|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
21.12.2005 19:54:16   
Jančika_
Aja, kalcij. Po pravici povedano nič ne pazim na hrano, ker mi vse smrdi in sem vesela, če pojem karkoli vsaj približno spodobnega. Sicer mislim, da kalcija dobim dovolj, ker pojem veliko jogurtov in spijem kar nekaj mleka. Vsekakor pa pojem premalo zelenjave (ki je sicer glavni del moje prehrane). Na srečo mi sadje prija, tako da tu malo nadomestim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: JULIJ
22.12.2005 7:41:20   
malicki
Ela78 - z G nisva poslušala srčka. Kot sem že napisala je pregled bil na hitrco in še sama sem pozabila vprašat. Šele ko sem se oblačila sem se spomnila in sestro vprašala če srček bije, in mi je rekla ja seveda. Tudi ne vem če bi se dalo srčeka sploh že poslušat, ko pa so naše pikice še tako mičkene.
user posted image  sem pa sedaj 9t in 6dni.

Jančika me veseli da si boljše. Moje slabosti so tudi malce slabše in ne trajajo več cel dan, se pa zgodi da me v sekundi spet zgrabi in imam občutek da mi bo vse gor dvignilo.  

Glede vitaminčkov pa .... se trudim. Pojem kar nekaj sadja, pri zelenjavi malo šepam. Nisem ravno ljubiteljica mlečnih izdelkov, mleko spijem samo v kavici, pojem pa 1-2 jogurta na dan. Pa vsako jutro si stisnem svež pomarančni ali grejpfrutov sok. Če mi s hrano ne bo uspelo dobit vsega, bom pa kakšne vitaminčke kupila. Ker nimam pojma kako bom toliko kalcija na dan zaužila.

Midva bova končno v soboto na božični večer domačim povedala veselo novičko. Ne vem ali bom jaz ali bo moj povedal ali kar oba hkrati, niti ne vem kaj naj rečem, pa še trema bo user posted image ..... Imate kakšno idejo????
Potem pa se lotim še najboljših prijateljic, one bodo tak same naprej sčvekale, enkrat po novem letu pa bom povedala še v službi. Pojma nimam kako bosta šefa reagirala, ampak vem, da ne bo problemov, ker ful podpirata družinsko življenje.

LP

< Sporočilo je popravil malicki -- 22.12.2005 7:43:17 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: JULIJ
22.12.2005 18:44:19   
Pikapolonica
Pozdravljene!

Jaz sem pa danes tako srečna. Bila sem na NS in rezultati so super. Tudi zdravnica (Strahova) je bila zelo prijazna, dobila sem tudi slikico. V glavnem, z možekom sva poslušala srček, videla rokice in nogice, tudi prstke, pa nosno kost (ko sem komentirala, da to je pa v redu a ne?, mi je zdravnica odgovorila da je to ZELO v redu), NS je pa izmerila 1,4mm kar nanese na verjetnost 1:3811. Sploh je bila zelo zadovoljna in je kar naprej ponavljala, da je vse skupaj pa RES SUPER.  Srečna sem!!!!

Sem si pa v LJubljani danes kupila nov plašček. Tak, teliran, beige barve in potem pridem domov in se oblečem in mi moja starša oba rečeta: PA SPET SI SI PREMAJHEN PLAŠČ KUPILA! Kot da sem si jih že toliko. Sta mi pokvarila cel dan. EH, brez veze!

Aja, kar se pa prehrane tiče. Tudi jaz nič ne kompliciram. Jem kar mi paše in kolikor mi paše. Zaenkrat se še nisem nič zredila. In močno upam da mi bo uspelo tako kot v prvi nosečnosti, ko sem dobila vsega skupaj gor 7kg. No, zaenkrat lepo kaže.

V glavnem, želim vam lepo nočko in javite se kaj!

Pa-pa, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: JULIJ
22.12.2005 20:48:57   
Jančika_
Sem čakala na tvoje poročilouser posted image . Superuser posted image .

Jaz sem danes dopolnila 12 tednov in to obeležila že zjutraj z izdatnim bruhanjem.....zvečer pa še migrena....grem spat, ni druge.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: JULIJ
22.12.2005 22:39:38   
Pikapolonica
Aja, še to sem pozabla....

Tudi midva bova veliko novico povedala na božični večer, ko se dobimo in odpremo darila. Tukaj mislim na njegovo družino, ker moja itak že vse ve... No, in odločila sva se, da bova poleg ostalih daril vsakemu dala še en paketek, vanj pa zavila pleničko na kateri bo napisano: SE VIDIMO JULIJA!!! Hi, komaj čakam da vidim njihove obraze - no, če bodo sploh dojeli za kaj se gre. Ker pričakuje pa kaj takšnega sigurno nihče!

Tako, zdaj pa grem. Me čaka še cel kup čestitk za dokončat.

Lahko nočko!

Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: JULIJ
27.12.2005 12:51:35   
Naja30
Pozdravljene julijke. user posted image

Kako ste se kaj imele cez praznike? Ste se kaj zredile? Ste povedale vesele novice svojim najblizjim in kako je bilo?

Jaz sem se kar zredila za kaksno kilco, me je mama pitala ko user posted image . Potem ti pa ti tako vsak rece, da zdaj pa le jej, saj jes za dva... pa to sploh ni res!!!  user posted image  Ampak sene sekiram, enkrat bo ze slo dol.

Lepo se imejte in malo se razpisite. user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: JULIJ
27.12.2005 18:07:48   
sašaš
OJLA!

Kje se pa skrivate?

Jaz sem ok in upam, da ve tudi. Nič se še nisem zredila, kako je to možno pa ne vem - saj jem za 3 in ne samo za dva. Zgleda, da moj pikec vse porabi. user posted image  Še vedno imam neverjeten apetit, ampak zdaj si veselo zmišljujem kaj bi in kaj ne bi, prej mi je pa vse pasalo. Ampak me zaenkrat še vsi mirno prenašajo in mi strežejo od spredaj in zadaj. Moj user posted image  je sploh zlat!

Natanko čez teden dni imam NS. Komaj čakam! 6. januarja pa se začnejo razprodaje, si moram kar par hlač nabavit. A imajo nosečniške obleke tudi znižane? user posted image

Uživajte in pojdite kaj ven na snegca! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: JULIJ
27.12.2005 21:24:02   
Pikapolonica
Jančika!

Sem popoldne ful mislila nate. Ko si rekla da te je strah.... Saj veš, strah je ena sama velika prazna luknja okoli katere nič ni. Jaz itak vem, da danes že cel večer proslavljaš dobre rezultate NS, se nam pa vseeno čimprej javi!

Pa-pa tudi ostalim!

Pikapolonica user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: JULIJ
27.12.2005 23:46:52   
Jančika_
Ni mi uspelo prej priti do računalnika, res sem praznovala odlične rezultateuser posted image .

Torej, tveganje za DS je 1:8386, kar je superuser posted image ! Mali močeradek se je zvijal in migal, da je bil še moj mož čisto preč. Ali pa naj rečem močeradica, ker Pušenjak pravi, da je z 90% verjetnostjo punčkauser posted image ? Imam kup slikic na CD-ju, pa še en 3D filmček. V glavnem, ful sem vesela dobrih rezultatov, Pušenjak je pa tudi za pohvalit.

Zdaj mi je pa spet slabo ko šus in grem spat. Pozdrav vsem!

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: JULIJ
28.12.2005 12:33:16   
Pikapolonica
user posted image Jančika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Saj sem vedela!!!

Ampak, ko berem, kaj vse si dobila ob pregledu.... sem pa kar malo žalostna. Če bi prej vedela, bi tudi jaz šla k Pušenjaku. Pa imam samo eno UZ slikico. No, saj bistveni so res le rezultati, ampak vseeno... Sem pa že prej močno razmišljala, da bi si šla nekam posnet 3D slikice.  Samo, je kar malo drago. 20,000 sit user posted image user posted image user posted image user posted image   Pri dr Rešu, nekje v Ljubljani, v Dravljah....

No, bomo videli.

V glavnem, lepo se imejte. Jaz grem zdaj k zdravnici, počasi zaključit z bolniško. Drug teden torej spet med delovno rajo....

Dijo!

Pikapolonica

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: JULIJ
28.12.2005 12:38:18   
sašaš
Jančika, super! user posted image  Daj povej, koliko si plačala za posnetke na cd-ju in za filmček!? Jaz grem namreč v torek k njemu na NS.  

Pozdravček vsem!!! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: JULIJ
28.12.2005 14:18:45   
Jančika_
To je bilo vse vključeno v tistih 12 jurjev. CD sem prinesla s sabo.

Pikapolonica, ne se preveč sekirat, ti povem, da so 2D slikice lepše kot 3D, ker pri teh v bistvu računalnik zgenerira manjkajoče podatke. Zdajle nimam časa, zvečer bom pa dala album gor, da vidiš. Filmček je sicer luštno pogledati, ampak je dete na njem precej popačeno.

Reš dela tudi v tej ambulanti v Dravljah. Če si res želiš 3D slikic, lahko greš tudi v SG. Po moje je ceneje. Mogoče najdeš kaj z iskalnikom, mislim, da je bilo nekaj govora o tem in tudi o ceni.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: JULIJ
28.12.2005 21:24:03   
Jančika_
Evo, album je gor. Žal se ne da dodajati komentarjev (ali pa jaz ne znam?), mislim pa, da se kar dobro vidi, kaj je na sliki.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: JULIJ
29.12.2005 9:21:05   
*Neja*
Tako, da se še jaz malo oglasim.
 
Ko sem gledala album od Jančike, sem se spomnila, da se pa zdaj tudi jaz lahko naročim na NS. Jupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Zadnjih štirinajst dni je bilo peklenskih, vam povem. Najprej krvav izcedek, potem šus h ginekologu, ta mi je dal mesec bolniške in dabroston. Zdaj res počivam in se pazim, zato sem tudi prepričana, da bo tokrat vse o.k. En teden še zdržimo, pa bomo čez magično mejo 12 tednov. Juhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Tolk sem vesela!!!!!
 
Torej: vsem julijkam želim vse dobro!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: JULIJ
30.12.2005 11:22:41   
Nely
Pozdravček od naju z user posted image .

Malo pred Božičem sem bila na UZ in kar nisem mogla verjet, da je user posted image  tako veselo migal z rokicami in nogicami. Res čudovito. Upam, da bo enako ponovil na NS, ki jo imam drug teden v petek 6.1. Držala sem pesti za ve, ki ste imele NS te dni in sem vesela, da so rezultati tako vzpodbudni.

Na božični večer sva povedala novico staršem. V kuverto sva dala slikico z UZ, pod njo pa dopisala voščilo od user posted image . Vsak je prebral samo prvi stavek, pa so že padale solzice. user posted image  Res so bili vsi presrečni in presenečeni. Povedala sem že tudi v službi, kjer so me že malo sumili, saj sem baje vsa zelena hodila naokoli. user posted image

No, moje slabosti nikakor nočejo stran user posted image , sem pa zelo vesela, da se je bruhanje ustavilo. Začeli so se pojavljati tudi glavoboli, vendar ni preveč hudo. Kg še vedno grejo kar navzdol, kar sicer ni čudno, ker zelo malo jem, saj nimam nobenega apetita. Vse, kar je povezano s čokolado, se mi gnusi... Prej bi pa pojedla vse sladko, kar sem vidla. user posted image  Drugače pa je vse ok. Izvidi so super, ničesar nam ne manjka.

Zdaj grem malo na sprehod, ker je tak lep sonček zunaj in vse ceste so še vedno "čudovito" zasnežene, tako da so trenutno najboljše transportno sredststvo kar moje noge. user posted image

Čuvajte nase čez praznike, lepo praznujte in vsem želim res čudovito leto 2006!
Nely in user posted image

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: JULIJ
30.12.2005 16:55:04   
Jančika_
*Neja*, si pa res imela peklenske dneve. Se ti je krvavitev že ustavila? Upam, da si OK. V tej nosečnosti sem krvavela po odvzemu brisa in me je to zaradi preteklih slabih izkušenj čisto povozilo. Dva dni, doker nisem nehala krvaveti, niti razmišljati nisem mogla normalno.

Nely, tudi jaz tebi držim pesti za dobre rezultate. In da bi slabost kmalu minila. Pri meni ni še nič boljše, pa sem že v 14. tednu. Na splošno se sicer res počutim bolje, ampak že cel teden spet vsak dan bruham. Poln kufer imam tega.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: JULIJ
3.1.2006 10:51:33   
malicki
Pozdravljene user posted image ,

po dolgem času se ponovno oglašam. Kako ste kaj? Kako ste preživele novo leto?
Jaz sem dopust in proste dni preživela v razvajanju. Tudi moj dragi je imel cel teden dopust, tako da sva oba veliko počivala in se cartala. Ej punce kako je to pasalo! Prav potrebovala sem počitek in veliko spanja.

Novo leto sva preživela tudi kar doma, dragi je zbolel, jaz pa tudi nisem bila za v javnost, sva pa pred polnočjo odšla na sprehod in si ogledala ognjemet. Sem bila zelo srečna, da se nisva odločila za potovanje, ne vem kako bi prenesla vožnjo zaradi slabosti, pa še počitka sem bila zelo potrebna.

In čez praznike sem bila celo tako lena, da vesele novice razen domačim še sploh nisem povedala. Po telefonu pa tudi nočem povedat. Tak da danes grem v akcijo. Komaj čakam da povem najboljši prijateljici, potem bodo pa tak vsi zvedli user posted image user posted image user posted image

No moje slabosti se nadaljujejo, zadnej dni je spet malce huje, če pa mi ni slabo me pa zgaga daje. Jaz komaj čakam da to obdobje mine!!!! In da se začne tisto talepo, ko nosečke prav žarimo in cvetimo.

Danes sem prebrala tudi žalostno novico, da nas je Naja3 zapustila user posted image user posted image user posted image

Držite se user posted image , mene naslednji teden čaka NS pri Pušenjaku. Sem pa naročena v porodnišnici, ker ob petkih dela tam. A je bila katera že tam?

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: JULIJ
4.1.2006 13:18:53   
Naja30
Ja, jaz sem vas zapustila, nisem več julijka in za enkrat še ne vem, kaj bom. Upam pa, da bo čim prej kaj. Ampak ne bom vas čisto zapustila, ker vas bom še vedno brala in držala pesti za vsako posebej, da bo vse ok user posted image  in da bodo vaše pikice zdrave in lepe in srečne. Pa tudi ve se držite, ne se sekirat za nobeno stvar, ker stres ful škoduje. Uživajte v svoji user posted image  in se slišimo.

Pobožajte trebuščke in pazite svoje user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: JULIJ
4.1.2006 16:29:41   
Špela100
Punce sam, da vas malo pozdravim, res ne spadam več med julijke ( abrazija) ampak vas še vedno berem. Včasih mal pokukam gor, da vidim kako ste. Zelo mi je žal za Najo3, da jo je doletela ista nesreča kot mene, ampak saj bo.
Vesela sem za vsako od vas, ostanite zdrave, vesele in božajte trebuščke, pa seveda držite pesti za mene, Mojco9000 in Najo3.
Jančika zate sem pa še posebej vesela.

Lep pozdrav morda se še kaj oglasim, lepo mi je bilo z vami in ko berem mal nazaj, bi zdaj vse na svetu dala, da bi mi bilo slabo in bi še vedno imela svojo pikico. Vem, da vam je to slaba tolažba, pa vendar...
čao

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: JULIJ
5.1.2006 10:16:49   
*Neja*
Jao, sem jezna ko user posted image , ko vidim, kaj se nam dogaja (Špela100 & Naja3), hkrati pa gledam na tujih TV postajah, kako starši novorojence ZABETONIRAJO v kleti ali pa jih pustijo do smrti izstradati!!!! To res ne moreš verjet, nekateri so danes v nulo izprijeni...
 
Anyway...
 
Držim pesti za vaju, Špela100 in Naja3. Če je meni uspelo, bo tudi vama. Vem pa, da ni pravih besed in da je izguba nenadomestljiva.
 
Jaz sem zaenkrat še vedno o.k. Izcedek se še vedno vleče, Dabroston mi povzroča večerne slabosti, vendar me je Pušenjak "potolažil", da se je treba prepustit usodi in počakat, kaj bo prinesla. Pa že, ja.
 
V glavnem: uživajte 100 na uro (oz. po omejitvah) in se razvajajte!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: JULIJ
5.1.2006 15:11:38   
Naty*Taja
Hallo punce! Še ena julijka se vam pridružuje! Sem šele zdejle našla tole temo, ker itak nimam velik cajta za forum - me moj osemmesečnik preveč zaposluje.
Poleg tega pa moram še izpite delat, tak da mam zdejle kr slabo vest, ker imam na knjigah prenosnika in laufam po forumu!
No hvalabogu mi slabo do zdaj še ni pa sem že v 11 tednu. Al pa nimam časa mislit na to, da bi mi blo, ker moj mali hoče kr naprej šibat, pa se igrat,pa it ven ...
Tudi mi imamo že določen datum za nuhalno in sicer pri dr Strahovi 20. 1. ob 18-ih. A bo katera od vas tudi takrat tam?
Drugače pa jaz mislim, da jih en teden pred prazniki ni blo tam, ker se men tudi niso javli, v torek pa takoj! Majo pa verjetno res gužvo, ker je dr Strahova ful fajna.
Sorry za punce, ki ste nam ušle - pa saj veste: upanje umre zadnje!! Držim pesti za vse vas, da čimprej rata.
LP od Natalije

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: JULIJ
5.1.2006 19:47:52   
sašaš
Oj!

Pa sem po krajšem premoru spet z vami. Kar ni časa še za RR...

A zdaj pa še Naja? Ne morem verjet...user posted image  Šele zdaj sem opazila...user posted image

Jaz pa imam vedno same dobre novice - v torek smo bili na NS! Možnost za DS je 1:16550. user posted image  Tudi vse ostalo je ok! Bom dala slikice v album! Pikec je skakal in migal kot zmešan - nisem mogla verjet, da ja to malo bitjece že tako živo...user posted image  

Naty-Taja, pozdravljena med nami! user posted image

Lepo se imejte, pazite nase in na svoje user posted image !



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: JULIJ
5.1.2006 20:12:11   
Naja30
Saša, tako sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: JULIJ
6.1.2006 12:09:07   
malicki
Saša to je pa res super rezultat user posted image . Mene zadnje dni kar malce skrbi zaradi te NS.

A si bila pri Pušenjaku? Kako je bilo pri njemu? Kaj ste si vse pogledali? A si je vzel dovolj časa ali je šlo bolj po tekočem traku? Nekatere pravijo, da tudi ni ravno najbolj zgovoren in da moraš sam veliko spraševati. Jaz pa pojma nimam kaj bi vprašala, nasploh pa na pregledu, ko si še malce živčen.
Jaz sem naročena naslednji petek, imam pa pregled v porodnišnici. In kljub strahu komaj čakam, saj bo z mano tudi moj user posted image  in bova oba videla najino pikico.

Naja in Mojca, vedno bosta naši julijki. In veselim se dneva, ko nam bosta sporočili da sta spet user posted image . Do takrat pa pogumno!

Lep vikend vsem. Jaz se že veselim počivanja user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: JULIJ
6.1.2006 17:43:56   
sašaš
Naja, hvala, zlata si. Upam, da nam boš kmalu lahko sporočila lepo novico! user posted image

Ja, malicki, bila sem pri dr. Pušenjaku. Vprašaj ga kar hočeš, ne gre kot po tekočem traku - no, če nimaš nič za vprašat boš pa res hitro gotova, saj ti bo na hitro povedal o sami NS in o rezultatih. Pa nesi CD s sabo, da ti da slikice in filmček gor (jaz imam nekaj slikic v albumu). Letos je bilo to moje najlepše darilo za rojstni dan - sploh rezultati.

Uživajte vikend! Pa oglasite se kaj! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ime deklice
kyra

Katero ime za deklico vam je bolj všeč?

Flora (27%)

Kaja (42%)

Taja (31%)


Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!