puncica
|
Pozdravljene majčice No pa da ne bom sam seznamov urejala še mal poročam moje stanje. Bila pri G na pregledu in mi je ugotovila da le imam malo vbočen MV a da še ni kritično namreila mi je menda 2,6 zdej ne vem al mm al cm no rekla je da še ni kritično ampak če želim lahko grem na bolniško. Sem rekla da ne bi rada šla ker vem kako bom tečna potem doma in da raj še hodim ta mesec v službo potem pa itak dopust in porodniška. mah res mi ni za doma viset, ko sem itak že ko ena debela tečka ko pridem domov, se najem, pa imam tak občutek da mi bo trebuh raznesl, najbolj mi paše stat a kaj ko me potem začne pa dol vlečt in pritiskat, ja no bo že. imam pa trebušček večji kot prvič in to za enih 4 tedne sem pohitela, zdej je obseg: 90, ko sem pa privič šla rodit sem ga imela pa 93. No upam da tud zdaj ne pokasiram strij. Drugače več počivam, nič več ne peglam, tamalo itak ful ati obrajta in tud ona je najraj pri njemu, upam da se ne bom začela še odpirat, ker ko mi je rekla da se mi malo boči MV me je kr panika zagrabila. ja pa trebuh mi otrdeva, ma same težave so me. Kilce so pa ok, zredila sem se vse skupaj 2,5 kg, s tem da sem na začetku shujšala 2 kilce, tako da lahko rečem potem 4,5 kg. Kolk pa kej ve? S tem da ful sladkarije jem, čokolada je zakon, zdej se mi je pa še nutele zluštal, po zadnjih postih Za dojenčka še nič ne pripravljamo sej itak inmamo kam kaj dat, verjetno bo pa tamala spala nekaj časa na kavču ki se raztegne, pa če se začne dret ponoč ji lahko potem eden od naju družbo dela, pa ni treba zraven postlce sedet, košek pa ne bomo spet vlekl s podstrešja, tako da bo naš novi dojenček kar v postlci spal, upam da se ne bo porazgubil tam notri . Pa še nekaj me zanima a dam na temo majčice gor seznam samo nosečk, ki se javljajo na čveku s PDP-ji, tako da bomo vedle koga čakat al se vam zdi to brez veze?