|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2006 17:35:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: JULIJ
20.3.2006 18:06:36   
Jan@




Vesnica živjo!
Mene pa zanima kdaj bo ta knjiga Nosečnost, ki si jo maloprej omenjala izšla in pri kateri založbi? Aja pa še to. A ti si prav iz Trbovelj ali greš samo v Trbovlje rodit? Jaz sem sicer iz Litije pa grem grem LJ.
Joj kok je lepo slišat, da še katera  user posted image  poje in govori. Jaz se tudi že kar nekaj časa (odkar user posted image čutim) pogovarjam z njim po imenu. Včasih mu tudi kaj zapojem. Je pa ta teden nekoliko manj aktiven kot je bil sicer. Očitno bolj počiva. Sem brala, da od 28. tedna spet začne razgrajati. Kako pa kaj vaše štručke? So dosti aktivne?

Lepo se imejte in se še kaj slišimo




_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
20.3.2006 18:55:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jan@)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: JULIJ
20.3.2006 22:23:22   
sovica3
Ja, porodnišnica Trbovlje je zakon! user posted image  Vesnica24 ne bo ti žal, itak bova pa najbrž skupaj tam. Tudi jaz fantka nosim, baje. Jaz mu pojem ne, ker nimam niti malo posluha, revček še na svet ne bo upal! Pobožam ga pa, kakšno tudi rečeva, imam pa bolj malo časa, ker imam osemmesečno user posted image  navihanko, pa mu ona pojčka...

PDP 17.07.06 user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: JULIJ
20.3.2006 23:01:18   
Alisa
Vidim da bo letos kar nekaj novih dojenčkov v Trbovljah. jaz sem namreč tud rojena v trbovljah, vendar živim zdaj v Lj. zaradi službe se pa še vedno veselo vračam v rodni kraj. Vesnica ti pa imaš pdp na moj roj dan in moj mali fantek ima tud pdp na moj roj. dan tko da bo veselo. Me je pa kar malo strah da nebi se to zgodila glih med kakšnim praznovanjem roj. dne. pustimo se presenetit.
Jaz se za user posted image  kupila eno knjigico, kjer je za vsaki dan ena pravljica in mu jih lepo vsaki dan eno preberem, moj se pa bocka s tamalim v bušiju. si zlo rada nagajata. Meni pa je včasih že kar malo neprijetno ko se buckata, namreč mene tud brca.
pojem pa tud ne preveč rad da se ne bi ustrašil, tko da rajši poslušava  en cd ko je gor zlo pomerjajoča glasba iz narave.

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: JULIJ
21.3.2006 7:49:21   
malicki
Evo še mene user posted image

Moj bejbi je včasih ful živahen in me fejst nabija, včasih me preseneti in takrat me kar v zrak vrže user posted image . Najbolj aktiven je dopoldne in zvečer, popoldne pa zgleda da počiva. Brcike čutim že od 17. tedna non stop. Sem pričakovala da bo malo pavze vmes, pa nič.

Vesnica hvala za nasvete. Jaz se z user posted image  pogovarjam v mislih, včasih tudi na glas, poslušava glasbo. Brala pa res še nič nisem, si bomo morali pravljice nabaviti, še manj pa pela (no mogoče 1 ali 2x). Nočem prestaršiti user posted image , ker sem totalno brez posluha user posted image  .

Trebušček raste in mi je prav všeč, tudi počutim se zelo dobro.  Dragi naju kliče balonček user posted image  Včerajšnji sonček sem izkoristila za sprehod, danes pa grem na telovadbo. Mislim, da grem še ta mesec, pol pa bom raje migala zunaj.

Aprila tudi jaz začnem z materinsko šolo in upam, da ne bo tako lepo vreme, ker drugače bom prisiljena v špricanje user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   [Brisano sporočilo]
21.3.2006 10:00:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: JULIJ
21.3.2006 12:16:33   
Jan@




Živjo vsem!

Jaz sem pa danes že iz laboratorija. Sem morala delat presejalni test za sladkorno - izvidi vse OK. user posted image  Je pa tud mene zlo strah igel tko, da Vesnica nisi edina. user posted image  Drugače je pa tud moj user posted image  danes malo bolj živahen. Včeraj je več ali manj počival, danes je pa že ob 6-ih začel nabijat, ko sem se zbudila, ko je moj user posted image  šel v službo. Midva sva se pa še malo crkljala. Sem pa poskusila tisto varianto, ki jo je včeraj opisala Vesnica in sem mu vsakič, ko me je pobrcal malo s prsti nazaj potrkala in se je skoz odzival. user posted image  Sem bla ful vesela.

No pridne bodite user posted image  in še naprej se pogovarjajte s svojimi user posted image




_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
21.3.2006 17:32:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jan@)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: JULIJ
22.3.2006 8:28:28   
Naty*Taja
Zdravo babike. Sem si mal fraj vzela, ker sem se mogla spočit od naporov!
Hvala Vesnica tebi in tvojemu psu - sigurno je držal vse štiri, ker je šel izpit kot po maslu. Zdej pa samo še enega in diploma user posted image .
Karynka a ti imaš tudi že eno laufiko - je naporno a ne? Naš je zdej že ful stabilen pri skoraj enajstih mesecih. Ti boš imela pa še manjšo razliko kot jaz?!

Sem brala tole o izcedku iz zizik - to je čist normalno, se je men tudi dogajal v prvi nosečnosti. to je mlezivo al kak se že reče. Če se pozna sam na notranji strani modrca itak ni panike - men je kr skoz majco prišlo včasih, tak da sem potem našla naslednjo rešitev - podložla sem si one okrogle vatice, pa je blo.
Kar se pa velikosti joškov tiče - jaz sem tudi imela limonce - 75 AA,pa med nosečnostjo se niso nič kaj povečale, tam nekje tretji dan po porodu, ko pa je mlekec navrel sem imela pa naenkrat 80 C!!Pa seveda strije po celih joškah, ko jih je razneslo. Zdej so mi pa mal ostale joškice- imam celo 80 B. Pri drugem bodo verjetno še malo večje. Kaj bo pa potem po kakem letu pa nimam pojma. Moji sestri so splahnele user posted image . Drugače pa jaz nisem uživala z velikimi in sem rekla hvalabogu, da mi ni blo treba to skoz s seboj nosit user posted image .
No tolk o joškah.
Drugo pa je petje malim v trebuhu - sej sploh ni važn posluh, kot je že Vesna rekla. Važno je, da se mali navadi na tvoj glas in veste kak to pol prav pride, ko je zunaj in se dere, pa mu mami sam mal zapoje pesmico ki je je že navajen in mali ... utihne!! Tak da kr derte se in pojte malim, pod tušem, na sprehodu, v postli...kadarkoli. Še zdej pri 11 m ko ne more zaspat mu sam štimo spustim in se mu očke kr zaprejo.

Našega tamalega pa nič kej ne  čutim in sem zadnjič na 3D tudi vidla zakaj! Ker je obrnjen k mamini riti in ga nismo mogli posnet v obrazek!! Tak da mi je tudi jasno, zakaj me tak križ boli - če me pa non-stop mali tja brca!user posted image Upam da se bo kej obrnu, ker drugače bo joj. Morfologijo imamo šele jutri in upam,da bo vse vredu.
Drugače pa uživam sploh zdejle ko se nekaj boljše vreme kaže?!
Imejte se skrajno lepo in pobožajte bušije.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: JULIJ
22.3.2006 8:30:24   
Naty*Taja
Aja Vesnica v Celju v H&M imajo oddelek za nosečnice in je zelo dobro založen. Isto kot v MB. Se  splača it pogledat.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: JULIJ
22.3.2006 10:00:41   
Jan@




Živjo punce!

kako ste? Pri nas se že nekaj sonček sili in upam, da bo zmagal nad oblaki. user posted image

Drugače pa vidim, da ste tudi študentke med nami. Prav vzpodbudno, sploh, ko berem, da imate že kakšnega malega nadobudneža doma. Sama sem prvič noseča in sem sedaj v četrtem letniku. user posted image  Sem izredna študentka na fakulteti za socialno delo. V petek imam en izpit, pa se nikakor ne morem k knjigi vsest. Me že pomlad daje. user posted image  Upam, da mi bo do konca junija uspelo vse izpite narest, da mi potem ostane samo še diploma. Kakšne so pa kaj vaše študijske izkušnje?

Aja še to. A je ta H&M v tem novem City Centru, kjer je tudi Spar in to? O fino, da imamo sedaj malo bližje in ne bo treba več v Celovec. user posted image

Lepo se imejte in držte pesti, da se grem zdele učit user posted image .

Lp vsem user posted image  in user posted image





_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: JULIJ
22.3.2006 10:03:51   
Jan@





Še enkrat jaz. Ste že imele temo kaj pričakujete? Jaz sem se šele sedaj bolj intenzivno priključila na forum in nisem šla nazaj brat. user posted image

Mi bomo menda imeli user posted image - Florjana. Kaj pa ve?




_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: JULIJ
22.3.2006 10:58:25   
Nely
Živjo!
Danes je tak čudovit sonček zunaj, pa še tako dobre volje sem, ker sem spet videla mojega pikeca. Imela sem pregled in smo na hitro pokukali na UZ. Tokrat je gin. rekla, da bo fantek in tut men se je zdelo, da vidim enga lulčka in dve jajčki... Moj je bil pa kr mal jezen, ker je rekel, da nič ni videl.user posted image  In zato se je kar takoj odločil, da gremo na 3D UZ, za kar navijam že kar nekaj časa. user posted image user posted image user posted image  Dela ga moja gin. v SG in zato sva se kar naročila v torek. Bo še ravno čas, ker bomo v 25. tednu. Tu nekje je baje idealno za 3D. Tako da komaj čakam, da vidimo ali bo user posted image Anej ali pa user posted image Lana.

Glede iztekanja tistega mleziva iz dojk mi je gin. rekla, da je to čisto normalno in da si naj pač podložim vat. blazinice, če bo tekočine veliko, tako kot je predlagala Naty-Taja. Tudi glede krčev maternice je rekla, da ni nič narobe in da če se mi bo to še zgodilo, naj kr lepo pijem magnezijeve šumeče tablete, kar delam že zdaj in krčev ni več. Večkrat se mi pojavi omotica, kot da bi hotla skup zlest. Tudi za to je rekla, da je značilno za nosečnice in da zaenkrat ni treba bit zaskrbljena. Torej, ker je vse ok, sem z nasmeškom poletela iz ordinacije. user posted image

Drugače pa js upoštevam skoraj vse nasvete od Vesnice24 (hvala user posted image ). Pojem, se pogovarjam, mu berem pravljice.. ja, tut js sem kupla knjigo pravljic in mu skoraj vsak dan preberem kakšno...user posted image  Najbolj se pa razživi, ko zasliši bodočega atija... user posted image  takrat brca ko zmešan v vse strani in glede na to, da je še precej nizko, včasih komaj priletim do wcja, ker me tolk prebrca v mehur... prav boli...  ampak je pa tak čudovit občutek, ko te user posted image  brcne.

Tut js bom šla kaj pogledat v Celje v H&M, samo upam, da se je gužva že polegla.. prejšnji teden so skoraj hodli drug po drugem v H&M-u. user posted image

Uživajte v tem čudovitem dnevu in poročajte malo, kako so vaše pikice. user posted image

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: JULIJ
22.3.2006 17:15:25   
sašaš
Ojla!

Je pa živahno zadnje čase na naši temi! user posted image  

A tako pridne ste, da svojim user posted image  celo pravljice prebirate? Pa pojete jim pesmice? Upam, da kaj šteje, da vse to delam v službi (delam v vrtcu). Doma mi namreč ne pride na pamet, da bi pela otroške pesmice. user posted image  Ko bo user posted image  "zunaj" mu bom pa z veseljem pela! user posted image

Bila sem na dveh pregledih - vse ok,  dobila pa sem železove tablete in zdaj me kar naprej nekaj zvija in napenja!user posted image  A je možno, da od tega?

Uživajte in še naprej veselo prepevajte svojim pikicam! user posted image  

Grem zdaj po enih zelo pomembnih opravkih... user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: JULIJ
22.3.2006 22:12:54   
sovica3
Ja, tile tableti za železo... Da se ne boš ustrašila, ko boš v školjki zagledala popolnoma črno blato! user posted image  To je le od železa. Mene je v prejšnji nosečnosti skoraj kap, ko sem to videla!

Ja, Naty-Taja, mi tečemo drugi krog! Razlika bo točno 1 leto, bo naporno, bo pa tudi veliko veselja! user posted image  Potem pa mislim, da bom kar zaključila svoje poslanstvo biti nosečka.

Ne vem, katera točno je spraševala, če že vemo kaj bo, jaz vem, sedaj bo fantek, Enej. Imamo pa že Zojo.

No, bodoče (nekatere smo že zdaj) mamice, držite se, božajte svoje bušije in se veselite vsake nove brce... Takrat je zaskrbljujoče, če brcik ne bi več čutile... user posted image


(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: JULIJ
23.3.2006 7:25:07   
malicki
Pozdravljene user posted image

a še katera čuti ali pa je čutila vzdolž trebuščka rahlo bolečino? Meni se zdi kot da me rahlo peče, najbolj na vrhu trebuščka. In že paničarim kaj če imam razmik trebušnih mišic user posted image  
Sem si tudi izmerila, pa je razmika nekje za prst in pol, kar naj ne bi bilo kritično. A si je še katera merila razmik? Kako je pri vas?

Aja, meri se pa tako, da se uležeš na hrbet, rahlo pokrčiš noge, dvigneš glavo in si s prsti izmeriš razmik.


Nekatere ste pa res pridne, se mi zdi da samo še midva za user posted image  nimava izbranega imena user posted image

Pozdravček vsem user posted image  
user posted image

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: JULIJ
23.3.2006 10:43:00   
Nely
Malicki, ta razmik... od kod navzgor ali navzdol si to izmeriš?

Tudi mene včasih mal kaj špikne na vrhu trebuščka ali pa po trebušni steni, vendar bolečina hitro izgine. Kolikor sem se pozanimala, je to predvsem zaradi širjenja maternice. Verjetno, če bi se ti trebušne mišice toliko razmaknile, potem bi te verjetno kr fejst bolelo... tut musklfibr lahk hudoooo boli.... user posted image

Za izbiro imena imaš pa še dosti časa... Nekateri ga določijo šele, ko se detece rodi.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: JULIJ
23.3.2006 10:44:49   
Azzurra
čau, julijke.
ste že kupile vozičke?
kako smo pa kaj s kilogramčki? user posted image  naši trebuhi se zdaj že občutno večajo, ne? no, vsaj moj se, pdp imam menda med prvimi iz naše kategorije. v zadnjih 2 tednih je vidno eksplodiral...
mi tečemo v 27. teden in smo na + 8 kilogramčkov. se pa dobro počutim, samo utrujena sem malo, pa nos imam stalno zaprt.


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: JULIJ
23.3.2006 10:53:17   
Nely
Midva vozička še nisva kupila, imava pa nagledanega (quinny speedy sx). Zdej samo čakam na kakšno akcijo. Če pa je ne bo, ga pa verjetno pred junijem ne bova nabavla. Ga nimam kam dat, da bi se pa prah gor nabiral, mi je pa brez veze. Pa ostale? Ste že kaj nabavle?

Kilogramčki so šli ta mesec gor za 3 kg, vse skupaj pa za +5 kg. Trebušček je vsak dan večji in vse bolj gre na špic. user posted image Takrat baje pravijo, da bo user posted image . Drugače pa smo na 24t 2d.

Azzura, glede na PDP si res prva na vrsti, sam te lahk vseen še ktera prehiti. user posted image

Sem ravnokar brala o tabletah CentraMed Mami, ki vsebujejo veliko vitaminov in mineralov in so prav za nosečnice. Pa vse, ki jih jemljejo redno, pravijo, da imajo veliko energije in da se jim je odpornost povečala. Kaj pa če poskusiš z njimi?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: JULIJ
23.3.2006 12:24:31   
Azzurra
he he, nely, ni problema....jaz sem zelo potrpežljivo bitje, bom že počakala..., prehitevanje torej dovoljeno user posted image

prejšnji teden sem bila v laboratoriju in sem dala kri, moj ginekolog pa mi je že takrat dejal, da me bodo po izvidih po vsej verjetnosti poklicali, ker sem že v 14. tednu bila na spodnji meji pri krvnih izvidih, pa da zdaj še dete v trebuhu nuca in si jemlje vse zaloge, tako da v bistvu čakam...omenil mi je železo, pa da se raje slišiva predno bi začela po čem posegat. tako da čakam in pač jem z železom bogato hrano, bomo videli kaj bo....

Pa tudi vreme po moje vpliva na počutje...je občutna razlika ko se vlači ta oblačnost ali ko sije sonce, ne da?

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   [Brisano sporočilo]
23.3.2006 14:54:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: JULIJ
23.3.2006 21:11:05   
kapesanta
Tud midva sva šele prejšnji teden določila imena - je kr kriza če nimaš že od nekdaj kako posebno ime izbrano. Včasih je bilo enostavno - po babici ali dedku.... Skratka zaenkrat sva se odločila da bo Sara ali pa Rok.
Pri kilah sem pa trenutno na +7kg. Kaj nas vse še čaka....
Pa železove tabletke jem (žal prepozno opozorilo - je bila panika ob črnem blatu).
Voziček sva pa ravno danes dobila - je sicer prevozil že eno bebiko, ampak je zelo ohranjen. Ma košaro in sedež, pa ta velika kolesa (ko bomo glih poletni).
Drugače sem pa že zbrala vse ta velike stvari (in predvsem ta drage), tako da sva upam iz ta večjih stroškov.

Brcike pa počasi prehajajo v močnejšo fazo....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: JULIJ
24.3.2006 8:19:25   
Naty*Taja
Evo še mene. Bom kej napisala , če me bo tavelik sonček primiru pustil user posted image .
Včeraj smo bili na morfologiji - vse OK, razen tega, da imam posteljico nizko in mi kronični primanjkuje železa. Me je vprašala, če sem vegetarijanka.
Spola ne vemo, ker ga nočemo zvedet. Imena so tudi že zbrana če bo punčka bo Maruša če pa fant pa Urban. Če si seveda ne spremislimo.
Brcike so vsak dan močnejše - včeraj je tako delal, da ga je komaj pregledla.
Vau, kak sonček je zunaj!!user posted image user posted image
MI smo do sedaj pridelali samo 3 kg.
No zdej pa mali pravi, da imam dost!user posted image  Morem it. Se pišemo.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: JULIJ
24.3.2006 9:14:39   
malicki
Ojla julijke user posted image

Glede razmika trebušne mišice. Te mišice naj bi si preverjale med nosečnostjo in tudi po porodu.
Včeraj sem še prebirala eno knjižico od Vzajemne in notri piše tako:
uležeš se na hrbet in rahlo pokrčiš kolena, stopala so na podlagi. Vdihneš in ob izdihu dvigneš glavo k prsim, in sproščeno dihaš. Potem pa s prsti (navpično navzdol, dlan je obrnjena k nam) potipaš ozir. poskušaš najti razmik med mišicama in sicer nekje 4 cm nad popkom, v višini popka in 4cm pod popkom.
Razmik med mišicama naj ne bi bil več kot za 2 prsta.

Jaz sem občutila razmik le nad popkom, nekje 1 prst in pol. Bom na naslednjem pregledu še doktorja prosila naj mi preveri. Če je razmik večji potem baje dobiš napotnico za fizioterapevta.

Tak da punce dajte si prosim malo izmerit in poročajte, da bom bolj pomirjena.


Vesnica ti si pa ful pridna, da imaš že vse nabavljeno. A nam lahko zaupaš kaj vse si nabavila?
Jaz sem si že malo očke v trgovini pasla, ampak je toliko različnih cunjic, da pojma nimam kje začet. Najprej si moram nek seznam naredit, potem pa v akcijo. Po nakupih bom verjetno šla šele maja.
Imava pa posteljico user posted image  tak da če ne drugo bo dete imelo vsaj kje spat user posted image  

Aja, še nekaj - a mažete kaj bušije? Meni se tak ne da, ampak ko pomislim na strije se pa vedno najde volja. Imam kar nekaj različnih žaub, upam da bodo kaj pomagale. Imam Sanosan kremo, olje od Welede in kremo od DM - ta zadnja mi je še najbolj všeč.

Uživajte v sončku in pobožajte bušije

LP

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!