Pia67
|
Daša in Teta beta, vse najboljše! Evo, naši že trgajo, midve pa sva še vedno doma, ker ima Nina kakanje 100/uro. Dosedaj je naredila 4 konkretne kupčke(mislim, da so krive hruške in grozdje), ni podobno vodeni driski, pa vseeno. Še dobro, da pridno pije ORS in da imam jaz ORS zalogo . Upam, da se ustavi. Drugače je niti pod razno ne bom vlačila v vrtec, ker je ziher nalezljivo in bodo ostali nasrkal. Sranje, pa še razgovor z mojo "nevemkakosejireče" za zaposlitev imam. Že včeraj je bila malo nerazpoložena, trenutno pa spi. Jaz pa sprejemam klice kaj vse manjka in kaj moram pripeljat . Upam, da bo gobova juha užitna, ker sem jo naredila le na polovico in so jo preventivno odpeljali, če jaz ne bi mogla prit. Ma, se bodo že znašli. Mislim pa, da okoli 13. pribrcava do Straže in spedenava prebranec, mesek in žlinkrofe. Tažana, imate pa smolo. Že zadnjič sem ti hotela napisat glede izpuščajev: morda je alergija na kak pralni prašek (moja že enkrat omenjena kolegica in tudi sestrična sta morali menjati pralni prašek in mehčalec). Potem ni bilo več alergije. Ali pa da bi bila alergična na kako hrano. Ne bom preveč pametna, druge ideje nimam. Zanimivo pa je, da dobi vročino.Torte ne bi, hvala. Nisem ljubiteljica tortic, raje imam konkretno hrano, saj se vid. Upam, da boš našla kako rešitev. Morda pa bo kdo doma dopoldan. Nika35: glede omenjene trgovine v Trebnjem nimam pojma, pa tudi izdelkov ne poznam. V industrijski prodajalni Kopitarne še nisem bila, omenila pa sem le njihovo trgovino v NM, kjer je za dobit Superfit. V Močilah pri DT je ob sobotah odprto od 8. do 13. ure. Ti pa toplo priporočam, da prej pokličeš in vprašaš, če imajo kake čevlje, ki imejo številko nožice tvoje Nike. Če te zanima konkreten artikel ali pa če so slučajno na voljo kaki vzorčni modeli, ki so res kvalitetni, ker jih izdelujejao za Z trg(in so posledično hitro pokupljeni). naslov in št: Dolenjske Toplice - Bor Močile 1 8350 Dolenjske Toplice tel:++386 7 3065578 (greš proti Podturnu,namesto, da zaviješ proti šoli in Meniški vasi, greš 50 m naprej in zaviješ levo, potem pa 2x desno, na vsakem križišču je smerokaz Ciciban) Še link: [link=http://www.ciciban.je.to/slo/first.asp?IDGrupa=43&IDPodgrupa=60] Sevil pri Straži ima zelo razdrobljen delovni čas, ker je zraven šivalnica in imajo odmore.. (mislim, da ob sobotah ne delajo). Za tel. številko bom poizvedla. So pa v naselju Hruškovec. Skozi Rako sem se le peljala(me čaka, če se bom podala v Celje ) in je ne poznam. Če bi me vprašala kje je kaka mlaka al pa balvan pod Kamniškimi, bi bolje vedela, ker sem zadnjih 20 let preživela v Domžalah. Majčka&pingvinček na zgornji fotki mi je zelo simpatičen. Zanima pa me, če bomo denarce prej zbrali(kar se mi zdi edino fer), da jih pravočasno nakažem oziroma prinesem. Kava bi mi sicer pasala, mal težje pa mi je, ker če se zmenimo ob 16. uri(je pa logično, da drugače ne gre zaradi služb), greva z Ničo potem kmalu domov. Kako urco bi bile, potem pa vožnja in bo naenkrat ura šest, ko se je treba počasi skidat večerjat, kopat in spat. No, kakorkoli že, se bom že pomujala in prišla. Vreme bo pa itak tako prijetno moreče, da ne kaže drugega kakor kak Kolosej. Če bo le Nina zdrava. Glede datuma mi je vseeno, se vidi, da sem zadnjikrat volila dalnjega leta 1990 in potem nikoli več Upam, da bomo našle kako rešitev, ki bo vsem ustrezala. Kako sonce, jaz pa doma. Damjana
|