ninaki
|
Pozdravljene, toliko novic se je nabralo, da je kar trajalo preden sem pocekirala kaj vse je novega od zadnjega javljanja . Tina76, sožalje tudi z moje strani. ValZoja, dobrodošla med nami! BaGSi & Tinkatonka, čim več počivajta in se pustita razvajati. BaGSi, vse najboljše! Sarazan, hvala za info o nalepkah. Sem v petek še enkrat klicala, pa se mi je prav hecno zdelo, ko mi je gospa na drugi strani rekla, ja veste, nič ne rabite. Vi kar pridite. Ne boste zdaj zaradi tega hodili, boste v ponedeljek dvignili. OK, ji rečem, gut, pol v ponedeljek 5 min pred začetkom lahko dvignem? Pa reče, ja gospa, to pa ne. Do 3???!!!!! No in po vseh možnih kolobocijah in pogovorih sem jih šla dvigniti v petek Pri meni je še vedno prisotno zelo dobro počutje (že trkam 100/h), predvsem pa flegmatičen pristop do vseh stvari, kar mi je še posebej všeč, ker se drugače za vsako malenkost blazno in čisto preveč sikiram. Upam, da bo vsaj malo tega flegmatizma ostalo tudi po porodu Ta teden izredno slabo spim. Zbudim se n-krat na noč, tako da imam zjutraj občutek, da sploh nisem spala. Sanjam same čudne stvari, včasih se sprašujem od kje pridejo vse te čudne misli v sanje. Moram se pohvaliti, da se mi je prebava uredila. Zdravilo - zelena solata in pesa. Druge stvari meni ne pomagajo, še hektolitri donata ne. Apetit blazno dober, jem za 4, na kg se pozna po vagi, na pogled niti ne. Mene je sestra zadnjič tudi kregala, gin. pa ni mogla verjeti, ko sem ji rekla koliko sem se zredila. Mami sem vceraj vprasala koliko kg več bi mi dala, pa je povedala 4 kg manj, tako da so šle najbrž v dojenčka (kar vse 4 ). Mi je gin zadnjič rekla, da je zadovoljna, ker je dojenček debel Tudi jaz sem neverjetno lačna. Še posebej v službi. Doma še nekako gre, v službi me pa taka lakota daje, da bi jedla na vsake pol ure. Tile tedni razlike vmes med našimi PDP se poznajo. Jaz dojenčka zadnji teden bolj močno čutim kot prej. Prej se je muval, zdaj pa že brca Ta we sem na obisku pri starših in sem malemu včeraj celo pot (2.5 h) v avtu razlagala kam greva, kje se voziva, kdo ga doma čaka, kaj oči dela doma, pela "sva" pesmi, skratka, dogajalo nama je še pa še. Pol sem se zamislila kako hecno bi vse skupaj komu zgledalo, če bi me opazoval in sem se kar smejati morala. Mogoče sem pa komu popestrila dan, ko je videl kako vneto se sama s seboj pogovarjam Sem se pa še prejšnji teden hvalila, da imam malo jokavih obdobij...no, ta teden sem že 2x smrkala in bila čisto fertik. V ponedeljek bova (če bo po sreči) dobila kuhinjo in se nekaj ni ujemalo.... Sploh ni za opisati kako nesrečna sem bila..... Mene križ niti ne matra. Le pri dolgotrajnem likanju ali pa, če pretiravam s sprehodi. Pol proti koncu že kako klopco iščem. Aja, ali pa, če nezravnano sedim, pol pa čutim cel hrbet. Noge mi (še) ne zatekajo, me pa vsake toliko krči v meča grabijo. Samo zanekrat še ni sile. Moj trebušček je zdaj malo večji. Je res čez noč zrastel. Ko spodaj čutim bolečino (podobno menstri), potem se po navadi čez nekaj dni poveča. Aja, pa da ne pozabim za info, če katero zanima. Zadnjič sem šla mimo Chiccotove trgovine na Nazorjevi v Lj. in sem v izložbi videla plakate, da imajo X% znižanje zaradi, zdaj pa ne vem več, se mi zdi preselitve trgovine. Ni pisalo kolikšno je znižanje, se mi je pa mudilo, tako da nisem šla notri. Lepo se imejte čez we in se beremo. Nina
|