|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
13.12.2005 20:29:17   
Jančika_
Če ob belem toku ni neprijetnega vonja in srbečice, je vse OK. Jaz ga imam za izvažatuser posted image , se pa redno mažem z Multi-Gyn gelom, da preprečim morebitne glivice (v prejšnjih nosečnostih so me precej namučile). Zaenkrat mi uspeva.

Še malo, pa bom dopolnila 11. teden in že nekaj dni mi je spet tako slabo, kot na začetkuuser posted image . Danes sem 3x bruhala - in da je mera polna, sem se zredilauser posted image user posted image user posted image . KAKO???? Če mi pa nič ne paše in bruham???? Imam zgleda nekakšen turbo metabolizem ali kaj...

(odgovor članu sonči)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: JULIJ
14.12.2005 8:58:36   
sonči
Janička hvala k si me potolažla!Vonja in srbečice namreč nimam. Drugač grem pa dons tko na 2. UZ, pa bom vprašala kaj je za nardit.
Upam, da ti slabost čimprej mine!!!user posted image
LP

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: JULIJ
14.12.2005 9:19:52   
malicki
Da se še jaz malo javim.
Slabost me še kar muči, in to čez cel dan, zadnje dni me tudi večkrat sili na bruhanje. Mi pa ne pomaga nič proti slabosti, sem že vse sprobala. V službi mi je kar malce kriza.

Jančika drži se user posted image  upam da ti bo kmalu boljše. Ko preberem za tvoje slabosti ugotovim da brez veze jamram.

Drugače pa zaenkrat nobenih težav. Malo me je spet začelo špikati tak da vsaj vem da se nekaj dogaja, pregleda še namreč nisem imela. Še en teden pol pa bom tudi jaz videla svojo pikico. Komaj čakam.

LP
m.

8t/5d

(odgovor članu sonči)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: JULIJ
14.12.2005 10:52:51   
Pikapolonica
No, pa še nekaj malega od mene...

Zbolela sem. Že tretji dan se počutim tako, kot da bi me nekdo po glavi. Prehlajena sem tako, da komaj diham. Ampak sem šla na MON in videla da Pušenjak niti nima kaj veliko proti Operilu, in zdaj si ga 2x na dan špricnem v nos. Saj se trudim brez, pa ne gre. Sploh ponoči. Eh, upam, da bo kmalu mimo. Ker antibiotikov pa ne bom jedla. Pa če še tako trpim. Še dobro, da imam starše v spodnjem nadstropju naše hiše in je zdaj Tia kar pri njih - jaz enostavno nimam energije, da bi se cel dan igrala z njo. Danes ne....

Drugače pa komaj čakam naslednjega četrtka, ko grem v Domžale na NS. Malo me že skrbi user posted image   - pri meni igrajo svoje tudi leta - ampak se trudim da slabe misli odganjam stran, kolikor se le da. In seveda upam na najboljše user posted image .

No, želim vam vsem lep zimski dan. Ne premrzel, na prevroč. In moja pikica user posted image  pozdravlja vaše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa-pa, Pikapolonica user posted image   10t 5d

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: JULIJ
15.12.2005 14:53:31   
Jančika_
Joj, jaz pa ne vem, če naj sploh kaj napišem, ker se mi zdi, da samo še jamramuser posted image . Tudi sama sem zbolela - celo noč nisem spala, ker me je tako bolelo grlo in vsakič, ko sem se obrnila na hrbet, mi je zalilo usta z izcedkom iz nosauser posted image . Poleg tega me je zjutraj napadlo bruhanje in to s polno silo. Do enajstih sem 3x izbruhala čisto vse in to čez vneto grlo. To tako peče, da ni za govorituser posted image .

Na srečo je mož lahko šel v službo šele ob enih, mali pa je ob dveh zaspal. Močno upam, da bo danes spal dolgo, ker mi je spet obupno slabo in sploh ne vem več, kam naj se dam in kaj naj naredim. Človek bi mislil, da bo pri polnih 11 tednih kaj boljše, pa nič ne kaže na touser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: JULIJ
16.12.2005 10:17:32   
malicki
Jančika ti nam kar pojamraj, se mi zdi da je tebe najbolj doletela tale slabost.  Meni je tudi še kar naprej slabo, ko je en dan malo bolje sem že vesela da bo mogoče slabost le minila, potem pa me že naslednji dan čisto sesuje.  Na srečo je spet vikend pred nami in to pomeni dosti spanja in počitka.

Najbolj se veselim ker me čaka samo še en teden službe, potem pa dopust. Jeeee user posted image  kak bo to pasalo. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: JULIJ
18.12.2005 15:41:56   
Naja30
Še moj prispevek. Tudi meni je slabo, ampak še zdaleč ni tako hudo. Me pa trebuh kar precej boli. Včasih bolj, včasih manj. Me zanima, ali vas tudi boli spodnji del trebuha, pa še jajčniki zraven? Saj vem, da se maternica razteza in širi, pa vseeno. user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: JULIJ
18.12.2005 19:35:19   
aja
Zivjo punce, sem sicer junijka, ampak sem se kar poistovetila z vami, ker mi je bilo do danes non stop slabo in sem vse izbruhala. Tri mesece sem bila, kot bi me povozil traktor...tako da vas popolnoma razumem. Vceraj smo vstopili v 16 teden in ce se prehitro ne veselim, so zacele slabosti popuscati. Tako da drzim pesti tudi za vse vas.

Aja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: JULIJ
18.12.2005 21:51:53   
Jančika_
Aja, a kar do 16. tednauser posted image ? Groza!


Naja3, razumem, kaj te skrbi. Mene tudi. Za vsako špikanje in bolečino se sprašujem, če je to OK. Pa zgleda, da je. Za prvo nosečnost se sploh ne spomnim, da bi me kaj skrbelo .  Tokrat sem najmočnejše zvijanje čutila v devetem tednu in potem sem nekje prebrala, da je to ravno za ta čas zelo značilno.


Moja slabost se malo potuhnila in od četrtka, ko je bilo tako hudo, nisem več bruhala.  Prehlad se zgleda umirja, danes sem se celo naspala, ker nisem celo noč kašljala. Vnele so se mi tudi oči, grlo pa še vedno boli kot user posted image .  V glavnem, polna kapa.


Pikapolonica user posted image  , si kaj boljše? Verjetno si ti prva, ki boš imela NS. Tudi mene je malo strah rezultatov. Tokrat mi je ta pregled ni ravno v  veselje.


Še 4 dni, pa bom dopolnila 12 tednov. In še vedno me je strah ko psa. Je pa kar hecno videti na nosečniškem koledarju, da je mimo že 25% nosečnosti . Tale koledar mi je precej všeč:

http://www.amazingpregnancy.com/duedate/calc_duedate.php?old_month=&old_day=&old_year=

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: JULIJ
18.12.2005 22:31:17   
Pikapolonica
Ojla!

Jančika, si se spomnila name... Ja, malo boljše sem pa res. Ampak še zdaleč ne v redu. Nos imam tako rdeč, da bi me komot zamenjali za kakšnega user posted image . Diham še vedno tko, na pol. En čas na eno nosnico, pol na drugo, pa vmes spet skoz nobeno. Še dobro da sem tako doma, na bolniški, in lahko počivam, kolikor se pač da. Kako pa je s tabo?

Berem, da vam je še vedno slabo user posted image . No, pri meni so se stvari kar umirile. Sem pa neznansko utrujena. In nič ne pomaga. Pa če spim ponoči, pa popoldne, pa.... Sem se zadnjič videla v eni trgovini, v ogledalu. Sem se kar zgrozila. Podočnjakiuser posted image , uvel obraz, rdeče oči.... Grozno. Sem potem kar v tla gledala, tak mi je blo nerodno.

Ja, zgleda, da bom res prva imela NS. Ali sem pa tudi jaz ktero od vas spregledala. V četrtek torej... Mislite kaj name!

Sonči, welcome user posted image !
Malicki, ti pa kar na dopust. A smučat? Al se cartatuser posted image in user posted image .

V glavnem, lepo se imejte, pišite kaj in ne pozabit:

user posted image

Pozdravček, Pikapolonicauser posted image  11t2d


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: JULIJ
19.12.2005 9:42:20   
Naja30
Ojla punce. user posted image

Vidim, da ste nekatere prav boge... user posted image  Mene pa daje slabost predvsem zvečer... čudno. Drugače pa sem ves čas utrujena in samo user posted image , pa spim ves čas. Nujno rabim popoldanski spanec, drugače je kriza.

Pikapolonica, a veš, da sem jaz prehlajena že ene 3 tedne, pa sploh ne vem, ali je to pravi prehlad ali samo nosečniško poln nos in posledično kihanje. upam, da ne bo trajalo ves čas.

Lepo se imejte, danes je tak lep dan, izkoristitega ga.  user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: JULIJ
19.12.2005 11:30:49   
malicki
Pozdravljene user posted image julijke.

A se vam bušiji že kaj poznajo? Men se včasih zdi da se že malo pozna, spet drugič pa ugotovim da je to samo moj špehec od prej. 
Kavbojke so mi tudi že malo tesne kar pomeni da se že širim user posted image  

Ja Pikapolonica naslednji teden pa imam dopust. A ve vse delate? V naši firmi so zelo radodarni z dopustom in imamo kar vsi kolektivnega čez praznike.
Ampak ne grem nikamor, bom kar lepo doma ostala, najbolj se veselim, ker bom lahko zjutraj poležavala v nedogled, se crkljala, počivala, user posted image  s prijateljicami....

Zdaj sem pa že 9t in 3d user posted image

Lepo se imejte in čimmanj slabosti in prehlada user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: JULIJ
19.12.2005 16:17:38   
Jančika_
Evo, danes zjutraj sem morala k zdravniku, ker je bilo spet slabše - grlo je bolelo za umret, preden sem vstala, sem najprej pol ure kašljala, oči pa take ko angora zajec (evo, take: user posted image ). Levega očesa sploh nisem mogla odpreti, vse zagnojeno.

Sem poklicala k moji splošni zdravnici, povedala, kaka je stvar, in eno uro po klicu sem že bila gotova! Super, ne! Takoj so me vzeli in na srečo je mož delal kasneje, pa je lahko ostal z malim. 

Diagnoza: virusni prehlad, čez pa nacepljeno vnetje žrela in glasilk in vnetje oči. Za oči sem dobila kapljice, sicer pa moram počakati do jutri in če ne bo bistveno boljše, moram jesti antibiotik. Ga bom kar z veseljem, ker tole me ubija, cele noči ne spim zaradi kašlja, grlo boli ko sam vrag, pa cela sem uvela. Oči pa take...jao, cela beločnica je krvavauser posted image .

Malicki, moja služba je trenutno moj otrokuser posted image . Tako je pač naneslo in zdaj sem "gospodinja in mati", hehe. Čeprav ko pogledam džumbus, ki ga imamo po bajti - nisem glih gospodinjauser posted image  . Edini minus - ni dopusta. Pa plača mi tudi noben nič.

Buši se mi pa že pozna, se bom v kratkem slikala (zdaj se še preslabo počutim za poziranje). Tudi drugi že opazijo - ko sem šla k zdravniku, me je sestra takoj opazila v čakalnici; čeprav me še nikoli ni videla, me je takoj poklicala naprej.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: JULIJ
19.12.2005 21:23:03   
sašaš
Čeeer!

No, pa sem nazaj! Upam, da niste pozabile name. user posted image

En dober teden smo bili brez interneta, ker smo se SELILI!!! Juhuhu, končno!!! user posted image  Za vikend sva bila pa na Dunaju - skratka, vse lepo in prav, uživam kot že dolgo ne...user posted image

Kar hudo mi je, ko berem, koliko težav imate ene - slabosti, bruhanje, utrujenost. user posted image  Jaz se odlično počutim in upam, da najina pikica tudi. To bomo pa jutri videli, saj imamo prvi pregled! user posted image  Na NS pa sem naročena 3. 1. 06 (pri dr. Pušenjaku).

Pridne bodite pa nalezite se kaj mojega počutja in razpoloženja!!! user posted image  




_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: JULIJ
20.12.2005 7:36:46   
malicki
Sašaš tudi jaz sem za NS naročena pri Pušenjaku, vendar malce kasneje, 13.1. Poročaj prosim kako bo, ker me res zanima!

Jutri zjutraj pa tudi mene končno čaka 1. pregled. Je kar hitro minilo, kljub temu, da na pregled čakam že 4 tedne.

Jančika hitro se pozdravi!

A sanjate kaj bolj intenzivno odkar ste user posted image  ? Mislim meni se ponoči ful dogaja user posted image  , skoraj vsako noč imam take sanje da ne vem od kod se mi jemlje....

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: JULIJ
20.12.2005 8:08:55   
Naja30
Ojla, julijčice!  user posted image

Jaz sem na bolniški že skoraj ves december, ker sem imela povišan pritisk in beljakovine v vodi (se je vse poštimalo), zdaj mam pa bakterije v vodi... nikoli konca. user posted image  Novembra sem pa imela virozo in sem še zdaj prehlajena in nahodna.

Tudi mene že hlače tiščijo v pasu, sploh pa je kriza, ko oblečem spodaj najlonke... user posted image user posted image user posted image  Saj malo sem se zredila, ampak trebuh imam pa ful napet.

Punce, na NS grem tudi jaz h dr.Pušenjaku in sicer 17.1.! Juhej! Sašaš poročaj!

Lep dan...  user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: JULIJ
20.12.2005 15:02:32   
Pikapolonica
Ste pa vse na Pušenjaka navalile... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa kar v Domžale, k Strahovi, če bo seveda tam. Saj mi tudi prvič ni ona delala NS, pač pa ena druga, ful prijazana, in sem bila zelo zadovoljna. Sploh pa z rezultati!

Jutri pa... SHOPPING, SHOPPING  in GRAZ.

Se beremo!

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: JULIJ
20.12.2005 17:51:28   
Nely
Živijo julijke!

Še vedno mi je tako slabo, da mi enostavno sploh ni za sedet pri računalniku. Samo malo vas moram pozdravit, da ne bote pozable name. user posted image  

Vse, ki imate jutri preglede, poročajte, kako in kaj.
Jančika, ti se pa hitro pozdravi. Js sem na srečo ubežala virusom (zaenkrat), kljub temu, da so vsi doma obležali. No, sej virusi niti niso imeli možnosti, da bi me okužili, ker vse tako lepo zbruham. user posted image  

V četrtek imam 2. pregled in se že veselim, da bom spet videla svojo user posted image . Za NS se bom zmenila kar pri moji gin., ki ima licenco in 3D UZ, tako da komaj čakam.

Tudi mene že nekatere hlače tiščijo v pasu, kljub temu, da so mi sicer kar malo prevelike, saj sem zaradi tega bruhanja shujšala že 5 kg. Se pa tudi že meni malo pozna trebušček.

Malicki, tudi jaz tako intenzivno sanjam, odkar sem user posted image . Ful se mi dogaja v sanjah in to tako živo, kot bi bilo res.

Drug teden imam pa dopust in bom uživala doma ter veliiiiiko počivala. Enako naredite tudi tiste, ki smrkate, kihate in ste bolne. Držim pesti, da boste čimprej spet zdrave. user posted image


(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: JULIJ
20.12.2005 19:54:05   
sašaš
Tako, prvi pregled je za nami! user posted image  Juhu, vse ok! user posted image  Pikec nama je pomahal, je pa 2,8 cm velik! Tako sem se smejala, da je ekran kar gor pa dol skakal user posted image .....Oba sva si želela dvojčka pa žal ni uspelo - bo pa drugič user posted image ... Mi je pa G rekla, da imam glivice, ampak jaz jih sploh ne čutim user posted image , ampak vseeno si bom dala tisto svečko, če mi je že dala recept.

Sanjam tudi jaz zelo veliko, ampak to že od nekdaj. Sanjala sem, da imava fantka, moj pa je sanjal punčko. A boste vprašale za spol? Jaz nočem vedet.

Punce moje, uživajte in čuvajte svoje pikice! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: JULIJ
20.12.2005 20:14:27   
Jančika_
No, pa se je javilo še nekaj izgubljenihuser posted image . Hja, kaj naj rečem, tudi jaz grem na NS k Pušenjakuuser posted image . In to čez en teden. Bom poročala.

Včeraj popoldan sem se iz ure v uro počutila slabše, na koncu skoraj ust nisem mogla več odpreti, tako me je bolelo grlo - pa še uho sem začela čutiti, tako da sem kar navalila na antibiotike. Po treh dozah je bistveno boljeuser posted image .

Za spol bova vsekakor vprašala. Tudi prvič sva. Mož si strašno želi punčko in če bi v porodni po vseh mojih mukah potegnil tak ksiht, kot ga je na UZ, ko sva izvedela, da bo fantek, bi ga lastnonožno brcnila venuser posted image . Torej bolje, da izvemo prej.

Sama si sicer spet bolj želim fantka (čeprav mi je vseeno, enega že imamuser posted image ), se mi je pa sanjalo, da je punčka. Bi bilo lepo, če bi bila, da ne bomo imeli samih fantov v družini - tudi moj brat marca pričakuje fantka. Ime mu bo Janin (teta Jana pa ponosna ko sam vrag).


(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: JULIJ
21.12.2005 8:57:43   
Naja30
Jančika, če te pa tako hudo bili grlo je pa jasno, da moraš piti antibiotike. Držim pesti, da ti boš hitro zdrava ko user posted image .
Glede slabosti- a se tebi tudi dogaja, da je kakšen dan čisto ok, pol pa spet bum! Ali pa včasih mi je slabo cel dan, včasih pa samo proti večeru. In sem ko ena cunja.

Lep pozdravček vsem. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: JULIJ
21.12.2005 11:59:50   
malicki
Tak pa sem tudi jaz dočakala 1. pregled user posted image . Je pa imel zdravnik bolj malo časa, tak da smo pregled opravili zelo na hitro user posted image , ampak glavno da je vse ok, da lepo raste - velik je 22mm, da srček tika taka. Pa tudi slikico sem dobila. Kako sem vesela!
Dobila sem tudi materinsko knjižico in seveda napotnice za laboratorij.

PDP pa imam 28.7.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: JULIJ
21.12.2005 17:13:34   
ela78
Čao, spet jest!

No tud jest sem končno opravila prvi pregled. Je vse OK, naročena sem spet čez 4 tedne, sem pa v 8t, tko da imam PDP 1.8.06( ja ne vem če zdej spadam k vamuser posted image )

Malicki v katerem tednu si pa ti, ker midve pa nisva nič srčka poslušale, je samo rekla, da je plod živ in da je v maternici.

Važno da je vse kul, sem se kar oddahnila, ker sem bila pa res že čist na trnih

lp, elauser posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: JULIJ
21.12.2005 18:06:05   
Naja30
Punce, glede na to, da smo vse nekje skupaj v user posted image , me zanima, ali že gledate na to, da spijete dovolj kalcija- mleka ali karkoli drugega, ki vsebuje kalcij? Ker nekje berem, da prve tri mesece ni treba spreminjat hrano.

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: JULIJ
21.12.2005 19:43:44   
Jančika_
Naja3, tudi pri meni je tako s slabostjo. Kak dan gre, potem pa spet hop. Upam, da se ne hvalim prehitro, ampak tahujše je pri meni zgleda res že mimo. Bruhala nisem že 6 dni zaporeduser posted image , danes mi je bilo slabo (zaenkrat) samo zjutraj. Drugače je najhuje zvečer. In jutri - jutri je točno 12 tednov!

Resnični konec slabosti bom pa štela takrat, ko si bom lahko umila zobe, ne da bi mi skoz metalo gor...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)


Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!