|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.11.2005 19:06:19   
sazi
Tudi jaz se ponoči kar precej zbujam in imam zjutraj občutek, kot da nisem nič spala. Pa še žejna sem tako zelo, da celo noč tankam vodo.
Danes sva opravila prvi nakup za user posted image  - sva kupila košaro za na voziček.
Zdaj pa letim nazaj študirat, ker zvečer spet ne bo časa, izpit pa se neizprosno bliža.
Pozdravčke vsem

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Februarčice
6.11.2005 8:43:19   
karin412
Dobro jutro! Se oglašam po par dnevih, včeraj je šlo tako hitro: bila sem na Goriškem in smo pobirali kakije in kivije, jaz sem samo kivije. Potem sva se pa ustavila še v Ljubljani v Mothercare (sem kupila en termometer za v banjo) in v Baby centru, kjer sem kupila podlogo za previjanje in čebriček v enaki barvi. Aja, v petek sva kupila mizo za previjanje, tako da sva opravila prvi večji nakup za našega user posted image . Gledala sva tudi vozičke, v Pikapolonici se nama eden dopade od Jane, samo če bodo kaj babice in dedki hoteli prispevati (kar je zaenkrat malo vprašljivo).

Moj user posted image se malo manj premika, vsaj meni se zdi in komaj čakam, da jo začutim, ne vem ali je zaradi utrujenosti (to noč sem spala kot ubita, ker sem včeraj tolk pohajala, v petek pa tudi po obiskih). Danes moram bolj počivat.

Drugače moje kile so šle gor +9kg, trebušček pa je tudi velik, ampak sem gledala slike od Kami, pa se mi zdi, da je mogoče malenkost večji.
Kami, tudi tvojo mizo za na steno sem pogledala, pa bi imela premalo prostora v kopalnici, ker je vse ozko; zato sva kupila mizo za v sobi previjat.
Imam pa še vedno zamašen nos in dosti šmrklja, moram provat inhalacijo s kamilicami, če bo kaj pomagalo. Trtica in križnica me vsak dan bolj ali manj bolita, vendar me moj dragi vestno masira.
Tudi meni gre včasih kar na jok in sem cmerava za brez veze.

Aja, G imam v sredo, komaj čakam.

A bo katera kupila bombažne plenice?



(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Februarčice
6.11.2005 9:33:19   
marty5
Taja27 mene je tudi dajal občutek slabe vesti glede 3D UZ - pa ne zaradi drugega, ampak zaradi zapravljanja denarja, ki ga bi drugače lahko namenila user posted image . No, pol sem tako ugotovila, da zaradi tega ne bo imel nič manj, kvečjemu en lep spomin, ko bo velik user posted image . Pač ta mesec nisem šla k frizerju pa še kam in se izide.
Moj G je tudi bolj tradicionalen, pa tudi ne ve, da sem bila na 3D - v materinsko nič ne vpišejo, vsaj meni niso. Pa tudi nima kaj veliko govorit, ker so njegovi UZ zelo hitri in sem tako že pokurila oba brezplačna. Res pa ne vem, če se ti splača it na 3D tako pozno. Upam, da ne pričakuješ preveč - slike niso vedno povsem jasne. Jaz imam 2 v svojem albumu, še ena februarčica (ursa_p), pa ima polno slik - poišči link par strani nazaj v naši temi. Tako, da boš dobila idejo, kako zgleda.

Drugače pa je za menoj delovna sobota - na obisku smo imeli žlahto, ki smo jih prvič povabili v novo stanovanje. To je seveda pomenilo pucanje pred in po obiskih, pa strežbo ipd.....Sem bila čisto crknjena in zvečer so me dajali nežni krči v trebuhu, tako da sem se hitro ulegla. Očitno že telo opozori, ko pretiravamo. No, smo pa bogatejši za nekaj gospodinjskih aparatov, za katere sploh ne vem, kam naj jih dam - npr. ekonomlonca nikoli nisem uporabljala ....se bo pridružil kruhomatu in salamoreznici v omari user posted image .
Danes pa bomo počivali - tu pri nas namreč dežuje user posted image . Ko zgoraj berem, kako nekatere pridno študirate, me daje kar slaba vest.....jaz faks zanemarjam že cel mesec. <mogoče pa bom kaj danes primla v roke user posted image

Želim vam prijetno nedeljo in se kaj beremo user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Februarčice
6.11.2005 10:09:54   
BaGSi
Pozdravljene user posted image !

kar ne morem verjet, kako hitro letijo tile tedni; ravnokar vstopam v 28 teden; to pomeni še dobrih 12 tednov... pa bomo dobili user posted image user posted image

Tinkatonka - mislim, da popadkov res ne boš mogla zgrešit user posted image , čeprav po pravici povedano jih jaz nisem imela pred prihodom v porodnišnico, mi je odtekla voda pri 36 tednih; popadki pa so šli kasneje kar iz nule na 5 minut in jih ne moreš zgrešit... Bo pa mogoče katera druga kaj bolj konkretnega povedala...
Sicer pa mene kar mučijo in skrbijo tale otrdevanja trebuha, špikanje v medenici in krči ... bom poskusila bolj pogosto pit magnezij in več počivat ... in upam, da bo boljše.

Vam kar zavidam tistim, ki ste lahko doma in malo več naredite za sebe, počivate,... jaz imam norišnico v službi, popoldan pa še moj sinko zahteva svoje... Komaj čakam, da z 15. decembrom ostnem doma - lahko pa tudi da bom kak teden prej šla na bolniško, ker res ne vem, če bom zdržala tempouser posted image

Taja 27 - Dodatni "komercialni" UZ? No jaz sem o tem tudi razmišljala - pa sem si premislila; celo prejšnji teden na rednem pregledu pri 26 tednih - sem se zadržala in nisem rekla naj mi naredi še samoplačniškega UZ... Bom kar počakala na 1.12, ko imam drugo morfologijo oz. samopl. UZ pri mojem ginekologu. Seveda, pa mislim, da je to čisto odločitev vsakega posameznika - tako da, po svoji vesti. Če si želiš še na kak UZ - ti kar daj, da ti ne bo kasneje žal!user posted image

Nihanja razpoloženja pa pri meni zaenkrat ni.. izgleda, da nimam časa za to user posted image

Jaz bi rada kupila samo še zložljivo previjalno + banico za v kopalnico (tako s predali za v sobo že imam) in stolček za hranjenje Prima Pappa, ki ga nisem imela pri tamalem.
Drugače pa se intenzivno pripravljam preuredit sobico od tamalega - ker vem, da se mi kasneje ne bo prav nič dalo. Tako da moram kupit še nekaj omar za igrače - ne boste verjele, koliko se jih je nabralo v 4 letih user posted image - predvsem avtov, orodja, ladij, lego kock, playmobila,.... Sploh ne vem, kam bomo dali "punčkaste igračke", če bo naš user posted image res user posted image ????

Lepo nedeljo (kljub slabšemu vremenu) vam želim!! user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Februarčice
6.11.2005 11:16:56   
Eviii
jutro, souser posted image ...
danes smo mi malo poležavali. se mi res ni dalo vstat pred deveto in pol. pa ta noč je bla grozna... včiri smo bli z možem in mojo staro mamo v lipici. smo si privoščli en mini izlet. zvičir me je pa možek peljal vn na vičirjo (sicer samo na pizzo, a sva si vzela malo cajta, da so nas malo razvajali). no, pol sva šla pa še v koper v šotor na martinovanje. sva zdržala mogoče malo več kot eno urco. je blo precej gužve... pa mojmu možku ni prijalo nabijanje muzke. smo bli doma relativno zgodi - neki pred enajsto. in vam povem, da sm bla vsa crknjena. naš-a user posted image  je brcal-a ko nora, ko smo pršli domov. pa ne, al je hotel-a še malo tam ostat al je pa hotel-a samo mamici malo nagajat... in pol nism spala nič skori celo noč. je blo vroče za znoret, pa ne smem odpret okna, ker mojga možka zebe... in en komar me je nadlegoval celo noč. za znoret!!! tko da sm še zdej kr na tleh in sm vsa lunatična. upam, da se bom uspela kej naspat danes ponoči user posted image
midva drugače tudi pridno gledava stanovanja in hiške, kamor bi se rada čimprej preselila. sva pred kratkim našla eno lepo popolnoma prenovljeno istrsko hišo (v kamnu in s kaminom in skratka je bla oh in sploh), pa so nama jo pred nosom pobrali... to ni fer!!! imava pa zdej še eni dve podobni na zalogi, samo ju moreva it najprej fizično pogledat... pa še eni dve malo novejši izvedbi hiški imava tudi v planu it si ogledat v naslednjih dneh. mogoče jo bova mahnla tudi na pohištveni sejem ta teden.
uživajte pridno v tem deževnem preostanku vikenda user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Februarčice
6.11.2005 11:42:54   
MjaV
Živjo februarčice,
zelo ste pridne user posted image in prav fino je videti, kako vneto polnite tole našo temo z novičkami. Meni čas tako hitro mineva, da sem se prejšnji teden malce zamislila in se mi niti približno ne sanja, kako mi bo zneslo skrbeti za malo nebogljeno štručko? Ob prebiranju foruma se pogosto zamislim, ko vidim, kako imate že skoraj vse pripravljeno, jaz pa sem šele včeraj opravila prvi poizvedovalni pohod v baby center, kjer sva z mojim poskušala izvedeti kaj o avtosedežih in ugotovila, da sva oba še čisto nevedna, saj o tem nisva vedela drugega kot to, da obstajajo lupinice (uf, še dobro, da vsaj toliko vem iz foruma user posted image ). Res je, da nama marsičesa ne bo potrebno kupiti, saj bova nabrala kar nekaj rabljenih stvari od najinih predhodnikov, med drugim je prijateljica obljubila voziček - pa nisem imela niti toliko soli v glavi, da bi vprašala, katere vrste je, da bi vedela, s čim ga lahko dopolnim... No, pa saj smo sicer že krepko čez polovico, a vseeno še ne tako blizu. Menda pa se mi še uspe v tem času naučiti vse o oblačenju, opremi, dodatkih, kozmetiki, negi...
Zaenkrat se ubadam s tem, ali bi imela bombažne pleničke ali tiste za enkratno uporabo - sem videla, da se s tem vprašanjem ukvarja tudi Karin412. Kaj pa ostale? Tiste, ki uporabljajo Racmanke, so slišati zelo zadovoljne (no ja, poznam samo dve user posted image ) in tudi pleničke sem včeraj videla v baby centru, pa so videt zelo mehke in prav cortkane, kot so itak vse te stvari za male bejbije, se vam ne zdi?
Ali katera ve, koliko prostora (zlasti v višino) naj bi bilo okoli previjalne površine - midva zaenkrat ne najdeva boljše rešitve, kot da to mizico namestiva pod poševnino, saj imava postrešno stanovanje in drugje močno primanjkuje prostora.
No, še moja izkušnja o 3D Uz, za katerega sem ravno v tej temi že pred časom spraševala - bila sva v Dravljah in je še kar OK, čeprav so filmčki zelo kratki in nič kaj dosti ne pokažejo (vse je tako bolj zamegljeno in ko jih pokaževa komu brez domišljije, mu niti malo ni jasno, kaj se vidi) midva sva seveda odkrila že skoraj vse mogoče, ko sva jih tolikokrat pogledala. No ja, za spominček so OK, če pa ste na tesnem z denarjem, pa lahko to tudi mirno izpustite.
Zame veliko bolj izpolnjujoč občutek nudijo brcike, a sem pred tednom dni zagnala celo paniko (in tako izsilila še en Uz), ker so bile ne začetku (okoli 18, 19T) veliko bolj močne in pogoste, kot so sedaj (včasih par dni ne čutim prav nič, razen morda za kak trenutek rahlo t.i. "plahutanje") - so me pomirili, da v tem obdobju količina plodovnice narašča hitreje kot je rast otroka, zato se manj, ali pa bolj oddaljeno čuti - je pa najina mala user posted image  očitno tudi bolj lene sorte... Tudi med Uz pregledom ni niti pomigala (kar pomeni, da me še naprej malce skrbi, ampak ne želim več delati panike, ker tako ali tako ne morem nič spremenit)
Ful mate nekatere lepe okrogle bušije user posted image , moj pa žal ni kot žoga, ampak celo telo postaja kot en sod - imam namreč katastrofalen apetit (zlasti po čokoladnih slaščicah) in se skoraj do 4 meseca nisem zredila niti za kg, potem pa v zadnjih dveh mesecih za 9 kg!!! Prav strah me je, ko vem, kako me bo G. pogledala, ko bo ugotovila, da sem se kljub njenim navodilom od morfologije dalje še vedno redim kot user posted image  - in to kljub temu, da sem občasno še vedno aktivna (no ja, ta vikend bom očitno zabluzila - krivi so vremenarji user posted image !!!)
Oh, tako malokrat kaj napišem, če pa že pa nastane cel roman... Še dobro, da je to tako poredko, ane user posted image .

Lepo se imejte in uživajte v brcikah.
user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Februarčice
6.11.2005 12:00:08   
sarazan
Hej, user posted image !

No, jaz sem dva dni travmirala zaradi kg, zdaj je pa glas G malo izzvenel in sem spet vesela nosečka.
Prav nič se ne bom obremenjevala s kilogrami zaradi ene ginekologinje. Bom pa hujšala po porodu user posted image .

Prišla sem do ugotovitve, da sem bila prav nesrečna, ko sem se skoraj vsakih 15 minut opominjala, da ne smem več toliko jesti, da kakšna pa bom.... Še v trgovini sem šla mimo sadja in zelenjave kot blisk, prej sem pa pobrala vse kar mi je dišalo.
Skratka, prav nič več nisem uživala v tem blaženem stanju nosečnosti. In tega si ne dovolim vzeti!!! user posted image


Tako na hitro od mene. Sem se morala malo skašljat user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu MjaV)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Februarčice
6.11.2005 12:12:05   
BaGSi
Bravo Sarazan! user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Februarčice
6.11.2005 14:00:54   
nuka
Oj!

Mi smo pa danes zjutraj malce potegnili. Smo spali kot povhi do 10 -ih. Na sprehod nismo šli, smo se pa zamotili z igračami. Smo prestavli vse igrače iz omare, ker je včeraj popoldne tamala vrgla vrata omare iz tečajev user posted image . No, hujših posledic razen ogromne buške na čelu ni.
Jutri popoldne moram še enkrat pregledati katere stvari mi manjkajo za našega user posted image pa za mene. Moram narediti spisek. Sem se odločila da bom imela do novega leta pripravljeno torbo za v porodnišnico in naštimane vse stvari za user posted image , če bo slučajno prehitel. Moram imeti vse naštimano ker vem, da se bo moj kar malo lovil, ko bo tiste 3 dni sam s tamalo in ga nočem obremenjevati še s skakanjem po trgovinah in lekarnah.

Tinkatonka ne skrbi. Popadkov ne boš zgrešila. Sicer so se meni začeli takoj na 4 minute in prej nisem imela nobenih znakov. Je pa taka močna bolečina (se da prenesti brez problema) v spodnjem delu trebuha. Sicer sem popadke že čakala, ker sem bila 1 teden čez rok pa čep se mi je tudi že odluščil. Nekatere imajo pred temi popadki tudi žurke na WC-ju (driska, bruhanje), jaz tega nisem imela. Vse skupaj je pa trajalo 4 ure.

Lepo nedeljo


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Februarčice
6.11.2005 15:16:39   
čuko
Sarazan, pravilno si se odločila! Ne pusti si vzeti te lepe nosečnosti, se boš že pol porihtala z dojenjem, pa vstajanjem ponoči, to kile kar gorijo!user posted image

No drugače. Mi smo danes hitro vstali, ker smo imeli inventuro, tak da smo zdaj kar malo zaspani. Vreme imamo grdo, tako da s sprehodom ne bo nič.user posted image

Punce imejte se lepo, pa uživajte v vikendu koliko ga je še ostalo!user posted image


_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Februarčice
6.11.2005 17:23:47   
natalia
drage user posted image  februarke!

zakaj moramo še hodit v službo? meni se nič več ne da.

Mam pa eno ful pomembno vprašanje, vsak dan ali večer, mi priteče nekaj iz ene ali druge prsi, včasih manj, včasih več.
Se vam tudi to dogaja?

ne vem, kaj bi to lahko bilo.
lep večer z vašimi user posted image  v user posted image !

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Februarčice
6.11.2005 17:32:50   
sazi
Meni je služba tudi povsem odveč in tudi vsakodnevno prevažanje tja. Sem že napol odklopila in počasi začenjam odštevati dneve, da potem ostanem doma. Moj G me niti slučajno ne bo poslal na bolniško. Se je pa moja osebna Z kar zgozila, ko me je vprašala, če še vedno delam tam, kejr sem, saj sem res veliko v avtu, pa z nogo imam težave... in je sama rekla, da "ja potem pa, ko boste imeli pa velik trebuh, se pa ne boste več vozoli, kajne?". No, zdaj jo kamlu nameravam "prijeti" za besedo. Še za nekaj tednov grem v službo, pa za 2 tedna na dopust, za nekaj tednov bom pa izkoristila "njeno" bolniško (torej brez kompliciranja z raznimi komisijami - bomo videli, kako se bo izteklo.
Natalia, Žal ti zaradi iztekanja iz prsi ne vem povedati prav nič. Sama tega pojava ne doživljam, sem pa brala (se mi zdi, da tudi pri Pušenjaku), da se to dogaja, da se že daj marsikaj tvori v prsih in tudi izteka. No, pa ti bo verjetno več vedela povedati katera, ki je že bila enkrat noseča.
Srečno

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Februarčice
6.11.2005 17:38:39   
natalia
jaz tudi odštevam dneve, da bom lahko doma in se malo posvetila sebi in user posted image user posted image . vse mi je že naporno, sploh pa jutranje iskanje prostega mesta za parkiranje.

ta dr.pušenjak, ima kakšno spletno stran, al kaj podobnega?

drž' se!user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Februarčice
6.11.2005 17:56:51   
malamisha
Sarazanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dokler je vse ostalo ok, potem se tudi z kg ne bomo obremenjevala!

Natalia - dr. Pušenjak kraljuje na sosednjem forumu http://med.over.net/phorum/list.php?f=19
Upam da sem naredila vredu povezavo.

Kar se tiče razpoloženja sem pa kot burja. Če mi kaj ne ustreza totalno popiz..., tako da moj user posted image  pravi, da bi imel rajši, če bi bila bolj jokava. Mogoče pa še to tudi pride... Bojda sem huda tetauser posted image user posted image

Za user posted image  smo nabrali že kar nekaj stvari, sobica je v zadnjih popravkih.

lp




_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Februarčice
6.11.2005 18:36:19   
taja27
Pozdravljene,

moja nosečnost je do danes potekala brez težav. Zdaj pa celo noč nisem spala, ker me je neznosno bolela trtica. Tudi čez cel dan je obupno. Sedim lahko, medtem, ko se komaj vsedem in še težje vstanem. Pa tudi ležat na hrbtnu ne morem!!! Malo se zvalim na bok, pa mi tud prav nič ne paše... no očitno smo prišli tudi mi tako daleč, da smo začeli jamrat... ampak, da lahko to tako boli - še kar ne morem dojeti!!! Ampak vse za naše user posted image  a ne?

Taja

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Februarčice
6.11.2005 19:15:52   
natalia
ja, v tem obdobju res nismo neke manekenke.user posted image

boli pa me vse od A do Ž, jaz se čudim, če me nič ne boli.user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Februarčice
6.11.2005 19:26:16   
čuko
Natalja: to, da ti teče iz dojk je čisto normalno, v tem času, to je ker se ti že pripravlja mleko, in to je dober znak, da ga boš imela.user posted image

Mene že tudi nekaj dni boli trebuh in mi full otrdeva. Se vam tudi to dogaja. Na trenutke imam tako trdega in napetega, kot da me bo razneslo.user posted image

Lep večer!

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Februarčice
6.11.2005 19:40:19   
malamisha
Otrdevanje trebuha je pri meni že običajna stvar. Zelo mi pomagajo magnesol tabletke, ginekologinja pa je predlagala tudi pitje Donata...

Je pa dobro, da na pregledu to omeniš!

lp

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Februarčice
6.11.2005 19:42:26   
čuko
Hvala za nasvet, zanima me ali te tabletke kupiš v lekarni?

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Februarčice
6.11.2005 20:05:51   
malamisha
Prvič sem jih kupila v lekarni, potem pa sem preverila sestavine in jih kupujem kar v DM.

Pa pomagajo ene in druge, samo velika razlika v ceni je...

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Februarčice
6.11.2005 20:12:39   
Ezi
No, pa en lep pozdravček še od mene in mojega malega user posted image , za katerega še nimamo imena user posted image , sva pa oba ok, kljub nosečniškim "radostim"!

Uživajte, uživajte!!!!

LP, Ezi

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Februarčice
7.11.2005 0:54:52   
Kami
Čao punce!
Jaz sem spet ta zadnja danes, očitno. Ni čudno, da sem zjutraj vsa komatična. Midva s tamalim oz. mi trije, če štejem še user posted image  smo vikend kar lepo preživeli, čeprav brez user posted image . Tamali je bil pozitivno razpoložen in razen običajnih njegovih fint, sva se prav zabavala. Drugače pa mislim, da sem eksplodirala, kar se trebuha in kg tiče (nisem se vagala, ampak saj se vidim), po moje mi je v nekaj dneh trebuh še zrastel, če sploh lahko še kam. user posted image  zna kap zadet v sredo, ko pride iz amerike. Sem mu v opozorilo raje poslala nekaj slikc, da bo pripravljen. Sem še eno novo naložila v album ("dva bratca"). Popek imam čisto okrog obrnjen in me je res kar malo strah, glede na to, da sem v prvo nosila majhen trebušček. Aja, pa oba sta fanta, tako da ni povezanosti med spolom in trebuhom. Danes sem prvič začutila, da me tiščijo NOSEČNIŠKE hlače. Lubijezus, kaj bom pa jaz še naslednje 3 mesece nosila? Res, da sem med ta prvimi, ampak vseeno.... Kar se hrane tiče imam pa spet probleme, ker so se mi očitno vrnile slabosti oz. zgleda, da niso še nikamor prav zares šle user posted image . Že včeraj mi je bilo zvečer ful slabo in danes mi je spet, tako da mi takrat ne paše nič jest. Samo res ful veliko pijem, vse kar se da popit. Čez dan je kar ok, zvečer pa mi gre na bruhanje.  
Sem pa danes zvečer 3 ure pospravljala in kupčkala stare cunje od tamalega (letne, zimske pa po številkah, da naredim red) in ugotovila, da razen za prve mesece, ko sem imela sposojene stvari, pravzaprav vse imam. Tako da bom nakupila samo ta male stvari (prijateljice imajo namreč vse bebike punce in v roza ga pač ne bom oblačila). Imam pa tudi jaz probleme s prostorom, kljub temu, da imamo otroško sobo lansko leto novo. Ta mali je namreč zasedel praktično vse omare in police in in sploh ne vem, kam bomo dali novega user posted image . Pa sva rekla, ko sva širila stanovanje: to bo pa ful prostora za 2 otroka! Zdaj me je pa kar groza, ker ne vem kam bomo z vsem. Za cunje sem si nabavila tiste Space Bag iz Top Shopa in se mi zdi, da se res obnesejo. Še dobro, da bo tudi fant, da bosta vsaj igrače imela podobne (BaGSI, popolnoma razumem tvojo skrb user posted image !).
Kar se popadkov tiče, nisem pravi naslov, ker so mi v prvo porod sprožili (premalo plodovnice) in sem imela samo umetne, ki so obupni. Jih pa ne znam z ničemer primerjat, to je res. Samo vem, da najprej ni nič hudega, potem pa brez stopnjevanja kar useka in bi vse okrog sebe najraje v žlici vode utopil (al so mi jih pa preveč našponal, ne vem, men je blo grozno). Jaz sem tulila do amena, dihat sem pozabila, sem jim hotela kar dam uit, tako me je bolelo.user posted image  Upam, da bom tokrat imela kaj boljšo izkušnjo.
Uživajte v začetku novega tedna, jaz se moram pospešeno učit, dokler se še sploh lahko premikam. Bi pomagalo, če bi manj nakladala, vem.user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Februarčice
7.11.2005 7:13:20   
tinkatonka
Dobro jutro user posted image !

Za mano je ena fantastična noč. Sicer sem se ponoči parkrat zbudila,ker sem ful intenzivno sanjala ene bedarije, samo zdele sem pa spočita in naspana, nič me ne boli (grem preventivno še magnezij pit). Zdele še plačam par računov prek Klika potem pa šibam na šiviljski tečaj. Se že ful veselim.

Jutri bom šla pa po vsej verjetnosti po tečaju mal v Leclerca pogeldat. baje se tam ful splača kupovat za majčkene otročke, pa bom šla pogledat če kaj najdem. Rabim namreč nekaj cunjic čist ta majhnih številk 56. Sice rne bom kupovala preveč, ker lahko da bom rodila že velikega otročka pa mu bo prekmalu vse premajhno. Bomo vidli. Drugače pa ima naš user posted image  zdaj novo foro. Zjutraj ko ga oči polupčka za slovo, ko gre v službo začne brcat in mami potem seveda ne more nazaj zaspat. Pa ne zarad tega ker bi ble brce moteče, ampak potem samo čakam kdaj bo še pobrcal, pa božam ga po trebuščku in itak da me potem vsa zaspanost mine.

Ta teden moram it še v laboratorij pit tisto sladkano vodo za test sladkorne bolezni. Upam da bo vse vredu. Naslednji teden pa me že čaka pregled in komaj čakam da spet slišim srček najinega otročička. Takrat na pregledu pa sem bom skušala dogovorit še za drugo morfologijo.

Punce lepo se imejte. Naj vas vreme pri tem ne ovira.

Lp Tina+user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Februarčice
7.11.2005 7:57:28   
BaGSi
user posted image  Dobro jutro!

Mi smo se danes zaspali - pri dveh nastavljenih budilkah ni zvonila niti ena user posted image . Potem pa hvala bogu ni bil Bor nič kaj siten in sem ga hitro spakitrala v vrtec; jaz pa v službo s polurno zamudo...

Natalia - izteka ti je začel kolostrum, kar je kot nek začetek mleka...meni so se tudi že začeli piznat rumeni fleki na spodnjih majicah... Ni pa tako hudo kot v prvi nosečnosti; ko sem morala nosit blazinice za dojenje že v 6. mesecu nosečnosti... Mleka pa sem imela kasneje za 5 otrok, ne za enega... Torej, je to dober znak!user posted image

Kami - joj kako luštna slikica.user posted image Moj pa je kar sramežljiv, pa se mu ni za slikat zraven trebuščka...on ga samo boža in lubčka...
Kami - jaz bom prve nosečniške hlače tudi mogla pospravit v omaro user posted image  - me je tudi skoraj kap, ker sem jih pri Boru nosila do konca... No, zdaj jih pa bo dobila sestra, ki je tudi 3 mesece noseča user posted image .

Saj res - ste si kaj merile obseg trebuha? Moj je že na 98 cm (na najširšem delu...)

LP user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Februarčice
7.11.2005 8:41:07   
Tina76
Dobro jutro!
 
Jaz sem še taaaakooooo zaspana pa sem ponoči prav fajn spala. Mogoče zaradi vremena. Zjutraj, ko sem stopila na tehtnico pa šokuser posted image  + 9 kg! Kar letijo mi gor. Pa ne iz tedna v teden...... meni se zdi, da iz dneva v dan. Moja g me bo na ptregledu 17.11. pošteno okarala. Ampak jaz res ne vem kaj naj naredim. Prehranjevalnih navad nisem skoraj nič spremenila.

Kar se tiče Joštauser posted image  je vse ok. Pridno brca in to kar dosti časa.

Sama se včasih ulovim, da mi po glavi rojijo ful "bad" misli. Kaj če se mu bo popkovina okoli vrata zamotala, kaj če preveč hitro glavica raste in take finte. Jaz ne vem čemu take misli ampak včasih me kar obidejo.

Včeraj zvečer, po tuširanju ko sem se mazala z Aventovim oljem(ki se mi zdi je ful fajno) me je pri eni bradavici ful zaskelelo. Ful sem se prestrašila ampak je potem v kakšni uri nehalo. Aha še to: A vas tudi prsi srbijo???? MEne tak močno da se mi bo zmešalo.user posted image

Počasi bo treba spet v službo......še 7 tednov imam do porodniške......že odštevam!


Lepo bodite!

Bye

Tina+ Joštuser posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?