|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.3.2006 8:56:19   
Shesha
Dobro jutro majčice,res ste pridneuser posted image user posted image user posted image

Jst bi vas prosila če je kera bila v Ikei v Gradzu da mi pove kako je bila zadovoljna,ker mi bi sli nekje na sred marca pa me zanima ce se splača it,...
Am zdej sem dva dni najino Lano tako močno čutilauser posted image user posted image ,pa ful se vidi kako trebuh skače,hehe,res lepo,sm boli pa tudi,...Sem pa vesela ker prej se je umirilo zdej pa spet akrobacije počne,...
Včeraj sem bila pa še zadnjič pred porodom pri zobarju,madona prej pet let nič,zdej med nosecnostjo sem pa skoz visela tam,....
Kako se kaj ve počutite,...Pri nas ful snezi,pa je bil včeri ze tako lep sonček,na zdej pa spet snegec...Upam da bo kmalu spet sonček posijal in bo topleje...
No lepo se imejte in božajte svoje bušije,...papa

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 851
2.3.2006 8:56:39   
Barbs
Eeeh, babe moje, pa dejmo jamrat. user posted image  Jaz sem tud čist out. Se mi ne da nič. Pa tako lepo sem splanirala, kaj vse bom počela danes . Kam vse bom šla... Zdaj pa ta sneg - se mi ne da niti ukvarjat z avtom, pa lest kam, niti do trgovine... Bom kar eno na pol staro štruco v mlek pa v jajcote namočila, pa kruhove cmoke nardilauser posted image  - zraven pa... kaj pa vem... sem ta prave volje, da kar kakšno krepano raco , če slučajno pade na naše dvorišče, pobašem in jo v golažu nardimuser posted image .

Mojsonček, sam sekirat se ne zarad papirjev - če jim kaj ne bo, te bodo že poklicali.. jaz se tudi zaradi CSDja ne sekiram več, nama ful manjka še enih papirjev, pa sem jih "zadolžila" naj mi spisek kar po mejlu pošljejo, ker jaz res ne morem  V TAKEM STANJU hodit okrog... Mislim, koja gluma, ampak je vžgalouser posted image ...ma, saj vem, da je grdo od mene, ampak...

Marija, itak si te predstavljam, kako čmuriš pri oknu izza zaves. Upam, da imaš tud šalco kofeta v roki, da bo vse tako, kot je trebauser posted image

Na vago jaz ne bom nič gledala, ma čist nič! Sem si obljubila, da počakam do 15. marca, ko me bodo pri Pušenjaku zavalili na vago... Jaz se sicer ( vsaj do zadnjega pregleda) res nisem tako zelo zredila, ampak...ja ja... ful dobra tolažba - sem jih pa pred nosečnostjo pridelala kar neki, tako da.... po moje se zdaj ne redim tako zelo zaradi tega, ker se mi koža nima več kam stegnituser posted image user posted image

Se mi zdi, da me je maya spraševala mal nazaj , kako sem si sama pomagala pri rojevanju, da je bilo lažje... bom povedala, ampak se mi ne da danes, ker bom vse pokvarila, ker sem sitna... saj imamo še cajt. Se mi je pa ponoči sanjalo, da sedim v kuhinji in gledam v koledar ( točno tisti, ki smo ga letos dobili v službi za na steno, temnomoder, z okvirčki za označevat dneve)  in se držim za glavo in se derem " ma kako je to mogoče, pa ne še zdaj!" , na koledarju pa je okvirček na 15. april - res, čist vse sem natančno videla in se vsa prepotena zbudila. Sem šla kar v kuhinjo sedet in se sekirat.

Take mamo dans....bom še kaj zatežila kasneje, itak nimam nobene volje za kaj drugega....user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 852
2.3.2006 9:04:06   
lenika
Dobro jutro. Sem kar srečna, da imamo v šoli ta teden počitnice in sem doma, ker je danes pri nas zapadlo toliko snega, da ne vem, kako bi prišla do službe (in še kar naprej močno sneži). Moram pa ob 13.15 na pregled, tako, da upam, da se bo do takrat kaj umirilo.
Aurora, kar se tiče kilogramov sva na istem, do sedaj mi ni še nič težila, vendar sem se sedaj v 4 tednih zredila za 3 kg, tako, da predvidevam, da mi bo danes kaj rekla.
Mojsonček s tole bolniško so ti pa dobro zakomplicirali. Upam, da se čimprej reši.
Barbs, MarijaPo, izraz patološko poznam, zanima me če katera ve kaj to lahko pomeni za nosečnico in otroka.

Sem, pa danes sanjala našega Matica. Sanjala sem, da je spal zraven v posteljici in midva z možem sva full dolgo spala, nato sem se zbudila (še vedno v sanjah) in slišala Mtica, da stoka. To me je resnično zbudila in sem skočila pokonci, pogledala v posteljico in ugotovila, da je posteljica prazna. Po nekja sekundah sem ugotovila, da so bile vse to le sanje in, da je v resnici Mtic še v mojem trebuhu. Moram reči, da je bilo kar pestro. user posted image

Drugače pa postajam vse bolj okorna in resnično ne vem, če bom zmogla delat v razredu še 5 tednov, torej do 36. tedna. Že na prejšnjem pregledu mi je G ponudila bolniško, pa sem jo takrat odklonila, ker sem se dobro počutila, sedaj pa bi mi pasalo, da grem kakšen teden prej na bolniško. Moram pa spomnit danes G tudi za potrdilo o PDP. Zanima me a to najprej odnesš v službo in potem na CSOD ali neseš takoj na CSOD?

Ja, danes sem se pa resnično razpisala. Oglasite se še kaj, pridem še kaj pokukat na RR.

Neposredna povezava do sporočila: 853
2.3.2006 9:15:19   
MarijaPo
Punce, nikar tako jamrajoce no! Saj ni nic hudega. Zunaj je idila, mi smo na toplem, pa se pomlad bo tok bolj vesela, ker jo ze dolgo pricakujemo.

Barbs bo kar lastno familijo morila s crknjenimi ptici. Groza.

No, bom pa vsaj jaz nekaj pozitivnega napisala - in sicer Shesa, kako sem kaj zadovoljna z IKEAo.
V prejsnjem stanovanju sva imela skoraj vse iz IKEAe, v tem, kjer zdaj prebivava je pa razen kuhinje, vodne postelje in kopalnice vse iz ikeae - miza za katero jemo, sivamo, tipkamo, se rezimo, igramo igrice,...; 2 zofi na katerih obcasno kdo spi - jogi z latofleksom - genialno, 1 navadno zofo, 6 m ta visokih pax omar, predsoba - spegu, ura, policka, kosarce za posto, 1 velika kotna galant miza za katero sem diplomirala, klubska mizica, 2 ta veliki malm komodi, nocne omarice, tv regal,...
Midva z Igorjem sva z IKEAo izjemno zadovoljna - narocila sva tudi un prevoz enkrat in so  nama za tistih 200 evrov pripeljali in znosili v stanovanje 970 kg pohistva. Noro!!

Danes sem ocitno edina dobre volje - se kroj sem dobila po posti za nosecniske hlace user posted image  user posted image  user posted image

Juhuhu!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 854
2.3.2006 9:41:09   
Barbs
user posted image user posted image user posted image  Marijauser posted image user posted image user posted image  ..te imam na sumu, da nas hočeš s psihološkimi fintami spravit v dobro voljo... no ja, saj ti relativno uspevauser posted image user posted image  Glej mene - uuu, kako lepo snežiuser posted image ....user posted image
Lenika... bejž no bejž... nehi zdaj s to patologijo.....saj ni tako hudo, sploh pri nas majčicah ne... Če te pa zares zanima, pa pejt na google in vtipkaj "patološka nosečnost" in voilaaaauser posted image  Pa imaš dela za celo dopoldneuser posted image  
Sem bila mal na dvorišču, da preverim, če se sneg prijemlje zares...  Fleki user posted image  ima neke čudne izpade;vlači se z glavo navzdol, me gleda z veliki vlažnimi očmi,.... Zdel se mi je ves zamorjen, skoraj depresiven ( mogoče glumi) ampak sem mu vseeno dala celo gavrilovičevo jetrno pašteto ( vem, da ni zdravo za kužate, ampak, če jo ma pa takoooo  raduser posted image user posted image  ) . Ko je vse polizal, se mi je zdel rahlo boljše volje. Mogoče bi morala jaz storiti isto.user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.3.2006 11:20:37   
puncica
aurorra, jst se kr rupuruta poslužujem, ker mi čisto nič ne pomaga sploh ponoči al pa zvečer še zaspat ne morem zaradi te zgage user posted image Pa sej bo, zanimivo čez dan me pa nič ne matra.
Zdejle se spet bašem s čokolado in to 100 gramsko še neki koščkov pa je ne bo več, no upam da bo vsaj pikec zadovoljen s čokolado, se mi pa zdi da vedno ko sladkarije jem, kr poskakuje po trebuhu user posted image , bo verjetno po mamici.

Sicer sem se pa jaz komi pripeljala v službo, pa taka cesta za popizuser posted image in user posted image Pa folk se pol vozi 30-40, pol pa traja pa traja pa traja da prideš do šihta, dobr da sem vsaj parkirplac dobila. SOVRAŽIM SNEG MARCAuser posted image jaz bi že imela zvončke pa trobentice pa sprehode po sončku, pa ta snega še kr pada, ma res zdej ga imam pa res že dosti, pa v nedeljo bi naj bilo spet.

Ja očitno je danes res dan za jamranje. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.3.2006 12:58:39   
žmož
Dan zmajčice!
Ne se tolk bunit nad vremenom, no! Saj nas kmalu čakajo lepši dnevi!user posted image
Pikicaa kar pogumno, pa javi, kaj si odpravla!
Jaz pa grem z ponedeljkom na bolniško-mi bo prav pasalo malo počitka, ker sem že sita vožnje in dela in ostalega  maltretiranjauser posted image . Se bom pa mogla za nekaj časa poslovit od vas, ker nisem še uštimala interneta-upam, da bo kmalu steklo skozi, da se bomo lahko spet veselo brale. Sem kar malo žalostna user posted image , saj sem se prav navezala na naše čveke in debate. Če mi bo dano, se bom vmes kaj javila, drugač pa takoj, ko me povežejo z "svetom".
Upam, da me ne boste odpisale in pozabileuser posted image .
Moram še dokončat svoje delo, se pišemo še kaj jutri, mogoče bom pa takrat boljše volje. Čao

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.3.2006 12:58:56   
TiaSara
Marija user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo pri meni pa ne vžge. Sem danes tudi čist na tleh, čeprav nimam kakšnih bistvenih težav (mal špika v trebuh, mal v hrbtu... klasika). Današnji dan je bila edina svetla točka to, da sem izvedela, da imam še 9 dni starega dopusta, kar je več, kot sem mislila user posted image user posted image .
Sedaj odštevam tedne do konca službe - sedaj jih je še 5 (s tem vred, ki ga bo jutri konec).

Mi pa tudi ni všeč vreme, ampak samo zato, ker verjetno moj user posted image  ne bo hotel v Ikeo v soboto, kot je bil plan user posted image .  Ah, bom raje nehala, ker sem prav zatežena.

Bodite bolje!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.3.2006 13:05:22   
mojsoncek
oj!

po vseh telefonadah, ki so trajale CELO dopoldne, je koncno posijalo sonce user posted image  zame. Sem koncno zvedela, kako bomo resevali tole mojo bolnisko. Na Zavodu so moj primer ze vnesli v sistem, vendar ne bo obravnavan pred ponedeljkom. Tako, da sem klicala v firmo in razlozila celo zadevo in smo se zmenili, da kar pocakamo odlocbo komisije. Ce bo odlocba prisla prepozno, pa si bodo za obracun ze nekaj zmislili (ali bodo kar upostevali polno bolnisko ali mi bodo pisali prisotnost ali pa bodo za silo pisali dopust). Za refundacijo pa tako ali tako potrebujejo bolniski list, ki pa ga pred odlocbo tako ali tako ne morem dobit. Moram rect, da smo se kar lepo zmenili (v kadrovski mi je se rekla, da naj se nic ne sekiram in obremenjujem zaradi tega).

Kar se pa tega snega tice, se pa res lahko ze malo umiri. Saj ga je bilo ze dosti to zimo user posted image ...

Barbs tole z jetrno pasteto bi pa danes za izboljsanje volje tudi jaz probala user posted image

Jaz grem malo busija pobozat, da pomirim nasega/naso user posted image , ker se mi zdi, da sem ga/jo cisto znervirala danes (ze en lep cas kar malo prevec brca). Pa najboljse, da ugasnem tale MTV in raje zalaufam CD s kaksno bolj umirjeno in sproscujoco muziko.

Bejbike uzivajte user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.3.2006 15:24:26   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem že s pregleda nazaj. S ponedeljkom začnem bolniški dopust in sicer en mesec torej do porodniške in tako bom imela več časa za počitek in tudi čvekanje na RR. Mi je kar malo čudno, da bom sedaj dobor leto doma, ampak sem pa vesela, ker mi je resnično že vsega dovolj. Sicer bom šla v službo še ene parkrat, da bom predala posle in uvedla mojo namestnico, ampak tega ne štejem.
Drugače pa mi je dala datum za naslednji, zadnji UZ, ki je sicer samoplačniški, naredila pa mi ga bo čez 10 dni, ko bom napolnila 32 tednov.
Hemoglobin se mi je tudi ob jemanju železa popravil na 120, dobila pa sem tudi papirje za CSOD in v ponedeljek se bom podala v papirnato vojno.

Lepo se imejte še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 860
2.3.2006 16:54:38   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

pri nas sveti sonce in je prav prijetno, tako da prepovedujem jezo nad vremenom. user posted image

Igor je sel v mesto po sto stvari, ki jih jaz ne morem vec zrihtat, kot knjiznica, pa lekarna, pa Krasevi rizki in dorina cokoladice,...

Zvecer bom naredila sadno solato (tudi po sadje je pridni igor sel) in se je bom ful nazrla - sadna solata totalno rula!!!

Aja, se to, sestra mi je povedala, da imam ful redko krvno skupino: AB+, a ima se katera to?

Uzivajte!

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.3.2006 16:55:21 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.3.2006 19:15:15   
sonca
MarijaPo tudi jaz imam AB+. Nisem pa vedela da je redka. Pri nas je danes ravno za 5 minut snežilo, ostalo pa je bil zelo lep sonček, a kaj ko sem bila celi dan na faksu.
Ponoči ful ne morem spati, zdaj pa sem že tak zmantrana da bom kar šla spat. Sem se včeraj prenajedla in sem ponoči skoraj bruhala (jedla sem zvečer pečene sardele in se mi je vso noč dvigovalo). Jedla pa sem jih zato ker so zdrave user posted image .
Grlo me boli predvsem zvečer in zjutraj, čez dan pa nič - le hripava semuser posted image , upam da bo me minlo. V torek imam pregled. Kdaj te pa dajo na CTG?

Fajn spite! 

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.3.2006 7:20:32   
MarijaPo
Zmoz - upam, da bos vseeno pridobila linijo in nas ne bos zapustila, ker brez tebe bi nam bil dolgcas. user posted image

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.3.2006 7:31:25   
puncica
Dobro jutro punce!
žmož hitr si zrihti internet, da boš lahko spet čvekala  itak pa da te ne bomo odpisale, le zakaj

TiaSara  evo pa imaš še 9 dni dopusta, jaz pa imam samo še 1 dan, ga bom pa porabila 10 dni novega, tako da mi ne propade, pa potem ko pridem nazaj še ostanek in +10 dni novega, tako da bom lahko s svojim sončkom 1 mesec dlje kot bi drugače bila. tako sem naredila že prvič in je ful dobr funkcioniral.

mojsoncek  lepo da si uredila, no vidiš sej se vse uredi, sam ne se sekirat, brez veze, mah je pa ta birokracija res sam za v rit zbrcat.

lenika  a ti pa kar na bolniško, ja kaj pa, se boš vsaj spočila, no men pa še ni za it, tako da bom še ene 15 dni tukaj potem pa porodniška, vem kako mi je bilo na konc porodniške že kr smotan, ko mi je bilo tako dolgčas, sej ne rečem te otrok zaposli ampak vsak dan isto, mah to ni zame, sem bla že prava tečka user posted image

MarijaPo  jaz imam krvno skupino 0+, ki jo ima ful folka, tud moj dragi jo ima 0+ in ti povem štorijo. Ko sem bila prvič noseča so mi določili pač to krvno skupino in sem moji mamici povedala da imam 0+ pa je ful paniko zagnala da kako, če ima ona A+ ati pa B+, kako lahko imam jaz 0+, pa kr paničarit začela, da bo ati popenil, pa da kako so mi to skupino določili, skratka čist se ji je strgal user posted image No potem sem šla pa jaz mal brskat po netu, pa iskat te kombinacije in s skupino A in B lahko ratajo vse možne kombinacije od A, B, AB ali 0, pol se je pa kr mal pomirila. Je bla pa ful smešna, ko ji nič ni bilo jasn, je kr govorila da zamenjal me že niso v porodnišnici. No skratka imam skupino 0 tudi moj dragi ima 0, otrok pa ob takih starših ne more imeti drugega kot 0, tako ima tud najina prva punčica 0 in tudi verjetno drug otrok bo imel 0

sonca  a že kej ješ granobil? A kej pomaga? Dej si še kup kalcijeve tablete s c vitaminom CA-C, men se zdi da so mi tud te mal pomagale.

Barbs, kje si pa ti, mal pogrešam tvoje pripetije a se je spet kej zanimivga pri vas dogajal.

No pa še jaz, sem po starem, včeraj sem morala dve coti speglat pa me je spet tako dol začel tiščat, tako da zdaj še samo zlagam a kaj ko ti dve sem pa mogla zlikat. Pol tamala je sitna, ko se vsak dan zbuja ob petih, pa teži da bi mlek, dobr da imam tako fajn atija, ki za vse poskrbi a mu gre že kr na živce to, da potem ob pol šestih zaspi, ustat pa je treba ob šestih. Danes sem jo zbujala pa zbujala pa ni nič reagirala. Pa še neki smo odkrili, da ponoč v spanju govori user posted image

Uživajte.

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.3.2006 7:32:25 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 864
3.3.2006 7:45:34   
MarijaPo
jejzes, puncica ne likat, ce ti dol tisci!!!

meni je vceraj moja sestra razlozila kako gre s temi skupinami in dedovanjem (nisem cist stekala - razumela sem sicer uno delitev kromosoma, ker smo se to ucili v soli, ampak tisto, kako se kromosom deli in rata na eni polovici zapis za B, na drugi pa zapis za nulo, nisem cist stekala) in zdaj razumem, da lahko imata ata pa mama npr. B, pa otrok nulo.

Sicer pa je tole lustna stran: http://www.rks.si/?PID=23&CID=45

Uzivajte!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
3.3.2006 8:13:28   
Barbs
Ojla,

jest sm tut Rh0+  user posted image  .
Spet narahlo sneži, zdaj sem kakih 15 minut gledala skozi okno, ko so moji odšli - saj bi bilo celo zelo lepo, če ne bi bil tu že marec!!!! Trontelj je včeraj nekaj sanjal, da naj pomlad počasi pride, ker kar pride hitro tudi hitro gre - ok, vredu, pa naj počasi pride, sam da bo.Danes sem boljše volje, me je pa včeraj zvečer ful dajala zgaga- za popenit! Pa še Donata je zmanjkalo, ker me zdaj že par dni ni in sem pozabla kupit. Potem sem se nalivala z mrzlim mlekom , rezultat pa ta, da mi je blo ful slabo, za bruhat, pa še grlo me danes spet boli. Ližem granobile. Še nekaj sem pogruntala - če spim na desnem boku mi začne user posted image  neki praskat not, pa pikat, pa drezat; kakor da mu ne bi pasalo - a je to možno??? Če pa se uležem na levi bok, je ves vesel, konkretno brcne, bolj na desni strani trebuha, tako, da mi ni nič jasno. Zgleda, da ga ta prečna lega mal zajuser posted image .
Grem pod tuš, potem pa pade odločitev - a se zavalim do službe na kavo al ne. Ta teden imajo ful dela, ker je seja in po moje ne bodo imeli ravno cajt poslušat moje nosečniške zgodbe ( o drugem tako ali tako ne znam več govort ; še dobro, da imam vasuser posted image  ) .

Žmož, da ne bi slučajno brez netauser posted image ; ti pridem lastnoročno prključt, kar je trebauser posted image ...

Sicer sem pa zdaj že prava debelinka; včeraj me je ena soseda z naše ulice prav začudeno vprašala, če sem še kar "taka" ... sem se začela gledat, kakšna, potem sem pa ugotovila, da misli noseča...user posted image .

No, pa bodmo "take" še ene dva meseca( jaz bom verjetno manj) , se beremo,user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 3.3.2006 8:15:28 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 866
3.3.2006 8:40:54   
mojsoncek
Eno lepo dobro jutro!

Res, da je po tleh spet malo belo, ampak sije pa soncek user posted image . In to mi danes zelo odgovarja, ker imam v planu stopit do porodnisnice po nalepke za materinsko solo in na Zavod za transfuzijsko medicino, da dam se enkrat kri pogledat za tokso. Upam, da zdravkomati delajo, da bom lahko potrdila kartico user posted image .

Barbs pri meni je pa ravno obratno. Ce lezim na levem boku, kar meni sicer bolj odgovarja, je user posted image  popolnoma podivjan-a. Ko se pa zvalim na desnega se pa lepo pocasi umiri in tako nama le uspe zaspat. Drugace pa ze kar mocno pogresam spanje na trebuhu!

žmož kar za uha jih daj, pa naj ti pridejo cimprej zrihtat tale internet!!!

lenika sem vesela zate, da si dobila bolnisko in da bos lahko veselo pocivala. No pa tudi za papirje si pridna. Jaz namrec se vedno nisem spravila svoje riti do CSD-ja po obrazce (imam v planu prihodnji teden).

puncica ti pa nikar ne pretiravaj s tem likanjem... ce ne gre, ne gre.

Ja nic, se grem pocasi zrihtat, ker se drugace se en lep cas ne bom spravila od doma. Se beremo kasneje...

lp

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 867
3.3.2006 8:46:11   
lenika
Pozdravljene!
Ja Barbs, mene je tudi včeraj en v zdravstvenem domu vprašal, če se m še kar v enem kosu? user posted image  Ja, vsaj kakšen mesec bi pa še rada ostala v enem kosu, da vse do konca poštimamo in, da se naš Matic do konca razvije.

Drugače pa sem danes kar v redu, po dolgem času sem ponoči tudi dobor spala in sem se sedaj zjutraj odločila, da grem danes k frizerju, da se malo uredim, v ponedeljek, ko pa začnem z bolniško, grem pa na CSOD in v službo urejat papirje za porodniško (če nas seveda ne bo preveč sneg zamedel.

Imam pa danes namen začet pospravljat službene zadeve in pripravljat stvari za predajo moji namestnici. Imamo v sredo v službi konferenco (konec 2. ocenjevalnega obdobja), na kateri bom zaključila 2. konferenco in moji zamenjavi predala stvari. Tako, upam, da mi bo do srede ratalo vse zrihtat.

Lepo se imejte in se javim še kaj pozneje, ko pridem od frizerja.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 868
3.3.2006 13:29:02   
žmož
OLA BEJBE!
No, pa da se poslovim!user posted image  Mislim, kod da bi šla na konec sveta-a le glejte, da boste pridno čvekale, da bom imela fuuuuuuul za prebrat, ko se bom priklopla na net. user posted image  Glejte, da se mi mirkate, da ne bo kakšnega obveznega ležanja-hkrati mejte se mega!
No, zdaj pa mi je malo lažjeuser posted image . Sicer upam, da mi bodo poštimali v roku 1 meseca user posted image , zagužvali pa so mi električarji, ki mi imajo še nekaj za poštimat.
Mejte se enkratno, čvekajte še namesto mene, pa še kakšno neumnost ušpičite, dokler imate še čas!user posted image
Pozdravček!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
3.3.2006 14:28:04   
TiaSara
Žmož, drži se, pa kar čimprej pridi spet do neta, da nam sporočiš vse manjkajoče detajle poteka tvoje nosečnosti.

Ja, se strinjam Barbs, še dobro, da imamo RR, drugače bi nas imela vsa okolica poln kufer. Ampak kaj, ko je pa to najbolj zanimivo kar se (vsaj meni) trenutno dogaja user posted image .

MarijaPo pa mene kar naprej preseneča s kakšnimi hudimi informacijami, pa naj bo o medicini ali o informatiki ali o šivanju... You go girl user posted image

Lenika, lepo, da si dobila bolniško, da se ne boš matrala  - saj verjamem, da zna biti luštno s froci, ampak sem pa tudi 100%, da zna biti zeloooo naporno. Meni je že samo pisarniško delo včasih preveč!

Ja Punčica - jaz tudi računam del letošnjega dopusta prišparat za po porodniški - ko sem poslušala mlade mamice okoli sebe so vse rekle, da je težko it po 1 letu v službo, ker so user posted image  takrat glih najbolj luštni .

Glede spanja pa jaz najbolje spim na desnem boku - se pa vedno precej naslanjam na trebuh in občasno gre to našemu  user posted image  zelo na živce, ker začne prav tja brcat. Ampak drugač pa jaz ne morem zaspat. Se nekako trudim spat na levem boku (kao najboljše), potem si pa ušes zaležim, pa vse me začne bolet... potem si pa mislim svoje, se zvalim na desnega (tako, da se cela postelja trese - sedaj vračam user posted image  za nazaj, ko je s tem on mene zbujal), se naslonim s trebuhom na povšter in sladko zaspim (v večini primerov -  že trkam na les).

(Naš user posted image  pravkar kolca user posted image . )

Se beremo v ponedeljek (oziroma z nekaterimi malo kasneje user posted image ) pa uživajte čez vikend! 

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 870
3.3.2006 16:14:45   
mojsoncek
Kljub temu, da se je skrilo sonce in da non stop nekaj naletava tale sneg, mi kar dobro uspeva ohranjati dobro voljo. Sem bila kar uspesna danes... zdravkomat mi je potrdil kartico user posted image , dobila nalepke v porodnisnici, dala kri, na kafe sem sla k teti, eksperimentirala pri kuhanju kosila (sem kuhala samo zase, ker pride mozek danes malo kasnej iz sluzbe in bom zanj skuhala posebej... ce bo seveda sploh lacen user posted image ), eno zehto sem oprala in dala susit. Zdej bi bilo pa zeloooooooo fino, ce bi mi uspelo se malo papirje pospravit, ker lezijo prav vsepovsod user posted image . Kako ze pravijo "upanje umre zadnje" user posted image ...

Vidim, da se je žmož ze poslovila... Upam, da bos kmalu on-line, da te ne bomo predolgo pogresale user posted image .

Uzivajte cez vikend... se tipkamo...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.3.2006 16:53:07   
lenika
Pozdravljene.
Sem prišla od frizerja, tudi pospravila sem že in spekla pico za kosilo, tako, da sva se z možekom prav pošteno najedla. Sedaj sva hotela še v trgovino, pa je šel kar sam, ker mene tišči navzdol, boli me vse tja do nožnice. Sedaj pa ne vem, če je to pritiskanje navzdol, ki ga opisujete (do sedaj tega še nisem imela) ali je samo zato, ker sem se pice preveč najedla. No vsekakor upam, da hitro mine, ker ni nič kaj prijeten občutek.

Neposredna povezava do sporočila: 872
4.3.2006 7:52:37   
lenika
Dobro jutro majčice.

Kako ste kaj? Je že katera vstala? Jaz sem ponoči full slabo spala, ker me je fuuuuuull pekla zgaga in sem hodila ponoči donat pit, vmes sem šla pa še 3 krat na wc. Ob sedmih mi je bilo tega sprehajanja dovolj in sem vstala. No sedaj, ko sem pojedla zajtrk, je tole z zgago nekoliko boljše, je bila pa res kriza. Še nikoli v življenju me ni tako pekla zgaga, pa tudi v nosečnosti do sedaj s tem nisem imela večjih težav. Ma ja, saj bo, samo malo sem morala pojamrat. Pravijo pa, da je zadnji mesec, ko se dojenček spusti že veliko bolje, do takrat imam pa samo še en mesec, pa bom že nekako potrpela, a vseeno upam, da ne bo vsako noč tako.

Dobro, dobro, saj bom nehala jamrat, pa še ve povejte kaj lepega. Uživajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.3.2006 9:49:04   
MarijaPo
Ohoj Punce,

tudi jaz lahko danes samo jamram. user posted image
Igor ze od cetrtka zvecer driska in je ves nesrecen in danes zjutraj so ga odpeljali na infekcijsko kliniko.
Menda bo danes cel dan tam, ker ga filajo z infuzijo, valda se je revez cist dehidriral.

Nic, upajmo, da se ne bom nalezla. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.3.2006 9:51:53   
lenika
O Mrija Po, upam, da bo vse ok, jaz sem v 18. tednu zaradi driskanja in bruhanja pristala v porodnišnici na infuziji.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

pleničke
klitia

Kakšne pleničke kupujete oz. katere privoščite svojim otrokom? Pampers so najdražje ampak po številnih poskusih tudi najboljše.

Pampers (43%)

Huggies (7%)

znamka dm (31%)

znamka Mueller (15%)

znamka tuš (0%)

znamka spar (3%)

Število vseh glasov: 67

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!