Kami
|
'čer punce! Mene je dans od letanja naokrog (fax, štacuna, laboratoriji za sineta, knjižnica 2x, zdravnik, pošta, fotograf, lekarna, vrtec, videoteka in ne vem kam da nisem še šla) usekalo v križu in me vse boli. Sem kot ena mamka, če odmislim tole bulo spredaj. Drugače pa je moj dragi srečno pristal v L.A.-ju. Imajo 9-urno razliko in sonce. Jaz pa gledam tole ljubljansko meglo dan za dnem... . Saj ni čudno, da smo spremenljivega razpoloženja. Vidim, da je prišel šoping tajm. Če mi uspe, bom pofotkala tole mojo previjalno za na steno in jo naložila v album jutri. Je na internetu od IKEE nisem našla, ker sem hotela že za Tinkatonko naložit fotke. Vam javim. Men je kar fino, ker veliko stvari že imam, samo čisto ta male cotkice bom morala nabavit, ker je bil ta prvi rojen poleti. Sem pa pri ta prvem kupila voziček od CAM-a v Toys'r'us, zelo podoben je Peg peregetu, skupaj s košaro in avtosedežem in torbami in vsem. Sem bila zelo zadovoljna RAZEN (kar velja za vse vozičke, ki nimajo napihljivih gum ala Quinnijev): tisto prvo zimo, ko je bil mali star ene pol leta je res veliko snežilo. Pločniki so bili tedne pomrznjeni in slabo očiščeni, da o prehodih ne govorim. Takrat se mi je pa skoraj zmešalo s tistim vozičkom, ker je na takšni površino dobesedno zaribal in se kolesa niso vrtela. In sem potem NOSILA voziček z otrokom čez pomrznjene pločnike. Pa recimo, ko smo šli v Mostec (ali na podobno neasfaltno površino) je tak voziček res tako tresel, da otroku ni bilo za bit notri. Tako, da če bi še enkrat izbirala, bi se sigurno odločila za Quinnija z vrtljivim kolesom. Ampak glede na to, da je naš res lepo ohranjen, bom imeli kar tega. Aja, pa ful me je pozitivno presenetilo, ko se mi je počila plastična opora za roko (pri strani) so mi ga zastojn popravili na servisu pri Arielu, čeprav sem ga kupila v Avstriji. Ariel je namreč zastopnik za CAM, vsaj takrat so bili. Drugač pa me je dans prijela manija na ene domače sladice (svatovske rezine). Sem jih uspela od popoldne do zdele zmazat celo škatlo. Mi je slabo zdaj, jasno. Sem jih kupila za eno darilo, ki naj bi ga dala jutri, pa so me tako matrale, da sem jih šla nazaj v avto iskat. Packa packasta. Sicer sem drugače sladkosneda, ampak tole nosečnost mi pašejo veliko bolj zdrave jedi: repa, zelje, paprike, solata na tone ipd. Tele sladice so bile prva taka sladka stvar, za katero bi kar tepla, če je ne bi takoj dobila. Al smo včasih od !!! Uživajte!
|