|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
20.2.2006 18:31:58   
Shesha
Ojla majčice!

Kako ste kajuser posted image user posted image ?Danes sem klicala za materinsko šolo in sem zvedla da se ne rabimo nič prej naročat,samo moramo iti prej po nalepke.user posted image user posted image user posted image Drugače pa imamo 6. marca ob 16h ali ob 18h,drugače pa so termini za naprej ob 9h,16h in 18.15h...Joj komaj čakam ker nas bo res veliko,...da se vse spoznamo,user posted image user posted image user posted image ...A vse pridete s fanti ali možički?
Drugače počutje v redu?So vaši angelčki user posted image pridni?Lepo se imejte in upam da bomo kmalu sončka dočakali!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.2.2006 20:43:12   
mojsoncek
Oj bejbike!

Zgleda, da smo dans vse bolj vremenske user posted image . Tudi jaz nisem nobena izjema... sem cisto asocialna in nic se mi ne da. Sem se ze ene tri krat spravila pisat, pa mi kar ni in ni slo (saj ne, da je sedaj kaj bolje)...

Dobrodosla Panda 1406!

No vsaj toliko se pa ze lahko potrudim in recem hvala MarijiPo, da si je vzela cas in odgovorila na moje vprasanje glede trgovin z blagom... btw. komaj cakam, da "objavis" svojo umetnino.

Kar se pa materinske sole tice, bova sla z mozekom definitivno skupaj... se malo se malo pa se bo ze zacela.

Tole moje dete res non stop miga (ni vazno al sedim, stojim, lezim... se najboljse je kadar hodim, kar pa na zalost ne morem vseh 24/dan). No saj veste kaj potem to pomeni... Posledica pa UTRUJENOST!

Uzivajte in pocivajte!

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.2.2006 0:33:53   
DeVilla
Tia Sara - glede moje prehrane si spraševala, ker imam nosečniško sladkorno... Jedilnik sem si morala precej prilagoditi.. Na začetku je bilo kar težko, vendar pa sedaj ne bi zamenjala..
Jem zdravo hrano z malo maščobami in z malo sladkorja. Dovoljen je fruktozni oz. sadni sladkor - teh izdelkov je na diabetičnih oddelkih trgovin kar veliko, vendar so tudi dragi... Od mesa sem morala črtati svinjino, no kakšen nemasten kos lahko, sem pa bolj na govedini, perutnini in konjskem mesu... Tukaj so seveda še vsi nadomestki mesa, ki kar popestrijo jedilnik... Ko se začneš takole prehranjevati, kmalu ugotoviš s koliko sladkorja nas obmetavajo. Npr. sadni sokovi - sladki za dol past!!! Kar preberte deklaracijo!!! Sladkorji so skriti povsod...
Moje sobotno nakupovenja se kaj rado zategen v nedoločen čas, ker tako vneto prebiram deklaracije in delam primerjave... Po moje moram prav čudno zgledat, ko se takole noseča plazim med policami v trgovini in mrmram nekaj sama zase... user posted image
Sicer pa ni najtežje spremeniti osebne prehrane, težje je navaditi okolico kaj lahko ti ješ... Meni še vedno na kakšnih obiskih ponujajo vse sorte sokove in cedevite, jaz pa bi samo en kozarec vode izpod pipe!!! Pa saj zaradi tega nisi slab gostitelj, če upoštevaš želje gosta?!?!?! user posted image

Jutri oz. že danes (madonca kolk je že ura) imam zopet kontrolo pri moji "talsadki" zdravnici... Punce, držte pesti, da se še za en mesec izognem inekcijam insulina... user posted image  

Lp, DeVilla user posted image  

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.2.2006 8:28:38   
žmož
Čao pupe!
Jaz sem pa včeraj in danes tako slabauser posted image ! Neki mi je stoplo u vrat, pa še kolki me zjutraj tako bolijo, da imam občutek, kot da sem zagozdena v školjkouser posted image
Mislim, da bom kmalu kar na sedečki spala, bo morda vsaj boljše.
Punčica, mislim da morda res ni slaba varianta, da napišeš seznam aktivnih majčic, mogoče pa bo to vzpodbudlo še ostale registrirane majčice, da začnejo čvekat-vsaj zdaj, ko se že bližamo našemu mesecu. Če se ne motim, nas je zaenkrat majčic največuser posted image
Se še kaj "vidimo", ko bom v boljšem razpoloženju.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.2.2006 8:40:46   
MarijaPo
MojSoncek - hvala za pohvale. :) Vceraj sem koncala in bom kmalu objavila fotko. :)

MiaSophia - ti se nic ne sekiraj, to je samo vaginal discharge - meni je ta besedna zveza ful smesna - torej gre za vaginalni izcedek, ki se ti iztisne, ko vstanes, porodna voda verjetno ni, ker je prezgodaj, za urin bi pa najbrz vedela, ce bi ti malo uslo.

Danes grem v IKEAo!!! JUHUHU!!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.2.2006 9:52:10   
majamo
Punce pozdravljene od mene po dooooolgem času.
Pojavle so se mi neke težavice, pa dobila sem eno punco na uvajanje, tak da nimam kaj dost časa za pisanje in branje RR.

Sem na 4 urnem delu, ker sem dobila visok pritisk in otekline. Tak me je G prestrašla, da je kar joj. Zdaj pa sem od prejšnjega tedna na 4 urni.

Se kaj še pišemo.
čav

majamo

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 756
22.2.2006 7:28:08   
puncica
Dobro jutro punce
Kako ste kaj, kaj sončno razpoložene, upam da bo danes tudi sonček sijal v našo pisarno, komaj čakam da se ves snega stopi in da nastopijo rožice in travica user posted image user posted image No mi smo po starem, trebuh mi še vedno ful otrdeva se mi zdi da več kot 10× na dan (a me mora skrbet user posted image ) pijemo magnezijeve tablete, pa nagravžn sok rdeče pese in jabolka, sej mi železa primanjkuje, kolk imate pa kej ve na izvidih železa sama sem imela 111 pa se mi to še ne zdi tako kritično, tablet Ferrum lek se pa izogibam kot hudič križa, ker baje zobe obarvajo pa še kup stvari sem slišala da povzročajo, tako da vzamem eno na dva dni.

Naša tamala spet nekaj serje ponoč, noče spat, pa dans je hotla jogurt jest, ne vem a jo luna nos al kaj, pa včeraj se je ful v joku zbudila, pa kr neki poje ponoč, pa jamra, mah ne vem kaj ji je.

Uživajte v sredini tedna še dva dni pa bo vikend.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.2.2006 7:54:05   
MarijaPo
puncica - glede zeleza si se vedno on the safe side, tko da se nic ne sekiraj, pazi edin, da ne bos magnezija in unih sokov skupaj jedla, ker magnezij zmanjsa absorbcijo zeleza.

Vceraj sem bila v IKEAi in sem malo pretiravala, tko da sem imela pol grozne krce in dol tiscanje in sem pojedla 2 buskopana. Sva pa kupila jogi za na balkon - za poletno razvajanje, rozico, ki je ful lepa (upam, da mi ne bo takoj krepnila) in se tavzent malenkosti.
Po IKEAi sva sla z mojim misicastim Igorjem pogledat novo hiso od sestre, kamor se je vselila okrog novega leta in imajo res lepo hiso. 100 enih sob in sobic, pa 12 kvadratnih metrov veliko kopalnico, clovek se v njej kar zgubi. Res super.

Kako pa ste ve kaj? Nic se ne oglasite, dajmo punce, pogum v prste in napisite kaj se vam dogaja, kdo vas je nagovoril, ker so mu vsec nosecnice, kaj ste sanjale, cesa prepovedanega od sladkarij ste se ubranile, kaksno salo je zjutrja v kopalnici povedal vas dragi,.... user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.2.2006 10:17:24   
pikicaa
Ojla

Da se še jaz malo oglasim. Ta teden sem čisto brez volje. Sem mislila, da bova šla z user posted image  na morje, ker ima počitnice pa je v Istri slabo vremeuser posted image user posted image user posted image . Pa še to vreme me čisto ubija non stop je oblačno ali pa dež le včeraj je bilo malo sončka pa sma si privoščila en dolg sprehod potem pa sem imela take krče, da sem cel popoldan preležalauser posted image user posted image user posted image .Malo sem se ustrašila ampak je user posted image  non stop brcala, tako da me ni več skrbelo.
A še katero bolijo medenične kosti, če gre na daljši sprehod?

Lep pozdravček in pobožajte bušije.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.2.2006 10:39:31   
žmož
Ola!
Da se vam še malo danes oglasim-sem mislila, da bo z mojim vratom kaj bolje, pa je bila noč tako grozna, da sem danes čist povoženauser posted image . Glave še z povštra nisem mogla dvignit, so mi kar solze stopile v oči od bolečineuser posted image . Zdaj, ko sem se malo razmigala, je bolje, vendar vseeno še daleč od dobrega.
Kaj dogaja pri vas? A ni prav grozno tole vreme!? Jaz kar ne morem dočakat sončnih dni, tole me totalno zamoriuser posted image .
Pozdravček

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.2.2006 10:44:53   
Barbs
Pikicaa, jaz niti ne porajtam več, teh medeničnih kosti.... seveda bolijo, kot user posted image  , še posebno proti poznem popoldnevu, ko se že malo naletam naokoli. menda ni nobene panike, kar se tega tiče, če pač nimaš drugih znakov - izcedka, res pogostega otrdevanja trebuha in pretiranega tiščanja dol. Tut prav.

Mi imamo počitnice, moj najdražji je bil zdaj dva dni na dopustu, danes pa je šel delat, ker ga nosečka in otroci čisto zmatrajo, očitnouser posted image  - Zdaj smo doma same babe in se sekiramo in nerviramo druga drugo, ker so zimske počitnice letos padle v vodo - kriva sem seveda jaz, ker sem debelinka, čeprav ni čisto tako. Kar se mene tiče, bi komot šli smučat kot ponavadi, saj sem se ponudila, da bi kuhala in lenarila- pa menda nočejo brez mene, ker potem ni to to. Tut prav, naj bodo pa doma. Včeraj sem dekleta peljala v Narodno galerijo, kjer so bile neke delavnice za otroke - tamala je komentirala, da so gledali nage babe, kako se kopajo  - v bistvu pa so si ogledali neko vele umetnino boginj po mitološki zgodbi, ki se namakajo, medtem, ko se Akteon,lovec, pred njimi, valda še posebno pred Diano,  postavlja s pretiranim lovom na živali. Kazen ga seveda doletiuser posted image  .. No, tolk o pojmovanju umetnosti moje tamlajše.Zapomnila si je kopanje nagih babuser posted image ..Zdaj grem delat lazanjo, ker jo že tri dni obljubljam in jih ne morem prepričat, da je kislo zelje zdravo. Popoldne pa greva s starejšo hčero, ki se je razglasila za poznavalca estetike in oh in sploh, kupovat še nekaj malenkosti za našega user posted image  .

Pa še to -  včeraj zvečer smo končno SOGLASNO izbrali ime za našega fanta! Ampak, ga ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 22.2.2006 10:47:49 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.2.2006 11:00:01   
žmož
Barbs ti žlehtnoba ti!"user posted image
Kaj pa nas potem rajcaš-če si se pohvalila, povej! Mogoče bo pršlo tudi meni prav-če bo seveda še en fant. user posted image  Mi smo prav grozni kar se tega izbiranja tiče-na koncu bo tako kot prvič, ko nisem imela izbranega imena, pa sva vseeno presenetljivo hitro soglasno izbrala ime-in to še v porodni sobiuser posted image !
Daj povej, prosim!?user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.2.2006 11:32:57   
MiaSophia
Aloha majcice,

Zmoz, naj te potolazim -  tut pr nas je vreme super depresivno, megla se kar kadi iz okoliskih gozdov...
Moja malenkost je uredu, user posted image  trenutno pociva, bo pa zato kasneje bolj zivahno / zdej sem ze pogruntala nj. sistem.
O Barbs, kak fajn, da ze imate ime, midva sva vceraj spet odprla to temo, pa sva jo tut kmal zakljucla, ker nisva prisla prav dalec, no, do maja enkrat se bova ze odlocla, al kajuser posted image
Pikicaa, medenicne kosti tudi jaz obcasno zacutim, odvisno od dneva. Ponavadi pa se to naredi zjutraj, ko vstajam iz postelje in se trudim imeti nogi skupaj - tak so nas ucili pri telovadbi...Tudi to bo minilo, a ne user posted image
Naj se lotim MarijePo user posted image  Spet sem vedela, da mi bos znala pomagat in odgovorit na moje vprasanje, thanx a lot. Ti si spet bla vazna in si se nosla po Ikei, kako lepouser posted image . Bom ponovila za tabo in sicer cez kake dva tedna, ce dovolis...
Naj ti odgovorim na tvoja zastavljena vprasanja, ker sem pa vcasih cist brez idej, kaj naj napisem... Torej, ogovoril me ni nihce, mogoce sem se le komu ujela v oko, pa je hotlo bit kako mini plavsanje, a je seveda ostalo pri tem. Opazam pa, da so ljudje bolj prijazni al kako naj recem, pozorni...
Zadnjic sem sanjala, da sem rodila puncko in da ji je ime Sara, pol sem sanjala, da sem rodila, ampak tko, da sem jaz bila v eni sobi in otrok v drugi user posted image
Sladkarije, hm...Nic kaj tako zelo gresnega - ce verjames...No, ce so medenjaki grehuser posted image  Uni s cokolado obliti...
Moj dragi pa mi je zjutraj ukazal, naj se malo spim, ker je zunaj itak vreme za spat in da naj se pocivam, me polupckal in odsel v sluzbo. Ampak sem ga zafrknila in sem polezala le se nekaj minut po njegovem odhodu, vstala, potelovadla, se opedenala, pofroskala in sla na teren user posted image . Pol grem pa kuhat. Danes bo na programu kislo zelje + restan krompir, mogoce kak kos  mesa zraven user posted image  Zvecer bom pa spekla pancakes, njamsiuser posted image
Puncica, jemljem tale Ferrum lek, s to razliko da jih ne zvecim, ampak spijem z vodo, ker mi je tak svetoval G v primeru, da bi mi bile ogabne. Mater, sam spijem eno zjutraj na tesce in eno zvecer pred spanjem, tak mi je reku...Ena bejba mi je rekla, da so njej povecale apetit...Edino kar vem, da povzrocajo meni, je to, da je blato obarvano v super extra crno oglje, mislim to pa res ne mores verjet...Kot eno fajn zarustano zelezouser posted image
Evo pa sem spet mal oreng nalozla. Mejte se fajn z busiji in svojimi lupcki, baj

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.2.2006 11:55:38   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
puncica - glede zeleza si se vedno on the safe side, tko da se nic ne sekiraj, pazi edin, da ne bos magnezija in unih sokov skupaj jedla, ker magnezij zmanjsa absorbcijo zeleza.

Čak mal a ni to kalcij ki zmanjšuje absorbcijo? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa
A še katero bolijo medenične kosti, če gre na daljši sprehod?

Ja mene bolijo, če dlje časa sedim in potem začnem hodit, med samim sprehodom pa ne, samo pritisk dol čutim, pa seveda otrdevanje trebuha. Se mi pa zdi, da me medenične kosti ne bolijo več tako kot so me pred 14 dnevi, al pa jaz čist pozabim na to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: žmož
A ni prav grozno tole vreme!? Jaz kar ne morem dočakat sončnih dni, tole me totalno zamori .

Ja jaz tud pogrešam sonček pa cvetenje rožic, upam da bo čim prej, sploh pa pri nas sneg pobral, ko ga je po kotanjah še FULLLLLLLL user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia
Puncica, jemljem tale Ferrum lek, s to razliko da jih ne zvecim, ampak spijem z vodo, ker mi je tak svetoval G v primeru, da bi mi bile ogabne. Mater, sam spijem eno zjutraj na tesce in eno zvecer pred spanjem, tak mi je reku...Ena bejba mi je rekla, da so njej povecale apetit...Edino kar vem, da povzrocajo meni, je to, da je blato obarvano v super extra crno oglje, mislim to pa res ne mores verjet...Kot eno fajn zarustano zelezo
Evo pa sem spet mal oreng nalozla. Mejte se fajn z busiji in svojimi lupcki, baj

A pol jih nič ne grizeš pa kao zvečiš?. No bom jaz tud to začela prakticirat, sam me je mami že prvič ful prestrašla pa rekla ja nikar to ne jeml, ko boš imela čist rumene zobe, pa še malček ko se rodi lahko ima pol slabe zobke, skratka nakladala je itak ji nisem verjela, sam zdej pa kr razmišljam o tem. Mah nekako si bom že želez popravla tud prvič sem si pa sem na obroke jedla te tablete

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.2.2006 13:30:15   
maya2
Tole vreme je pa res depresivno, se vlečem okoli kot megla! Cel dan samo zeham!!user posted image  
Da še jaz malo dodam na to temo o železu: Jaz sem najprej en mesec jemala tabletke, sedaj pa en teden pijem sirup (ki je po mojem mnenju še bolj nagravženuser posted image  ) Sem pa vprašala najprej svojega G, pa sestro, pa še v lekarni pa še v navodilih prebrala naslednje: vsi zatrjujejo, da te nove tablete niso več tako kot včasih, da ne obarvajo zob! In da naj ne poslušamo svojih mam! Zdaj pa kakor kateri paše. Ampak mislim da cele tablete vseeno ni najbolje popiti, jaz sem jih pred leti že enkrat dobila, pa sem jih med dvema žlicama zdrobila in nato popila. Mi je pa v lekarni rekla da naj zraven pijem kakšen sok (ribez, pomaranča, jabolka) da se železo bolje absorbira in da malo prikrije okus!
Lepo se imejte v teh sivih dneh, pa ne pozabite: ZA DEŽJEM VEDNO POSIJE SONCE! user posted image user posted image user posted image
Lp
Maya

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.2.2006 14:07:41   
DeVilla
Danajšni dan suks... Dobila sem komando za inekcije insulina 3x na dan... Pa še včeraj sem pretiravala z dejavnostmi in sem ponoči slabo spala, da sem še danes povožena...
Ali še katero pekoče špika pod desnimi rebri? Jaz sploh ne morem spat na desni strani, da ne govorim o kakšnem premikanju iz hrbta na desni bok - no way!! Mali danes ful brca, taveliko piko pa imamo zopet doma na bolniški zaradi kašlja in šibkih šumov v pljučih... 
Totalna depra.. Najrajš bi šla v en kot, pa jedla čokolado, pa še tega ne smem!!! user posted image

DeVilla user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.2.2006 15:18:25   
TiaSara
En lep deževen pozdrav!

Pa ne bit tako depresivne. Če je že zunaj dež, naj bo pa v vaših srčkih sonce - samo spomnite se, kako ste srečne, ko imate enga brcača v trebuščku, ki še malo, pa ga boste lahko spoznale.

Jaz sem imela pa danes pregled - sicer moj G precej škrtari z UZ, ampak tudi tisti srček poslušat je lepo. Čeprav sedaj ne pomeni več toliko, ko itak čutiš, kako ti user posted image  rovari tam po trebuhu in se igra s tvojimi organi.

DeVilla - pa tako sem stiskala pesti, pa očitno ni pomagalo. user posted image  Ampak bo že bolje, če ne prej, po rojstvu male pikice.

Pikicaa - očitno so tele medenične kosti kar precej obramenjene v tem času. Tudi mene vedno bolj boli, ampak ker sem precej suha v bokih, si mislim, naj se kar širijo, da bom sploh lahko rodila (ker če pomislim, na tisto veliko glavico....).

Uh Žmož, tole s tvojim vratom pa ni slišati prav nič prijetno. Pržim pesti, da bo kmalu boljše.

Punčica - na Mg tabletkah tudi piše, da zmanjšujejo absorbcijo železa, tako da ima MarijaPo kar prav, pa kalcij tudi, pa kava tudi, pa morda bi se še kaj našlo. Najbolje jemat železo s kakšnim sadnim sokom - ampak naravnim, ki res ima kaj vitaminov, ne tistim, ki ima samo umetno aromo pa cukr.

No še malo, pa grem že domov danes - je dan precej krajši, ko sem zjutraj zaradi pregleda malo kasneje prišla. Popoldne pa malo po trgovinah, pa na sprehod, potem bo pa tako zmanjkalo energije za karkoli drugega kot za kakšno knjigo ali TV.

Imejte se, pa ne se pustit zoprnemu vremenu! user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.2.2006 16:58:06   
tt79
Halo, majčice!

Tut js zaradi tega depresivnega vremena sedim za računalnikom in mal prebiram kaj kej napišete... Še vedno ne morem verjet, da lahko prespim celo noč in še pol dneva za povrhu, ko ste pa  v večini tko boge s spancemuser posted image

Jaz spim v povprečju10-11 ur na dan, pa ve?

Me pa nekaj drugega bolj skrbi. Že en teden bolj slabo zaznavam brcanje v trebuhu. Včasih mi je trebuh kar poskakoval, zdaj pa je vse skupaj bolj umirjeno...a se mam za kaj sekirat?
Lep pozdrav in držim pesti za veliko sončka....user posted image

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.2.2006 19:30:46   
lenika
Pozdravljene majčice.
No, da se še jaz malo oglasim. Vas kar težko sledim, ko ste tako zgovorne, no saj lepo, samo jaz nimam časa. V službi imam delo, jutri imam še roditeljski sestanek, govorilne ure, zvečer pa še materinsko šolo, no potem pa je le še petek in nato sledi en teden počitnic in takrat bom gotovo bolj aktivna. Drugače pa se počutim še kar dobro, le vstat se mi neda zjutraj in vse bolj lena in okorna postajam.
Kar se tiče železovih tablet, imam jaz takšne, ki se jih popije z vodo in jih ni treba nič žvečit. Imela pa sem hemoglobina 107.
Lepo se imejte in oglasite se kaj, jaz pa se veselim jutrijšnje materinske šole, ko bomo previjali dojenčka in se učili dihat.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.2.2006 20:11:49   
mojsoncek
Dober vecer!

Na hitro se z moje strani nekaj besed. Vceraj sem bila spet cel dan z doma, ker sva z mozekom spet sibala okrog zaradi papirjev.

Drugace pa je mozeka malo izdalo zdravje in je od danes na bolniski (ga je ujela neka viroza), jaz pa samo upam, da se mi bo to rundo uspelo izogniti vsemu temu.

Jutri imam spet kontrolo pri G zaradi plodovnice... upam, da se je zadeva res stabilizirala in da je vse tako kot mora biti. No, bomo videli... ce gledam z malo bolj pozitivne strani, bom pa spet videla nejinega/najino pikeca/pikico.

Bom za danes kar koncala in bom raje jutri kaksno vec napisala.

Lepo nocko vam zelim, pa se jutri beremo in tipkamo user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 770
22.2.2006 21:09:31   
Barbs
Ojla,

samo na hitro, da pomirim tt79 ;  glede tega, da manj čutiš brce... meni se je to dogajalo kaka dva tedna nazaj ( 27,28. teden) pa me je G potolažil, da se ravno v tem času lahko količina plodovnice lahko znatno poveča, otroček pa ne sorazmerno toliko, zato ga morda ne čutiš prav dobro.. To je seveda ena izmed možnih razlag; če imaš slab občutek, le pojdi na pregled, če se ti ne da čakat rednega, pa jo naveži kar v porodnišnico v sprejemno, kjer vedno kdo dežura - te bodo dali na UZ, preverili količino plodovnice, malega user posted image , pa boš pomirjena... Verjetno je vse OK, ampak stane te pa nič, če se prepričaš...Pa vse dobro....user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.2.2006 22:18:46   
Nataša31
Ojla majčice!

Da se še jest malo javim. danes smo imeli pregled, pikca nismo nič gledaliuser posted image , bomo pa naslednjič, čez tri tedne, komaj čakam!!!user posted image
Končno imam Ok urin, nič bakterij, malo me srbi pa sem dobila za 3 dni Canestena - sem že navajena...
Punce, zredila sem se za 8KIL!!!! sem pa komaj v 26/27 tednu. kaj šele bo!!!!! Že štartala nisem z idealno težo  sem imela tam okoli 72kg, zdaj pa 80! Sem skoraj skupaj padla, sem pa itak sama kriva - vsak drugi dan sladkarijeuser posted image Če pa si ne morem pomagat.
Smo pa danes zrihtali si stanovanje - selimo se!!!!!Končno. Sem že skoraj obupala, da se ne bomo selili pred rojstvom, pa se bomo. no tako.
Zdaj pa opremljanje - še dobro da sem v 6.mesecu in da imam še energije ter da sem še toliko toliko okretna - ker si ne predstavljam selitev čez 2 meseca...
No, sem se razpisala. pozdravček od Taške in malega!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 772
23.2.2006 8:00:49   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Sem pa vprašala najprej svojega G, pa sestro, pa še v lekarni pa še v navodilih prebrala naslednje: vsi zatrjujejo, da te nove tablete niso več tako kot včasih, da ne obarvajo zob! In da naj ne poslušamo svojih mam! Zdaj pa kakor kateri paše. Ampak mislim da cele tablete vseeno ni najbolje popiti, jaz sem jih pred leti že enkrat dobila, pa sem jih med dvema žlicama zdrobila in nato popila. Mi je pa v lekarni rekla da naj zraven pijem kakšen sok (ribez, pomaranča, jabolka) da se železo bolje absorbira in da malo prikrije okus!

Ja jaz sem tud prebrala da ne obarvajo zob, zato mi ni zdej nič več jasno, se mi zdi da pred 2 letoma tega še ni pisal noter v navodilih.user posted image No mogoče so jih pa res mal spremenil.

IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara
Punčica - na Mg tabletkah tudi piše, da zmanjšujejo absorbcijo železa, tako da ima MarijaPo kar prav, pa kalcij tudi, pa kava tudi, pa morda bi se še kaj našlo. Najbolje jemat železo s kakšnim sadnim sokom - ampak naravnim, ki res ima kaj vitaminov, ne tistim, ki ima samo umetno aromo pa cukr.

A res to pa nisem vedla, za kalci sem vedla za magnezi pa ne, a pol to pomen da 2 uri prej in potem ne smem jest stvari z magnezijem in kalcijem. Mah ta blesov želez mi gre že prav na živce vse skupaj, itak pa se mi zdi da še ni tako kritična meja.

Ja nič mi smo po starem nič novega, še vedno pa ne morem spit več kot 1 liter tekočine na dan, mah kr pozabim, pa bi bilo dobr da bi več pilauser posted image še en mesec v službi potem pa dopust in porodniška JUHEJuser posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 773
23.2.2006 8:39:10   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: žmož
Daj povej, prosim!?user posted image

user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 774
23.2.2006 10:27:04   
MarijaPo
Barbs, ce nas bos takole kruto rajcala z imenom, bomo naredile kmecki punt in prisle stavkat pred tvojo bajto, tko da rajsi kar povej kako bo malemu Barbs fantku ime.

MiaSophia - hvala za pohvale. Vedno je fino, ce kaj vem, vem pa zato, ker stalno morim mojo ubogo sestro, ki mi potem razlozi vse od Krebsovega cikla dalje do absorbcije (seveda ne spusti mitohondrijev, matriksa in kriste),...

Ugotavljam, da sem ratala totalen kripel, ker ne morem niti od Centromerkurja do Neboticnika pridet - vceraj sem sla tja po nek kroj, pol pa k prijateljema, ki sta se preselila v srckano majhno stanovanjce v Neboticniku in sem komaj naredila tistih 200 metrov. Eva mi zacne super ornk dol tiscat in imam na vsakem koraku obcutek, da bom kar tam rodila, da o hrbtu niti ne govorim. Komaj cakam, da bom spet bolj pokretna.

Danes kanim pospravljat omare in zarobit neko blago, ki sem si ga kupila, da bi naredila spomladanske nosecniske hlace. Da vidimo, kolk mi bo uspel narest, a bom pospravila eno polico omare al celo dve. user posted image

Zurajte z busiji naokrog.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?