Nely
|
Živjo! Danes je tak čudovit sonček zunaj, pa še tako dobre volje sem, ker sem spet videla mojega pikeca. Imela sem pregled in smo na hitro pokukali na UZ. Tokrat je gin. rekla, da bo fantek in tut men se je zdelo, da vidim enga lulčka in dve jajčki... Moj je bil pa kr mal jezen, ker je rekel, da nič ni videl. In zato se je kar takoj odločil, da gremo na 3D UZ, za kar navijam že kar nekaj časa. Dela ga moja gin. v SG in zato sva se kar naročila v torek. Bo še ravno čas, ker bomo v 25. tednu. Tu nekje je baje idealno za 3D. Tako da komaj čakam, da vidimo ali bo Anej ali pa Lana. Glede iztekanja tistega mleziva iz dojk mi je gin. rekla, da je to čisto normalno in da si naj pač podložim vat. blazinice, če bo tekočine veliko, tako kot je predlagala Naty-Taja. Tudi glede krčev maternice je rekla, da ni nič narobe in da če se mi bo to še zgodilo, naj kr lepo pijem magnezijeve šumeče tablete, kar delam že zdaj in krčev ni več. Večkrat se mi pojavi omotica, kot da bi hotla skup zlest. Tudi za to je rekla, da je značilno za nosečnice in da zaenkrat ni treba bit zaskrbljena. Torej, ker je vse ok, sem z nasmeškom poletela iz ordinacije. Drugače pa js upoštevam skoraj vse nasvete od Vesnice24 (hvala ). Pojem, se pogovarjam, mu berem pravljice.. ja, tut js sem kupla knjigo pravljic in mu skoraj vsak dan preberem kakšno... Najbolj se pa razživi, ko zasliši bodočega atija... takrat brca ko zmešan v vse strani in glede na to, da je še precej nizko, včasih komaj priletim do wcja, ker me tolk prebrca v mehur... prav boli... ampak je pa tak čudovit občutek, ko te brcne. Tut js bom šla kaj pogledat v Celje v H&M, samo upam, da se je gužva že polegla.. prejšnji teden so skoraj hodli drug po drugem v H&M-u. Uživajte v tem čudovitem dnevu in poročajte malo, kako so vaše pikice.
|