Barbs
|
Jutro; danes imam lenoritis ( bi rekla mojsonček). vstala sem sicer pred sedmo, pa kavica, potem je dragi odšel, jaz pa nazaj pod kovter. In - zdaj sem prišla iz krtove dežele . Ne morem verjet! Se mi zdi, da me prav glava malo boli od preveč spanja Tamali sta tudi malo prej vstali, tako, da smo vredu zahrčkale danes zjutraj. Sem pa ponoči sanjala, da sedim v eni predavalnici in da mi MarijaPO na mizi razgrinja posteljnino potiskano z medvedki - ful lepo, vendar ji dopovedujem, da je za mojo posteljico preveliko in da ne morem vzeti - Marija je ful žalostna in joka, jaz pa vseeno vzamem in rečem, da bomo pač posteljico zamenjali ... MISLIM - halo!!! Očitno sem pomešala razgovore o materinski šoli, pa o posteljnini, pa o nosečniških hormonih ,pa o vsem in zdaj je to to Eh, Sesha, ti kar jokaj, jaz tudi - včeraj smo šli v kolosej gledat film Velika družina, veliko smeha , meni je pa skoraj ves čas šlo na jok - ko so otrokom delili hrano, ko so šli vsi skupaj na počitnice, ko so se imeli radi, ko so si nagajali, ko so fantje špičili neumnosti , da ne govorim na koncu, ko ta starejša hčerka še dojenčka dobi in ga imenujejo po dedku - sem bila čisto razmazana od črne maskare, moj ni mogel verjet, da sem res čisto iz sebe, hčeri pa sta se držali za glavo. Pa ljudje božji, komedija je bila!!! Glede na to, da se vse odločate, da greste v materinsko, me mika, da bi šla tudi jaz - če bo katera v nadaljevanju hodila dopoldne , naj mi pove - itak sem doma, pa morda ne bi bilo slabo, če grem (SPET) mal poslušat "grozote" , ki me čakajo Moj je že bil popoldne, pred dvem tednoma, tako, da je potrdilo že dobil, ta dolgo varianto je že dal skozi pred leti, zato ga ne bom silila- res je brez veze. Jaz bom pa mogoče šla, seveda pod pogojem, da me MarijaPO ne bo silila, naj kupim posteljnino od nje - pa še preveliko Mejte se, se še kaj beremo
< Sporočilo je popravil Barbs -- 24.2.2006 10:10:37 >