|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
16.2.2006 18:10:20   
Nataša31
Ojla!

Zdej se vam pa še jest pridružujem. Sem bila do nedavnega junijka, zdaj smo pa prestavili datum poroda na 25.maj, ali pa še malce prej, tako da se ne morem več izdajati za junijkouser posted image ! Pa glede na obseg trebuščka tudi ne zgledam niti za majčico, ampak za aprilčicouser posted image !
Drugače smo OK, imamo fanta, ki ima že 900gramov, mamica pa +7kilc več kot na začetku. zaenkrat še nismo kupili nič opreme, razen banjice in pa oblekic. gremo pa v začetku marca v šoping, komaj čakam!!!!
Upam, da naju sprejmete med svoje vrste.
Pozdravček
Taška

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 726
16.2.2006 18:35:43   
Barbs
Nataša31user posted image  , itak!

Marija , že letimo po jogi.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 727
16.2.2006 18:37:07   
F*S*M
Pozdravljena Nataša, lepo da si se nam pridružila.

Joj sedaj pa nas je že kar za cel avtobus, kolk fajn, sej če se bomo kdaj zbrali bo pa res full fino, nas vse skupaj spoznati. Im bomo lahko svojim otročičkom, ko bodo malo večji pripovedovale naše norčije, ki jih zganjamo po forumu.  Saj tako ali pa tako vsega jim pa tudi ne bomo smele zaupati.

No vglavnem lepo se imejte pa si še kaj tipkamo, pa pazite na svoje bušije, da bodo lepo rasli.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 728
16.2.2006 20:51:20   
Linča
Hojla nutellčice user posted image

Kak me cajt baše...dmevi minevajo ko šus, se mi zdi, da zjutraj komaj vstanem, pa grem že spet spat... ja, še malo, pa bo maj tukaj user posted image

Uf, ste me potolažile s temi sladkostmi, sem mislila, da imam samo jaz tako cuker krizo... meni pa tak hudooo dišijo čokoladni krofki "tvojih 5 minut" in pa stracciatela sladoled s sladko smetano (valjda, na tone...). Kot kaže, mi že na čelu piše, da imam krofo-manijo, groza...včeraj sem v trgovini kupovala kruh in na koncu prodajalka vljudno vpraša, a kakšnega krofa pa ne bi user posted image  skoraj me je kap...sem se kar po čelu počohala, da preverim, če imam slučajno napisano "kjof"...al pa sem ji zgledala ko krof??? user posted image  krc krc... hm...

Naša princeska je že prava "baba", po UZ tehta cca. 1,2 kg-ja, pa bučo ima obrnjeno navzdol, nabija ko nora, pa kolca se ji dosti user posted image  - kaki smešni občutki!

No, pa voziček je doma, zdaj pa začneva počasi nabavljati še ostalo...naslednji teden gremo na smučanje (no, jaz bom z mojim bušijem lenarila cel teden user posted image  jupiii), potem pa delam še dva tedna in feeeertik do drugega leta! Kaj si nor!!! V marcu imam plan narediti še tri izpite za faks, potem pa veselo na delo pripravljati stvari in čakati na našo pupiko user posted image !

Tak....eh, dost...raje vas berem, da se zraven fajn nasmejim!!!

Pa pa

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 729
16.2.2006 21:13:41   
Shesha
Majčice jst rabim vašo pomoč...Zanima me kakšne dimenzije posteljic in kovtrčkov imate?ker mi imamo posteljico 120x60 in kovtrček 80x120,sm ko pa postlnine za tamale gledamo so pa večino dimenzije 100x130,..a mogoče veste kje imajo tudi manjše postlnine?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala,..lepo nočko vsem,...papa

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 730
17.2.2006 8:27:12   
MarijaPo
Shesha - zgleda bova skupaj na materinski soli - midva z mojim lepim Igorjem greva marca - menda se zacne 6.3., moram prej se po une nalepke al kaj v sprejemno.

Barbs - a ste dobili jogi? Takrat ko sva ga midva kupovala, jih je bilo sam se ene 5. Prevleke bom jaz kar sama zasila. :) Vsaj nekaj koristnega kar lahko naredim, zdaj, ko imam ta super sivalni stroj, ki mi ga je Igor podaril za novo leto (na mojo zeljo, da ne bo kera mislila, da je Igor ful sovinist al pa kej user posted image  ).

Meni tale dez kar ustreza, nekako pomladen je. Hkrati pa me je groza, da bo kmalu ze maj in da bo treba rodit in spremenit trenutno zivljenje. Vcasih sem kar malo cudna. user posted image

Uzivajte z nutello ali brez. user posted image

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 731
17.2.2006 9:05:12   
Barbs
Linča  ; skoraj pozabla da obstajašuser posted image user posted image user posted image  ... pa nehi se hvalit z vašo "babo"... naš maneken ima pa po UZ izvidih "samo" 1100g .... da ga ne bo prebutalauser posted image user posted image  Hja... deset dek je le deset dek...user posted image  
Jogi smo dobili, jaz bi kar vse postavla že, pa mal gledat hodila, pa mi ne pustijouser posted image .
Marija itak da nobena ne misli, da je Igor šovinist ( škoda da ti ni ekonom lonca pa ognjevarne posode kupiluser posted image user posted image , potem ga ne bi mogla tako zagovarjatuser posted image  )... Shesha , jaz ne vem, če imajo v štacunah tudi take mere posteljnine, še vedno pa jo daš lahko nardit po meri, saj bo ceneje.. preberi si nekaj prispevkov nazaj, ko sem dala neke številke v ta namen, pa se dogovori, če ne boš nikjer dobila... Ampak, če je kovtrček take mere, potem valda da delajo tudi posteljnino.... po moje.. al pa ne... kdo bi vedel...

Zdaj se odpravljam na zaključek plavalnega tečaja za mlajšo hčerko, danes imajo dan za "delfinčke" in je revica že ob šestih vstala zaradi treme. Jo moram it gledat, ker se hvali, da je boljša od fantovuser posted image ... ne vem, po kom ima to tekmovalnost z moškimiuser posted image ...

Znaima me, če je žmož danes kaj popapcala zjutraj, jaz seveda semuser posted image  Veliko.

Vse lepo pozdravljam, vas bom še po drugi uri kaj brala, ker se moram zdaj uredit in odit do bazena, ker tamala želi met lepo mamo ( če imaš že tak ogromen trebuh imej vsaj lepe laske, mi je zjutraj svetovala - mislim, halo!!!! user posted image )

Papauser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 732
17.2.2006 10:45:23   
TiaSara
user posted image user posted image  Barbs, tvoje "tamale" so se pa kar po mami vrgle, a?! Nekako se mi zdi, da pri vas doma ni nikoli dolgčasuser posted image .  Samo tista Lady in to... user posted image user posted image

De Villa - nesrečnica s sladkorno. Saj menda za user posted image  to res ni nek večji problem, samo zate pa to pomeni verjetno kar precej odpovedovanja. Kako pa zgleda tvoje prehranjevanje?

MarijaPo - ne govori tako nespoštljivo o Nutelli (olje in cukr, pa kaj še)  user posted image

O Linčauser posted image , ti si me pa na krofe spomnila - kot vsako leto me tudi letos prijemlje pustni duh in ker ne vem če bom imela kakšno družbo za it v maškare, bom pa krofe pekla (in jih tudi z velikim veseljem jedla  - Barbs, kje ti svoje smajlije pobiraš, jest rabim nujno enga takega, ki se oblizuje, pa enga, ki se po glavi praska...).

In vse ostale - super k nas je toliko, je vedno dosti za prebrat! Ja, jaz to delam kar v službenem času - namesto da bi šla na čik, grem pa na forumuser posted image . Kaj čmo, vsak ima nekaj. Pa mislim, da so mi sodelovke čist hvaležne, ker potem njim ne težim toliko o tem, kaj vsak hip zganja naš user posted image  v trebuhu.

Nataša - tebi so pa rok konkretno prestavli. Si bolj majčica kot jaz. No, meni se čist lahko zgodi, da se na koncu pretvorim v junijko, ampak do takrat bom pa kar tu pri majčicah ostala user posted image .

Za vikende se pri nas kar dogaja, tako da se verjetno spet beremo v ponedeljek oziroma enkrat naslednji teden. Mejte se!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.2.2006 11:11:38   
žmož
O bejbike, kok ste ve pridneuser posted image !
Tolk hitiste pisat, da vas skoraj ne utegnem prebrat!user posted image  Pa da pozdravim še Natašo31user posted image ! Kako je to lepo, da nas je vse več aktivnih-čeprav se bojim, da vam bom jaz kmalu ušlauser posted image . Kot sem že omenla, imamo selitvene "probleme" in zaenkrat nimam še poštimanega računalnika-bojim se, da mi v vsej tej gužvi to še nekaj časa ne bo tudi uspelo, pol bo pa že bebica tu...user posted image . No, pa se lahko vseeno pustim presenetit, mogoče bo pa vse ratalouser posted image (da ne bom tako črnogleda).
Sem dobila idejo-lahko bi se zmenle z MarijoPo, da nam zašije prevlekce za kovtrčke in rjuhce, pa sigurno bi zbarantale še mal nižjo ceno, kot jo ma studioM (o katerem je včeraj pisala Barbs)!user posted image  Sem ji kar malo fouš, ko je tako navdušena in polna elana, pa ko se loti vseh teh stvari! Bravo Marija-če pa boš imela res viška energije, se postavim prva v vrsto, da zašiješ kaj tudi za mojo bebikouser posted image .
Pa veste kaj sem si danes privoščla za zajtrk (še najbolj velja za našo radovednico Barbs)-MILKYWAY MINUTE! Mislim, kakšen napredek sem dosegla-sem že dosti bližje cilju zdravo živetuser posted image .
Uživajte v petku!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 734
17.2.2006 11:19:22   
petka
user posted image  Zgleda, da nas bo kar nekaj marca na materinski šoli v Ljubljani..., tudi jaz še nisem šla po nalepke, ampak saj verjetno se ne mudi user posted image  A mogoče katera ve, če obstaja tudi dopoldanski termin za šolo, bi šla raje takrat kot popoldan.

Ampak maja bo pa res pravi baby boooooom user posted image , mater bo gužva v porodnišnicah user posted image .

grem na user posted image , tle v LJ je taka tema ratala......

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.2.2006 12:37:09   
Nataša31
Ojla!

Petka, v materinski šoli v Ljublani je tudi dopoldanski termin, mislim da se začne ob 9h. Edina na tisto ta prvo predavanje, ki bo 6.3. prideš ob 16h ali 18h, potem pa tam dobiš razporede in se odločiš na kateri termin boš/bosta hodila.
TiaSara, ja moj bebi se je očitno hitro prijeluser posted image , ali pa hitro raste. Iz 3.junija smo prestavili prvo na 31.maj, pa potem na 27.maj, zdaj pa je glede na velikost in težo 25.maj. Ampak to še ne pomeni, da mu ne bo všeč v trebuščku, pa bo malce 'povlekel', tako po očiju, ki je pravi zaspanecuser posted image .
Mi pa gremo danes na KREMŠNITE!!!!Na Bled!!!Komaj čakam, čeprav moram pazit na prehrano, sem že 2 tedna bolj kot ne na WCju..tako da mi je G prepovedal surovo sadje in zelenjavo. tako sem postala priljubljena stranka v Merkatorju, ker imajo znižanje breskovega kompotauser posted image !
No tako, na Gorenjskem je sonček, komaj čakam popoldne da gremo malo naokoli Bleda, potem pa na KREMŠNITE!!!Sej veste, kako je ko pade sladkor..
Sončen pozdravček od mene in našega bebija - je brcnil v pozdravček!
taška

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.2.2006 14:42:56   
77Saša
user posted image  Živjo bejbe! user posted image

Pozdrav še od mene (po dolgem cajtu). Zagovor sem preživala, na počitnice pa še nisem šlauser posted image . Mi je mal zmanjkalo poguma (in financ). user posted image user posted image .  Šit, pa sem glih mislila, da se bom lahko mal oddahnila (lenarilauser posted image user posted image ), pa sem v službi fasala nov projektuser posted image user posted image user posted image .

Pa ve ste tolk aktivneuser posted image user posted image , da vas sploh ne folgam. Zdravo Nataša, saj me poznaš (sir)user posted image user posted image . Mislim, ej. Še rodit morma skor skupi. Kaj misliš? Bo maj, al bova zdržali do junija?

Lepo mažete Nutellouser posted image , men je pa po celmu Velenju zmajkalo priljubljenega sladolega (stracetelauser posted image ). Pa še pozimi ga baje nič na novo ne naročajouser posted image user posted image . Le od kje folku ideja, da se pozimi sladoled ne jeuser posted image user posted image user posted image .
Migamo pa zelo fejst. Predvsem takrat, ko je treba it spatuser posted image user posted image . Mislim... pol sem pa zjutri kot  user posted image user posted image . Baje.

A ste že kaj izbrale imena? Mi imamo rezerviranega Jaka za fanta in Teja za punčko. Pa Roka imamo že doma. Zlo živahtnega, pa še ravno včeraj smo ga vpisali v 1. razred. Tko da sem ponosna mami bodočega prvošolčka.

Evo, sedaj je vikend. Spočijte se. Pejte mal teloh poiskat. Pa pazite se "tičov"user posted image .

Lp, S

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.2.2006 16:37:44   
mojsoncek
OJ!

Saj ne more biti res, pa je. Samo vceraj me ni bilo, pa se je nabralo enih postov... se prebijam skozi ze odkar sem prilezla iz sluzbe user posted image . Res nas je kar dosti, ki cakamo na maj, pa se siri se tale nas krog... Skratka DOBRODOSLE nove majcice.

Bom kar na zacetku napisala, da slucajno ne pozabim user posted image  3X HURA ZA NUTELLO!!! Se posebej odkar vem, da nimam sladkorne user posted image .

Ja vceraj sva bila z mozekom zelo uspesna. Res, da sva sibala okrog skoraj celih 12 ur (od 9 do 21), ampak sva uredila se kaksno stvar vec kot sva mislila. Da je bil zakljucek dneva lepsi, sva sla k mamini sodelavki iskat posteljico za user posted image . Poleg posteljice je "napokala" se stiri vrece taksnih in drugacnih "prckarij" (en debelejsi kovtercek, in tanjsi kovtercek pa en cisto majhen kovtercek, pa baby sitterko,...) user posted image . Sva sla domov kar brez besed in s polnim prtljaznikom. Meni je bilo ze kar malo nerodno.

V materinsko solo sva pa tudi midva mislila iti v marcu, ampak se se nisem spravila poklicat. Kot kaze se bomo "ljubljanske" videle in spoznale ze prej kot pa na kaksnem pikniku poleti user posted image .

Drugace sem pa tako kot ponavadi zeloooooooooo vesela, da je vikend. Ceprav me je kar malo "strah", ker jutri spet praznujemo (beri se prenaziramo).

Uzivajte vikend! 

Se tipkamo pa pa

(odgovor članu 77Saša)
Neposredna povezava do sporočila: 738
18.2.2006 11:37:33   
puncica
Pozdravljene majčice
No pa da ne bom sam seznamov urejala še mal poročam moje stanje. Bila pri G na pregledu in mi je ugotovila da le imam malo vbočen MV a da še ni kritično namreila mi je menda 2,6 zdej ne vem al mm al cm user posted image no rekla je da še ni kritično ampak če želim lahko grem na bolniško. Sem rekla da ne bi rada šla ker vem kako bom tečna potem doma in da raj še hodim ta mesec v službo potem pa itak dopust in porodniška. mah res mi ni za doma viset, ko sem itak že ko ena debela tečka ko pridem domov, se najem, pa imam tak občutek da mi bo trebuh raznesl, najbolj mi paše stat a kaj ko me potem začne pa dol vlečt in pritiskat, ja no bo že. imam pa trebušček večji kot prvič in to za enih 4 tedne sem pohitela, zdej je obseg: 90, ko sem pa privič šla rodit sem ga imela pa 93. No upam da tud zdaj ne pokasiram strij. Drugače več počivam, nič več ne peglam, tamalo itak ful ati obrajta in tud ona je najraj pri njemu, upam da se ne bom začela še odpirat, ker ko mi je rekla da se mi malo boči MV me je kr panika zagrabila. user posted image

ja pa trebuh mi otrdeva, ma same težave so me. Kilce so pa ok, zredila sem se vse skupaj 2,5 kg, s tem da sem na začetku shujšala 2 kilce, tako da lahko rečem potem 4,5 kg. Kolk pa kej ve? S tem da ful sladkarije jem, čokolada je zakon, zdej se mi je pa še nutele zluštal, po zadnjih postih user posted image

Za dojenčka še nič ne pripravljamo sej itak inmamo kam kaj dat, verjetno bo pa tamala spala nekaj časa na kavču ki se raztegne, pa če se začne dret ponoč ji lahko potem eden od naju družbo dela, pa ni treba zraven postlce sedet, košek pa ne bomo spet vlekl s podstrešja, tako da bo naš novi dojenček kar v postlci spal, upam da se ne bo porazgubil tam notri user posted image .

Pa še nekaj me zanima a dam na temo majčice gor seznam samo nosečk, ki se javljajo na čveku s PDP-ji, tako da bomo vedle koga čakat al se vam zdi to brez veze?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 739
18.2.2006 13:43:03   
Nataša31
Pozdravček majčice!
Puncica, tudi sama imam tale maternični vrat malce krajši, mi je zadnjič nameril 27mm (meri se v milimetrih ali pa v centimetrih), pa mi je G rekel, da glih skakat ne smem, pa da naj se malo bolj pazim. Toje vse. Milim, da je optimalna dolžin tam okoli 35mm, do 25mm pa je še vse OK, Sam tale maternični vrat je baje zelo zelo 'nepredvidljiv'. Aja, pa ful vpliva če imaš čisto malo poln mehur. Meni je prvič nameril 22mm, pa me poslal na praznenje mehurja, potem pa nameril 27mm.
mojsoncek, blagor tebi za stvari za bebija. jest bom ta prva med nami, pa nima še nihče nič. No ja. Bo že
77Saša, a ti si tudi zdaj med majčicami? Si tile najini bebiji pohiteliuser posted image ! se bila včeraj na obisku pri kolegici, pa sva si privoščili sladoled Vinneta (sem prav napisala), tudi ona je user posted image , tako da sva si privoščiliuser posted image ! tale ideja o sladoledu, da ne pozimi je pa čist mimo.
Joj, grem na kosilo. smo že lačniuser posted image !

Se slišimo, uživajte, kljub slabemu vremenu...
taška

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 740
18.2.2006 15:37:47   
aljča
Pozdravljene!!!

Po dolgem času se vam tud jaz zopet oglašam.Vidim da vam diši nutella...meni pa čokolada z lešniki.Ampak,ker jo ne znam prenehat jesti se jo raje izogibam.
Pri nas novega...no nekaj podobnega kot pri Punčici.Kontrolni pregeld sem imela v 14 dneh kar dva krat.G se tudi pri meni boji, da se ne bom začela prej odpirati.Mali se mi je obrnil tako, da me sedaj vse boli in špika v spodnjem delu.Ponoči bolj malo spim,ker me tako v križu boli.Ampak se ne dam in bom zdržala vsaj do začetka maja...tako vsaj mislim.
Delno imamo že kar dost prštimano za malega.Finiširali pa bomo sedaj v marcu,ker je preventiva boljša kot pa, da nas kaj prej ne zmoti.
Naš mali je že velik malo čez 30 cm in težak 1 kg. Prehajam pa v 27 teden.
Čutim ga že po vsem trebuhu zadnje čase pa bolj izrazito v spodnjem delu.
Pridelali smo +12 kg kar je veliko bolje kot v prvo.Sem zadovoljna s sabo.user posted image
Materinska šola je tudi že zdavnaj za mano.
Tko toliko za danes.Upam, da se boste imele med vikendom koker se da lepo....drugi teden pa priprave za v maškareuser posted image .
Lep pozdrav Aljčauser posted image user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 741
18.2.2006 15:44:16   
Shesha
Ojla majčice!

Kako ste kajuser posted image user posted image ,..Am mene zanima če se moraš kej prej naročit za matarinsko šolo,al moras samo prej it po nalepke pa takrat ko je trmin pridt tja,...Super da nas bo velik marca tam,...jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem imela zdej dve grozne noči zaporedoma user posted image user posted image ,namreč imam grozne krče v nogah ponoči in me bolijo se sedaj,a ima katera podobne tezave?
No lepo se imejte in uzivajte,pa bozajte svoje busije,papa

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 742
18.2.2006 17:47:04   
lenika
Pozdravljene majčice!
Jaz danes bolj ko ne počivam in spim, ker smo bile včeraj za prijateljičin rojstni dan na večerji in sem precej pozno prišla domov, danes sem pa kot povožena. Dopoldne sva se z dragim vseeno odpravila na sprehod, ker je bil takšen lep sonček, drugega pa nisem danes naredila čisto nič. Mož je skuhal tudi kosilo, tako, da je bila moja naloga samo priti za mizo. user posted image  Upam, da se mi bo do ponedeljka uspelo dodobra odpočit.

Drugače sem kar v redu, razen nekaterih občasnih nevšečnosti. V petek, ko sem se vstala, me je tako bolela prepona nad želodcem, da sem lahko samo stala in ležala, sedet  pa nikakor nisem mogla, tako, da sem prvi dve uri v službi vse delala bolj na stoje, potem pa je bilo že veliko bolje.

V četrtek sva bila prvič na materinski šoli in je bilo kar zanimivo, komaj pa čakam prihodnjega tedna, ko se bomo učili dihat in previjat ter preoblačit dojenčka.

No, toliko od mene zaenkrat, lepo se imejte, uživajte preostanek vikenda in oglasite se kaj.

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.2.2006 18:24:05   
puncica
Shesha  če imaš krče potem probaj z magnezijevimi tabletami (magnesol), baje da pomagajo pri krčih, sploh v nogah in v trebuhu.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Shesha)
Neposredna povezava do sporočila: 744
19.2.2006 11:34:47   
mojsoncek
ziv'!

No pa imamo se en lep soncen dan danes. A kaj ko ga nisem sposobna nic kaj dosti izkoristiti. Se vedno me tako daje tale utrujenost, da se ne morem spraviti niti na sprehod. Res ne vem vec od cesa sem tako utrujena... no, upam, da bo cimprej minila.

Eno vprasanje vsem "ljubljanskim" user posted image , ki boste materinsko solo zacele v 6. marca. Ali mogoce ze katera ve, kaksen je nadaljni razpored "predavanj"?

MarijaPo pa se eno vprasanje zate. Ali ves mogoce za kaksno trgovino z blagom, kjer blago prodajajo na kile (v LJ ali bljizni okolici)? Jaz sem slisala za za eno v BTC-ju pod Emporiumom, pa me seveda zanima, kje bi bila se kaksna.

Ja, sem se tudi jaz odlocila, da bom prevleke, dek'ce, zascito za posteljico in podobno kar sama zasila. Od sredine marca naprej bom tako doma in bo verjetno najbolje, da se zaposlim s kaksno "koristno" zadevo... ce ne se ze bojim, da bom vec v hladilniku kot kje drugje user posted image . Ze tako na naju deluje neka nova, neobvladljiva sila user posted image user posted image ...
Danes greva k mojim na kosilo, tako da nama ni treba nic kuhat user posted image . Prala sem ze vceraj (no za danes mi je ostala ena zehta, ki pa bo tudi kmalu ze oprana) in se bom na vso moc potrudila, da bom uspesno prelenarila preostanek dneva. No mogoce bom malo moci pustila za popoldanski sprehod user posted image , kar mi pa tudi ne bi nic skodilo.

Majcice uzivajte se preostanek vikenda!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.2.2006 7:50:28   
MarijaPo
Aha, prejsnji teden vse zgovorne, za vikend skoraj nic postov, v ponedeljek zjutraj, pa sploh nic. user posted image

Moj vikend je bil kar naporen - cist sem not padla v sivanje spalke za Evo - ki je mimogrede ze fuuul lepa (spalka, Eva je itak), no, problem je bil predvsem v hrbtu, ker nisem na vsake 1/2 ure sla lezat za 1/2 ure, me je fuuuuuulllll bolel. user posted image
Cim sfinisiram spalko, dam sliko v album, da boste lahko videle, kako spretna sivilja sem. :)

Blago na kg prodajajo v btcju tam v Kilometer stacuni - pod emporiumom in v hali a - vhod iz trznice in potem dol v klet.
Sicer pa prodajajo se v bali v podhodu ajdovscina. Je pa kar drago, sem mal razocarana - za en kovtercek za dojencka pride glih ene 4 jurije blago. V bali v podhodu ajdovscina je mal ceneje, sam so samo za odrasle - nic otroskih motivov.
Aja, pa v Firencah - v City Parku imajo neke popuste - sem kupila ful poceni blago za hlace - si bom sesila nosecniske zdej za pomlad. Juhu. :)

Upam, da se imate fino kljub dezju.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.2.2006 9:18:05   
petka
Punce, jest sem vam prov fovš, ko znate šivat user posted image , jest sam kakšen gumb skup spravim user posted image .
Ja, pri nas bo treba zapravljat...

Jutri imam končno pregled pri svoji G, ker me res špika, kolikor malce veš stojim user posted image  . Upam, da me bo enkrat za spremembo malce bolj pogledala ( ja tudi tam notri user posted image ), ker me nikoli noče, ker prav da naredi več škode kot koristi user posted image ) Ampak mene pa potem ves čas skrbi, ker ne vem kaj se spodaj dogaja?

lep dan (deževen)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.2.2006 10:34:39   
MiaSophia
Cau punce,
naj se jaz dodam kaksno besedo ali dve...
Razpolozenje je cist ponedeljkovo, pa se vreme je totalno mim. Vikend je uspesno minil, zdaj ima otroska  sobica po tleh tudi parket, je bil dragi  priden in ga je polozil. Zdej pride na vrsto se obdelava posteljice in nakup jogija, malo kasneje pa se cotke. Kot Barbs, se tudi jaz sprasujem ali cebricek ali banjicauser posted image
Danes ponoci je fajn dogajalo po trebuhu, sredi noci sem vstala in sla na minus, pol pa zaspat nisem mogla...Se kateri dogaja, da ji  uide malce  vode *ne urin* ko vstane iz posteljeuser posted image  Zadeva nima barve ne vonja, kar tko mal..Drugace pa je user posted image  predvsem na desni strani kar oreng cutiti, na vem pa kako veste, da se mu/ji kolcauser posted image  Men se sanja ne...
Glede na to, da sem brala o sladkih grehih, sem pravkar zmazala pol 100 g Milke s slivovim nadevom, tak. Pa se prav pasalo je user posted image
Zrihtajte vreme, js grem pa ribicam polepsat okolje.
Mejte se najlepse, baj

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.2.2006 13:41:03   
Panda.
Ojla!

Vas pridno berem (že doooolgo user posted image ) , samo oglasila se še nisem nič... user posted image Ker pa nameravam tudi sama (+ možek) v materinsko šolo v Ljubljani in to marca user posted image , vas moram pa vsaj pozdravit predno se še v živo spoznamo user posted image .

Trenutno sem porabila več kot uro, da sem prebrala vse, kar ste imele povedati v zadnjih 14. dneh, ker sem sama 2 tedna uživala v karnevalih user posted image user posted image user posted image na francoski obali user posted image !! In sedaj je tale user posted image zima, ki jo imamo tukaj pravi šokuser posted image !  Še dobro, da mi danes sploh ni 'treba'  od doma. Sicer bi morala nujno priti do laboratorija pa po dveh tednih počitka avto niti zakašlja ne - kaj šele da bi vžgal user posted image !!

Moj PDP pa je 14. maj in kod stopam vidim samo, če se nagnem naprej user posted image .

Se torej še kaj beremo in z Ljubljančankami tudi kmalu vidimo,

lp He

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.2.2006 16:54:37   
Barbs
user posted image user posted image user posted image  Panda, dobrodošla

vsem ostalim pa en user posted image . Sem lena k ****sa in se mi je šele zdaj zazdelo, da vam kar moram nekaj napisat - včeraj zvečer smo prišli ( jaz prikotalilauser posted image  ) iz Prekmurja, kjer smo uživali v dobri hrani in lepem okolju. Aviarne influence ni bilo videtiuser posted image , aviacije pa ogromno - še na mojem krožniku ; fazanova prsa v omaki s sirovim štrukljemuser posted image user posted image  - vem, kako se sliši, ampak je bilo doooobro in prisežem, da nisem ponavadi nek gnjavator živaliuser posted image . Otroci so itak  zmazali puranje zrezke, user posted image  pa se je distanciral od perjadi in si privoščil jelenovo pečenko s kruhovimi cmoki. res grozna familija. user posted image

Danes se smilim sama sebi, jem, pa se spet smilim in spet malo jem, zdaj je na vrsti smiljenje..... zato grem še po en flancat in v posteljo.user posted image

Mogoče bom jutri bolj razpoložena za čvekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?