puncica
|
Dobro jutro punce! žmož hitr si zrihti internet, da boš lahko spet čvekala itak pa da te ne bomo odpisale, le zakaj TiaSara evo pa imaš še 9 dni dopusta, jaz pa imam samo še 1 dan, ga bom pa porabila 10 dni novega, tako da mi ne propade, pa potem ko pridem nazaj še ostanek in +10 dni novega, tako da bom lahko s svojim sončkom 1 mesec dlje kot bi drugače bila. tako sem naredila že prvič in je ful dobr funkcioniral. mojsoncek lepo da si uredila, no vidiš sej se vse uredi, sam ne se sekirat, brez veze, mah je pa ta birokracija res sam za v rit zbrcat. lenika a ti pa kar na bolniško, ja kaj pa, se boš vsaj spočila, no men pa še ni za it, tako da bom še ene 15 dni tukaj potem pa porodniška, vem kako mi je bilo na konc porodniške že kr smotan, ko mi je bilo tako dolgčas, sej ne rečem te otrok zaposli ampak vsak dan isto, mah to ni zame, sem bla že prava tečka MarijaPo jaz imam krvno skupino 0+, ki jo ima ful folka, tud moj dragi jo ima 0+ in ti povem štorijo. Ko sem bila prvič noseča so mi določili pač to krvno skupino in sem moji mamici povedala da imam 0+ pa je ful paniko zagnala da kako, če ima ona A+ ati pa B+, kako lahko imam jaz 0+, pa kr paničarit začela, da bo ati popenil, pa da kako so mi to skupino določili, skratka čist se ji je strgal No potem sem šla pa jaz mal brskat po netu, pa iskat te kombinacije in s skupino A in B lahko ratajo vse možne kombinacije od A, B, AB ali 0, pol se je pa kr mal pomirila. Je bla pa ful smešna, ko ji nič ni bilo jasn, je kr govorila da zamenjal me že niso v porodnišnici. No skratka imam skupino 0 tudi moj dragi ima 0, otrok pa ob takih starših ne more imeti drugega kot 0, tako ima tud najina prva punčica 0 in tudi verjetno drug otrok bo imel 0 sonca a že kej ješ granobil? A kej pomaga? Dej si še kup kalcijeve tablete s c vitaminom CA-C, men se zdi da so mi tud te mal pomagale. Barbs, kje si pa ti, mal pogrešam tvoje pripetije a se je spet kej zanimivga pri vas dogajal. No pa še jaz, sem po starem, včeraj sem morala dve coti speglat pa me je spet tako dol začel tiščat, tako da zdaj še samo zlagam a kaj ko ti dve sem pa mogla zlikat. Pol tamala je sitna, ko se vsak dan zbuja ob petih, pa teži da bi mlek, dobr da imam tako fajn atija, ki za vse poskrbi a mu gre že kr na živce to, da potem ob pol šestih zaspi, ustat pa je treba ob šestih. Danes sem jo zbujala pa zbujala pa ni nič reagirala. Pa še neki smo odkrili, da ponoč v spanju govori Uživajte.
< Sporočilo je popravil puncica -- 3.3.2006 7:32:25 >