MjaV
|
Živjo februarčice, zelo ste pridne in prav fino je videti, kako vneto polnite tole našo temo z novičkami. Meni čas tako hitro mineva, da sem se prejšnji teden malce zamislila in se mi niti približno ne sanja, kako mi bo zneslo skrbeti za malo nebogljeno štručko? Ob prebiranju foruma se pogosto zamislim, ko vidim, kako imate že skoraj vse pripravljeno, jaz pa sem šele včeraj opravila prvi poizvedovalni pohod v baby center, kjer sva z mojim poskušala izvedeti kaj o avtosedežih in ugotovila, da sva oba še čisto nevedna, saj o tem nisva vedela drugega kot to, da obstajajo lupinice (uf, še dobro, da vsaj toliko vem iz foruma ). Res je, da nama marsičesa ne bo potrebno kupiti, saj bova nabrala kar nekaj rabljenih stvari od najinih predhodnikov, med drugim je prijateljica obljubila voziček - pa nisem imela niti toliko soli v glavi, da bi vprašala, katere vrste je, da bi vedela, s čim ga lahko dopolnim... No, pa saj smo sicer že krepko čez polovico, a vseeno še ne tako blizu. Menda pa se mi še uspe v tem času naučiti vse o oblačenju, opremi, dodatkih, kozmetiki, negi... Zaenkrat se ubadam s tem, ali bi imela bombažne pleničke ali tiste za enkratno uporabo - sem videla, da se s tem vprašanjem ukvarja tudi Karin412. Kaj pa ostale? Tiste, ki uporabljajo Racmanke, so slišati zelo zadovoljne (no ja, poznam samo dve ) in tudi pleničke sem včeraj videla v baby centru, pa so videt zelo mehke in prav cortkane, kot so itak vse te stvari za male bejbije, se vam ne zdi? Ali katera ve, koliko prostora (zlasti v višino) naj bi bilo okoli previjalne površine - midva zaenkrat ne najdeva boljše rešitve, kot da to mizico namestiva pod poševnino, saj imava postrešno stanovanje in drugje močno primanjkuje prostora. No, še moja izkušnja o 3D Uz, za katerega sem ravno v tej temi že pred časom spraševala - bila sva v Dravljah in je še kar OK, čeprav so filmčki zelo kratki in nič kaj dosti ne pokažejo (vse je tako bolj zamegljeno in ko jih pokaževa komu brez domišljije, mu niti malo ni jasno, kaj se vidi) midva sva seveda odkrila že skoraj vse mogoče, ko sva jih tolikokrat pogledala. No ja, za spominček so OK, če pa ste na tesnem z denarjem, pa lahko to tudi mirno izpustite. Zame veliko bolj izpolnjujoč občutek nudijo brcike, a sem pred tednom dni zagnala celo paniko (in tako izsilila še en Uz), ker so bile ne začetku (okoli 18, 19T) veliko bolj močne in pogoste, kot so sedaj (včasih par dni ne čutim prav nič, razen morda za kak trenutek rahlo t.i. "plahutanje") - so me pomirili, da v tem obdobju količina plodovnice narašča hitreje kot je rast otroka, zato se manj, ali pa bolj oddaljeno čuti - je pa najina mala očitno tudi bolj lene sorte... Tudi med Uz pregledom ni niti pomigala (kar pomeni, da me še naprej malce skrbi, ampak ne želim več delati panike, ker tako ali tako ne morem nič spremenit) Ful mate nekatere lepe okrogle bušije , moj pa žal ni kot žoga, ampak celo telo postaja kot en sod - imam namreč katastrofalen apetit (zlasti po čokoladnih slaščicah) in se skoraj do 4 meseca nisem zredila niti za kg, potem pa v zadnjih dveh mesecih za 9 kg!!! Prav strah me je, ko vem, kako me bo G. pogledala, ko bo ugotovila, da sem se kljub njenim navodilom od morfologije dalje še vedno redim kot - in to kljub temu, da sem občasno še vedno aktivna (no ja, ta vikend bom očitno zabluzila - krivi so vremenarji !!!) Oh, tako malokrat kaj napišem, če pa že pa nastane cel roman... Še dobro, da je to tako poredko, ane . Lepo se imejte in uživajte v brcikah.
|