Nely
|
Vesnica24 ti rečem, da bote pravi ansambl, he he. Če bote rabli še koga za bobne, se javte pr men, ker moja ustvarja in pol v mojem trebuščku. Me je kr strah, ko bo pogruntal, kk tolčt z obema rokama in z obema nogama in se zravn še obrnit. Včeraj smo imeli spet mat. šolo. Tokrat je bilo predavanje o EA in še zobarca je imela zelo zanimivo predavanje. Oddala sem "prijavnico" za EA, odločitev je še vseeno v mojih rokah do poroda. Upam tudi, da nama bo uspelo slediti vsem napotkom zobozdravnice, da bodo zobki ostali čim dlje zdravi. Samo, ko so tu še babice, ki jim je v tako veselje potiskati dudo v sladkor in med.... Pa da o lizikah, bonbonih in vseh mogočih sladkarijah sploh ne govorim. Punce, samo nasvet vam dam, dejte it v mat. šolo prej, ne čakat na zadnji termin. Včeraj smo sedeli cele 3 ure in verjemte, da nobeni izmed tistih, ki so tik pred porodom, ni bilo niti najmanj prijetno sedet na neudobnih stolih. Tolk vzdihovanja od njih sem slišala, da so se še men zasmilile. Kaj bi bilo šele, če bi bilo vroče..... Naslednjo kontrolo imam pri gin. 22.3. in takrat bomo spet videli našega razgrajača ali razgrajačico. Res si želim, da se bo jasno videlo, kaj se skriva v trebuščku, čeprav mi je na koncu čist vseeno kaj bo. Sam enaml bi si rada potešila radovednost. Pri meni dela gin. UZ vsakič, ko pridem tja, tako da imam že kar nekaj slikic.. Samo vseeno me mika 3D, ki ga sicer ona tudi ima, samo je za plačat..... Ma, zdej sem že pa skor enmal obsedena s tem.... Punce, petek je, sicer zunaj dežuje, ampak js sem vseen dobre volje, za kar vedno poskrbi moj ... Uživajte!!!
|