ursa_p
|
Pozdrav tudi od mene! Dolgo me ni bilo tukaj, ker nama je najprej crknil internet doma, potem pa v petek se v sluzbi ... kot nalasc! In danes sem se komaj prebila cez vsa pisanja! Da se najprej malo razpisem kako sem. Slabo ... meni je ta nosecnot prav mala muka. Vse mi gre narobe. Boli me hrbet, da je groza (no, trenutno malo manj, pa vseeno), zgaga me pece, da komaj zivim. Cel dan sem na nogah samo zato, da me ne pece zgaga, pa se to ne pomaga. Sem kot kak hrosc, ki ga prevrnes na hrbet in ne more nic vec. Sama sebi sem odvec. Prav tezko mi je nositi ta trebuh, ceprav vem, da bom presrecna, ko bo Gal z nama. Ampak nimam kaj .. se 3 mesece "trpljenja" ... vse mi gre ze na zivce, pa se sprasujem se kako bom sploh lahko ze mama. Vedno sem si zelela otroka pri 23 letih, no, imela ga bom pri 24, pa vseeno .. vedno bolj se sprasujem kako bom to nalogo sploh opravila. Celo zivljenje se bo spremenilo ... na lepse, pa vseeno bo tezko ... lepo in tezko oziroma vsaj navaditi se bo treba. Komaj cakam, da bom imela otrocka, ampak me cisto vse skrbi. Ta vikend se je tasca koncno preselila nadstropje visje v svoje stanovanje in midva sva ostala sama ... zacelo se je prenavljanje. Dela je toliko, da se ven ne vidim. Sploh ne vem kako bo kaj potekalo, kdaj naj kaj kupim, kaj naj kupim, kdaj moram biti pripravljena ... pa samo se 3 mesece je do konca (po tej strani), po drugi pa se dolge 3 mesece nosenja trebuha. Meni je prav tezko! Komaj cakam, da bom mimo! Danes sem imela test za sladkorno. Meni se zdi, da je celo zelo mozno, da sem jo dobila. Zadnje case sem namrec zelooo zejna, pa tudi povecana plodovnica (ki so mi takrat na 3D UZ povedali) je lahko posledica tega ... prav strah me je jutrisnjih izvidov. Pa niti ne vem od kod bi jo dobila, ker je obcutno manj sladkarij kot pred nosecnostjo!!! Mah, zgleda sem res slabe bolje, pa samo na slabo mislim! Naj povem najprej glede Ikee ... mozno je narociti tudi po posti in to baje zelo poceni ... ce katero zanima! Kako ... pa ne vem. Sem iskala tisto previjalno za na steno po internetu, pa nisem nasla nic ... se Graz-a nisem nasla, razen tistih akcij, ki jih imajo ... ah, ne da se mi vec! Me pa nekaj zanima glede sole za pozno nosecnost ... danes sem ji namrec zamudila, tako da bom mogla it zgleda kar decembra, kar mi najmanj odgovarja. Koliko casa traja ... na prospektu pise, da 10 obiskov, to je pa vec kot 2 meseca, glede na to, da je enkrat na teden, ce sem prav razbrala! Potem je decembra ze kar malo pozno! Glede 3D UZ ... nikoli mi ne bo zal, da sem ga naredila ... res sem vesela in ga priporocam vsakomur! Sem rekla, da ce bova imela denar, si ga bova privoscila se proti koncu nosecnosti, ampak bova sla tja ... ce bo bo, ce ne pa ne ... ker lahko, da se ne bo videlo CISTO NIC ... no, bova videla potem! Danes sem noseca skoraj 26 tednov. Imela sem tudi pregled pri G, pa mi je zmerila samo trebuh, pa se povedala, da gre tudi sama pocasi na porodnisko ... upam, da bom lahko presla k dr. Strahovi (tudi v Domzalah), ker se mi zdi veliko boljsa, kot pa Stolfa ali pa ena nova ... baje da Stolfa niti ni ne vem kako prijazna nosecnicam. No, jutri bom videla katero G si bom lahko izbrala in ce sem dobila sladkorno! Zredila sem se pa za dobrih 8 kilogramov, pa me nihce nic ne krega ... baje je vse odvisno od postave oziroma kilogramov in velikosti, ki ste jo imele pred porodom (kilograme, ne velikosti ... hehe). Glede krcev in otrdevanja trebuha .. tudi meni se zmerom bolj pogosto dogaja ... imam pa na zalogi Magnezijeve tabletke, tako da si lahko vsaj malo pomagam. Danes mi je nekaj slabo, tako da bom pocasi odsla kar v posteljo. Pa da vam pokazem kako se crkljam z mojima tamalima puncama: Lahko noc vsem ... ce sem karkoli pozabila odgovoriti bom jutri ... sem imela res veliko za prebrat, prebrala sem pa vse! Pa se oproscam, ce sem pisala bolj zmedeno .. danes sem malo bolj slabe volje! Ursa
|