Barbs
|
Žmožkica, ful sem vesela, da je kljub temu, da si cela prešpikana, vse OK. Zdaj pa lahko kakšen krof več zmlatiš - sploh pri tvojih kilcah . Punčica, Dipsi sploh ni tako slabo , pomisli, da bi tamala hotela Tinki - binkija Glede EA mi pa niti na pamet ne pade, da bi se kaj hecala ali sploh razmišljala okrog tega . Dvakrat sem preživela, prvič celih 12 ur, naslednjič seveda občutno manj, ker sem bila pripravljena in sem sama pomagala pri tem, da je šlo hitreje. Celo zelo hitro. Po moje bi tudi prvič, če mi naša mama, v želji, da mi bo pomagala in ne preveč strašila, rekla, da boli ravno toliko, kot kadar greš "mal težko kakat"... Mislim, halo!!! Saj ni čudno, da sem potem mislila tam na mizi, da bom kar umrla, ker se itak to samo meni dogaja. Sploh se pa skušam čimbolj držat in ravnat po na videz dokaj ležerni filozofiji mojega ljubega ginekologa, slavnega dr. P-ja. To pa je - ne komplicirat, kjer ni treba, ne se ukvarjat s stvarmi, ki bi bile lahko, če bi bilo takrat tako in tako , ne pretiravat, ženske rojevajo že od nekdaj, pa kaj, če te malo boli medenica, to je normalno, seveda ja plavat pa športat, saj so tudi pred tisočletji nosečke bežale pred jamskimi medvedi, pa jih ni infarkt pri povišanem pulzu .... Pa take mi stresa. Predvsem pa ga cenim zato, ker resnično deluje pomirjajoče in strokovno , morda ravno zaradi takega pristopa - porblem bomo reševali, ko se bo in če se bo pojavil. Torej, bolečine, ko bojo in če bojo prehude, bomo že takrat olajšali - če bo treba, seveda! EA torej odpade. Vsaj pri meni. p.s. Sem pofotkala maškare, pa še pri Kitajcih jedla OCVRTO CVETAČO, ker se KAO bolj nazaj držim ta teden.