|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
11.1.2006 14:47:44   
Nely
Vesnica24, kakšen voziček pa sta nabavla? Tut mi že malo špegamo po trgovinah. Ja je prehitro, pa si ne morem pomagat. user posted image

Js bi tut telovadla, pa hodla na sprehode, pa šejkala pred Tvjem, če BI ŽE ENKRAT NEHALA KOZLAT VSAK VEČER! Ne morem vam povedat, kk utrujena sem že od vsega tega. Vsi mi pravijo, da naj bom vesela, blablabla. Me zanima, če bi ktera bla vesela vsak večer, ko bi zijala v WC školjko, vsa ena zabuhla, z bolečim grlom, glavoboli, da te ubijejo, na koncu pa še spat ne bi mogla pol noči????

Uf, mal sem mogla spravt ven iz sebe, ker me tole vse že pošteno jezi. Sam je pa res, da smo ženske kr vzdržljive in če bi moškim blo tk slabo, bi že umrli. Zihr.

Ja, sej vem, da bo boljše. Oz. upam, da bo in da ne bo nobena izmed nas bruhic tista, ki ji bo slabo vso nosečnost.user posted image  

Pridne bodite v sončnem popoldnevu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
11.1.2006 15:14:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: JULIJ
12.1.2006 8:05:31   
_clea_
Pa da se še jst pofočkam-PDP imam 30.6. tko da se štejem,kar k vam..jst se zdej počutim kot v rožcihuser posted image ,pa tudi prej ni bilo kakšne grozne sile. NS sva imela kar precej povečano tveganje,tako da sva takoj naslednji dan opravila biopsijo horionskih resic in že čez 4 dni dobila izvid,da je z našim user posted image  vse ok.Je bilo pa mučno čakanje, kaj šele da bi mogla čakat do AC. G. mi je že v 12t ugotovil zmehčani maternični vrat, tako da bomo videli kaj bo rekel danes. Predlagal mi je tudi počivanje, nič težkega dvigovanja..zanekrat še veselo hodim v službo,popoldne pa počivam..kaj še bo, bomo videli! Kg mam 1+, stare hlače pa že kar nekaj časa ne nosim večuser posted image user posted image
Pobožajte bušije v mojem imenu! 

Clea

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: JULIJ
13.1.2006 20:52:10   
klaja
Pozdravljene spet po nekajdnevnem premoru

Nisem se uspela javiti prej, ker mi še zadnje študijske obveznosti jemljejo kar precej časa. Pa saj bo tudi tega kmalu konec, komaj čakam!

Clea ti pa kar počivaj in se ne naprezaj preveč. Tudi meni se kg kar kopičijo in imam stare hlače že vse lepo zložene in pospravljene, upam da jih bom še kdaj dobila nase. V torek sem cel popoldan zapravila za iskanje primernih hlač po trgovinah, vendar sem se na koncu odločila, da si jih zašijem kar sama, ker niso imeli nič pametnega.

Drugače pa nimam težav, razen ponoči, ko ne morem spat, saj se mi zamaši nos in ne morem dihat. Pa imama v spalnici vlažilec zraka, pa nič ne pomaga. Pa še kri mi vsak toliko časa priteče iz nosu. Tako da sem ponoči budna na vsaki dve uri, da si obrišem nos, pol pa rabim še pol ure, da spet nazaj zaspim. Upam, da se bo to kaj kmalu končalo, ker mi že krepko primanjkuje spanja.

Lep vikend, pa pustite se razvajat!!



(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: JULIJ
14.1.2006 17:49:43   
*Neja*
No, da še tu potožim:
 
Pozdravljene!
 
Včeraj, na petek, 13., na prestopu v 13. teden smo imeli NS.
 
Potem, ko je zdravnica 20 minut neprekinjeno matrala našo pikico, da bi se obrnila v pravo smer, me je poslala ven za 15 minut. Je rekla, da moram hodit oz. se gibat, da se bo otrok obrnil in mu bo lahko izmerila NS. Pridem nazaj (medtem je NS izmerila že eni drugi nosečnici) in me spet začne matrat... tokrat skoraj pol ure. Spet nič. Me pošlje na kosilo za eno uro, nakar pridem nazaj in potem sledi dobrih 20 minut poskušanja obračanja mojega pikca. In nič. Je rekla, da se ji v tolikih letih prakse to še ni pripetilo. Za NS mi ni nič računala in me je poslala domov.
 
Jaz kr ne morem nehat jokat. Sicer je rekla, da vidi, da je vse o.k., ampak da kaj več pa ne more rečt.
 
Ful sem razočarana, res. Saj, če je rekla, da je v redu, potem je, ne? Al' mi predlagate (tako kot ona), da se k njej vrnem v ponedeljek in vse skupaj poskusimo še enkrat?
 
Res ne vem več, no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: JULIJ
15.1.2006 12:12:09   
malicki
Pozdravljene user posted image

tudi mi smo imeli v petek pregled NS pri Pušenjaku in bilo je super. Pregled sicer ni trajal pol ure, ampak le kakšnih 10-15min - a nič zato. Glavno je, da je z našim bejbijem vse v redu in tudi rezultat NS je več kot odličen (1:10751).
Ampak rezultat me ni niti približno toliko osrečil kot to, da sva z user posted image  oba gledala najinega čudovitega otročička kako brca, kako premika rokice, kako se čoha po noseku, poslušali smo srčeka... Ko sem ga zagledala sem kar solzne oči dobila in nasmešek do ušes.
Zdaj pa lahko doma gledam 2min posnetek, ki mi ga je Pušenjak posnel.

Neja ne bit žalostna, saj rezultat NS ni najbolj pomembna stvar, je pa res da te pomiri, čeprav rezultat ni 100% zagotovilo. In če ti to veliko pomeni, pojdi v ponedeljek ponovno. Imaš pa trmastega bejbija user posted image

Punce a katera od vas že čuti v trebuščku user posted image  ? Jaz sem imela zadnje dni občutek kot da me nekaj boža notri, ne znam opisati kako se je čutilo, zelo rahlo, včeraj zvečer pa sem spet zelo čutila. Pa se mi zdi par tednov prehitro user posted image , ker mi je G rekel da bom šele okrog 18 tedna čutila brcike.

Glede mojih slabosti in utrujenosti ne upam prehitro hvaliti, ampak se je malce umirilo in tudi energije imam nekoliko več.

Stare hlače sem tudi jaz pospravila, sem pa iz ene škatle potegnila par prej prevelikih hlač, tako da sem za nekaj tednov rešena.

Lepo se imejte in pobožajte svoje trebuščke.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: JULIJ
15.1.2006 19:41:26   
Naty*Taja
Zdravo Vesnica24
Sem šele zdejle lahk spet se prklopla, ker mi moj mali enostavno ne da časa za forum - zdejle ga pa ati okol nosi in se motita...
No ja jaz sem imela isto kot ti, sam mene so morali pod nujno operirat, ker je bilo tak zelo hudo. Seveda so najprej poskusli z nategovanjem (res te prvežejo in poskusijo nategnat, da bi ono sranje nazaj not skočl) pa sem vpila že ko so me na tisto mizo gor dal. Tak da sem božič 2003 preživela not - 9 dni sem čakala na operacijo, ker ni bilo osebja in sem non stop, proti koncu že na tri ure zahtevala narkotike, ki so mi jih dajali v rito in roko, da nisem čutla. Groza! Te bolečine ne privoščim niti najhujšemu sovražniku! Sem pa imela par let prej take probleme kot ti praviš, sam moja nezainteresirana zdravnivca je sam govorila, da je to od premal gibanja, sedenja..da se ne da nič naredit! Zdej vem, da bi se dalo marsikej naredit kot preventiva pred operacijo!
Mislim, pa da ti bo najbolj prav prišlo da PRAVILNO krepiš hrbtne mišice, da boš zdržala težo nosečnosti in pa da se striktno ogibaš hitrih gibov in dvigovanja težkih bremen (tudi bana opranih cot je lahko pretežka). Dobra je tudi telovadba na DVD od vzajemne - delajo ravno vaje za krepitev teh mišic!
No upam, da sem ti kaj pomagala, če te pa še kaj zanima mi pa na privat piši!
Drugače pa ženske jaz kr ne morem verjet, da mi ni nič slabo zdej v tej nosečnosti, pa tudi drugih tegob še ni. Imejte se skrajno lepo in uživajte.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: JULIJ
15.1.2006 20:24:19   
Naty*Taja
Aja Vesnica še nekaj - sem zdejle nazaj prebrala, da si napisala, da ti teža pritiska na živec! Mislim da to ni teža ampak zaradi okvare medvretenčnega diska!! Namreč meni so to takole razložili. Zaradi deformacije hrbtenice pride do tega, da sta vretenci narobe postavljeni, zamaknjeni in se zaradi tega poškoduje medvretenčni disk, ki zgleda tako kot blažilna blazina. Le-ta pokne in se iz snovi iz njega, ki zgleda kot nekakšna želatina, naredi tak ko kakšna kapljica, ki potem pritiska na živec v hrbteničnem kanalu. In zaradi tega ti odpove noga, ker ti ta "kapljica" pritiska na živec in ga lahko tudi prekine!!!
No vsekakor bi jaz zahtevala kakšne bolj podrobne preiskave - slikanje, ki točno pokaže za kaj gre. Po moji izkušnji ni več šans, da me še kdo prepriča,da to ni nič in da bo zginlo, če shujšam al pa se več razgibavam!! Še slabše je lahko zaradi tega. Poznam kr neki primerov, ki sem jih spoznala v bolnici in v zdravilišču, ki so jih na ta način zaj... za celo življenje! Pa kaj če si mlada, jaz sem bila stara 25 pa so me vseeno morali operirati - hvalabogu zdej nimam več tako velikih problemov (zaenkrat). Se bom pa mogla celo življenje pazit. Potrudi se in bodi tečna za svoj križ!!Srečno

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   [Brisano sporočilo]
16.1.2006 12:52:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: JULIJ
16.1.2006 12:56:10   
Nely
*Neja* ne sekiraj se zaradi NS. Na tvojem mestu bi šla danes nazaj k zdravnici in če se še tokrat ne bi kaj videlo, potem imaš pa res trmastega user posted image . Sicer si napisala, da je zdravnica uspela izmeriti gubo, vendar v iztegnjenem stanju, torej predvidevam, da bi sicer bila še manjša, kar je kvečjemu odlično. So ti pa tudi že druge svetovale THT test, če se spet ne bi vredu videlo. Boš videla, da bo vse ok.

Punce, ki vas matra križ, pazite se. Delajte vaje za križ in hrbtenico, čimveč se gibajte, pazite na prehrano... Pri 25ih sem tudi jaz obležala zaradi išiasa in vem, kake hude bolečine so to. Verjetno pa so pri obrabah še hujše, tako da nobeni tega ne privoščim.

No, moje slabosti se (upam) počasi umirjajo, ne bom nič prehitro rekla, ker se zna zgodit, da bom potem danes zvečer spet bruhala. Ampak vseeno, mal se mi zdi, da gre na boljše. user posted image

Malicki, tudi meni se je zdelo v soboto zvečer, da me neki žgečka po trebuhu, kot da bi eni metuljčki letali not. Sam verjetno je bilo kaj drugega, ker je še prehitro. Imam prijateljico, ki je user posted image  par tednov več kot jaz in ji kar malo zavidam, ko reče, da tamali ful brca.

Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke.


(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   [Brisano sporočilo]
16.1.2006 17:08:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: JULIJ
17.1.2006 18:35:34   
Naja30
Pozdravljene punce.

Čeprav nisem več user posted image , se nekako počutim povezana z vami, ki ste julijke, saj sem tudi jaz bila...
Danes me je malo stiskalo pri user posted image , ker če bi še bila user posted image , bi šla na NS. Tako zelo mi je žal... user posted image user posted image user posted image  Ampak sem optimistična in razmišljam pozitivno.

Vesela sem za vas in vedno rada preberem, kako ste in kaj se vam dogaja. Lepo se imejte in pobožajte trebuščke. Ali so vam že kaj zrastli?  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: JULIJ
18.1.2006 12:10:43   
malicki
Jaz sem imela danes 2. pregled pri svojem G in sem kar razočarana user posted image .
Kot kaže je moj G eden izmed tistih, ki se drži predpisanih dveh UZ user posted image user posted image user posted image

In ne samo to - še obupno zaseden je.

In tako sem v čakalnici čakala neverjetne 3 ure !!!! potem pa me je samo na hitro pregledal in malo datume prečekiral. In to je to, celih 5min se mi je posvetil. Boljše da še te preglede ukinejo ker so itak brezveze user posted image

Zdaj sem res srečna, da sem šla na NS, ker to je pregled kot se spodobi in vsaj svojega bejbija lahko vidiš.

Drugače pa je še vedno vse ok. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: JULIJ
18.1.2006 16:53:02   
klaja
Zdravo user posted image !

Torej se to ne dogaja samo meni, očitno imate tudi druge takšne ginekologe, ki so redkobesedni, si vzamejo premalo časa za nas,... Pa še dve uri moraš čakat, da sploh prideš na vrsto.
Pregled imam naslednji teden in bom videla kako bo, upam, da je vse ok.

Malicki sicer pa je glavno to, da je s tabo vse vredu in da pridno raste.

Prve tri mesece se mi zdi, da sem se kar razširila, tako v pas kot tudi v prsi. Sedaj pa se je vse skupaj malo umirilo, saj me tudi lakota ne daje več. Še sreča, ker se mi zdi, da so že vsi pri naši hiši jedli za dva.

Uživajte in se razvajajte!!
Adijo






(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: JULIJ
18.1.2006 19:03:26   
sašaš
Ojla!

Lepo , lepo, čedalje manj govora o slabostih in bruhanju - zdaj je pa res že čas, da se vam to neha! user posted image

Jaz sem bila včeraj na drugem pregledu, vendar ne pri svoji G, ampak pri eni, ki dela neko raziskavo v zvezi s prezgodnjimi porodi. A je katera od vas (iz Lj.) bila pri tej zdravnici (dr. Fabjanova)? Res prijazna. Vse je ok, tudi izvidi za vodo in kri - še nikoli nisem imela tako dobre krvi, ne morem verjet! user posted image  Toksoplazmoze pa še nisem dala skozi user posted image , kar me je full presenetilo, saj sem vedno imela mačke in jo imam tudi zdaj. Pa vem, da od svoje nimam kaj dobit, ima pa tašča spodaj enega mačka, ki se šeta vsepovsod naokoli in tudi po hiši. user posted image

Po pregledu sem šla v trgovino Popek, po hlače. Na srečo je ravno zdaj razprodaja, saj so res drage stvari. Sem bila pa res zadovoljna, jutri grem še v BTC v Kepico in La vie, pa šivilja mi tudi ene hlače šiva! user posted image  Svoje hlače imam pa večinoma vse že pospravljene, upam le lahko, da mi bodo še kdaj prav. user posted image  Stegna so čedalje bolj okrogla...user posted image

Dovolj nakladanja! Pazite nase in na male knedle! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: JULIJ
19.1.2006 9:06:45   
bam
Pozdravljene vse julijke,

oglašam se prvič, tudi sama imam PDP v juliju in sicer 20.07, sicer pa že imam 1,5 letno hčerko.
Zaenkrat nimam kakšnih težav, čeprav mi je moj G rekel da bom morda že drugi mesec na bolniški, prejšnja nosečnost nevarnost prezgodnjega poroda (alarm v 34 tednu, nazdanje rodila v 38 tednu). Bila sem na NS, vendar me je rezultat kar malo prestrašil (1:665; 2,1 mm), tako da sem se odločila še za DHT. Trenutno
čakam rezultate tega testa, sama pri sebi pa sem se odločila da grem na AC.

Zaenkrat sem se zredila 4 kg, oblečem lahko le še tiste hlače ki so elastične, obseg trebuha se je povečal že za cca 10cm,  ma bo že... V prvi nosečnosti sem se vsega skupaj zredila 8,5 kg, od tega 4 kg v prvih treh mesecih. Upam da bo tudi tokrat tako. Kaj pa vaše kile... 

LP Bam

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: JULIJ
19.1.2006 12:48:44   
malicki
Me veseli da nisem edina ki pridno pridobiva kilce user posted image  user posted image user posted image

Meni se trebušček že kar pozna, ampak bolj kot trebušček se opazi večja tazadnja user posted image . Bom poskusila malce paziti. Naslednji teden pa grem tudi prvič na telovadbo za user posted image  . Upam da bom zdržala, ker sem bolj pristaš športov na prostem. Komaj čakam na pomlad!

Jančika daj oglasi se kaj in poročaj o svojem počutju. Me res zanima ali te slabosti še vedno mučijo. Mene še kar, ampak sedaj po dveh mesecih sem se jih že navadila.

Lp
user posted image

(odgovor članu bam)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
19.1.2006 19:24:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: JULIJ
20.1.2006 9:01:19   
Naty*Taja
Zdravo. Me veseli, da slabosti minevajo. Tudi čas tak hitro beži, še posebej če se bliža izpit user posted image . No men na srečo zdej ni blo nič slabo, vem pa kako je, ker mi je prvič bilo. Moram se pohvalit, da so moje kile še kr na istem in se še ne dvigujejo - vaja dela mojstra (vem kako preprečit, ker so šle prvič čist prehitro in preveč gor - se še zdej pozna, tak da morem zdej mal pazit)
Je pa res, da tudi trebušček se mi zdi da še ni nič večji?! Če nebi že bila na prvem pregledu, bi misla, da nisem noseča. Mogoče pa bolj v križu nosim, kar za mene sploh nebi bilo ugodne! No danes gremo v Domžale na nuhalno, komaj čakam, da vidim našo pikico. Ker je namreč tudi moja G ena od tistih, ki bog ne daj,da bi naredla kej več, kot plača zavarovalnica, če ni nujno potrebno!
Saša a imajo nosečniške obleke tudi znižane? Jaz sem bila v H&M v MB pa ni blo od nosečniških nič znižan razen enih čudnih majc, ki sploh ne grejo v promet.
Imejte se lepo in pazite na svoje pikice.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: JULIJ
20.1.2006 13:42:15   
london
Pozdravljne, jaz tudi spadam med vas julijke in sicer mam rok 30.7. To je moja prva nosečnost
tako, da je še vse mal novo zame. Prosila bi za informacijo od punc, ki so bile na NS pri Pušenjaku oz v Dravljah. Zanima me ali moraš že prej povedat, da bi imel posnetek al je to že samo po sebi razumljivo?
Hvala!!!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: JULIJ
20.1.2006 14:36:36   
sonči
Hello srečke user posted image !
Najprej naj naj malo potolažim Nejo in ti rečem, da ne bit žalostna. Če ti je G rekla, da je vse o.k. potem je še en razlog več, da nisi user posted image . Bodi vesela, boš pa knedeljčka lahko šeenkrat videlauser posted image in G mogoče vprašala kar si prejšnjič mogoče pozabla.
Ker pa sedaj vidim, da sem ti mal pozno odgovorila, naj te še vprašam kako je bilo na NS, si šla v pon?

No pri meni trebušček veselo raste in sedaj sem v pričakovanju prve brce.  Upam, da ga bom kmalu začutila. Sem v 16 t, pa ni še nič.
Kilogramčki gredo gor (do sedaj sem  pridobila 5 kg) in že dalj časa nosim nosečniške hlače, kupljene v Kepici na razprodajah, dala sem 9000 sit, ni drago, pa ful so dobre. Mi je žal da sem kupila samo ene, ampak ni bilo več kaj dosti izbire.
 Drugi mesec imam 3. uz, pa bom mogoče že vidla spol najinega knedeljčka. Upam, ker me res zanima.
No srečke user posted image bodite vesele še napej, pa se kmalu spet slišimo.
Bruhice bogice, me veseli, da je bolje!!!user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: JULIJ
20.1.2006 14:39:42   
sonči
Ja pa vidim, da sta se nam pridružili dve novi srečki user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobrodošli!!!!!

(odgovor članu london)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: JULIJ
20.1.2006 21:13:16   
klaja
Tudi jaz bi zaželela novima user posted image dobrodošlico!

Je kar lepo videt, da nas je zmeraj več!

user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu sonči)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: JULIJ
21.1.2006 11:21:45   
*Neja*
Ja, torej:
jasno, da sem šla v ponedeljek nazaj. In veste kaj? Moja mala trma se še vedno ni premaknila (oz. se je po vsej verjetnosti še kako premikala, pa potem vedno pristala v istem položaju). Po 6. vaginalnem poskušanju se je končno obrnil tako, da je lahko vsaj približno izmerila NS. Je rekla, da si bo to merjenje zapomnila za vse večne cajte. Ker mi je naredila tako slabe fotke, je rekla, da ima malo slabo vest in da me prosi, da pridemo okrog 20. tedna še enkrat nazaj, pa bomo takrat našo malo piko še enkrat pogledali od vrha do pet ... in to zastonj!!!!!!!!!!!!! Jupi!!!! Rezultati so (kolikor jih je pač lahko vnesla v rač.) izredno dobri, tako da smo zdaj vsi srečni in veseli.
 
Je bil pa to po mojem najdaljši vikend v mojem življenju, res.
 
Razen tega "NS - izpada" smo pa drugače fenomenalno!!!! Sam še ene fajn hlače nam manjkajo, ker nam je že vse premalo.
 
Držite se!!!

(odgovor članu sonči)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   [Brisano sporočilo]
21.1.2006 11:44:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Otroška trgovina na internetu 2.del
nada56

Kaj najraje bi kupovali preko interneta?

otroška obutev (6%)

otroška oblačila (22%)

otroška oblačila in obutev (6%)

otroška športna oprema (29%)

vse troje in igrače (37%)


Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!