Eviii
|
jutro, punce... vidim, da ste že zgodne danes... in tko ste se razpisale od včiri, ko sm bla nazadnje tle gor... pa gremo po vrsti. mojga švedskega moža sm našla na netu (na messengerju) pred približno dvemi leti in pol. in prosim, ne se smejat, ker je to čisto resna zgodba. in že po par debatah sva se domenila, da bi se lahko srečala. pa sm rekla ok. je blo glih malo pred mojim rojstnim dnevom in sm ga povabla na žurko. in on hop, najde karto na netu in čez par tednov prleti dol za 4 dni. jst sm se pač na začetku malo bolj previdno obnašala, ki nikoli ne veš, kaj se ti lahko zgodi. hodila sva okoli in uživala ko nora tiste 4 dni. ko pa je pršu domov, me je takoj poklical in reku, ma nism vedu, da vozi ryanair tudi iz trsta. zakaj se ne bi naslednji vikend dobila v londonu? mah, in sm šla na vikend v london. in pol se je začelo. sva leto in pol bla glavna sponzorja ryanaira in maerskaira. en mesec je on prletu dol za en teden, naslednji mesec sm pa jst šla k njemu. lani avgusta sva se zaročila, ker je reku, da se moreva pod nujno poročit, ker on ne more več tko. in pol sva razmišljala, kaj zdej. in je on reku, bom pa jst dol pršu živet, ker se je zaljubu v našo obalo in predvsem klimo... samo poleti mu je malo prevroče. in pol je dal odpoved v službi. in sva se decembra preselila dol. junija sva se poročila, vmes sva pa še nardila... včiri smo bli tudi mi v šoli za starše. in sm bla kr prijetno presenečena. moj možek žal ni kej preveč razumel, ampak se je še kr zabaval ob gledanju vseh trebuhov... mi bomo s šolo končali že 21.11., pol pa v decembru še ogled porodnišnice in predavanje o epiduralni... kar se tiče analgetikov, so meni g, moja osebna zdravnica in urolog povedali, da lahko vzamem tudi spasmex (ampak samo v ekstremnih okoliščinah), ki pa je podoben buscopanu (samo malo močnejši), se pravi za gladke mišice in ne ublaži zobobola ali glavobola. jst ga imam samo kot preventivo, če bi slučajno imela kolike zaradi mojega ledvičnega kamenčka, ki ga bomo po vsej vrjetnosti po porodu in dojenju tudi dali v kamnolom (vsaj tko sm razumela zadnič urologa)... sej sm dala enkrat že to skozi, samo vem, da to potem prinese s sabo še ogromno vnetij in skrbi, tko da bi raje to čim pozneje opravla. včiri sm šla v svet knjige, ker se je moja sestra včlanla pred par tedni in ima do konc mesca 50% popusta na vse knjige... in sm zapravla 11 jurjov za dojenčka. domov sm pa prnesla 10 knjig. otroškega zdravnika pa bistro dete (vam jo full priporočam, ker je v njej lepo predstavljeno, kako otroka vzgajati do enega leta in pol, katere igrače uporabljat v katerem obdobju, pa kako se z njim ukvarjat, da se bo normalno razvijal) in še cel kup slikanic (levjega kralja, pa pocahontas, pa živalce na kmetiji in podobno). domov sm pršla s takim nasmehom, da so se že spraševali, kaj se je zgodilo...