|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
7.11.2005 9:43:16   
Eviii
jutro tudi z naše strani...
kot vidim se nam kr precej dogaja, sej vsakič ko na novo odprem ringarajo, rabim najprej pol ure, da preberem vsa vaša sporočila. ampak vam ne morem opisat, kako uživam v tem. me prou spravljate v dobro voljo. glede na to, da imam pdp med zadnjimi (po mojem bom kr marčevka), z veseljem prebiram, kaj doživljate ostale, ki imate rok prej. mi nekako napovedujete prihodnost user posted image
drugače pa mi že ene par noči bolj slabo spimo. nas sredi noči zbuja tata, ki ima nočne more. on pa zjutraj valda ne ve nič o tem in se mi smeji in mi pravi, da sm nora in da si vse zmišljujem. danes sm mu rekla, da nimam tolko fantazije, da bi se uspela zmišljevat vse tisto, kar on ponoči sanja. torej, sredi te noči me je zbudu, da nam je zmankalo elektrike user posted image  in sm vstala in pogledala in mu pokazala, da imamo elektriko. se mi je zdel popolnoma priseben in buden. no, pa če imamo elektriko, pol je pa neki druzga, je reku. pol me je še vprašal, če me je zbudu in da ni hotu. in pol sm zaspala, on pa tudi... zadnič je pa sanjal, da je v najini sobi nekdo in da sedi na rumeni škatli user posted image  mah...
meni se tudi zdi, da sm vsak dan bolj široka... v vse smeri se širim. postajam podobna eni ogromni žogi. sicer so mi vse nosečniške hlače, ki sm jih kupla, še malo prevelike, ker nimam velikega bušija... tko da vsaj to.
se morem pa pohvalit, da me je tinkatonka zadnič spomnla na goblene in sm bla ta vikend prou pridna in sm nadaljevala enga od mnogih.
včeri sva si pa z možekom (kljub džju) privoščla en mini izletek v ljubljano. je hotu it gledat tekmo angleške lige in ker doma nimamo satelitske, sva šla v ljubljano v lepo žogo. mi je blo prou simpatično. in še zmagali smo!!! samo sm pa bla kr precej crknjena po tem...
zdej greva pa počasi še eno hiško in eno stanovanje gledat... držte pesti, da končno najdeva kaj pametnega, da si lahko urediva domek. stvari za user posted image  imava že ogromno, zdej manka samo še plac. in seveda user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Februarčice
7.11.2005 10:11:50   
taja27
Dobro jutro tudi iz najine strani!

Jst sm pa dons kr doma ostala. Me še vedno tolk trtica boli, da ni teorije, da bi zdržala 8 ur v pisarni. Je sicer boljš, k je blo včeraj zvečer ampak še vedno kriza.

Zdej sem pa not v Ringaraja padla, pa vse kataloge za bejbije sem že pregledla in mislim, da bo res treba začet kaj nabavljat. Zanima me kakšno ležišče boste / ste izbrale za svoje male sončke? Mislim, da je že skrajni čas, da si naredim seznam, kaj vse moram kupit. Pomagala si bom s parimi seznami, ki sem si jih sprintala iz neta. 

Tud moj buši meri že 98 CM, pa imam rok šele 22 ali 25 Feb. Ampak men se sploh ne zdi tok velik. Sicer sem pa dobila gor  +4, pa še to samo v bušija. Sem pa zato prej v 3 letih pridelala 10 kg, zaradi vseh tablet in hormonskih injekcij. Tako, da bom imela po porodu kar neki kil dol za dat!!Vse nosečniške hlače imam še na minimumu, tiste iz H&M z bombažnim vstavkom pa so mi še vedno malo prevelike.

Včeraj sem prvič opazila rumen izcedek iz dojke, pa sem najprej mislila, da sem se popacala z mandarino. Potem sem pa čakala, kdaj bo spet kaj priteklo in čez kakšne pol urce spet ena kapljica. Danes si grem kupit kar blazince za prsa.

Midva z user posted image  greva danes prvič v materinsko šolo, vam javim kako bo. Mogoče je še malce zgodaj, vendar ne bi rada hodila v MŠ v decembru, ker bo že tako nor mesec in ne bo nikoli pravega časa.

Mi je še kar čudno ker sem doma. Pozdravček od mene, user posted image  in našega user posted image , ki tako lepo drema na hodniku. Upam, da ne bo preveč ljubosumen na našo user posted image .

Taja

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: Februarčice
7.11.2005 10:29:59   
sarazan
Živjo user posted image !

Jaz pa spet veselo v službi. En teden doma mi je pasal, ampak tudi v službo sem danes zjutraj rada šla. Sem ena tistih srečnic, ki delajo to kar so si vedno želele in v okolju super sodelavcev. Pa šefi so tudi super.

Popoldne gremo v materinsko šolo. Mož že komaj čaka, jaz pa upam, da ne bo prevelike gneče. Ampak glede na uro, ko greva, bo verjetno res največja gneča. Ah, bo že...

Jaz nisem opazila še nobenih izcedkov iz prs, bom pa postala malo bolj pozorna.

Kar se jogija za posteljico tiče, pa sva midva hotela nabaviti latex jogi s kokosovim jedrom (zaradi trdote), potem sva se pa vseeno odločila za Baby Alergo. Mislim, da se tako napiše. Kupila sva ga v BC. Baje naj bi bil dober, ker ne "prenaša" pršic in prevleka se enostavno sname in opere. Trd je pa tudi. O latexu pa sva razmišljala, ker sama spiva na njem in ga ne zamenjava za nič na svetu.
No, vsekakor mora biti jogi za otroka dovolj trd, da se ne ugreza pod njegovim telesom in se ne delajo "luknje". Pa, če le lahko, kupite novega. Stari jogiji, ki jih velikodušno podarijo drugi, so polni pršic in prahu, sigurno pa tudi kaj polulani. To pa ni ležišče primerno za novorojenčka.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: Februarčice
7.11.2005 11:02:40   
bobika
Pozdravljene!
Komaj mi je površno uspelo prebrati vaše poste. Ste pa pridne postale. user posted image .
Po 14 dneh dela mi imam malo počitnic. Čeprav se bom morala začeti pošteno učiti, da naredim še kakšen izpit, mi kr paše da sem doma.
Kg so se pri meni kr malo ustavili +5. V sredo imam ponovno pregled in sedaj imam čudni občutek, nevem ali se veselim ali me je strah. Do sedaj nikoli ni bilo na pregledu tako, da bi rekla da je vse ok. Bile so sicer malenkosti, pa vseeno. enkrat kg, drugič herpes, potem se na morfologiji srček ni videl,pritisk,... Upam, da bo sedaj vse fajn.
Imam pa eno vprašanje: Dva ali tri dni se mi zdi, da mi nekaj spodaj teče. Podobno kot beli tok ali nekakšen izcedek. Ni pa nič podobno izcetku, oz povečanemu belemu toku. je prozorno. Ima katera podobne težave? Upam, da mi ne izteka plodovnica. Kako sploh zgeda, če ti izteka plodovnica?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: Februarčice
7.11.2005 12:27:13   
SašaR
Pozdravljene še z moje strani!

Tudi jaz sem bolj na hitro preletela vse poste, ker ste spet kar eksplodirale s pisanjem.
Danes se mi tako dopade, ker sem doma. S šefom sva se zmenila (ker delam le tako) da ko bo on po terenu skakal bom jaz ostajala lepo doma, da ne bo kriv če bo začel mali prehitevati. No, in pridno pišen diplomo, da jo spravim čimprej pod streho. Sedaj sem sama doma in imam čas, popoldne pride še dragi pa bova bolj skupaj in mu ne bom še z diplomo težila.
Kar se tiče nabave stvari sem že rekla da sva veliko dobila, tako da bo potrebno najprej vse pregledati in oprati, potem pa potuhtati kaj še manjka. V šoping bom verjetno šla decembra, ali začetek januarja, za tiste stvari kar jih še manjka. Prej bom mogoče kupila le kaj za dušo. Veliko stvari pa mislim da nam ne manjka. Če pa se bo kaj pokazalo se bo pa kasneje kupilo.
Rada bi imela vsaj kakšen mesec pred PDPjem vse porihtano, saj si ne predstavljam letati okrog in prati zadnji mesec.
Drugače imam naslenji teden v torek pregled, bomo videli kaj bo rekel G. Verjetno me bo spet kaj kregal glede kil, vendar kaj naj. Če me pa prime za kaj sladkega. Trenutno sem na +6kg in gredo vstrajno gor. Se pozna da je to ta čas ko naraščajo kile.
Počutje je pri meni kar ok, razen bolečin v križu, s katerimi se bo pa treba sprijazniti. ČE nekaj časa sedim se začne, če hodim me kmalu začne boleti, to ni za nikamor. Pol se pa počutim (verjetno tudi zgledam) kot kakšna starka, ko komaj pride do doma. Pa ne grem nikamor deleč, le nekaj km.

Joj, kadar se lotim pisati zmeraj začnem nakladati.

Bodite fajn. LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: Februarčice
7.11.2005 13:24:16   
čuko
user posted image Pozdravljene punce!user posted image

Vidim, da lepo pridno pišete. Prav lepo vas je čitat in videt kako smo si podobne al ne. No mi smo pa danes super spali, smo včeraj imeli inventuro, tak da smo šli ponoči spat in smo spali do 12.15user posted image .

Vidim, da že pridno nakupujete za vaše user posted image . Mene to že dolgo daje, si nisem mogla pomagat, vsakič ko sem kaj lepega vidla, sem kar kupila, tak da že večino imamo.user posted image   Tudi meni se ne da, da bi decembra, ko so prazniki, letala okoli in še iskala stvari za našega Gala. Pa tudi vidim, da trebuh iz dneva v dan raste in jaz sem tudi vedno bolj utrujena.

Lepo bodite, mi pa gremo sedaj še nekaj malo delat!user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: Februarčice
7.11.2005 13:52:18   
BaGSi
Če katera rabi - sem ravno zasledila, da imajo V ToysRUs blazine za nosečnice oz. dojenje, 170 cm znižane na 19 EUR (pri nas v Baby Centru pa so 12.000)
Meni se super obnese za spanje!

LP!

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: Februarčice
7.11.2005 14:15:09   
Eviii
jst mam podobne probleme kot taja. rok imava tudi skori istočasno - konc februarja. tudi pr meni kile prve mesce niso šle gor, zdej sm pa v enem mescu pridelala že dobro kilo in pol. zdej sm na +4. pa se bom malo pazla, da ne bi šlo več gor do naslednjega pregleda - čez dva tedna. in tudi mene matra čokolada in sladko... pa tudi jst sm v prejšnjih letih pridno pridelala 10 kg. moja mama mi je rekla, da sm se že takrat pripravljala na user posted image , ker sm bla absolutno presuha. ker sm pa bolj nizke sorte, se mi vsak kg pozna trikrat bolj kot ostalim...
hvala za nasvete glede blazine. midva z možem moreva itak it v villach v naslednjih tednih (sva tam naročila sobico in zdej čakava, da jo dobijo, da jo greva iskat) in bova še za kako drugo malenkost pogledala.
jst se glih te dneve menim glede dopusta, da si splaniram "počitnice", da se bom lahko v miru pripravla na porod... ga imam še kr precej, tko da mislim, da bom mogoče že čez en mesec ostala doma... sicer tako in tako delam od doma, samo da bom lahko brezskrbno norela za praznike in veselo nabavljala za user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: Februarčice
7.11.2005 17:02:44   
coolbabe
Živjo februarčice, sem se odločila, da se vam malo oglasim. Nekatere verjetno veste, da sem bila med vami par mesecev nazaj potem pa ss.
No samo toliko, da vidim da ste vse že veselo nerodne in okrogle jaz pa počasi capljam za vami in se tokrat pridružujem junijčicam - samo še najti jih moram.user posted image
Uzivajte še naprej!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: Februarčice
7.11.2005 18:14:17   
tinkatonka
Coolbabe.....žal mi je za SS...vendar poglej, spet si med srečkami nosečkami.user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE! Želim ti čim lepšo in zdravo nosečnost!!!!

No jaz sem danes bila prviš na šivalnem tečaju. Hlače sme že ukrojila in izrezala blago. Ker pa mi je ena malenkost blaga še ostala, sem našla še en Burdin kroj otroških hlačk (ala trenirkica) št. 62 in tako bosta imela mami in user posted image  enako trenirkico ;)))). Jutri pa začnemo že s šivanjem. Ful se veselim. Upam samo da ne naredim kakšne neumnosti in da bom mogla potem vse parat. No pa tud neumnosti in napake pašejo zraven k učenju ročnih spretnosti a ne. No potem ko sem prišla domov pa ojojojoj. Boli krž, boli vse nisme mogla tud hodit ne in sem šla za 2 uri počivat na kavč kot kakšna stara mama. No zdaj me sicer boli že dosti manj, vendar še vedno, tko da bo današanja noč zelo pestra.

Glede spanja pa takole....jaz sicer super spim zadnje par dni (moram potrkat ob les), ampak lahko zaspim samo na hrbtu. Na trebuhu je jasno zakaj ne morem spat, na boku pa tud ne morem, ker mi lezejo mravljinci po boku ,če sem tako obrnjena. Tko da mi potem preostane ležati samo še na hrbtu in se počutim kot kakšna upokojenka. Sploh ko vstanem iz postelje, ko se moram prevaliti kot kak user posted image  na bok in šele potem lahko vstanem. Ojaaaaa.....kakšni problemi. No ampak potem ko pa dete takole ko jaz nakladam tle po RR-ju veselo pobrca sem ter tja, sem tako vesela svoje nosečnosti in tako zelo uživam v njej, da se mi zdi da kar prehitro vse skupaj mineva. Vendar po drugi strani pa tako komaj čakam da ugledam prleepi obrazek najinega otročička, da si želim da bi tile dobri 3 meseci minili kar se da hitro. No spet sem se čist raznežila user posted image  (smajli ki joka od veselja)

Punce lepo se imejte. Pazite nase in na vaše user posted image

Kje se pa urša_p potika????

Tina



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: Februarčice
7.11.2005 19:48:11   
marty5
Pozdravljene,

ravnokar sem po celem dnevu pricapljala domov....Imela sem tudi pregled, ki pa je zamujal kar za debelo uro in pol user posted image . Punce, take gužve v čakalnici pa še nisem doživela! Res pa moram pohvalit sestre, ker so kljub gužvi, uspele ohraniti dobro voljo in se nas niso le na hitro rešile.

No, če grem po vrsti - dobila sem kup papirjev za laboratorij, zadnji trenutek pa se je G odločil, da bom tudi jaz morala piti glukozo user posted image . Za kg mi niso nič kaj preveč težili, so mi pa za pritisk - imela sem ga kar 160/90....in je sestra kar poskočila, da to ni v redu. No, čez 20min mi ga je spet pomerila in je bil ok. Dobila sem tudi svečke, ker imam močan izcedek ter železove tablete. Skratka, odšla sem z ordinacije s celim kupom papirjev.
No, pa še lepši del user posted image . Poslušali smo srčka, ki bije kar 148 na minuto in ugotovili, da je naš user posted image  res in tokrat brez dvoma user posted image  user posted image . Nazadnje je namreč G bil v dvomih, če je morda le popokovina in tudi slika je bila dvomljiva. Kot dokaz sem prosila za slikico, ker mojega user posted image  ni bilo zraven. No, zdaj pa bom morala popustiti in mu dovoliti, da nabavi playstation user posted image , saj sta moja dva fanta v večini.

Tako. Dan je bil izredno dolg in naporen, ampak tudi poln lepih novic. Vse zgleda b.p. in G mi je rekel, da če se želim malo spočit, naj samo rečem. Sem se pa odločila, da bom stisnila zobe še čez november, na naslednjem pregledu, 5.12., pa se bova zmenila za kako bolniško - s 16.12. pa tako pričnem z dopustom do porodniške. Še 4 tedni službe torej. Bomo že potrpeli user posted image . Jutri (če bom le uspela), bom dodala v album slikico mojega bušija in še kakšno slikico od UZ - imam jih še nekaj od 3D, ampak nisem imela digitalca, da bi jih slikala. Se tako lepo vidi obrazek....

No, toliko za danes - moram še prebrat vse poste za nazaj, pa si bom kar jutri vzela par minutk v službi, da vse prečekiram.

Lep večer vsem user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: Februarčice
7.11.2005 21:21:32   
ursa_p
Pozdrav tudi od mene!

Dolgo me ni bilo tukaj, ker nama je najprej crknil internet doma, potem pa v petek se v sluzbi ... kot nalasc!
In danes sem se komaj prebila cez vsa pisanja!

Da se najprej malo razpisem kako sem. Slabo ... meni je ta nosecnot prav mala muka. Vse mi gre narobe. Boli me hrbet, da je groza (no, trenutno malo manj, pa vseeno), zgaga me pece, da komaj zivim. Cel dan sem na nogah samo zato, da me ne pece zgaga, pa se to ne pomaga. Sem kot kak hrosc, ki ga prevrnes na hrbet in ne more nic vec. Sama sebi sem odvec. Prav tezko mi je nositi ta trebuh, ceprav vem, da bom presrecna, ko bo Gal z nama. Ampak nimam kaj .. se 3 mesece "trpljenja" ... vse mi gre ze na zivce, pa se sprasujem se kako bom sploh lahko ze mama. Vedno sem si zelela otroka pri 23 letih, no, imela ga bom pri 24, pa vseeno .. vedno bolj se sprasujem kako bom to nalogo sploh opravila. Celo zivljenje se bo spremenilo ... na lepse, pa vseeno bo tezko ... lepo in tezko oziroma vsaj navaditi se bo treba. Komaj cakam, da bom imela otrocka, ampak me cisto vse skrbi.
Ta vikend se je tasca koncno preselila nadstropje visje v svoje stanovanje in midva sva ostala sama ... zacelo se je prenavljanje. Dela je toliko, da se ven ne vidim. Sploh ne vem kako bo kaj potekalo, kdaj naj kaj kupim, kaj naj kupim, kdaj moram biti pripravljena ... pa samo se 3 mesece je do konca (po tej strani), po drugi pa se dolge 3 mesece nosenja trebuha.
Meni je prav tezko! Komaj cakam, da bom mimo!

Danes sem imela test za sladkorno. Meni se zdi, da je celo zelo mozno, da sem jo dobila. Zadnje case sem namrec zelooo zejna, pa tudi povecana plodovnica (ki so mi takrat na 3D UZ povedali) je lahko posledica tega ... prav strah me je jutrisnjih izvidov. Pa niti ne vem od kod bi jo dobila, ker je obcutno manj sladkarij kot pred nosecnostjo!!! Mah, zgleda sem res slabe bolje, pa samo na slabo mislim!

Naj povem najprej glede Ikee ... mozno je narociti tudi po posti in to baje zelo poceni ... ce katero zanima! Kako ... pa ne vem. Sem iskala tisto previjalno za na steno po internetu, pa nisem nasla nic ... se Graz-a nisem nasla, razen tistih akcij, ki jih imajo ... ah, ne da se mi vec!

Me pa nekaj zanima glede sole za pozno nosecnost ... danes sem ji namrec zamudila, tako da bom mogla it zgleda kar decembra, kar mi najmanj odgovarja. Koliko casa traja ... na prospektu pise, da 10 obiskov, to je pa vec kot 2 meseca, glede na to, da je enkrat na teden, ce sem prav razbrala! user posted image  Potem je decembra ze kar malo pozno!

Glede 3D UZ ... nikoli mi ne bo zal, da sem ga naredila ... res sem vesela in ga priporocam vsakomur! Sem rekla, da ce bova imela denar, si ga bova privoscila se proti koncu nosecnosti, ampak bova sla tja ... ce bo bo, ce ne pa ne ... ker lahko, da se ne bo videlo CISTO NIC ... no, bova videla potem!

Danes sem noseca skoraj 26 tednov. Imela sem tudi pregled pri G, pa mi je zmerila samo trebuh, pa se povedala, da gre tudi sama pocasi na porodnisko ... upam, da bom lahko presla k dr. Strahovi (tudi v Domzalah), ker se mi zdi veliko boljsa, kot pa Stolfa ali pa ena nova ... baje da Stolfa niti ni ne vem kako prijazna nosecnicam. No, jutri bom videla katero G si bom lahko izbrala in ce sem dobila sladkorno!
Zredila sem se pa za dobrih 8 kilogramov, pa me nihce nic ne krega ... baje je vse odvisno od postave oziroma kilogramov in velikosti, ki ste jo imele pred porodom (kilograme, ne velikosti ... hehe).

Glede krcev in otrdevanja trebuha .. tudi meni se zmerom bolj pogosto dogaja ... imam pa na zalogi Magnezijeve tabletke, tako da si lahko vsaj malo pomagam.

Danes mi je nekaj slabo, tako da bom pocasi odsla kar v posteljo. Pa da vam pokazem kako se crkljam z mojima tamalima puncama:

user posted image

Lahko noc vsem ... ce sem karkoli pozabila odgovoriti bom jutri ... sem imela res veliko za prebrat, prebrala sem pa vse! Pa se oproscam, ce sem pisala bolj zmedeno .. danes sem malo bolj slabe volje!

Ursa

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: Februarčice
7.11.2005 21:24:55   
ursa_p
Se to sem pozabila napisat, glede 3D UZ ... to je cisto samoplacniska zadeva in jo delas na lastno zeljo in za lastno radovednost. Tukaj ti samo svetujejo kaj vprasaj G in ce bi kaj lahko bilo narobe, ampak to samo svetujejo, ti pa se moras sam pogovoriti s svojim G. Ni vazno ce je vas ginekolog staromoden ... to je cisto drugace UZ kot ga opravlja on in mislim, da nimate kaj skrbeti kaj bo rekel ... to je vasa stvar in vasa zelja. Moja je bila cisto navdusena, ko sem ji povedala, da sem bila v Postojni.

Tako da vam vas G nima kaj "teziti"!!!

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: Februarčice
7.11.2005 21:39:25   
ursa_p
Ne morem se spat ... sem se nekaj pozabila!

Tiste, ki boli hrbet ... pri meni je napisala OBVEZNO TELOVADBO ... se v kartoteko in 3 klicaje zraven ... katera hodi kam na telovadbo? Za nosecnise seveda.
Jaz sem se odlocila, da je zadnji cas, da zacnem hodit na DIF na plavanje .. je rekla, da bo to za hrbet super.
V petek me je namrec tako bolel kriz (ne desni strani), da sem mislila, da so ledvice, zato sem dala vodo na pregled, pa na sreco niso ledvice! Na sreco. Samo bolelo me je pa res zelo, ampak ce sem pa cel dan na nogah ... zmatrana sem, da je groza ... pa se kar ne morem lezat, ker me drugace noro pece zgaga. Vse narobe!

Za vse, ki pa ne bi hodile nikamor ali pa vam je telovadba predraga pa tole ... na Vzajemni prodajajo DVD ali VHS kaseto ... Telovadba za nosecnost in po porodu (ali nekaj takega - naslov) ... imajo se eno za po porodu in dojencka (morte pazit katero boste kupile) ... cena za njihove zavarovance je 2090 SIT, za ne njihove zavarovance pa cez 4 tisocake. Lahko vam jo gre iskat tudi kak znanec, ce niste pri njih zavarovani. V glavnem kaseta je baje v redu ... jaz jo dobim jutri, potem pa telovadba ... nujno!!!

No, ce katero se kaj zanima o tej kasete vam bom vec lahko napisala, ko jo dobim.

En se pa zelo pritozuje ... iz trebuha ... vsak vecer je huda akcija ... tako kot tale trenutek ... brcamo, brcamo, malo manj da ne skacemo ... zgleda uziva!

Sedaj pa res lahko noc in se pisemo jutri (verjetno)

Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: Februarčice
8.11.2005 0:41:55   
Kami
Torej, jaz zaključujem za danes. Zmagujem v urah dan za dnem. Včeraj sem šla spat ob 1.30, zbudila pa sem se ob 6h. Sem šla potem okrog poldneva za eno urco spat (to je bilo prvič po ne vem koliko časa, da en boste mislile, da to redno počnem user posted image !), tako da zdaj spet minglam po internetu. Pa s prijateljico sva dobro uro čvekale po telefonu.user posted image  Se vidi, da nimam moža doma. Še 2 dni pa bo.

Joj, ursa_p za tabo je pa danes res težek dan. Jutri bo bolje, boš videla, tudi vreme napovedujejo lepše. Pride tudi kak tak dan in tudi mine. Kar se telovadbe tiče, jaz hodim na Pop tv (fit&fun) in sem zelo zadovoljna. Pa tudi na plavanje se odpravljam že nekaj tednov, ampak še nisem prišla do DIFA. Sem pa veliko plavala v 1. nosečnosti in mi je za križ in hrbtenico in tudi splošno počutje in razpoloženje zelo pomagalo.

BaGSi tebe bi pa lepo prosila za en nasvet: se mi zdi, da sem enkrat prebrala, da si že nekaj podobnega naročala po netu iz tujine. Jaz zaenkrat razen Amazona nisem nič. Pa bi rada zdaj igrače (lego, sestavljanke, selecta ipd.) za novo leto za vse otroke kar po netu naročila, ker vem da je ceneje in res se mi ne ljubi po štacunah laufat, pa še fizično mi to sploh ne paše. A je še kaj boljšega kot Ebuy? Tam mi namreč ni všeč, da je ponudba tako razdrobljena (iz različnih štacun). Ali potem plačaš poštnino za vsakega ponudnika posebej? Cene so na Amazonu zelo podobne, morda je kakšna stvar malo dražja, ampak imajo ful širok izbor in poštnina je ena. Hvala že vnprej za kakšen namig. Lahko mi pišeš tudi na privat mail, da ne bom še drugih obremenjevala s tem: a.pavlin@siol.net.
Zdaj pa vam želim lahko noč. Upam, da bom kaj bolje spala, jutri imam v planu veliko učenja, popoldne pa s tamalim pečeva torto za atijev prihod. Aja, pa zadnjič je ena Urška, ki mislim da te dni rojeva, objavila ful dober predlog za poslikavo sten v otroški sobi. In sem se, ob vsem, kar imam v planu, še jaz lotila tega.(user posted image  Kaj mi je tega treba bilo?) Tako, da zdaj vsako popoldne plezam s tem gromozanskim trebuhom po stenah in mešam barve in barvam Medvedka Puja. Ni tako enostavno, še sploh, če nisi glih talent, ampak ta mali je že zdaj čist srečen. Bom poslikala, ko bo končano (ne kmalu, žal! user posted image
Lepo spite, user posted image !
Aja, ne morem nehat: sem danes še za eno prijateljico zvedela, da je nosečka! Junijka. Sem ful vesela zanjo. In čestitke tudi tebi, Coolbabe!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: Februarčice
8.11.2005 0:45:52   
Kami
Še tole: moja mera okrog popka: 103 cm!!! Nisem sicer med suhimi, ampak pas imam drugače ozek (več me je čez boke in stegna), tako, da mi lahko verjemete, da imam res BUŠON. user posted image  A lahko za kakšen mesec ukinemo merilne enote? user posted image

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: Februarčice
8.11.2005 7:22:11   
Eviii
dobro jutro...
jst sm danes kr zgodna. nism mogla spat in sm že več kot eno uro pokonci. vmes sm pa možeka nadlegovala in ga zbudila user posted image ... pa mi je reku, nej grem kr lepo na net in zdej nadaljuje svoj spanec.
coolbabe, res lepo, da ti je tokrat uspelo!!! sm prou vesela zate... pa pridi nas še kej pogledat in nam piši, kako ti gre v user posted image .
marty, zdi se mi, da so pondelki popoldne v zd koper prava norišnica. se nabere v čakalnici miljon ljudi. in boge sestre morejo vse imet pod kontrolo... se mi prou smilijo!!! torej tudi naju z gildo čaka ena tona papirjev čez dva tedna, ko imamo pregled. no, gilda, da veš... jst sm svečke za uravnavanje belega toka dobila že zadnič. sm pa vzela samo eno in pol se mi je stvar umirila. tko da je zdej ok in da jo bom vzela spet, ko bo potrebno. včiri smo ble na jogi in smo te pogrešale, samo vem, da si imela pregled...
ursa, mi hodimo (jst, gilda in marty) na jogo za nosečnice. meni je super. sicer je res samo enkrat na teden po eno uro in pol, ampak pomaga. pol pa kako vajico lahko še doma zvičir ob televiziji nardiš. in še druge user posted image  srečaš in se z njimi malo pomeniš. in valda gremo pol na čajčka al pa kakav in se začnemo pogovarjat o naših težavah, da ljudje okoli nas kr bežijo stran user posted image  po mojem nam bo lastnik lokala kmalu prepovedal hodit tja, ker mu odganjamo stranke...
drugače mene tudi daje križ. včiri zvičir sm komi vstala s kavča in šla pod tuš. sm hodla naokoli kot kaka stara mama, vsa sključena. ampak me je pa res pošteno uštekalo!!!
mi gremo danes v šolo za starše. v izoli imamo samo 6 predavanj in to mi full paše. danes nam bo povedala urnik, da se bomo lažje zorganizirali.
glih včiri sm si rekla, da naš-a user posted image  malo brca zadnje cajte oziroma da so brcike manj močne. in valda se je mogu-la danes zjutri takoj oglasit z vso močjo... pa zdi se mi, da mi je buši kr vzkipel čez noč... kot da se je user posted image  drugače obrnil-a in ne leži več prečno, ker sm tudi brcike čutla drugje, kot ponavadi. ne vem, kaj to bitjece telovadi in s kirim športom se ukvarja user posted image ...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: Februarčice
8.11.2005 7:49:25   
BaGSi
Ursa-p _ midve s Sarazan hodiva na nosec. telovadbo na Infant in je fino - mislim, da smo v skupini sedaj skoraj same februarcice.

Kami - jaz sem kupovala preko e-baya. Res je kar malo razdrobljeno, je pa ponudba kar velika. Pri vsakem prodajalcu sem pač morala plačat poštnino... Drugače pa tudi preko BabyButt.de (ali nekako podobno)

Coolbebe - cestitke tudi z moje strani! Tudi moja sestra je junijčica...

LP!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Februarčice
8.11.2005 9:24:08   
katjandraž
Ursa_p, jaz sem hodim na telovadbo v ZD Fužine, ki je zelo fajn, pa še blizu je in zastonj. Je pa res, da je prostor zelo majhen in je večkrat gneča. Jutri imam kontrolo in upam, da bo G rekel, da lahko spet grem, ker moja simfiza še zdaleč ni v redu. No, ja, mojega user posted image  itak ta teden ni, tako da mogoče v ponedeljek. A, ja, vadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19h, zavleče pa se ponavdi tja do 20.30-20.45.

Kami, če bi rada naročevala ravno Lego, se splača to naredit kar preko njihove spletne strani. Samo v SLO valjda ne dostavljajo, če imaš koga v I ali A se pa kar splača. Ko je bil moj user posted image  4 mesece v Ameriki smo poln kovček Legota domov pritrogali. Cene v Ameriki so pa itak smešno nizke, če kakšno akcijo najdeš, pa sploh.user posted image

Vsem februarčicam pa en lep pozdravček iz meglene Ljubljane od marčice!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: Februarčice
8.11.2005 9:30:59   
ursa_p
Katjaandraz!

Hvala za to informacijo glede telovadbe v ZD Fuzine ... a se moram kaj prijavit ali samo pridem ... po moje pridem ze kar jutri ... ker je res ze zadnji cas! Pa se vidimo!
V Domzalah ga imajo tako uro, da ne morem takrat iz sluzbe ... okoli enih. user posted image
Vidim, da vas kar dosti hodi na telovadbo, jaz imam sicer pospravljalno telovadbo doma, ampak ta samo utruja .. hehe!

Drugace pa danes spet ... boli kriz, ne boli kriz, ... pritisk imam pa tako nizek, da komaj zivim .. vceraj na pregledu sem ga imela 105/60! user posted image  

No, bo ze ... samo nekaj moram narediti zase. Telovadba bo kar prava, ob nedeljah pa lepo na plavanje in bo ... pa se cas mi bo hitreje minil!

Vse govorite "se malo, pa na porodnisko", mene pa caka se cel november, cel december, pa se cel januar po vsej verjetnosti! No, bom ze ... na koncu bom verjetno delala malo manj casa, ker ne bom zdrzala toliko casa za tem stolom.

Lep dan vsem, Ursa

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: Februarčice
8.11.2005 9:55:12   
marty5
Evo, sem dodala 3D slikice obrazka v album  - so skenirane in upam, da se kaj vidi. Sem se tudi zmotila in dala 1 sliko 2× pa ne vem zbrisat....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: Februarčice
8.11.2005 10:14:19   
Eviii
marty, kake lepe slikce... in če pomislim, da je naš-a user posted image  star-a približno tolko kot tvoj...
mi se bomo zdej počasi odpravli v materinsko šolo. sicer začne ob dvanajstih, samo imamo tle na obali tako lepo sonce, da sva se odločla, da greva malo vn na en krajši sprehod prej. pa uredit še par stvari na banko in na pošto... danes sm polna energije, čeprou sm se kr zgodi zjutri zbudila in sm bla pol eno urco kr malo utrujena...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: Februarčice
8.11.2005 10:28:27   
katjandraž
Ursa_p, jaz sem sicer klicala v ZD, preden sem prvič šla, samo bolj zato, ker je bilo to še v avgustu, pa nekih 13t sem bila samo noseča. Ti kar pojdi, je v kleti s sabo, si vzemi flaško vode, majhno brisačo in superge ter uživaj. V ponedeljek se pa mogoče vidiva.user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: Februarčice
8.11.2005 10:30:46   
sarazan
Živjo še od mene!

Včeraj sem bila na prvem predavanju v materinski šoli (Lj. porodnišnica). Za znort, kakšna gneča... kot sem pričakovala, da bo. Pa me je vseeno kar vrglo. Dobili smo seznam predavanj. 2-3x na teden različni dnevi in, kot nalašč razen danes, imam vse torke predavanja in adijo telovadba za ta mesec. Bom morala kar sama razmigat telo, da ne bom okoli hodila k polomljena kripa user posted image .

Sicer pa sva ok. Brcamo in brcamo in uživamo v tem user posted image . Jaz spim k ubita, večinoma na hrbtu, redko na boku. Samo malo bolj mi je vroče, kot sem navajena, in se ponoči precej razkrivam.

Jaz sem se tudi naročila na UZ v Dravlje, samo še nisem prepričana, če ne bom dala delat kar navadnega, ker sem za dobre slike malo pozna (bom v 30. tednu). Od UZ pričakujem, da mi potrdijo, da je vse ok in tako dobim še drugo mnenje.

Tudi jaz odštevam tedne do dopusta, ki se bo prevesil v porodniško. Še šest tednov... Do takrat pa imam še cel kup stvari za poštimat, predvsem pa moje zadolžitve predat sodelavki, ki me bo nadomeščala.

Moram pohvaliti še mojega možka user posted image  user posted image  user posted image . Že celo nosečnost ga gnjavim s pleskanjem in beljenjem stanovanja. Ker imava cca 120 kvadratov, sten in stropov ni malo. Zdaj se je lotil še zadnje naloge - kuhinja, jedilnica in dnevna soba, ki so vse v enem velikem prostoru. "Svaka mu čast", da še ni popizuser posted image .


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: Februarčice
8.11.2005 10:59:55   
taja27
Pozdravljene pupe in vaši user posted image ,

midva z mojo user posted image  sva danes spet v pisarni. Bolečina v trtici se je umirila in mi veselo delamo. Jupiiii! To ni za mene, da bi bla kr skoz doma.

Naj vam povem, da sem se odločila za 3D UZ v Dravljah, delal pa mi ga bo dr. Pušenjak v soboto, tko da bomo imeli dost časa in da si bomo vse pogledali. Komi čakam. Sm tok vesela, da me je možek mal prtisnu naj že neham imet slabo vest. Ma ja sej prov, če ne bi imela denarja pač ne bi šla.

Marty kak mate lepga user posted image !!

Včeraj sva bila prvič v šoli za starše. Pri nas je samo 4x po dve uri, tako da bomo gotovi z novembrom. Glede na komentarje ki sem jih dobila od švogra (kak je brez veze in kak je vse butasto) sva bila prav prijetno presenečena. Eno uro nam je izredno prijetna sestra predavala o anatomiji in vsem povezanim z zanositvijo in rastjo maternice in dojenčka (sama sem že skoraj diplomirala na to temo v teh zadnjih treh leti našega boja za user posted image ) pa mi je bilo zelo vredu. Drugo uro pa je zobozdravnica predavala o pomembnosti dojenja, dude, flaške, hrane, pitja... za otročkove zobeke in dlesni. Pa moram rečt, da mi je blo tudi zlo zanimivo.
Edina panika je bla, da je bila druga najstarejša (za mano seveda) ''samo'' 8 let mlajša od mene, ostale pa tam od 10 do 12 let. So mi skor očke ven padle, ko sem poslušala te letnice rojstva. Se mi je en očka tko smeju!!

Na našem koncu pa na žalost nimamo prenatalne joge. Sem začela hodit na klasično jogo (začetni tečaj) pa mi ni odgovarjalo, kljub temu, da sem delala prilagojeno, kajti skoraj vse tiste vaje, ki jih delam rada, jih ne smem delat. Predvsem pa me je matralo dihanje, saj imam kar velike probleme z otečeno nosno sluznico.

Eviii - a lahko eno osebno vprašanje? Kje si našla svojga ''švedka''? Pa kak ti je ratalo, da živita pri nas in ne gor? Oprosti za firbec, sej ti ni treba odgovorit. Moja sestra je namreč poročena z ''italjančkom'' pa seveda žvita tam.

Cartajte svoje bušije,

Taja + user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?