|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
1.12.2005 13:10:09   
malicki
Jaz sem ok, zaenkrat nobenih težav. Ta teden mi je kar precej slabo. Ko nekaj pojem je za kratek čas bolje, tako da sem v službi oborožena z celo vrečko sadja, jogurtov, krispijev... in pridno papam.
Danes me pa že cel dan muči lakota, ves čas imam luknjo v želodcu. Že slutim da bom kmalu imela napade požrešnosti user posted image .

Drugače pa potrpežljivo čakam na prvi pregled, se bom pa tudi počasi naročila na NS, k dr. Strahovi.

Kako pa kaj ostale?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: JULIJ
1.12.2005 13:23:03   
*Neja*
Alo, punce!
 
Nestrpno čakam ponedeljek, ko bom prvič videla svojo pikico. user posted image  Medtem ko čakamo, pridno papamo, hrana se mi nič ne upira, nasprotno. Ker sem pred nosečnostjo morala precej pazit, kaj sem pojedla (ker bi me drugače razneslo), se zdaj razvajam. Ampak ravno ugotavljam, da to ni v redu. Manj kot mesec je naokoli, jaz imam pa že 5 kil več. Cccc, ne sme it več tako naprej. Je pa res, da mi samo takrat ni slabo, ko sem fajn nažrta. To je pa vedno. Kakorkoli... sem že zadnjič napisala, da sem se preveč matrala za mojo piko, da bi zdaj gledala na kile. Vse bo ostalo v mejah normale, obljubim.
 
Pridne bodite!
 
*Neja*
6t/6d (danes)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: JULIJ
1.12.2005 14:13:44   
Anonimen
Dobro, prejšnji teden sem bila na bolniški, zaradi tistega enodnevnega izcedka. V torek sem imela zadnji pregled na KC in Zupan je rekel, da se nosečnost zaenkrat razvija vredu, da ni izvenmaternična in naj grem k svoji G čez 1 teden. Sem v šestem tednu in me precej skrbi, da se še ne sliši srček in kaj več ne vidi. Zupan je rekel, da bo plod viden naslednji teden (v torek). Pišuka, zakaj je še vse tako majceno in brez znakov???
Pa še žalostna sem zaradi Mojce9000 - človek se kar malo zamisli.

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: JULIJ
1.12.2005 16:50:26   
Naja30
Malicki, men se zdi, da bi mogla vsake dve ure jest. ker ce ne, mi zacne pošastno kruliti v želodcu. kot da ne bi jedla dva dneva. user posted image

tud men je hudo yarad mojce. vsakič, ko preberem kaj podobnega, me stisne pri user posted image  in se čist zasekiram. kar malo se bojim prvega pregleda... ah, ne smem misliti na to.

lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: JULIJ
1.12.2005 20:33:41   
Jančika_
Meni je večinoma tako slabo, da bom v bodoče resno razmislila še o kakšni nosečnosti. Že prvič je bilo grozno, a takrat sem lahko ves čas počivala, zdaj pa - 16-mesečniki niso mala malica. V ponedeljek sem 5x bruhala, na koncu sem samo še jokala, ker je bilo enostavno za umret. Tolažim se s tem, da je zaenkrat vse vredu, medtem ko mi v drugi in tretji nosečnosti ni bilo slabo in sem imela obakrat ss.

Včeraj sem se naročila na nuhalno k Pušenjaku. Upam, da mi bo 27., ko grem tja, že kaj manj slabo. In seveda, da bodo rezultati spodbudni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: JULIJ
2.12.2005 9:16:32   
malicki
Naja jaz bi jedla na vsakih 15 min user posted image , na vsake 2 uri sploh ne zdržim. Popoldne pa se lakota na srečo umiri in takrat papcam samo še sadje in pijem čaj.

Danes sem pa že ob 6.30 imela en ornk zajtrk, dragi se mi je samo smejal.

Danes sem se tudi naročila k Pušenjaku na NS, zmenila sem se za 13.1. dopoldne, moram pa še enkrat poklicati po novoletnih praznikih.
Najprej sem mislila iti v Domžale k Strahovi, ampak se mi je zamerila, ker se nihče ni oglašal na telefon, pa sem 2 dni poskušala user posted image . To pa res mrzim!!!!

Pri mojem G pa imam prvi pregled šele 21.12. Vam kar zavidam, ko ste že skoraj vse imele pregled in ste lahko videle svoje pikice.

LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: JULIJ
2.12.2005 9:38:33   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Najprej sem mislila iti v Domžale k Strahovi, ampak se mi je zamerila, ker se nihče ni oglašal na telefon, pa sem 2 dni poskušala user posted image . To pa res mrzim!!!!



Ko sem se jaz hotela odjaviti zaradi ss, sem klicala 5x na dan cel teden!!! Šele sedmi dan so dvignili slušalko - in to tako neprijazna sestra, da bi jo bilo treba enkrat okoli kepe. Strahova sama je pa zelo fajn, samo kaj, ko ne prideš do nje...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: JULIJ
2.12.2005 10:22:49   
Bojana 78
Julijke tudi jaz se javljam z veselo novico. Kot sem že napisala sem imela prvi dan zadnje M 21.9., prvi pregled 23.11. (takrat bi naj bila torej v 9 tednu). Vendar sem na 1. pregledu doživela šok: moja pikica je bila velika za dobrih 6 tednov in srčka nismo slišali (G mi je omenila dve možnosti ovulacija tik pred M ali nepravilni razvoj pikice). Sledil je mučen teden čakanja na 2 pregled. Včeraj sem bila na drugem pregledu. Moji pikici srček bije in po besedah G se tudi lepo razvija. Kako sem srečna! Za PDP mi ni nič rekla, jaz pa sem seveda pozabila vprašati. Ampak sem julijka user posted image . LP vsem

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: JULIJ
2.12.2005 11:06:02   
Naja30
malicki, v katerem tednu pa si? ravno sem namreč razmišljala, kdaj bi se naročila na NS, sem šele v 6t (na koncu,juhej!!user posted image ).ampak zaradi gužve se je treba kar kmalu, kaj?

ja, hrana... non stop mi je slabo,pa ne smem pomisliti na oreščke ali kaj podobnega (prejšnji teden so bili pa ravno oreščki najbolj pogosti na jedilniku). jedla bi bolj OH, pa sadje mi paše na srečo. a imate ve tud take probleme?

lp,  user posted image

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: JULIJ
2.12.2005 11:15:53   
malicki
Zdravo Naja.
Ja počasi bom tudi jaz že v 7 tednu. Zadnja M je bila 22.10. v soboto. Če prav štejem te moje tedne se ravno jutri začne 7 teden. 

Za NS sem klicala ker sem mislila da je ful gužva, pa januarja imam tudi kar gužvo v službi, in sem si hotela dobit meni najbolj ugoden termin. Pa kolikor sem sestro razumela ni neke panike.

Kam pa boš šla ti na NS?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: JULIJ
2.12.2005 11:31:47   
Naja30
ne vem še. razmišljam, da bi šla v ZD Dravlje, ker vse tako hvalijo tiste G. user posted image
imam pa še nekaj časa. prvi pregled imam 12.12. in se bom naročila po tem pregledu.
malicki, midve sva pa blizu! jaz sem imel zadnjo user posted image  23.10. v nedeljo bo 6t. ja, kmalu bova v 7t. kako sem vesela! user posted image  mi poje! to pomeni, da imas PDP en dan pred mano. upam, da bova ostali na vezi in debatirali o najinem stanju.
kdaj imas pa pvi pregled?

user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: JULIJ
2.12.2005 12:45:46   
malicki
Ja super Naja pol si bova delale družbo do konca, ker mislim da sva zadnji julijki.
Jaz imam prvi pregled pri G komaj 21.12. Bo treba še kar čakat. Ampak mi dnevi grejo kar hitro.

A vidva sta že raztrobila veselo novico? Midva še ne. Če bo vse po sreči, bova lahko veselo novico domačim sporočila za Božička. Komaj čakam da vidim njihove obraze. Jeeee user posted image  
Je pa kar malce težko skrivati, nasploh utrujenost in slabosti.


Bojana78 user posted image user posted image user posted image  čestitke. Dobre novičke so še posebej dobrodošle.

LP

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: JULIJ
2.12.2005 12:52:09   
Naja30
nisva še raztrobila, tudi pri nama je težko. sploh zato, ker zaenkrat še živiva pri njegovih in so razne stvari... npr. zakaj toliko mleka,mlečnih izdelvkov, pa sadja na 1x. user posted image  pa zakaj to in ono... veliko stvari, ampak bodo že izvedeli. sva misla počakat do božička ali novega leta, pa nama ne bo ratalo. bova povedala po prvem preledu. user posted image komaj že čakam.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: JULIJ
2.12.2005 14:29:09   
Anonimen
Tudi jaz se ti pridružujem, zadnja M 22.10.2005, jutri pa zakorakamo v sedmi teden. Bravooo...user posted image

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: JULIJ
2.12.2005 16:57:47   
Naja30
user posted image user posted image user posted image Angelinna, juhej! user posted image user posted image user posted image  ti in malicki 29., jaz pa 30.7. a ni julij en tak čudovit mesec? user posted image  sredi poletja, jaz pa OBOŽUJEM poletje.

lepo se imejte.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: JULIJ
2.12.2005 17:29:26   
Anonimen
Res bo čudovito, edino debele bomo in sopihale v vročini... user posted image


(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: JULIJ
2.12.2005 22:02:26   
sašaš
Ojla!

Punce moje, jaz bi pojedla vse kar vidim in to je že prav trapasto. Če sem lačna mi je slabo in tako mi ne preostane drugega kot da kar naprej nekaj glodam. Se pa nisem zredila niti za kg user posted image  - pa sem mislila, da sem se zaradi pretiranega papanja že kakšni dve kilci. Odločila sem se, da zaključim v pon. z bolniško in grem delat, ker tam ne bom imela časa samo na hrano mislit.

Vidim, da že kar debatirate o NS. V katerem tednu naj bi bila NS? user posted image  In koliko prej se je treba naročit? Pa koga priporočate v LJ.? Jaz imam prvi pregled šele v 10. tednu in po tem (če bo vse ok) sem se imela namen naročiti na NS - saj ne bo prepozno? user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: JULIJ
3.12.2005 9:21:20   
Naja30
sašaš, jaz sem 6tuser posted image . razmišljam pa zato o NS, ker veliko berem o tem. baje naj bi bili zelo dobri G v ZD Dravlje (Pušenjak, pa še dve ženski). Ta pregled je od 11-14t. Imamo še malo časa, vsaj jaz.

v katerem tednu si pa ti?

hej, meni je pa dragi danes zjutraj prinesel pica burek iz ajde. kok je bil dober!user posted image  sem se napokala kot user posted image ! zdaj se bo pa začela slabost in bo trajala do večera, standard.

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: JULIJ
3.12.2005 10:31:57   
sašaš
Aha, Pušenjak je torej v Dravljah. A katera ve, koliko prej se je treba naročit in za kakšno tel. št. bi prosila!?

Naja3, jaz sem zdaj user posted image  7t/4d.



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: JULIJ
3.12.2005 16:37:10   
Naja30
kolikor jaz vem, ima pušenjak kar gužvo, zato se čez kakšen teden že lahko naročiš. telefonska številka pa je 051 321 224, pokliči pa zjutraj okoli osmih. vse to so mi povedale punce tukaj na RR.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: JULIJ
4.12.2005 10:11:06   
sašaš
Hvala Naja!user posted image

Vseeno bom počakala do 1. pregleda in se potem naročila; če ne bom prišla na vrsto (zaradi gužve) pravočasno, bom pa poskusila kje drugje. 

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: JULIJ
4.12.2005 19:57:45   
Anonimen
ooo julijke, kako vas je luštno brat user posted image
julija ne bo hudo rodit, najhujše bo okoli maja...ko boste že vsega site, pa vroče bo, pa komi boste čakale na otročka...

Proti slabosti poskusite s čajem Poprove mete (kupiš na tržnici, recimo). Pa posktbite, da želodec nikol ne bo prazen (prepečenec, krekerji). Pa donat proti zgagi. Pa če rečejo, da bo imel otroček ful las, če vas peče zgaga, to ni res user posted image  mojemu Gašperju so včeraj šele začeli malo poganjati laski user posted image

Komaj čaka, da se naredi seznam, kjer boste že vedele za spol otročka...julija 2005 so bili v veliki prednosti fantje....no, čeprav potem v porodnišnici je bil Gašper edini fant med 5imi puncami user posted image

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: JULIJ
4.12.2005 21:40:02   
Nely
Živijo julijke, da se še js mal oglasim.

Zadnji teden nisem prišla do računalnika, ker se tako slabo počutim in raje počivam, kolikor lahko. Jančika, midve sva kar na istem. Bruhava parkrat na dan, slabo nama je... user posted image  Tut men so zadnč že solze tekle, ker enostavno nisem več vedela, kaj naj naredim. Vse sem zbruhala, bolela sta me že želodec in grlo od vsega napenjanja.. Šla sem dol že 4 kile v teh osmih tednih... Ni fajn... user posted image  Tolažim se s tem, da še par tednov in bo boljše (upam).

Tinka74 - Poprova meta je verjetno isto kot meta (metin čaj, ki ga kupiš v vsaki trgovini)?

22.12. imam drugi pregled in takrat se bom dogovorila z gin. za NS, ki jo opravlja sama. Drugače pa sem veselo novico povedala samo moji glavni šefici, drugim pa še ne. Čakam do božička. Sem mislila, da ne bom zdržala, sam bom, ker želim, da bo ta novica res lepo in posebno presenečenje. user posted image  Božični čas pa je že itak sam tak lep.. Mi je pa tako smešno, ker do zdej še nihče ni ugotovil, da sem user posted image . Sej veste, da nekatere ženske pravijo, da v očeh vidijo, če je ktera noseča... No, v službi imam polno takih, pa do zdaj še nobena ni ugotovila sama od sebe, he he. user posted image

Lepo se imejte, pa naj vam ne bo preveč slabo.

lp, Nely

user posted image 8t/5d



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: JULIJ
5.12.2005 7:57:00   
malicki
Meni je slabo za znoret, slabost od jutra do večera, nobena hrana mi ne pomaga. Danes grem v šoping in si bom kupila ingverjeve piškote, ki baje pomagajo. Malce se edino tolažim da vsaj bruham ne. Res je zorpno ko ti je nonstop slabo, počutim se kot da imam že 2 tedna mačka.

Danes ne vem kako bom preživela v službi. A ste ve tudi tako utrujene in zaspane? Jaz sem skoraj cel vikend prespala, pa nič se mi ne da, sama lenoba me je.  

Zdaj pa pijem metin čaj in upam bo kaj pomagalo.


(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: JULIJ
5.12.2005 10:53:08   
Naja30
ja malicki, počutim se kot dojenček, ko toliko spim in samo poležavam. zaradi slabosti se pa počitm kot da imam trebušno gripo. ves dan mi je slabo, enkrat manj, enkrat bolj, ampak vsaj enkrat na dan me pa prime ena čudna, huda, močna slabost z vrtoglavico... to pa komaj preživim, ampak bruhat pa ne morem. user posted image
ojej, saj za našo pikico bom že potrpela.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)


Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!