|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
26.2.2006 8:48:48   
lenika
Pozdravljena Linča. Jaz bi odgovorila na tvoje vprašanje o regresu. Če si zaposlena za celo leto in za poln delovni čas, ti pripada cel regres.

Drugače pa, kako ste kaj danes. Jaz sem danes prvič po dolgem času resnično celo noč prespala. Sicer sem se zbudila z bolečinami v križu in špikanjem v nožnici, da sem se kar že malo prestrašila, no pa se je potem, ko sem se vstala počasi umirilo in sedaj je že čisto v redu in sem pomirjena. Ravno danes sem napolnila 30 tednov in ko sem se zjutraj zbudila s temi bolečinami sem takoj pomislila, ne še, je še prehitro, da bi šla kar rodit, v glavnem kar ena panika me je zagrabila. Sedaj sem se pomirila in upam, da Matic ostane v trebuhu vsaj še kakšnih 6 tednov.
Sem pa danes začela s pranjem in sicer pravkar perem pleničke. Vem, da je mogoče nekoliko zgodaj, a namen imam nekje v roku 3 tednov vse oprat in zlikat, da bo potem mir in bom pomirjena lahko čakala, ker bom vedela, da imam vse pripravljeno. Danes bova z možekom začela tudi sestavljat posteljico in tega se že prav resnično veselim.
Jutri pa greva v Ljubljano (jaz imam cel teden dopust, mož pa samo jutri) in bova kupila še zadnje stvari za dojenčka. Sem mislila, da v glavnem že kar vse imava, vendar, ko sem šla še enkrat gledat seznam, sem videla, da je še kar nekaj stvari, ki jih morava nabavit.

No sedaj sem se pa resnično razpisala in se kar ne morem ustavit. user posted image  
Lepo se imejte in oglasite se kaj. Jaz bom verjetno, kar cel dan notri, ker se mi kar ne da na sprehod v takšnem vremenu. user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.2.2006 12:04:37   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

kako vam kaj gre?
Pri meni je bil vceraj se kar znosen dan - pri starsih so bili vsi neki zivcni zaradi greznice, al kaj jaz vem cesa, mozek je pridno pil po Dunaju in danes ze cel dan bruha - jegermajster pa to.

Dopoldne sem pospravila zimsko garderobo - silly me. user posted image

Prav nic se mi ne da. Vceraj sem bila za maskare vejica - sem si na trebuh privezala vejico in sem predstavljala vejico.

Upam, da se imate fino in da boste 6.3. na uni materinski soli imele zataknjeno rozico v gumbnici. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.2.2006 13:41:53   
F*S*M
Ojla majčice, kako ste, se vam po dolgem času zopet oglašam.
Jaz sem še kar vredu, čeprav sem bila v petek zvečer kar slabe volje, ker sem napisala res dolg post pa mi je potem računalnik zablokiral, tako da sem potem vse skupaj ugasnila in pustila vse pri meru do danes. tako zelo sem se potrudila da  sem izpisala vse nas ki smo malo bolj aktivne na naši temi, kdaj ima katera rok in tako narej, zdaj se mi pa ne da več, no bom to uštimala v bližni prihodnosti, ko se mi bo dalo, saj me zadnje čase zelo matra ko sedim predolgo za računalnikom. pa še to vreme me ubija, ma bo že rečmo. Tako zelo sem zaspana da ni za nikamor. V tem tednu, ki je minil sem zopet imela par dni ko sem celo noč pregledala tv. Ma za popizdt, dobro da imam v torek pregled, ker sem se odločila da ji povem da skoraj nič ne spim, bomo videli kaj bo rekla. Ker jaz ne spim tako kakor je potrebno je tudi moje dete razdraženo, prav čutim ga kako je živčen, ker sem jaz ko ne morem spati prov smili se mi moj pikec, ker nočem da bi bil razdraženo dete in pa skoz slabe volje, saj kaj ko se jaz sedaj ko bi morala biti spočita nisem, pol sem pa tečna sama sebi.

Babnice lepo se imejte in uživajte, se tipkamo v naslednjih dneh, ko se mi bo zopet dalo.

L
p

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 803
27.2.2006 8:02:45   
MarijaPo
lana, jaz te cist stekam, ker tudi jaz ne morem spat - zbujam se ob treh, pa pol do sestih kot sova gledam skozi okno (imamo ful lep razgled), lahko pa vsaj zvecer zaspim do treh, kar je zgleda bols kot pri tebi.
Nic se ne sekiraj, da bi morala bit zdaj spocita, ce pac ne mores spat, pac ne mores. Frocko ne bo nic manj srckan zaradi tega. Vazno je samo, da se ne sekiras.

Jaz sem danes grozjlivo zanic spala - kolki so me tok boleli, da kar nisem vedela kaj naj naredim, noben polozaj ni pomagal, pa s polstri sem se podlagala na 101 nacin, pa nic. :( Zdaj me pa hrbet boli, da je za znoret.

Evi se zadnje case ful pogosto kolca - tko 3x na dan po 10 min kolca kot zmesana, jaz jo bozam cez busija in ji prigovarjam: Evica, a kolcas? Ona pa nazaj v odgovor kolca.

Zvecer naj bi sla k teti po stvari za Evo, pa bo sel najbrz kar Igor sam, ker sem res hin.

A ste videle, kok lepo snezi? Sej je res, da bi zdaj rajsi imele spomladansko sonce, ampak tako lepega snezenja se clovek vseeno kar ne more nagledat. user posted image

Pridne bodite in se cuvajte!!

-------------------------------------------------------------------------------
PDP 22.5.06

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 804
27.2.2006 8:21:18   
maya2
Očitno je malo krivo tudi tole vreme...user posted image MarijaPo: tudi jaz sem se celo noč premetavala, pa podlagala bušija pa hrbet, pa na WC hodila,.... pa še kaj bi se našlo. Sem tudi čist hin zdajle...
Moji pikici se tudi pogosto kolca, se mi kar smili, ker nekaj časa je čisto pri miru potem pa se začne pretegovat in se mi zdi, da jo/ga malce živcira vseskupaj.user posted image  Me pa zadnje dva dni špika v trebuhu, pa nimam pojma kaj bi to bilo.. V sredo imam pa UZ v 32. tednu, bomo še enkrat videli našo pikico...
Jaz bi tudi raje sončeka!!user posted image
Lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 805
27.2.2006 8:26:51   
Barbs
Ojla,

jaz sem tudi čisto povožena, pa še zgaga me peče.  Ne bom glumila, da ne vem, od česa je - valda je od 17 kil ocvirkovce in 394 krofov.user posted image user posted image  Karakter sem, res.Pa v "normalnem" cajtu sploh ne maram teh jedi tako zelo in jih skoraj nikoli ne jem - ne vem, kaj se mij e treba ravno za pusta nažirat.user posted image
Danes bom nehala s tem - vikend je bil res naporen. si bom skuhala zelenjavno juhico za tri dni in bom jedla samo to, prisežemuser posted image .

Kolki itak tudi mene bolijo, pa še neki prehlad se vlači po meni - danes zjutraj sem se komaj odkašljala . mislim, kriza! Trebuh me je bolel od kašlja, pa pazit sem morala, da mi kaj ne "uteče" tam spodaj, pa...user posted image

Sneg je sicer lep, pa smučam tudi zelo rada, vendar ga zdaj nočem!!!user posted image

Se grem mal shladit pos tuš, pa pridem nazaj...

Aja, edina svetla stvar - mi je dragi pripravil presenečenje - domov je prinesel "ta pravo lupinico" za naš voziček, tako , da imamo zdaj komplet motorizacije. Vsaj to.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 806
27.2.2006 8:48:10   
žmož
Čao punce!
Za mano je pa en grozen vikenduser posted image  Tolk smo se pripravljali na maškare, pa iz tega ni blo nič!
Ta mali je spet zbolel-standard za vsak pust! Iz sobote na nedeljo nismo do 04.00 spali nič, ker ga je uho bolelo-pa ni pomagal niti sirup kaj šele kaj druzga. Ni blo druge, kot zjutraj na urgenco, tako da popoldne še na karneval nismo šli, ampak smo pridno spančkaliuser posted image . Za višek vsega sem pa še jaz fasala prehlad in  posledično temu še herpes na ustniciuser posted image . Sranje! Upam, da bo kmalu boljše, če ne prej drug teden (mislim, da z 06.03. nastopim bolniško, pol pa dopust, pa je že porodniškauser posted image ).
Bejbe user posted image  za imena-pa je le ratalo izbezat tako skrbno čuvano ime iz Barbs! Saj sem vedla, da ne bo zdržala bit tihouser posted image . Kar dosti vas je že, ki svoje user posted image  že poimenujete, jaz pa še razmišljam ne o temuuser posted image ?!
Vse se sladkate z krofi in ocvirovkami, jaz pa se držim malo nazaj saj se malček bojim glukoznega testa v torek-saj vem, da ne bom nič spremenila (če bo, pač bo), a kaj čmo, takšni pač smo.
Pozdravček

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.2.2006 10:32:20   
MiaSophia
Aloha,

Barbs, hvala za info glede kosariceuser posted image , bom precekirala. Namen uporabe bo za spanje na zacetku, da ne bova vlacla ta velike posteljice (140 x 70) v spalnico in za kasneje, ko bomo sli na morje...Emm, glede na to, da si ze spravla gor dve deklici, me zanima, kako ste na zacetku spali, ste bili vsak v svoji sobi, ali si ju imela poleg sebe in kako je bilo kasneje, ko si ju dala spat v drug prostor. Kaj priporocas in tvoje izkusnje - napisis vse, kar se ti zdi pomembno.
Hvala tudi za prognozo, seveda bova sli na pir, takoj ko bo mogoceuser posted image  pa se MarijoPo bo sla zraven, ker je mnenje potrdila user posted image .
Moja malenkost ni bila bila za pusta nic, kot ze par let let ne. Tudi sicer v nasem ljubem mestu ocitno niso nis kaj navduseni nad tem, ker sem opazila le eno manjso skupinico mini maskaruser posted image ...Tak pac je.
Moj/a user posted image  je imela v soboto zvecer prav oreng Saturday night fever in je plesal/a in migal/a, tak da sva se z dragim cudila vsem izboklinam po trebuhu, dol pades! 
Sinoci mi je postalo proti veceru slabo, pa se zgaga me je neki hotla zgagat, a me je dragi dal v zlicko in cartal, pa sem zaspala in zjutraj je bilo vse okej. Ja, priznam - sem tak veeelik cartek user posted image
Danes nadaljujemo z deli in sicer z menjavo radiatorjev v dveh sobah. Komaj cakam naslednji teden, ko bo dragi imel dopust in bo malo bolj pospesen tempo,  pa materinska sola,  pa se v Ikeo bova sla, in se kaj se bo najbrz naslo...
Pri nas se kar sneguje in ja, je kar fajn opazovat snegec kak pada.
Mejte se najlepse, baj

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.2.2006 10:46:02   
Panda.
Jutro, punce!

Posledica lepega sneženja je pri nas vedno to, da sosed že skoraj sredi noči (vsekakor ko jaz še lepo spim user posted image ) začne pucat sneg izpred hiše. Z grozljivo natančnostjo vsak puhec posebej glasno postrga z lopato in to potem vrže na naš ribez user posted image  user posted image . In če povem še to, da se vse dogaja v zgornji ulici, ki je v isti višini kot spalnično okno user posted image . Ampak sneg je pa res lepo frišno bel user posted image .

Jaz sem pa ponoči očitno razvila novo metodo spanja. In sicer si zatlačim kovter lepo (anatomsko) pod sebe, ga nekako objamem, kar je sicer zelo udobno, sem pa zato vsaodkrita user posted image . In ko je par noči nazaj to odkril moj dragi (ki sicer nezbudljivo prespi celo noč!!!), me je začel pokrivat s svojim kovtrom. A ni user posted image !! Sem ga hecala, da že vadi nočno vstajanje. user posted image

Sicer pa so mene zasuli s coticami in opremo za dete user posted image - svakinja pa sestrina prijateljica pa dve moji prijateljici, tako da imam sedaj v dnevni sobi ene 10 ogromnih škatel in vrečk in z user posted image sva celo nedeljo vse to fotografirala, da še kdaj v življenju dešifrirava čigavo je kaj, ko bo treba vrnit. In to moj ljubi naredi lepo sistematično in ko sva zvečer gledala fotke se mi je zdelo kot da brskam po enem spletnem katalog user posted image . So pa stavri tako srčkane user posted image , izgledajo pa skoraj popolnoma nove in tega je sedaj fuuuul. Vsega. Samo pajackov imam sigurno čez 50. Sicer različne velikosti in modele, ampak bom lahko imela kar manekena user posted image . In potem še vsa ostala oprema - 2 vozička, 2 avtosedeža, košara, skokec, kenguru, banjica, previjalna miza , eni trikotniki za podkajlat dete, da se ne prekucne na trebuh ali hrbet user posted image   pa mehke igračke, črpalka za mleko, 4 kovtrčki in posteljnina, 5 spalnih vreč...user posted image , naša bodoča otroška soba je pa še vedno rumplkamra in sedaj je vse to nakopičeno v dnevni user posted image . Ja, kar dobra finančna injekcija je tole glede na to, da sama nisva nabavila še ničesar. Še dobro user posted image !!!

OK. Pohvalila sem se, zdaj grem pa kar še enkrat še malo pokukat v kakšno škatlo...user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 809
   [Brisano sporočilo]
27.2.2006 11:15:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Panda.)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
27.2.2006 11:31:45   
maya2
Ja res super prav pride, če si lahko kaj sposodimo. Midva sva tudi na žalost prva v obeh familijahuser posted image  tako da bo sposojenih stvari bolj malo. Sem pa že seveda kupila par stvari bolj za vzorec, pa je ravno včeraj kolegica, ki ima 4 mecese starega fantka, strokovno ugotovila, da imam že tako preveč, ker bo vseskupaj prehitro prerasel/a. user posted image  Sem res samo 56 in 62 kupovala. Tolk za prva dva meseca (upam!) Njen je v 4 mesecih že na št. 72user posted image  Si sploh nisem predstavljala da gre to tako hitro... Sva pa midva tudi že večje nakupe opravila, zdaj nazadnje še posteljico so imeli v Sadeko še vedno razprodajo (14400)

Kaj pa nameravate od 'kozmetike' kupovat? Vem, da čimmanj ampak kaj vam priporočajo? Za naše user posted image  in za nas user posted image ?
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 811
27.2.2006 15:06:36   
Barbs
O babe,

sem že malo boljša... user posted image

Aghm... Mia Soph - kako smo spali?user posted image  Zapleteno, ti rečem, zapleteno... pri taprvi sva imela cel cirkus, pa svoja soba, pa bela posteljica, pa oblački, lunice, zvezdice, pa 7453 medvedkov in roza pentljic, pa ...cel cirkus, dobesedno. Pa je že v porodnišnici pokazala, kako se je odločila. Pri mamici!!! Doma sem jo dvignila, se nagnila, da jo bom položila v posteljico ( v naročju mi je seveda trdno!!!spala) ..ko se je dotaknila rjuhce, je na široko odprla oči in kričala! Če sem jo preložila v taveliko posteljo, k meni, je mirno spala, kot angelček. Prisežem, da nisem počela prav ničesar takšnega, kar bi jo odvračalo od spanja v njeni lastni postelji - ni je marala, pa je. Pozneje je čez dan dremuckala v ležalniku, na mizi v dnevni sobiuser posted image  Ko so prišli obiski, je bila na mizi Nika in narezekuser posted image  - ok ,malo pretiravam... Ko je bila zrela za v svojo sobo in posteljo ( po moji presoji seveda) je  ta prvi teden vsak večer ( že kako uro po začetku spanja) priromala z medvedi pod pazduho naravnost v najino splanico, se namestila in zaspala. Bila sem čisto obupana - nato sva predelala najino splanico in njeno posteljico privlekla k steni, poleg ta velike posteljeuser posted image . In je  spala noter, le zjutraj, okrog petih, je preplezala ograjo, prišla na sredino k nama, si odvila polulano plenico in mi jo zabrisala v glavo.user posted image  Je blo treba vstat.user posted image
Ta drugi pišek je bil podobne sorte, le da v porodnišnici še ni kazala svojih okrutnih načrtov - tudi ta prvih nekaj tednov doma ne. Kovala sem jo v zvezdeuser posted image ... Pa je user posted image  malce zrastel, se hotel še več dojiti, tudi ponoči, na dve do tri ure, ker se naenkrat ni dovolj najedla, imela je namreč majhen želodček, ker je bila bolj suhica. Ona se je zbujala, jaz seveda tudi; vendar je ona takoj po hranjenju zadremala, jaz seveda nisem mogla; ko sem zaspala je Gaja že spet tulila za joško. Nakar smo se odločili, da je najbolje, če ji kupiva potovalno zložljivo tamalo posteljico in jo imava na drugi strani tavelike postelje, da bo bolj pri roki.user posted image   Seveda v posteljici ni hotela biti ...Same modre, ti rečem... Tako smo bili veselo vsi v spalnici, tokrat s tamalo v postelji, s taveliko pa na svoji postelji ob steni - seveda do petih zjutraj. Potem pa vsi v taveliki postelji. Mansarda in ta mala soba v pritličju pa seveda čisto frej. Tamala je imela za razliko od tavelike še to navado, da se je na sprehodu, ponavadi ko sva šli iz trgovine s kako vrečko, odločila, da ji v vozičku ne paše.user posted image
Kaj naj ti rečem? Da polagam upanje na mojga sinkota, da bo taprav descuser posted image  in da se bo odločil spati v lepi posteljici, ki mu jo je ati pripeljal prav iz Rimskih toplicuser posted image  ... Sem pa pripravljena na vse - zato ne komplicirava popolnoma nič !!! Posteljico bova ta vikend zmontirala k najini postelji, hčerki sta ( na srečo) že tako veliki, da sta zadovoljni v svoji sobi ( no ja, nedeljska jutra ne štejejo, ko se radi gnetemo in gledamo živ žav) ... Posebnih omar moj user posted image  nima, razen velikega predalnika na katerem je previjalna podloga... in to je vse. Bomo že sproti.

Pa še nekaj  se mi zdi ful pomembno in sem prepričana, da jih jaz nisem scrkljala - noben dojenček ne joka zato, ker je hudoben  ali pa razvajen in bi vas hotel jeziti ... Zato ne poslušat, da ga je treba pustiti jokati, zarad pljuč, pa za karakter utrjevat, pa take glupe.... Če joka, nas rabi. In ga je treba stisnt, pa prelupčkat, pa na joško dat, pa malo nosit, pa pesmice pet, pa spet božat in lupčkat,  pa če je treba, tudi k sebi v posteljo dat... tako hitro zrastejo ... in tako lepi in fajn zrastejo, če vedo, da jih imamo radi, da smo jih vedno imeli in da jih bomo vedno imeli. Naša  Nika ima že fanta, pa se še vedno pride stisnt v mamin kovteruser posted image user posted image ...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.2.2006 19:40:46   
sonca
Ahoj!

Zgleda da sem se prehitro hvalila da odkar sem noseča še nisem bila bolna. Sedaj sva z mojim oba. Grlo naju boli. Včeraj in danes zjutraj sem grgrala šnops, pol pa sem še malo medice spila in to mislim zdaj ponovit. Zgleda da to glih ne pomaga dosti. Torej: kaj naj naredim da me ne bo bolelo več grlo????user posted image

Čisto sem zmučena od sedenja v šoli, zdaj pa še me glava boli. Jutri zjutraj se moram vstat že ob 5.30 da mojega peljem v službo, potem ob 7 moram fantovo nečakinjo namazat za pusta, preden gre v šolo, nato pa lahko še sama grem na faks user posted image user posted image user posted image

Joj, tudi midva morava poslikati oblačilca, da boma potem vedela komu kaj vrnitiuser posted image

Nič grem se tuširat, pol pa pred TV, kjer bom tako al tako v 10 minutah zaspala (tako kot vedno).

Lepo se imejte! Pa ne pozabite odgovorit na vprašanje glede mojega grla!!!!!!!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.2.2006 20:07:25   
Barbs
Sonca,

bom kratka - lahko vzameš, žvečiš, ližeš; karkoli, pomaga 100% in to ravno za grlo najbolj - GRANOBIL od dr. Grandla - v lekarnah. res je malo dražje ( okrog 2.000 sit) ampak vama ne bo žal. Kombinacija gorskega lišaja, akacije in hruškovega sokauser posted image

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.2.2006 22:48:17   
Shesha
Dober večer majčice,...

Sama sreča da sem vse že napisala in se mi je vse zbrisalo glih ko sem hotla poslat,...
Zdej sm rabila res kr neki časa da sem prebrala vse za nazaj,ste bile res pridneuser posted image user posted image
Zgleda da bom mogla vsako uro vas brat,da bom bolj na takočem,...
Barbs res sem se nasmejala ob tvoji pripovedi kako sta vajini hčerkici pridno spali v vajeni pojstelji,...koliko sta pa sedaj stari?zdej pa pričakujete tretjega člana?user posted image user posted image user posted image
Zanima me še če ima tudi kera od vas občutek da manj čuti svojega angelčka kot prej?Meni se zdi da sem pred tedni bolj cutila najino pikico,zdej pa jo čutim sm ne tako močno...
No lepo nočko vam zelim,papa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
28.2.2006 7:07:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shesha)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
28.2.2006 7:28:12   
puncica
Dobro jutro punce user posted image

Ja granobil sem pa tudi jaz kupila, ker sem v lekarni prav vprašala kaj bi mi priporočala glede da sem v tem pa tem mescu nosečnosti pa je rekla da ta granobil, ko je čist naravn, pa da ne more bit nič narobe, pa kalcijeve šumeče tablete z vitaminom C (CA-C), pa da če slezov sirup pijem ni nič narobe. Tako da poskusita, mogoče se prehlad prej umiri. Men je bilo kr boljše, če sem kakšno žličko slezovga sirupa pojedla. Pa čim prej zdravja vama želim.

No mi smo po starem, danes sem komi tamalo v miško naštimala, je tečna za popizuser posted image celo noč se je zbujala in očitno ji spet ti zobi rastejo user posted image in bila totalno nenaspana (kdaj bo tega konec, verjetno ko bo šla v šolo ji bo še kak kočnik ven ril), Dobr da imam tako fajn atija, ki jo potem pedena ponoč, jaz pa se umaknem v drugo sobo da lahko z mojim trebuhom vsaj malo spiva. HVALA naš ATIuser posted image Ja pa še včeraj mi je rupurut pojedla,  ko mi je slučajn na tla padla tablica tablet in nisem vidla user posted image ona pride v kuhinjo in reče JANJA BETO PAPAJA MAMICE (Janja tableto papala od mamice) sem misla da me bo kap trofla, kr trest sem se začela. in klicala od poncija do pilata in potem mi je lekarnarca sam rekla da naj ji dam medicinsko oglje pa da kej hujšega verjetno ne bo, da pa naj jo opazujem. Kaj bi šele bilo če bi kak fenalgin al pa lekadol al pa še kej hujšega pojedla. Ma sploh ne smem o tem študiratuser posted image

Mah uživajte danes bo baje sonček JUHUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.2.2006 8:11:52   
MarijaPo
puncica nic se ne sekiraj, ko sem bila jaz ornk majhna, je mami zdrobila dve tableti - C vitamin zame in nek hud pain killer zase in je seveda zamesala in sem jaz veselo pojedla tisto sranje, pa sem skoraj normalna gor zrasla user posted image  - ne, res, od ene tablete ji po moje ne bo nic.

panda - ti si pa res srecnica, da si dobila tok enih lepih stvari, cestitam

miaSophia - z veseljem sprejemam povabilo na pir, sicer ce bom spila cel pir, me boste morale pol na izpiranje zelodca peljat, ampak ni panike, ker na urgenci je vedno kak zur - zadnjic so bile tri ciganke, ki so Igorju razlagale, da ni normalno, da pri sestnajstih se vedno niso nosece.

Barbs - ta tvoja izpoved me je cist prestrasila - midva z Igorjem sva sveto in trdno odlocena, da Evica ne bo spala v najinem ljubezenskem gnezdecu, ker hoceva to ohranit cisto najino. Ali se lahko nadejam zarecenega kruha?

Vceraj sva sla k teti na obisk in nama je dala banco za prat dojencka, pa njen star vozicek, pa lupinico (juhuhu, zdaj bo tudi moja mama imela lupinico), pa kovtercek, pa prevlekce, pa odejico, pa igracke, super stvari, sva bila prav zidane volje. Dala mi je tud njene modrce za dojenje - jih je pol doma Igor prevohaval - kao v sali in sva se oba rezala.

Danes pa pride Igorjev ata na obisk in tega se bojiva ze cel teden - on je zelo natancen kako mora bit pospravljeno in nikoli ni dost pospravljeno/spucano/urejeno/pod pravim kotom... Danes je torej na sporedu pucanje. :(

Pa vceraj sem klicala na Lectus za selitev vodne postelje iz ene sobe v drugo in dobila datum 17.3. - groza, se na dermatoloski kliniki prides prej na vrsto.

Uzivajte!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.2.2006 8:36:52   
sonca
Barbs hvala, jih bom šla danes kupit.

MIdva sva tudi rekla da v najini pojstelji ne bo spal user posted image , to pa zato ker potem ne bi mogla midva- nonstop bi pazila da se ne bi na njo prevalila. Že zdaj ko sma sama dobim jaz al pa on kaki šus v glavo ko se obračava, tako da....

ok, grem zdaj na faks, potem pa v lekarno in ima da je zvečer boljše.user posted image  

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.2.2006 9:02:14   
Barbs
Ja, ljubice,

vse lepo in prav, da ste se VE in vaši user posted image  odločili, da boste sami spali... ampak kaj, ko ne vesete, kako se bodo odločili vašiuser posted image user posted image ... Tudi jaz sem bila velepametna, načitana, z mojo pedagoško izobrazbo sploh cela modra, kaj je dobro in kaj ne za otroka in za starše; potem pa tako... In res ne moreš pomagat, tako je. Midva sva se pri Niki, ki je res čisto od majhnega ležala pri meni, znašla tako, da sva jo "obložila z dvema podolgovatima pouštroma s strani, da jo nisva "zmečkala" . vendar mislim, da ravno zaradi tega spiš bolj rahlo in tudi, če ne bi bila obložena, se ji ne bi zgodilo nič. Sesha, a koliko sta stari moji dve damici? Nika jih bo v juniju dopolnila 15, Gaja pa je pravkar praznovala 8. rojstni dan. Hja, smo mislili, da je dovolj otrok, sploh, ker ima moj user posted image   "od prej"  že enga fejst fanta, ki sicer ne živi z nami, je pa med tednom skoraj vsak drug dan pri nas po šoli, pa še za vikende se na 14 dni nariše -  in smo zračunali, da nas je kar dovolj pri bajti. Potem pa....user posted image user posted image user posted image  Jah.... bo pa mali user posted image  imel bolj "staro mamo"user posted image   - sicer se sploh ne počutim, da bom 3. aprila stara ŽE 37 let!!!!! (matr, kako se to prebereuser posted image user posted image  )

Evo, sem že zamorjena....user posted image  Se grem v špegu gledat pa gube štet.user posted image
Kar se tiče brc sem imela ravno včeraj in danes neke probleme. Moj mali je bil pravi nažigator, zdaj se mi pa zdi, kot da ga ni - samo vsake toliko časa me narahlo kaj pometuljčka v spodnjem delu trebuha, pa pri strani. Ker je bil do zdaj v prečni legi mi ni jasno, kako je to možno - prej sem gibe čutila na levi in desni strani trebuha, zdaj pa to čudno praskanje tam spodaj. Okrog treh zjutraj sem bila že panična, kako, da se nič ne premika in sem naredila načrt, da grem danes zjutraj kar v porodnišnico in zaženem halo, da nekaj ni vredu. Potem je zjutraj malo pomigal, pa me je potolažil, zdaj pa spet nič že dolgo. Ne vem, jutri se mi začne 31. teden, moram malo pogledat, kaj in kako je s premikanjem - po moji logiki je večji in bi moral biti močnejši, torej tudi gibi bolj intenzivni, po drugi strani je pa res, da ima manj prostora - torej, ravno prevalov ne more več delat, ampak...user posted image  ..Že zdaj mi mulc povzroča same skrbi...user posted image

Ob pol enajstih moram it ven, ker imajo pri tamali v šoli "pustni sprevod" po kraju in jo moram it gledat pa fotkat - letos je mala čarovnička , z res zelo lepo oblekico in ogrinjalom, z veliiiikim klobukom na pentljo in svetlo modrimi lasmi - taka prijazna, lepčkana ( nikoli noče bit nič "grdega", še za pusta neuser posted image  ) ...

Papa, se beremo..

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.2.2006 9:23:42   
lenika
Pozdravljene majčice!
Kako ste kaj danes? Midva sva bila včeraj kljub slabemu vremenu v Ljubljani in sedaj imava že skoraj vse za našega Matica. Sem pa kar vesela, da mi ne bo treba več letat naokoli, ker sem po včerajšnjem celodnevnem pohajkovanju ugotovila, da to resnično ni več zame.
Kar se tiče brcanja, bi se jaz tudi kar pridružila izjavam predhodnic. Brcanje ni več tako intenzivno,  jaz sedaj vse skupaj bolj občutim kot rinjenje delov telesa in včasih zna biti to kar precej boleče. Se mi pa zdi to normalno, ker ima otrok resnično vse manj prostora. Jaz pač ne bi delala panike, ker gibanje otroka čutim, čeprav drugače kot prej.
Se bom pa danes popoldne lotila likanja plenic, ki sem jih že oprala in pranja posteljnine, cunjice pa bodo še nekoliko počakale.
V nedeljo sva z možem hotela sestavit posteljico in ugotovila, da notri manjkajo navodila in tiste železne "špilke" za pomikanje vratc gor in dol. Še dobro, da sva šla ravno včeraj v Ljubljano, da nama ni treba samo zaradi tega hodit. Kar se tega tiče nam niso nič komplicirali, tako, da smo brez problema dobili dele, ki niso bili priloženi. Danes bova poskušala posteljico sestavit še enkrat in upam, da bova tokrat imela več sreče. user posted image
Lepo seimejte in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.2.2006 10:12:46   
mojsoncek
oj!

Po nekaj izostalih dnevih pisanja se tudi jaz spet javljam... Ko sem se prebila cez vse poste, sem opazila, da smo pravi "kripl bataljon " user posted image . Ja tudi jaz nisem nic na boljsem, me je ujel en malo hujsi prehlad, tako da bom zgleda svoj predzadnji "delovni" teden kar z vrocino, kihanjem in kaslanjem prelezala. Od vsega tega kihanja se mi zdi, da bom najinega/o user posted image  kar ven odneslo user posted image .

Tudi jaz zadnje dni ne cutim vec tako mocnih brc. Res je cutiti in videti bolj tako, kot da rine rokice in nogice v trebuh. No ravno zaradi tega lahko sedaj malo vec spim, ker so me prej vse tiste akrobacije kar pogosto zbujale.

Naju tudi se caka en del nakupov, bolj ali manj so pa to tiste male prckarije. No ja pa blago za prevleke in oblogo morava se kupit, da bom lahko sivala. Verjetno pa bova s tem pocakala se ta dva tedna in bom potem, ko bom doma, jaz sama malo okrog bluzila.

Vidim, da ste vse navdusene nad snegom. Midva z mozekom pa ful navijava za sonce in malo visje temperature in komaj cakava, da vse skopni, ker naj bi po "terminskem planu" cez en mesec podrla staro hiso na parceli in pocasi zalila temelje za ta novo hisko user posted image . Ja midva ostajava optimista, da bo slo vse tako kot mora user posted image .

majcice pocajtajte in cartajte se!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.2.2006 10:43:53   
TiaSara
Ojla, lep pozdrav še od mene!

Sem ena od tistih, ki si za internet krade čas v službi, no trenutno ga pa ni prav preveč na voljo. Ravno toliko, da preberem, kaj ste napisale, da bi pa še kaj pisala pa ne gre več.

Zato samo na hitro. Mojsonček, seveda bo šlo vse po planih. Sedaj bo še kakih 14 dni zima, potem se pa začne pomlad (čutim na vodi user posted image ) in čas za gradnjo bo tu! Kako bosta pa potem srečna, ko bosta imela čisto svojo hiško user posted image user posted image user posted image .

Ja za grlo je Granobil zakon. Jaz ga imam kar celo zimo na nočni omarci in če zvečer začutim kakšno praskanje v grlu, enga poližem in zjutraj sem potem čisto v redu. Moram kam potrkat, da se kar dobro držim na nogah, tudi ko vsi okoli mene smrkajo in kašljajo. No edino kiham pa že čist ves čas - od začetka sem se kar malo bala, da ne bi naše pikice kam odneslo, ko se tako napnem, zdaj pa vem, da je user posted image  že tako utrjen, da ga to ne gane prav dosti.

Barbs, ti boš imela pa sinkota prav v takem času, kot je imela moja mami mene (no celo malo kasneje). Imam pa tudi dve starejše sestre v enakih razmakih. Jaz sem vedno pravila, da sem bila "pomota", po drugi strani pa najbolj scrkljana v družini user posted image ! Mislim, da se bo tudi tvoj sine dobro počutil, ko bo imel toliko zaščitnikov okoli sebe.

Za vikend upam, da bo lepo vreme, ker je v planu Ikea - čeprav se bojim, da bom prišla do podobne ugotovitve kot Lenika - letanje po trgovinah že tako ni nek moj najljubši hobi, ampak kar se mora...

Ko vas poslušam glede brc, sem pa vesela, da vas imam, ker me še pravočasno na vse pripravite. Naš user posted image  sicer zaenkrat še dobro brca (tudi vedno bolj pogosto jih pod rebra dobivam - boli), ampak vem, da bi bila vsa panična, če bi ga kaj manj čutila. No sedaj, ko o tem govorite ve, pa bom to že pričakovala (kar sicer še ne pomeni, da ne bo nič panike, ampak bo pa manjša user posted image ).

Vse naj naj vsem majčicam in se še beremo!

P.S. Danes sem pa za pusta nosečnica in imam eno luštno majico, na kateri piše "Boy or girl?"user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 823
28.2.2006 12:53:56   
žmož
Ola!
Naj se vam na hitro javim-danes sem imela glukozni testuser posted image , prečepela sem 2 uri v laboratoriju, roke imam obe plavi od ubodov (mi je ful grdo jemala kri), ampak je vse OKuser posted image .  Ko sem čakala na ginekologinjo, da mi pregleda izvide (v porodnišnici), je prišel en očka za odpust iz porodnišnice-pa je začel plačevati EA, pa prisotnost pri porodu, pa 5 dni nadstandardnega bivanja?!, pa madona kolk keša je pa pustil tam!?
Zdaj me pa mal firbec matra (ker te teme nismo še odprle-vsaj pod majčice ne) katera misli met EA in katera se bo ojunačla za naraven porod? No, da vas slišim!
Čao!user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 824
28.2.2006 14:16:53   
Shesha
ojla majčice!!!

Barbs zate samo user posted image user posted image user posted image !!!Pa človek je star točno toliko za kolikor se počuti starega...
Glede EA,sm jst prevec skeptična,oz vem da je zelo majhen riziko da gre karkoli narobe,samo vseeno,jst sem za naravni porod,...Nimam pa nič proti in če res lajša bolečine tako kot pravijo super za tiste ki bojo sproščene šle v to,jst vem da ne bi,...
Joj glih prej sem delala spisek kaj nama se manjka,pa me je kr groza ratala,koliko enih stvari morava se nakupit za našo user posted image ,no pa sej v shoping je se kar lusno it,sm rabimo se kaksnega financ ministra s sabo,user posted image user posted image user posted image
Ve imate večinoma že vse doma?Marca pa začnemo sobico najino prenavljat,jupiuser posted image user posted image user posted image
No majčice imejte se kar se da lepo,...papa

p.s.nisem vse prebrala,samo sem zasledila da ste bile v ikei,nisem pa zasledila kako ste bile zadovoljne?a ste sle se v otroške trgovinice zraven?mi bi sli marca tam,pa me zanima ce se splača?lp

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?