Azzurra
|
No...jaz sem pa iz Kp in glih tako začnem maja z dopustom, še celo nekaj dni prej, če gre vse po planu. Mislim, da se bom nakupov lotila takrat. Nekaj sicer imam, saj veš...greš mimo trgovinc in ti srce ne da, da ne kupiš kakšnega bodija, pajacka, majčke...No, nekaj pa sem tudi dobila od bratove družine: oblekce, posteljco, avtosedež in cel kup revij Mama in Moj malček. Drugače sva midva zdaj bolj v prenavljanju stanovanja, ampak malo dvomim, da nama bo uspela selitev preden rodim. No, sicer imava kje bit, ampak vseeno bi si ful želela, da se rešiva tega bremena, se preseliva...če pa ne bo šlo, pa ne bo, sekirali pa se res ne bomo, ne? Moj je te dni ful živahen, neprestano mi trka v trebuhu, včasih malo pozabim ali pa kaj počnem in nisem tolko pozorna, pa mi spusti kakšno takšno brco, da kar poskočim In že ki smo pri poskakovanju, jaz bi šla pogledat v ponedeljek to jogo, v torek pa na Ogrlico na neko privat varianto. Pipi76, pa še kakšna druga iz bližine, če ste za, mi pustite sporočilo, lahko tudi v privat, si zamenjamo številke ali pa se dobimo kar tam. Lepo se imejte, vreme je danes super.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|