju? Jaz prihoda pred 17. uro ne morem garantirati, se bom pa potrudila uletet.

Ajd, gremo ven na sonce!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.9.2006 22:15:55   
teta beta
hojla,

hvala vsem za čestitke! Prav lepo smo praznovali, včeraj, na dan D, smo se šli mi trije kopat v Zreče, na kosilo in potem domov upihnit svečko in razrezat torto (sem sama pekla), danes pa smo imeli družinsko praznovanje in je bilo prav fajn. Napokala sem se v teh dneh tako, da me že tri dni boli trebuh. Eno pecivo, ki sem ga tudi spekla v petek, je ostalo še nedotaknjeno, sploh ne vem, kaj bom z njim.

Meni je datum 22.10. v redu, sploh ni panike zaradi volitev, delala bom zjutraj, smena pa je ob 1. Nazaj moram biti ob 7. zvečer.
Majčke - tudi meni osebno bi bil najljubši napis septembrčki, ker je to v bistvu point našega klepetanja, ampak tudi pingvinčki je posrečen. Slikica od pingvina je luštna, ampak kje bodo pa imena - zadaj? Če že imamo izbiro, glasujem brez slikice, če bo, je pa ta tudi v redu, je simpatična.

Slikice bom dala drugič not, ker sem ful zmatrana in grem spat. Lp in lahko noč.

Tanja

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.9.2006 7:47:57   
Kinokija
VSE NAJBOLJŠE DAŠA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da nismo bližje, da bi ti pomagali pomalicati pecivo, meni zdele tkoooooooooo paše. Nč grem še na en kofe, čist sem fertik, mala se je neki jokcala ponoč.

Več potem, ko se zbudim. Če se bom sploh user posted image

BT Pia, škoda, ker si preseljena, ker sem jaz tudi Domžalčkanka. Bi lohk kdaj skupi kako turo z malima užgali, sej na Orglce user posted image  Je kaka šansa, da te dobimo nazaj? user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.9.2006 8:55:57   
2ursae
men bi bil tudi napis "septemberčki 2005" najbolj všeč, sam kaj, ko se na našem forumu paseta še en avgustovček in en oktoberček user posted image , tko da se mi zdi, da je najbolje, če smo bolj nevtralne.
Če bi se dalo, sem tudi jaz za datume rojstev naših pingotkov user posted image . Kdo bo zdaj imel te majčke čez? Ninočka, a to bomo naročili pri uni tvoji kolegici, al na netu, tam, kjer ponujajo tega našega pingvina (če se seveda odločimo zanj). Že kar dolgo tole tenstamo, da nas ne bo cajt prehitel, dejmo se nekeko odločit:

če prav razumem, je gles večine že povedal, da:
*bo majca rdeča
*napis "Pingvinčki 2005"
*bo s slikico pingvinčka s tortico
*bodo imena po vrsti od najstarejšega do najmlajšega

še nedorečeno:
*velikosti
*rojstni datumi

dejte še kaj dodat, pa dajmo se tko zmenit, da svoje pripombe date v modri barvi bold, pa bomo pol dopolnjevale tole tabelco, a j'prou?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 25.9.2006 8:59:24 >

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.9.2006 9:06:14   
Kinokija
Emm, a potem bodo na vsaki majci vsa imena? Men je to mal predolgo. Pa še roj. datumi? Ufff. Dost je slikca pa Pingvinček 2005.
Je kaka možnost za majce z dolgimi rokavi? Ke če bodo kratki, jo sedaj ne bomo rabili, nasl. leto bo pa premajhna.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 9:21:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
25.9.2006 9:25:16   
2ursae
kinokija, naj ti kot metalka, ki je praktično na vsaki turneji svojega najljubšega bana kupila majico, iz prve roke povem, da gre na majico full velik imen in datumov user posted image . Je pa res, da bodo te majičke meckene, tako da je to mogoče res preveč ... če bi dale imena in datume na hrbtno stran, al kako. Saj nas ni toliko ... kolk nas pa je, čaki...

18.08. EVAN MAX
07.09. NINA 
13.09. NIKA 
15.09. ANŽE

16.09. EVA 
18.09. LUKA 
21.09. KATARINA 
21.09. BENJAMIN 
23.09. DAŠA 
26.09. VID
26.09. NIK 
29.09. ALINA 
30.09. LUKA
04.10 MARK 

... 14 nas je, pa po pravilu zihr še kakšen manjka user posted image . Po mojem bi šli vsi ti podatki na mali hrbet user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
25.9.2006 9:29:15   
2ursae
se pravi, če bi šlo:
napis z večjimi črkami in pingvinčka na sprednjo stran majičke, zadaj na hrbtu pa imena in datumi z manjšimi črkicami (če gre)

jaz sem za št. 86, mi kratek rokav odgovarja, lahko pa tudi dolgega.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.