|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
2.11.2005 15:15:56   
Eviii
mi smo pa kupli chicco trio in smo ga včiri tudi dobili. sm tko neznansko vesela... kupli smo ga pa v barvi iceberg - kombinacija temno plave, oranžne, snežno bele in bež... meni je prou všeč. tata se ga pa itak ne more nagledat. sicer smo ga takoj nazaj zapakirali, da se ne bi umazal, še preden pride user posted image ...
sobico pa sva naročila v toys'r'us in jo dobiva čez kak teden al pa dva. sicer še ne vem, kam bomo dali vse te stvari... živimo še pri mojih in si vneto iščemo stanovanje, pa kaj, ko ni nič primernega (al pa je, pa je tko dragoooooooooo).

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Februarčice
2.11.2005 16:05:02   
taja27
Eviii,

a imaš kakšen internetni naslov, kjer bi si pogledala lahko ta voziček - predvsem me zanima zaradi barvne kombinacije.
A veste kaj boste imeli user posted image  ali user posted image ?? A si pri barvi gledala tudi na to?

Pa veliko sreče pri iskanju stanovanja. Če ga pa ne najdete tako hitro boš pač imela nona servis. Upam, da imaš tako zlato mamo, da ti bo šla na roko.

Taja

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Februarčice
2.11.2005 16:25:50   
Eviii
http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=242 to je chiccotov voziček. imajo še kr znižanega na 370 eurov (jst sm dala 10 eurov manj, pa 20 za poštnino)... naročila sm ga v sredo zjutraj, popoldne sm ga šla plačat, v četrtek sm jih klicala, da sm plačala in v petek je že bil pr teti od kolegice v trstu. in od včiri je že v moji garaži.
ma sej upam, da bova kej našla do konca leta. samo pr nas na obali je full kriza s stanovanji. razmišljam, da bi mogoče šla kam na kras (divača al pa lipica), ker tam za isti keš dobim lepo hiško... ne vem!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Februarčice
2.11.2005 19:17:24   
čuko
Taja 27:Quinny speedy je meni najbolj všeč barva dream je univerzalna in nekaj posebnega, je pa lep tudi rdeč.
To da pa nima ročaja pri športnem vozičku je motilo tudi mene, zato sem pa vzela quinny freestyle comford, ki pa ročaj ima in je ful podoben! 


_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Februarčice
2.11.2005 20:13:16   
sazi
Spet jaz bolj na hitro, ker me dušijo knjige:
tudi midva sodiva med tiste, ki nimajo doma še čisto ničesar. Če ne bi imela trebuha, ne bi mogel po ničemer sklepati, da bomo imeli user posted image . Toliko stvari me namreč preganja, časa in energije pa nikoli dovolj. Če bo vse po mojem planu, bom enkrat konec meseca KONČNO ostala doma in takrat začnem pospravljat, hodit po trgovinah in podobno - si pa že zdaj na spletu ogledujem vsemogoče, tako da približno sliko že imam. Prav veliko si tako ne moreva zmišljevati, saj živiva v precej mahnem stanovanju. Otroških sobic ne gledava, saj sem v bistvu vesela, da je v najini spalnici dovolj prostora za posteljo 120x60. Voziček imava ogledan pa tudi speedi SX - z vsemi dodatki. Ko kaj zares spravim domov, se vam bom pa pohvalila (no, takrat bo večina vas verjetno oborožena tudi že z vsemi majčkami, bodyji in podobnim...). Kar se pa previjalne mize tiče: nikjer nobenega prostora. V kopalnici ga tudi ni za stensko varianto, tako da bo moral biti pralni strj kar pravšenj kraj, moti me le, ker je nad njim omara, pa upam, da ne bo preveč motila. Sicer pa, še vedno sva se v vsem znašla...
Pozdravčke vsem.

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Februarčice
2.11.2005 20:45:54   
SašaR
Ojla!
Da se vam še jaz malo javim!
Bagsi vse naj naj in ... kar si sama najbolj želiš,... ne bom nakladala.

Drgač pri nas nismo preveč padli še v nakupovanje, razen da smo kupili kakšen mesec nazaj voziček, ki mi je bil najboljši. Drugače smo dobili veliko stvari od svakinje, vendar so njeni otročki bolj pomladansko-poletni, tako da nekaj bo potrebno še kupiti.

Odločila sem se da greva drugi teden v šolo za starše v ZD Šiška, ker ne vemo kakšno bo vreme decembra oz. januarja, pa da bomo potem še kaj nabavili, sedim pa že sedaj bolj težko, in tudi vožnja mi ne diši preveč, tako da bom to dala sedaj skozi.

Če katero mogoče zanima je v torek 8.11. ob 16.uri v četrtem nadstropju ZD Šiška.

Bodite fajn in uživajte ga.
LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Februarčice
2.11.2005 21:12:36   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image  Tina76....moje sožalje za babico

Čuko...hvala za nasvete glede celulita. Upam da se ga bom res znebila z dojenjem.

No pa da se malo pohvalim....pred parimi minutami sem prek www.soncek.si narocila vozicek. Sva sla danes z mozekom pogledat v Baby center peg Perego Pramette in sva bila oba zadovoljna z vsem kar vozicek ponuja. Je izredno lahek, vodljiv (vrtljiva kolesa), za novorojencka kot potem za vecjega otroka ,saj se spremeni v sportni vozicek pa se barva naju je prepricala. Sva vzela svetlo modra-siva kombinacijo (Alice). Zraven sem pa vzela še previjalno torbo v isti barvi. No soncek.si se kr splaca. Sem sicer bla v Peg peregovi trgovini pri Tivoliju, kjer ti res skupaj ponudijo kar 10% popust vendar je ravno ta voziček znižan tudi na sonček.si pa še en bon za malo več kot 3.000 SIT dobiš zraven če naročiš prek neta, tko da ko izračunaš vse (tud poštnino) prišparaš skoraj 6000 SIT. No za ta denar  pa lahko še kakšno falško, dudo,...kupiš.

No tako...pa imam kar se tiče opreme doma že skoraj vse. Prej vam nisem napisala da sem v Avstriji kupila avtosedež, jogi, banjico s stojalom,.....manjak mi res samo še postelja in posteljina ter previjalna podloga. Pa seveda oblekice. Bom mogla sve sama kupit, ker ne dobim od nikogar nič. Vendar za te stvari ,ki jih še nimam, bom kr spremljala kakšne akcije, popuste, ali pa si vzela še malo časa in pogledala tudi kje drugje (rutar, lesnina). Tm nekej do sredien janurja si res želim imeti že vse. Glede na to da bo konec decembra dosti letanja že za druge stvari in da bo trebušček še večji, pa bi rada s temi nakupi opravila čimprej. No zdaj pa počasi šibam še malo prebirat RR potem pa hop pod odejo se pogret z mojim mozekom. user posted image

Pozdravite vaše brcače in brcačice. Moj je danes malo zmatran in mi kr ornk dol pritiska. Ja počuti se tako kot mamica. Danes bolj zaspano, počasno....Bo pa jutri bolje.

Lahko noč

Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Februarčice
2.11.2005 22:19:19   
wallery
Vidim da ste res že skoraj vse začele kupovati pri nas pa skoraj nobena stvar ne bo nova imamo še vse od Nike dokupili bomo edino kakšno malenkost,dudo stekleničkouser posted image

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Februarčice
2.11.2005 23:34:21   
Kami
'čer punce!
Mene je dans od letanja naokrog (fax, štacuna, laboratoriji za sineta, knjižnica 2x, zdravnik, pošta, fotograf, lekarna, vrtec, videoteka in ne vem kam da nisem še šla) usekalo v križu in me vse boli. Sem kot ena mamka, če odmislim tole bulo spredaj.user posted image
Drugače pa je moj dragi user posted image  srečno pristal v L.A.-ju. Imajo 9-urno razliko in sonce. Jaz pa gledam tole ljubljansko meglo dan za dnem...user posted image . Saj ni čudno, da smo spremenljivega razpoloženja.
Vidim, da je prišel šoping tajm. Če mi uspe, bom pofotkala tole mojo previjalno za na steno in jo naložila v album jutri. Je na internetu od IKEE nisem našla, ker sem hotela že za Tinkatonko naložit fotke. Vam javim.
Men je kar fino, ker veliko stvari že imam, samo čisto ta male cotkice bom morala nabavit, ker je bil ta prvi rojen poleti.
Sem pa pri ta prvem kupila voziček od CAM-a v Toys'r'us, zelo podoben je Peg peregetu, skupaj s košaro in avtosedežem in torbami in vsem. Sem bila zelo zadovoljna RAZEN (kar velja za vse vozičke, ki nimajo napihljivih gum ala Quinnijev): tisto prvo zimo, ko je bil mali star ene pol leta je res veliko snežilo. Pločniki so bili tedne pomrznjeni in slabo očiščeni, da o prehodih ne govorim. Takrat se mi je pa skoraj zmešalo s tistim vozičkom, ker je na takšni površino dobesedno zaribal in se kolesa niso vrtela. In sem potem NOSILA voziček z otrokom čez pomrznjene pločnike. Pa recimo, ko smo šli v Mostec (ali na podobno neasfaltno površino) je tak voziček res tako tresel, da otroku ni bilo za bit notri. Tako, da če bi še enkrat izbirala, bi se sigurno odločila za Quinnija z vrtljivim kolesom. Ampak glede na to, da je naš res lepo ohranjen, bom imeli kar tega. Aja, pa ful me je pozitivno presenetilo, ko se mi je počila plastična opora za roko (pri strani) so mi ga zastojn popravili na servisu pri Arielu, čeprav sem ga kupila v Avstriji. Ariel je namreč zastopnik za CAM, vsaj takrat so bili.
Drugač pa me je dans prijela manija na ene domače sladice (svatovske rezine). Sem jih uspela od popoldne do zdele zmazat celo škatlo. Mi je slabo zdaj, jasno. user posted image  Sem jih kupila za eno darilo, ki naj bi ga dala jutri, pa so me tako matrale, da sem jih šla nazaj v avto iskat. Packa packasta. Sicer sem drugače sladkosneda, ampak tole nosečnost mi pašejo veliko bolj zdrave jedi: repa, zelje, paprike, solata na tone ipd. Tele sladice so bile prva taka sladka stvar, za katero bi kar tepla, če je ne bi takoj dobila. Al smo user posted image včasih od user posted image  !!!
Uživajte!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Februarčice
3.11.2005 8:11:51   
ursa_p
Dobro jutro!

Midva se nic kaj dosti ne kupujeva ... to bova po novem letu .. do takrat imava se veliko stroskov ... trenutno je prva stvar prenova stanovanja, ki jo je nujno potreben ...
Kupila sva samo nekaj malenkosti iz Ikee in pa dve cunjci (vsak "svojo"), za svoj uzitek ... ostalo se pride!

A kera kaj telovadi??? Mene vsako jutro, popoldne in vecer tako boli hrbet (hriz - na desni strani), da komaj se zivim. Tako nerada jamram, ampak mi je res tezko. Sem si nosecnost malo drugace predstavljala ... predvsem z manj tezavami. user posted image
Bom mogla res na kako plavanje ... na DIF! Zadnji cas!

Grem pa danes popoldne po napotnico za urin, bomo videli, ce je kaj narobe!

Lp, Ursa

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Februarčice
3.11.2005 8:20:52   
nuka
Jutro punce!

Vidim, da že vse nakupujete. Midva se pa kar obirava. Res je, da imava ta velike stvari doma (voziček, previjalna, posteljnina, ...). Posteljico bova dobila sposojeno, jogi in ostale stvari imava, prav tako imava košek za prve 3 mesece. Nakupiti bova morala bolj tamala stvari, saj je tako kot pri Kami, tamala rojena v toplem času, user posted image bo pa pozimi. Manjkajo mi bolj drobnarije za user posted image (krpice za umivanje, kozmetika, pleničke), pa stvari za v porodnišnico. Do novega leta bi imela rada vse naštimano, če slučajno prehiti.
Vozička imava 2. En je športni Quinny - peščene barve, drug je pa Zapp - rdeč. Bomo malo kombinirali z lupinico. Še enega vozička ne bova kupovala, čeprav ga tamala še vedno rabi za kakšne daljše sprehode. Se bomo že znašli.
Midve se odpravljava k mojim staršem za cel dan. Vas bom brala še zvečer.

Lep dan vsem skupaj!


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Februarčice
3.11.2005 8:26:46   
Eviii
jutro...
jst se vsako jutro zbudim z upanjem, da bo posijalo sonce. pa nič od tega... sicer megla ni več tako obupna, je pa precej oblačno. in pol je človek kr slabe volje...
mene je nakupovalna mrzlica že pošteno primla in mi ne da miru. vsak dan kej najdem in bi kr najraje kupla... pa včasih ugotovim, da je res brez veze in da se morem malo umirit. vsake neumnosti pa res ne rabimo... zdej bo pa itak pršu december, ko bomo itak cele dneve skakali samo po trgovinah in iskali darila in zapravljali denar za praznike... v avstriji so že kr začeli z okraševanjem trgovin za božič in s ponujanjem idej za darila in božičnih izdelkov. očitno je že kr čas tudi za te nakupe...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Februarčice
3.11.2005 9:04:47   
ValZoja
Pozdravljene tudi v mojem imenu!

Jaz, oz. mi trije- pričakujem dvojčkeuser posted image +user posted image ali user posted image +user posted image , se moramo pohvaliti, da že imamo skoraj vse nakupljeno! Posteljici in vse kar spada zraven, kozmetiko, flaške, dude, ...Voziček dobimo decembra (Hartan ZII), manjkajo samo še oblačilca, saj še za enega srčka ne vem, ali bo fantek ali punčka. Komaj čakam naslednjega UZ, ki ga imam v ponedeljek 7.11..

LP in pobožajte bušije!!user posted image
PDP 14.2.2006

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Februarčice
3.11.2005 9:28:35   
ursa_p
Oooo, pozdravljena ValZoja ... cestitke za kar dva! Prva dvojcka v februarkah ... ce boste na koncu sploh v februarju! user posted image  

Nikoli ne ves, kdaj vas doleti ... zato edino prav, da imate vse nakupljeno! user posted image

Imamo tudi mi v ponedeljek pregled .. nas je kar nekaj! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ValZoja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Februarčice
3.11.2005 10:12:19   
tinkatonka
Valzoja...ČESTITKE za dva pričakovana februarska otročička!

Sicer je pa čudno da ne veš kaj je drugi otročicek, fantek ali punčka. A ni to tako da če sta enojajčna dvojčka da sta istega spola, če sta pa dvojajčna pa različnega spola.

No danes sem pa jaz bolj zaspane sorte. Sem pozno vstala, malo čez devet, pa grem zdele kr mal nazaj ležat ker se ne počutim najbolje. Otočiček je danes bolj miren, zaenkrat, upam da me bo kaj kmalu brcnil da vidim da je v trebuščku zadovoljen. Danes bo dan bolj zaspan kot ne. Nimam nobenih opravkov, kar je čisto čudno, no kakšne dan pa tud to paše. Na sprehod ravno ne vem če bom šla,se bom pa zato toliko bolj sprehajala s sesalcem v rokah po hiški.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Februarčice
3.11.2005 10:16:09   
Eviii
ejla, valzoja. dobrodošla med nami... oziroma kr dobrodošli, ki vas je tolko!!! ti imaš rok na sredi februarja, ampak boste vrjetno boste prijokali na svet že prej. pa nič za to. ti se kr pridruži nam februarkam, ki smo kr vesela druščina...
jst morem čakat na naslednji pregled do 21.11. me bo kr pobralo v tem cajtu, ko morem čakat... bo pa zato tolko bolj zanimivo, ko bomo šli tja naslednič...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Februarčice
3.11.2005 10:42:33   
ursa_p
Tinkatonka!

Ce sta enojajcna bosta istega spola, ce sta pa dvojajcna, pa ni nujno, da bosta razlicnega spola (lahko ja, lahko ne - vsak "po svoje")!

Lp, Ursa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Februarčice
3.11.2005 10:50:33   
tinkatonka
ups.....no pol s epa opravičujem.

No konec koncev je pa tako vseeno al je user posted image  ali user posted image . Važno je da je zdravo in zadovoljno dete.



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Februarčice
3.11.2005 11:31:10   
karin412
Živjo, punce!
Jaz sem z izpita, sem naredilauser posted image , tako da mi ostanejo še trije. Upam, da vsaj 2 naredim do konca nosečnosti!

Mene tudi boli ali križ ali trtica ali kake medenične kosti, telovadim vsako jutro- take razgibalne in raztezne vaje in zvečer obvezno sledi masaža križa, ki najbolj pomaga. Prehlad je šel končno mimo, ponoči zdaj spim, dojenčica pa kar močno brca zadnje dni.

Prav razočarana sem, ker ni tiste previjalne mize, zdaj se moram kaj drugega spomnit.

Kaj ste že kaj zbrale kake papirje je treba uredit?
A je katera, ki ni poročena? Kam je treba iti, da ti priznajo očetovstvo oz. izvenzakonsko skupnost? (midva sva z različnih krajev!)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Februarčice
3.11.2005 11:38:12   
ursa_p
Karin412!

Ce jaz prav vem mora oce podpisati, da je oce. Nisem prepricana ali to naredi v porosnisnici in na obcini ali pa samo na obcini!
Kar se pa papirjev tice ... bo treba kar zaceti urejati ... ali pa vsaj razmisljati o tem!

Kera previjalna? Tista iz Ikee za na steno?

Lp, Ursa

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Februarčice
3.11.2005 12:55:34   
taja27
ValZoja
- kak lepo, da boste imeli kar user posted image user posted image . Jst bi tud mela dva, takoj. No zaenkrat se bomo zadovoljili z enim user posted image  in takoj, ko bo mogoče bomo začeli delati že na drugemuser posted image . Moramo kar pohitet, da ne bova z user posted image  prej že v penziji. Pa srčno upam, da se pri drugem ne bomo tolk dolgo matral, kot smo se zdej.

Nuka,
tud mi bomo verjetno imeli Speedija XS v rdeči barvi in pa Zappa, ki mi je noro dober. Mogoče malček pretiravam, ker bi rada imela kar dva vozička že na začetku, ampak mislim, da je prav fino saj daš lahko lupinico tudi na Zappa in je perfektna varianta za po trgovinah.


Tudi mi imamo naslednji pregled šele 23.11. v 27 tednu, pa se mi zdi tako dolga. No zadnji pregled sem imela to nedeljo in je naša pikica tipi topi, pa tudi maternični vrat mi dobro drži (25mm za 23,4T).

Razmišljam pa tudi o tem, da bi se naročila v LJ (Dravlje pri Pušenjaku ali pri Reševi) za 3D UZ okoli 30 tedna, da vidimo še v tej varianti našo user posted image , pa da dobim posnetek na CD.

Lepo cartajte svoje bušije,

Taja in user posted image

---------------------
PDP 22 ali 25.02.2006

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Februarčice
3.11.2005 13:10:01   
ursa_p
Taja27!

Pravijo, da se 3D UZ najbolje vidi med 20 in 26 tednom ... pohiti in se vsaj pozanimaj!

Lp, Ursa

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Februarčice
3.11.2005 13:18:29   
marty5
Meni so tudi rekli, da se vidi nekje do 26. tedna. Potem je že manj plodovnice in user posted image  je prevelik, tako da posnetki niso najlepši.....Za tak denar, pa bi bilo škoda, da ne nimaš lepih slikic.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Februarčice
3.11.2005 14:30:12   
Eviii
jst sm tudi razmišljala it na 3d uz, pa si nekako ne morem vzet cajta. imam miljon stvari, ki mi kr uletijo iz enga dneva na druzga. zdej na primer imam čez komentorstvo pri diplomah za 8 študentk in morem to zrihtat preden grem na porodniško. če ne me bodo mogle punce čakat eno leto in jim tega prou ne privoščim...
kar se pa tiče papirjev, sva se midva junija letos poročila (pa takrat še nisva vedla za user posted image ). in sva mela že takrat ogromno dela s papirji, ker je moj možek šved... in so od nas na matičnem zahtevali eno goro papirjev, za katire švedi niso imeli niti najmanjšega pojma, da obstajajo... tolko o naši birokraciji!!! zdej bi pa rada, da bi najin-a user posted image  imel-a dvojno državljanstvo in so nam rekli na ambasadi, da nam bojo pomagali... zelo prijazne punce delajo tam in so nama res naklonjene s temi papirji. nam so samo rekli, da pridemo po rojstni list enkrat, ko imamo cajt... pol bomo mogli pa še pasaport nardit, da bomo lahko šli obiskat žlahto na švedsko drugo poletje... najin-a user posted image  je že do zdej kr neki prepotoval-a in kot zgleda bo to kr njegov-n hobi user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Februarčice
3.11.2005 15:27:24   
sarazan
Karin 412! Čestitam user posted image user posted image user posted image . Ene ste tako pridne, ko delate izpite. Meni se po glavi podijo samo dojenčkaste stvari in sploh ne bi mogla zdaj še študirat.

Sem pa od zobozdravnika. Zamenjala mi je še eno plombo, zdaj pa imam za vsaj pol leta mir, ko bom šla spet na kontrolo. Zdaj sem pa tako lačnaaaaa. Pa moram počakati še kakšno uro, preden lahko kaj pojem.
Potem sem pa zavila še do Lj. porodnišnice in dvignila nalepke za materinsko šolo, ki se začne v ponedeljek.

Kakšne papirje boste pa urejale pred porodom?
Jaz sem sicer poročena in nimam birokratskih problemov glede očetovstva (tiste, ki niste poročene, lahko izjavo očeta podpišete na občini - podpišeta oba starša. Zato se splača to zrihtat prej, da potem porodnica ne leta takoj po porodu okoli po občinah in matičnih uradih). Vem, da se rojstni list lahko da delat že v porodnišnici, ko pride do tebe uradnica, ki pobere podatke za vpis v rojstno knjigo. Če imaš takrat pri sebi vse dokumente (poročni list ali izjavo o očetovstvu, ter svoje osebne podatke), potem zelo hitro pošljejo izpisek rojstnega lista, s katerim lahko prijaviš otroka za zdravstveno zavarovanje in dobi tudi zdr. kartico. Sicer se pa manjkajoči podatki vpisujejo naknadno in vse moraš urejat sam. Se pravi, spet en kup letanja.

Jaz imam jutri pregled pri G. Zmenila se bom, da mi naslednjič (med 30. in 32. tednom) naredi drugo morfologijo. Če ne bo zainteresirana, se bom pa naročila v Lj. porodnišnici ali v Dravljah. A ste ve že kaj govorile z G o tej drugi morfologiji? Gre za UZ, ki ga niso več dolžni delat.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?