MiaSophia
|
Aloha majcice, Zmoz, naj te potolazim - tut pr nas je vreme super depresivno, megla se kar kadi iz okoliskih gozdov... Moja malenkost je uredu, trenutno pociva, bo pa zato kasneje bolj zivahno / zdej sem ze pogruntala nj. sistem. O Barbs, kak fajn, da ze imate ime, midva sva vceraj spet odprla to temo, pa sva jo tut kmal zakljucla, ker nisva prisla prav dalec, no, do maja enkrat se bova ze odlocla, al kaj Pikicaa, medenicne kosti tudi jaz obcasno zacutim, odvisno od dneva. Ponavadi pa se to naredi zjutraj, ko vstajam iz postelje in se trudim imeti nogi skupaj - tak so nas ucili pri telovadbi...Tudi to bo minilo, a ne Naj se lotim MarijePo Spet sem vedela, da mi bos znala pomagat in odgovorit na moje vprasanje, thanx a lot. Ti si spet bla vazna in si se nosla po Ikei, kako lepo . Bom ponovila za tabo in sicer cez kake dva tedna, ce dovolis... Naj ti odgovorim na tvoja zastavljena vprasanja, ker sem pa vcasih cist brez idej, kaj naj napisem... Torej, ogovoril me ni nihce, mogoce sem se le komu ujela v oko, pa je hotlo bit kako mini plavsanje, a je seveda ostalo pri tem. Opazam pa, da so ljudje bolj prijazni al kako naj recem, pozorni... Zadnjic sem sanjala, da sem rodila puncko in da ji je ime Sara, pol sem sanjala, da sem rodila, ampak tko, da sem jaz bila v eni sobi in otrok v drugi Sladkarije, hm...Nic kaj tako zelo gresnega - ce verjames...No, ce so medenjaki greh Uni s cokolado obliti... Moj dragi pa mi je zjutraj ukazal, naj se malo spim, ker je zunaj itak vreme za spat in da naj se pocivam, me polupckal in odsel v sluzbo. Ampak sem ga zafrknila in sem polezala le se nekaj minut po njegovem odhodu, vstala, potelovadla, se opedenala, pofroskala in sla na teren . Pol grem pa kuhat. Danes bo na programu kislo zelje + restan krompir, mogoce kak kos mesa zraven Zvecer bom pa spekla pancakes, njamsi Puncica, jemljem tale Ferrum lek, s to razliko da jih ne zvecim, ampak spijem z vodo, ker mi je tak svetoval G v primeru, da bi mi bile ogabne. Mater, sam spijem eno zjutraj na tesce in eno zvecer pred spanjem, tak mi je reku...Ena bejba mi je rekla, da so njej povecale apetit...Edino kar vem, da povzrocajo meni, je to, da je blato obarvano v super extra crno oglje, mislim to pa res ne mores verjet...Kot eno fajn zarustano zelezo Evo pa sem spet mal oreng nalozla. Mejte se fajn z busiji in svojimi lupcki, baj