|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.2.2006 14:21:26   
lenika
Ja žmož, jaz sem ena od teh junakinj, ki se bo opogumila kar za naraven porod. Sedaj me ni še nič strah, kaj pa bo, ko se bodo popadki resnično začeli, pa ne vem. Najbrž ne bom šla v porodnišnico tako, kot, da bi šla v slaščičarno na sladoled user posted image , ja no pa bo že.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.2.2006 14:30:08   
puncica
žmož ja tudi jaz sem taka ki ne bo plačevala EA, že prvič sem naravno rodila brez EA, upam da bo tudi zdaj tako, ni bilo prehudo itak pa sem rodila v 2 urah, mogoče bo zdaj še hitreje. Strah me ni, kaj pa vem user posted image , me tud prvič ni bilo predvsem zato, ker sta moja mami in stara mama ful hitro rodili in sem imela v glavi da bo tud pri men poteklalo hitro in evo v dveh urah ko so se začeli popadki smo imel našo punčko v naročju. EA ni bila potrebna. Sploh si pa kr ne predstavljam da bi me pikal v hrbet user posted image

Drugač pa mamo mi ful probleme z imeni sploh se ne mormo zedinit in poslušte to, vprašava svojo 20 mesečno hčerko, kako bi bilo dojenčku ime in ona kaj reče, vsa vesela: DIPSI user posted image user posted image user posted image Ja itak telebajska bomo imel user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še o brcah. Mene moj pikec/ca ful tiši na strani in to prav ob strani, tam ko se stikata hrbet in trebuh, pa mi sploh ni jasno kako lahko tako zadaj tišči svoje nogice/rokice ven user posted image

Mejte se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.2.2006 15:00:12   
žmož
O smo pa pogumne punce user posted image .
Ne, saj se hecam-jaz osebno nimam čisto nič proti EA, vendar bom tudi v drugo rodila naravno. Prvič je šlo ful hitro-glih da sem uspela pridet do porodnišnice in v roku 30 min sem že pestovala mojega sončka, tako, da srčno upam, da bo tudi v drugo vse gladko steklo. user posted image  Če pa bi imela prvič hud in dolgotrajen porod, bi se mogoče odločla za EA. Sem pa slišala veliko pohval in pa tudi eno kritiko in to iz prve roke. Kolegica je rodila decembra in je sploh ne more prehvalit-po nekaj močnejših popadkih so ji vstavili kateter in potem je bila vse le še mala šala-se je pa raztrgala (kar je baje pogosto pri EA, ker pač ne sodeluješ tako "aktivno" kot pri normalnem porodu), sestrična pa je rodila začetek februarja in še zdaj šepa na eno nogo (pravi, da jo kar boli), ker so ji baje poškodovali oz. razdražili živec. Tako da mislim, da je odločitev vredna razmisleka.
No pa kar pogumno punce!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.2.2006 15:15:00   
mojsoncek
tudi jaz nisem nic kaj dosti razmisljala v tej smeri, da bi rodila z EA... se mi zdi, da je moj strah pred iglami vecji kot strah pred bolecino user posted image . Tako vsaj mislim sedaj, ker bo to moj prvi porod. Ce bo pa pri temu prevec hudo, bom pa za naslednjega razmislila... no saj bomo videli kako bo.

lp

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.2.2006 15:51:55   
Barbs
Žmožkica, ful sem vesela, da je kljub temu, da si cela prešpikana, vse OK. user posted image Zdaj pa lahko kakšen krof več zmlatiš - sploh pri tvojih kilcahuser posted image  .
Punčica, Dipsi sploh ni tako slabouser posted image  , pomisli, da bi tamala hotela Tinki - binkijauser posted image

Glede EA mi pa niti na pamet ne pade, da bi se kaj hecala ali sploh razmišljala okrog tega . Dvakrat sem preživela, prvič celih 12 ur, naslednjič seveda občutno manj, ker sem bila pripravljena in sem sama pomagala pri tem, da je šlo hitreje. Celo zelo hitro. Po moje bi tudi prvič, če mi naša mama, v želji, da mi bo pomagala in ne preveč strašila, rekla, da boli ravno toliko, kot kadar greš "mal težko kakat"...user posted image  Mislim, halo!!! Saj ni čudno, da sem potem mislila tam na mizi, da bom kar umrla, ker se itak to samo meni dogaja.user posted image   Sploh se pa skušam čimbolj držat in ravnat po na videz dokaj ležerni filozofiji mojega ljubega ginekologa, slavnega dr. P-ja.  To pa je - ne komplicirat, kjer ni treba, ne se ukvarjat s stvarmi, ki bi bile lahko, če bi bilo takrat tako in tako , ne pretiravat,  ženske rojevajo že od nekdaj, pa kaj, če te malo boli medenica, to je normalno, seveda ja plavat pa športat, saj so tudi pred tisočletji nosečke bežale pred jamskimi medvedi, pa jih ni infarkt pri povišanem pulzuuser posted image .... Pa take mi stresa. Predvsem pa ga cenim zato, ker resnično deluje pomirjajoče in strokovno , morda ravno zaradi takega pristopa - porblem bomo reševali, ko se bo in če se bo pojavil. Torej, bolečine, ko bojo in če bojo prehude, bomo že takrat olajšali - če bo treba, seveda! EA torej odpade. Vsaj pri meni.

p.s.
Sem pofotkala maškare, pa še pri Kitajcih jedla OCVRTO CVETAČO, ker se KAO bolj nazaj držim ta  teden.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 830
28.2.2006 19:17:25   
maya2
Tudi jaz sem zaenkrat še za naravno....Nimam še pretiranega strahu, sem pa že od večih slišala, da pomaga če ne paničariš in če 'pomagaš'.
Barbs: kot prvo: o kakšni starosti pri tvojih letih ni niti govoriti... Prosim a nam lahko mal poveš o tem kako naj sodelujemo, da si bomo olajšale delo? Kakšen nasvet bi prav prišel.. user posted image  sploh ker se poznam in znam tudi paniko kar dobro zagnati če je trebauser posted image

Upam pa da ne drži tista teorija: kakor mama tako hčiuser posted image  ker v tem primeru... rajši niti ne pomislim.
LP
Maya

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 831
28.2.2006 20:28:25   
sonca
OJ!

Kupila tablete, vendar sem za njih odštela le nekaj čez 900 SIT, me je kar presenetilo, glede na to da je Barbs napisala da stanejo okoli 2000 SIT. NO, to je 20 tablet, na škatlici piše da še obstaja škatlica s 60 (upam da ti ne stanejo 2000, ker potem bi bilo to bolj poceni).

Moj še tudi ful brca, sem pa dopolnila 29 teden.
O EA še slišati nočem, ker že ko dam kri je kriza....

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 832
28.2.2006 20:37:55   
pikicaa
Ojla

Danes je zame žalosten danuser posted image user posted image . Bila sem na kontroli in sem omenila, da kakšen dan brce čutim bolj malo.Dobila sem napotnico za CTG in UZ. Na UZ so ugotovili, da imam povečano količino plodovnice za moje tedne nosečnosti in moram v četrtek spet na CTG če en teden pa še enkrat na UZ.user posted image user posted image

A je že katera imela ta problem in se je vse dobro rešilo?
Čudno se mi zdi, da so take spremembe v enem mesecu.

Se pišemo.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 833
28.2.2006 21:02:21   
suzy007
Pozdravljene!
Jaz sem pa ena tistih, ki je rodila z EA. Porod je trajal celih 10 ur, pa ne zaradi EA, temveč zaradi tega, ker se nikakor nisem mogla dovolj odpreti. Kljub EA, je bilo zelo hudo. Ne predstavljam si, kako bi preživela brez. Sicer pa mi je prijela samo na polovico telesa, tako da sem z drugo polovico vse čutila. Edino na koncu nisem čutila več nič. Je pa res, da sem bila zaradi EA veliko bolj raztrgana.
Mimogrede - v porodnišnici v Izoli je EA zastonj.

Lepo se imejte, čim manj bolečin vam želim - z EA ali brez.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 834
28.2.2006 21:02:40   
Barbs
Pikicaauser posted image user posted image  ,

lej, ne skrbi. Če bi bilo občutno preveč plodovnice, te gotovo ne bi spustili domov. Povečana količina plodovnice je relativen pojem, po mnenju mojega G. Lahko ti je zdravnik rekel "le" , da je malo povečana, pa da bi bilo dobro prekontrolirat še enkrat, me nosečke pa - saj veš, smo zaskrbljene, kakor hitro nas samo opozorijo na neko stvar. Poleg tega pa količino plodovnice ne more tako zelo natančno odčitat, morda bo že čez tri dni čisto druga slika. Res mislim, da bi te poslali na oddelek, če bi bilo odstopanje tako veliko. Glede brcik pa - saj jih vse čutimo manj, kot prejšnje tedne, le preberi si zgoraj. Vem, da se slabo počutiš in da si zaskrbljena, ampak, jutri je nov dan, zjutraj bo boljše - če pa ne bo, pa pot pod noge in v Ljubljano ( mislim, pripelji se, user posted image  ). V porodnišnici te bodo vzeli brez predhodne "prijave" in telefonad, saj je tam urgentni zdravnik prav za take primere. Veliko user posted image  se poslužuje tega, ko ne morejo čakati, kaj bo in kako. Več glav več ve, jutri je sreda, dežurata  dr. Pušenjak ali pa dr. Reš ponavadi, če ju pa ni tam,  pa pokličejo oz. je kdo drug. Vsi pa so zanesljivi. Poskrbi zase, da se boš počutila varno in ne boš razmišljala, kako in kaj.

Lepo spančkajuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 835
1.3.2006 7:33:46   
puncica
Mah zdej pa že mene skrbijo te brce, čeprav se mi zdi da jih v tej nosečnosti ful bol čutim kot prej, a včasih nič, pa potem spet zvečer ob devetih ful, pa mi tišči svoje nogice/rokice tam nekam v hrbet, pa v mehur, pa v želodec, potem se cel obrne, da se mi zdi da gre kr čez cel trebuh, ma sploh ne vem kake akrobacije zbija ta naš v mojem trebuhu. Na zadnje mi nogice/rokice tišči ven na desni strani čist tam na strani ko se trebuh in hrbet stikata, sploh mi ni jasno, kako me lahko tja brca user posted image Ma tako si želim da bi mi pogledala z UZ kako je zdaj obrnjen, no mogoče pa rečem 15. ko imam pregled da naj mal pogleda.

ja Barbs, Dipsi je zakon user posted image a nekako 1 (punčica) proti 2 (mami in ati) ne bo šlo, jo preglasiva. Sam ni mi jasno od kot ji Dipsi, ker telebajskov sploh ne gleda, dobr da se ni spomnla da bi bil Nodi user posted image

LP

< Sporočilo je popravil puncica -- 1.3.2006 7:35:10 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 836
1.3.2006 8:08:38   
MarijaPo
Ohohoj Punce,

danes je super fantasticno vreme!!! user posted image

Jaz bom vsekakor sla na EA. Zgleda sem najbolj nepogumna od vseh majcic. user posted image  Lahko bi se reklo, da sem sisi, sam, kaj ces, ce me je pa res groza, da bi me 100 let ful bolelo. Sva bila ze v postojni na unem predavanju in bom kar vzela ta EA in zgleda bom tudi jaz tako kot uni ata, placala ful enega dnarja, ker bo (ce bo frej) tud Igor z mano v uni nadstandardni sobi. Dr. Rugelj bi zame rekel, da sem pezdetek - nic ne morem sama.

Moja Eva mi je danes pokazala svoje novo znanje. Gre za bezanje pred mamico. Gre pa tako: Eva tisci nogo v steno maternice, tko da se vidi na trebuhu izboklino, jaz jo pobozam po izboklini in ona takoj umakne nogo na drugo mesto, jaz jo pobozam se tam in ona spet zbezi. Pol je pa Igor rekel, da naj neham, ker ni fer, da strasim Evo. Saj je nisem!

Danes grem gledat Igorja kako plava, v postojni so nam namrec rekli, da je najvec prezgodnjih porodov zaradi infekcije in ne bom tvegala. Se pa ful veselim, ker bo dogodek. user posted image

Fino se imejte in nic se ne sekirajte!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.3.2006 8:34:25   
žmož
Jutro punce!
Ja danes je pa že res lepši dan-so maškare pregnale vso slabo vreme in očitno priklicale bolezen, ker ko sem zjutraj pelajala ta malga u vrtec, je bil prvi in edini!user posted image  Ponavadi jih je zjutraj že najmanj 10!? Sem mislila, da je zaradi počitnic, pa pravi vzgojiteljica, da jih na račun počitnic manjka le nekaj, da so očitno spet viroze in virusi na pohodu! Upam, da nas ne bo spet kaj ulovilo.
Ja Barbs, krof pa sem si privoščla takoj po pregledu ob kavici-mislim, da mi ni šel še nikoli tako v slast kot včerajuser posted image .
Pikicaa upam da bo vse v redu na ponovnem UZ-a niso ponavadi bolj komplicirali, če je bilo premalo plodovnice?! Kakšne pa so lahko posledice pri povečani količini plodovnice? Tudi mene to zanima, ker namreč nisem še zasledila, kakšne probleme lahko ustvari povečana količina plodovnice!? Držim pesti!
Marija-sem zasledila že na seznamu nosečk, da ni več Lj ampak da je ostala samo še Postojna-morda pa se srečamo tam-nikoli se ne ve! Ti pa svojo Evico kar malo podraži, tako boš navezala še tesnejši stik z njo. Jaz že sedaj opažam, koliko bolj se user posted image  odziva na moje božanje kot pa na božanje od dragega- že sedaj jo/ga  "razvajam", kaj pa bo še!user posted image
Hecno ne, vsi naši drugorojenci ali več bi imeli imena po risanih junakih-bi se čez leta vsaj spomnile, kakšne risanke so bile takrat popularne!
Moram šibat delat-mejte se, pa ob priliki še kaj napišem
Pozdravček

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.3.2006 9:01:41   
lenika
Dobro jutro.
Kako sem jaz čudna. Ko moram vstat za v službo mi je težko, ta teden, ko imam počitnice, sem pa nazadnje ob sedmih že zbujena. user posted image

No in tako sem danes že zlikala pleničke, ki so mi ostale še od včeraj za zlikat, sedaj imam malo odmora, potem pa se lotim posteljnine, ki sem jo včeraj oprala. Cunjice, pa bodo za pranje in likanje še malo počakale, ker jih je tako lepo premetat in prelagat ter ogledovat. Kupila sem si tudi vrečke, va katere zlagam oprane in zlikane stvari, da se ne bodo v prihodnjih dveh mesecih, ko bodo čakale na našega Matica zaprašile in bo potrebno še enkrat vse oprat.

Drugače imam pa jaz tudi jutri pregled in upam, da bomo delali UZ, ker bi rada videla, kako je postavljen naš Matic, imam pa občutek, da je že postavljen z glavico navzdol. Malo me je strah , kaj mi bo rekla G glede kilogramov, ker jih imam že +11 torej skupno 59 kg (saj veste krofi in te zadeve). Ampak s tem se ne bom preveč obremenjevala, z odvečnimi kilogrami se bomo ukvarjali po porodu, pomembno je samo, da je z Maticem vse v najlepšem redu.

Lepo se imejte, javite se kaj, božajte svoje bušije in ne obremenjujte se preveč z nepomembnimi stvarmi.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.3.2006 10:40:16   
mojsoncek
oj zenskice!

vceraj sem sla k svoji zdravnici zaradi tele moje viroze. Me je vprasala do kdaj delam in sem ji povedala, da naj bi samo se ta in naslednji teden, potem pa najprej dopust itd... In mi je kar napisala bolnisko za oba tedna, tako da ostajam kar doma user posted image user posted image ... no ja, naslednji teden bom kaksen dan se skocila v firmo, da zakljucim in predam svoje naloge in obveznosti. Se mi moja "namestnica" kar malo smili, ker ne bo imela kaksnega ekstra uvajanja (no sekiram se pa tudi ne, ker so sefi sami krivi ker vedno cakajo do zadnjega in jo niso ze prej poslali na uvajanje).

pikicaa jaz sem imela "tezave" s povecano kolicino plodovnice in sem bila en mesec kar malo iz sebe. Na morfologiji v zacetku januarja mi je izmerila, da je prevec plodovnice in sem imela potem na dva tedna kontrolo, vmes pa me je dala se na nekaj preiskav. Na tretji kontroli se je pokazalo, da se je kolicina plodovnice normalizirala (tudi izvidi drugih preiskav so bili bp). Najbolj vazno je, da je z user posted image  vse OK in da ni opaziti kaksnih drugih anomalij. Toliko, da te se malo potolazim, da pri vecini nosecnic niti ne ugotovijo razloga in da se stanje samo od sebe normalizira. Tudi pri tebi bo tako!!!

žmož ena od posledic povecane kolicine plodovnice je prezgodnji porod, ker telo ne zdrzi tako hitre rasti "trebuscka". Zaradi prehitrega vecanja pocijo opne kar pomeni ze zgoraj napisano.

Uzivajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.3.2006 12:28:38   
maya2
Prihajam od G in sem zelooo dobre volje... Naredili smo Uz v 32. tednu in vse štima user posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj vse tisto kar se da preverit. Naš user posted image  ostaja svojeglav, ga ne premakneš če to sam ne želi... Kljub temu nama je z user posted image  uspelo videti vse: user posted image  je ravno premikal/a rokico, pa odpiral/a usta, ni pa nam ga/jo uspelo pripravit do tega da bi brcnil/a! Se je G še šalil, da ga danes noben user posted image  noče ubogat...
Videli smo srčeka, pa ful poln mehur, je rekel G da se bo vsak čas polulal user posted image user posted image user posted image  . Plodovnice je količinsko ravno prav, teža: 1700g! Moja teža: user posted image  Pravi sestra da za tisto 'idealno' varianto imam samo še 3 kg prostorauser posted image   ampak misli da ne bi smelo bit problema (sem šla hitro domov na en trojanski krofuser posted image ) Se bom potem sekirala...
Potem sem šla še v lekarno po nekaj stvari za 'razvajanje'. Bom poizkusila lanolin kremo (gel) za utrjevanje bradavic, kot nam ga je priporočala sestra na materinski šoli. Sta pa že dve kolegici v kratkem zadevo preizkusili, in baje res deluje. (predvsem bolje kot kakšna bepanten krema). No ja bom videla...
Dobila sem tudi tist papir za CSD sem šla tja pa dobila celo mapo nekih obrazcev (brez navodil za izpolnjevanje), sem sicer ful pozorno poslušalauser posted image , ampak sem se na koncu vseeno zmenila da jih kar pokličem če mi pri izpolnjevanju kaj ne bo jasnouser posted image . Kot da je lahko komu vse jasno...

Lep dan pa pejte mal na sončka, jaz se potem vedno bolje počutim
LP
Maya

Neposredna povezava do sporočila: 841
1.3.2006 14:30:09   
pikicaa
Ojla!

Barbs,mojsoncek hvala za tolažbo. Danes sem dobila napotnico za v LJ porodnišnico za preiskave v abulanti za patološko nosečnost.Naročena sem v ponedeljek.Do ponedeljka pa je še tako dalečuser posted image user posted image . Moja G misli, da ni nič narobe, ker je bilo na morfologiji še vse super.

Punce uživajte v sončku in se še pišemo.

Neposredna povezava do sporočila: 842
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 14:33:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
1.3.2006 17:02:28   
MarijaPo
Drzmo pesti, da Pikicina nosecnost ni patoloska!!!

Drzi se Pikica, vse bo se dobro!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 844
1.3.2006 17:24:54   
lenika
Malo nevedna bom izpadla, pa vseeno bom vprašala, kakšna je to patološka nosečnost? user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.3.2006 17:31:56   
Barbs
Nosečnost je lahko normalna ali nenormalna - patološka, tvegana.
Ok, Lenika?user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
1.3.2006 22:07:11   
lenika
ok user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 847
2.3.2006 7:54:37   
MarijaPo
patolosko je lahko recimo tudi mnenje al pa vedenje

Danes spet lepo snezi, prava zimska idila - pred blokom je spet kolona avtov, ki bi radi sli v mesto ali pa v vrtec in hupajo in se jezijo, jaz pa z veseljem gledam vse to in sem kot tiste babice, ki gledajo skozi okno in potem komentirajo, kako je prevec avtov in da je vse ferderbano.

Danes gre Igor po nalepke, upam, da bo ta trapasta Vzajemna podaljsala moje zavarovanje, ceprav je neki posiljala, da vraca denar in da naj spet nakazemo - kera brezveznarija!

Upam, da uzivate!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 8:15:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
2.3.2006 8:30:40   
mojsoncek
Dobro jutro!

Jaz sem pa ze drugi dan ful slabe volje user posted image . Ne morm verjet koliko je ta nas zdravstveni sistem v user posted image . V torek sem bila pri osebni zdravnici, ker sem zbolela. Ker delam od konca januarja samo stiri ure, se je sadaj vse skupaj zakompliciralo, ker mora zdravnica zopet poslati na komisijo vse papirje, da bom sploh dobila polno bolnisko. To pomeni, da mi zaenkrat lahko zakljucijo bolnisko samo do 26.2. (za 4 ure), za ponedeljek in torek pa morajo pocakati na odlocbo komisije. To pa si lahko predstavljate koliko casa traja. Jaz pa rabim bolniski list zaradi obracuna oddati v kadrovsko najkasneje do ponedeljka (v kadrovski mi je rekla, da mi morajo vseeno zakljuciti bolnisko za cel mesec in da se bo z Zavodom glede refundacij firma ukvarjala naknadno). In kako naj jaz vem kaj je prav in kaj ne user posted image . Mislim HALO!!! Res ne vem kaj bo iz tega...
So pa vsaj sestre v zdravstvenem domu tako prijazne in so rekle, da bodo poklicale na Zavod in jih prosile, da naj hitro sprocesirajo mojo odlocbo. Kako hitro pa bo to, bomo pa se videli. Jih moram poklicat danes po enajsti, da jih spomnim.
A je bila se katera kdaj v taksni situaciji oz. ve za kaksen podoben primer???

Drugace sem imela pa v planu jutri it po nalepke.

Sem se morala malo izkasljat... Se javim se kaj kasneje...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!