|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 19:42:38   
pikica*
*hana*, vidim, da je tudi vaju Buzz "zastrupil"user posted image . Ja, strešico ima, prav tako pa ima tudi torbo. Sicer bolj majhna (bolj kot kak kuferček), ampak meni je čisto všeč. Sicer pa dobiš zraven tudi prevleko za dež, ampak vprašanje koliko je uporabna. Midva sva dala za Buzz-a 62.000 sit, ampak je bilo to avgusta, ko je bil v akciji v Baby centru. Takrat sva bila še malce v dvomih, ker se nama je zdelo prehitro, poleg tega pa je moj user posted image  trdil, da bo itak po koncu akcije cena ostala tako nizka. Še dobro, da sem vztrajala pri svojem, poleg tega sva pa potem vprašala še v trgovini in so rekli, da se bo cena zopet dvignila. In tako sva ga šla kupit čisto zadnji dan akcije. Tipično za naju user posted image .
Malo še počakaj z nakupom, mogoče bo decembra kje kakšna akcija. če do takrat ne bo nič, ga pa pač vzameta po tej ceni, seveda, če je za vaju sprejemljiva. Obstaja pa še opcija, da gresta v Zagreb, v Turbo limač trgovino, kjer je cena sicer višja kot pri nas, ampak dobiš nazaj davek in te pride ceneje. Pa še neke popuste imajo, tako da bi se mogoče splačalo.

Zdaj pa moram šibat. Greva na en obisk.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 19:43:38   
pikica*
Aja, še barvauser posted image . Midva sva vzela Blue mist reflection. Nama je všeč. Prej sva pa gledala še rdečega.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: JANUARČICE
6.11.2005 0:37:00   
shooo
pozdravljene!
tudi mi imamo rok jaanuarja, 21.i tudi mi imamo buzza!l ahko bi se dobili na kakem buzz meetingu.user posted image pri nas se je tudi zgodila ljubezen na prvi pogled, ceprav smo potem se razglablali okoli speedija in celo sli v trgovino odleceni kupiti speedija, na kar so tam (turbo limac-zg). imeli samo svetlo modre.in sva imela razlog pripeljati buzza.yupi.
mislim pa da bo za januarcka skoraj nujna kosara.fajn je da otrocek lezi cist vodoravno pa v kosari je bolj toplo.
lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: JANUARČICE
6.11.2005 20:13:30   
LE&TA
Ej, januarčice, kje ste?
Jutri se boste oglasle, sej vem! vseeno bom kej napisala in nas dala više!
Tko, mama in njena kolegica so mi rekle da sem ful bleda (kaj ne bom če sem pa stalno notri) in mi bojo zdej neke vitamine za nosečnice in doječe matere nabavle (kapsule). A katera od vas kej podobnega jemlje?
Drugače pa je v mojem trebuhu zelo živahno, meni se zdi da je user posted image  večino časa buden, najraj razgraja zvečer ko bi jst rada spala in zgodej zjutrej. Upam da pol ne bo tko!user posted image
No, tolko za dans, pa jutri dalje!
Vas pričakujem tuki gor!user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 7:35:22   
*hana*
Dobro jutro nosečke!
Danes sem pa zelo malo spala, ponavadi zvečer ugasnem že po vremenu user posted image user posted image , včeraj pa še ob polnoči budna kot ......
Brala sem knjigo in me je tako vlekla, da sem jo predelala do konca-je pa luštna, ravno za naše trenutno obdobje, če kaj po policah v knjižnici stikate vam ne bo žal-Trije v postelji, avtorja pa ne vem, sem pa vsaj v naši knjižnici kar nekaj časa čakala nanjo.
Danes sem samo do 11.30. v službi, ker imam po tem pregled, me prav zanima, ali bom že dobila papirje za CDS.
Pikica*-odločitev je padla, kupila bova Buzza, bom res malo počakala na kakšne praznične popuste (če bom zdržalauser posted image ), potem pa v nakup.A si mogoče že zasledila, od 8.12. bo možno kupiti tudi mrežo za spodaj, nosilnost 5 kg, cena 25,00 EUR, seveda pa ne vem kdaj in za koliko bo to pri nas?
Lep dan vsem!!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 8:48:54   
rija
le&ta, meni je g napisala unicapove vitaminsko/mineralne tabletke iz preventive. Koliko pa jih res rabim, pa ne vemuser posted image  Ampak boljše preventiva kot kurativa mar ne? Bleda pa si z mano vred verjetno zaradi tega, ker si večino časa noter in počivaš.
Sem pa v začetku nosečnosti pospešeno iskala Milupine vitamine in minerale za nosečke, ker je bila reklama v vsakem časopisu, samo jih potem nisem mogla nikjer dobiti, ker so jih nehali delati ali pa prodajati pri nas.user posted image

Januarčice lep pozdrav.


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 10:09:14   
AlenkaIST
En lep dober dan!
Sobota je bila kar uspešna. Sicer si je user posted image  privoščil največ cunj, sva pa dobila nekaj tudi za user posted image . Se splača it. Letos verjetno ne, spomladi pa sigurno ponovimo izlet.

In drugače? Aja, tiste ki vam je slabo. Laski rastejo! user posted image

Nannn, si končno doma?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 10:21:33   
Anonimen
Ojla punce

Kako ste? Jaz sem nekam zbita. Mogoče zato, ker smo sedajle od srede naprej prenavljali dve sobi. Eno za mojo mamo (ker pač živim pri njej), drugo pa za mene in našo user posted image  . Sedaj me čaka samo še pospravljanje. A kaj ko se mi ne da. Sploh se ne morem spraviti zraven. Hvala bogu, da ima user posted image  ta teden popoldne službo. Bomo videli, če me bo delo pritegnilo popoldne.
Jutri imam pregled in komaj čakam. Verjetno mi G ne bo delala nič UZ (ko bi vsaj). Do sedaj mi ga je delala samo na začetku, da mi je potrdila nosečnost. No, bomo videli.
Drugače pa je naša user posted image  kar živahna. Seveda najraje telovadi zvečer in ponoči, ko sem budna.

Uživajte

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 10:31:49   
pinka1
Hojla! Ja, jaz pa začenjam zadnji teden v službi in mi po pravici povedano kar paše. Vikend je bil naporen - najprej smo imeli en roj. dan in takoj zatem eno dekliščino in fantovščino. Pol bomo pa spet čez 14 dni plesali na poroki.
Počutje je kar OK. se ne pritožujem. Kile pa meni gredo za več kot 500 g na teden gor. Od 24. tedna do zdaj - 30. teden sem šla gor 3,5 kg. Ampak ne morem pomagat - meni paše jest. Stradala pa se res ne bom. Pa sej če pomislim nič kaj več ne jem kot sem prej, ampak kile pa kr rastejo - 10 + kg.
Malček brca - najbolj ob večerih. Spanje je včasih fajn, včasih ne.....
Trebuh pa tud raste - zdej sem pa že kr žogica.LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 10:33:05   
pinka1
Eh pomota - od 26. tedna - torej v štirih tednih sem šla 3,5 kg gor - namesto priporočljivih 2 kg+.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 10:41:51   
simonas
Pozdravljene punce!

Da se še jaz malo javim. Pri nas je zadnje čase kar gužva, tako da bo ta zadnji mesec še kar pestro. Pa saj sem to pričakovala. Se pa že veselim, da bom z decembrom doma, ko bo zunaj mrzlo in bom lahko notri na toplem. Bom sicer morala še prit kaj pokukat v službo, a bo že šlo.

Meni pa so starši kupili voziček in sicer Hauck. Meni je všeč in v avto mi gre, tako da sem zadovoljna. Ostalega pa še nisma nič kupila. Danes grema verjetno po zibelko, ker jo bo treba malo obnovit, jaz pa še vedno pravim, da je za ostalo še čas. Naj se našemu malčku nič ne mudi.

Sicer je počutje ok. V petek sem imela kontrolo. Delala mi je UZ in je vse ok (posteljica, plodovnica, naše detece). Kilogrami tudi ne rastejo pretirano... Edino malo težko nosim bušija, ker nosim čisto spredaj (kar sicer lušno zgleda), tako da si bom kupila nosečniški pas. Ga že katera ima? Kako ste zadovoljne? Kje ste ga kupile?

Nič, šibam jaz veselo na delo. Lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 12:56:50   
LE&TA
Simonas, za razliko od tebe pa jaz nosim dete bolj v križu, me pa stalno pod rebri na desni strani dreza!

Dans sem šla na CSD po obrazce, bog pomagej kolk enih obrazcev sem dobila. Upam da bom znala vse izpolnit - 13 jih je, še za očetovski dopust! Sej boste vidle.

Lep deževen dan vsem!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 14:22:14   
puri
Ojla!

Zame je pa ta nosečnost veliko bolj naporna od prejšnjih dvehuser posted image

Tamal tako močno brca, da me je že v naprej kar strah brcikuser posted image , vedno težje se preobračam v postelji in sedaj me že nekaj časa zelo bolijo noge. Če sedim na tleh ali pa ležim, se velikokrat pojavi zelo huda bolečina, ko hočem vstati (od bokov, pa potem navzdol po nogah). Včeraj sem sedela na tleh in ko sem hotela vstati, nisem mogla, ker me je tako močno bolelo. Trudila sem se kar ene 10 minut in končno mi je uspelo, da sem počepnila, nato pa spet kar nekaj minut, da se mi je uspelo vzravnatiuser posted image . Sploh ne vem, kaj je to. Bom pa naslednjič omenila G. Mogoče mi pikec pritiska na kakšen živec ali kaj podobnega.

Trebuh si pridno mažem in upam, da mi ne bo razpokal, ker se mi zdi, da imam veliko večji trebuh, kot v prejšnjih dveh nosečnostih ob tem času. Velikokrat se mi tudi pojavljajo že lažni popadki.
Sploh si ne predstavljam, kako bo na koncu nosečnosti, ker so že sedaj taki problemi.

Imam pa tudi kar slabo vest, ker ne delam prav veliko keglovih vaj,.... upam, da mi ne bo potem žal. Tudi s telovadbo nisem preveč pridna, ker če delam vaje za noge, me že vse boliuser posted image
Kako pa kaj ve? Delate redno Keglove vaje in telovadite?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 15:11:42   
LE&TA
Puri, jst sm na istem glede telovadbe, keglove vaje nardim ko se spomnim, bolj redko, telovadba pa nič - mam bolniško tko da grem do trgovine peš 100m 1x na teden. Lahko bi delala kake vaje na tleh ma se mi ne da, že hoja po hiši po stopnicah me utrudi in včasih čutim noge k me kr bolijo - ni kondicije!
Zdej me neki zanima, a si si kej presredek mazala v prejšnjih nosečnostih, a si ga boš zdej. Kaj pa ostale januarčice, boste spodej kej podmazale?user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 15:35:02   
AlenkaIST
Hej Le&Ta, tudi jaz imam user posted image  v križu in velike probleme z rebri na desni strani. Sploh danes se mi zdi, da so vsi moji organi v napoto.

jaz sem se odločila, da začnem najkasneje decembra piti malinov čaj. Baje pomaga, da zmehča stvari tam spodaj. Še na stari RR je bilo kar nekaj debat o tem.

Pa da se še mal pohvalim. Sem ravno z Brezovice prinesla en kompletek posteljnine za posteljico. Luštkano user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 16:16:12   
puri
LE@TA, jaz si presredka nisem nikoli mazala in pri prejšnjih dveh porodih nisem bila nič rezana, prvič se mi je samo malo pretrgalo in sem bila tako čisto malo šivana, drugič sem jo pa odnesla brez šivov in to je res veliko vredno, ker te po porodu potem nič ne boli in se lahko normalno premikaš, če si pa šivan, je pa težko! Ampak jaz se tudi tokrat ne bom mazala, potem pa bo, kar bo. Samo pomojem še najbolj pomagajo Keglove vaje, samo meni jih je tako neprijetno delat, tak čuden občutekuser posted image , ampak jih bom mogla sedaj malo bolj redno začet delat, vsaj 1x na dan.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: JANUARČICE
7.11.2005 19:57:21   
LE&TA
Puri, pa si si pred porodom tud kej bradavičke mazala z lanolinom, a si si jih sploh?

kje ste ostale?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 7:03:28   
Natasa-6
Dobro jutro!

Po dolgem času se še jaz malo javljam. Nikakor se nisem mogla prijaviti na RR, sem že skoraj obupala, danes pa mi je končno uspelo.
Tudi pri nas veselo brcamo, a se mi zdi, da manj kot prvič. Trebuh imam pa tak za dvojčke, nosim čisto spredaj.
Tudi jaz si prvič nisem nič mazala presredka in prsi, bila sem sicer prerezana, a se mi sploh ni zdelo hudo, skoraj nisem čutila in sem se takoj lahko normalno gibala.
Sicer pa odštevam dneve, porodniška se mi začne 15.12., imam že vse paprije, v službi pa bom verjetno še 14 dni. Kako pa druge?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 7:28:05   
simonas
Dobro jutro!

Ja nasi malcki nas tako ali drugace opozarjajo, da ne bo ravno cisto enostavno, ko bodo prisli na ta svet. Jaz drugace z nosenjem, spanjem, sedenjem ali cem podobnim nimam tezav. Edino pazit moram, da imam vedno fajn podlozen kriz, drugace me hoce bolet. Imam pa takega busija, da bom kmalu potrebovala pomoc pri obuvanjuuser posted image .

Jaz se delam do konca tega  meseca, potem pa bomo malo doma. Porodniska se mi zacne konec decembra.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 7:48:07   
baklica
Dobro jutro!

Tudi jaz upam, da me v mesecu decembru ne bo več tukaj, čeprav bi najraje že kar takoj šla na dopust. Čisto od več mi je tale služba zdejle. Sem bla pa cel vikend frej, pa je blo vseeno kar naporno, ker je imel naš sonček drugi rojstni dan, pa je blo dva dni kar veselo, pa še vse priprave od prej (torta, itd). Kakorkoli to je zdej za nami. Mali ima cel kup novih avtomobilčkov ter puloverjev, tko da teh ne bomo nekaj časa kupovali. Smo pa v veliki dilemi, kaj storiti glede dobrih mož v mesecu decembru. A mu kaj kupiti, al je še prezgodaj, ker tako ali tako še ne ve kaj dosti, al pa nekaj malega v naše veselje.
Kaj pravite ve?

Prijeten dan želim vsem skupaj!

Lučka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 8:22:25   
pinka1
Včeraj zvečer je naš malček tak močno brcal zvečer, da mi je cel trebuh premikalo. Ne moreš verjet.
Jaz poskušam telovadit po dvd-ju od Vzajemne in če ne drugo, mi pomaga, da se boljše počutim - hrbet tak fejst ne boli, pa tista zavest, da sem vsaj nekaj zase naredila. Fajn so tudi sprehodi, ampak teh bo zdaj veliko manj, ko je vedno bolj mrzlo. Keglove vaje pa tudi premalo delam in jim bom probala zdaj več, ko z naslendjim tednom začnem dopust in malo bolniške pred porodniško in bo tudi za te vaje več časa.
Po eni strani že komaj čakam, da bom ostala doma, po drugi pa upam, da mi ne bo preveč dolgčas - no pa saj se bom probala maksimalno zaposlit, pa bo. Sicer se pa januar itak bliža s svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 8:56:51   
puri
LE@TA, jaz si tudi bradavičke nisem nič mazala, pa k sreči tudi z njimi nisem imela potem pri dojenju nobenih problemov.

Baklica, jaz sem našemu že pri malo več kot enem letu nastavila za Miklavža in je bilo že takrat veselje ( seveda bolj za kratek čas), lani pri dveh letih, je pa že tudi on malo bolj dojemal, samo sem ga že par tednov prej pripravljala na Miklavža. Pa se še sedaj malo spominja prejšnjega leta in si je zapomnil kaj mu je prinesel. Letos bo pa sploh že veselje, ker že sedaj govori o tem, tako da jaz mislim, da mu kumot nastaviš kakšno darilceuser posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 11:07:20   
Nannn
Jutrooo user posted image

No pa je  prisel dan D ko mi ni bilo treba ustati in oditi v sluzbo user posted image  v petek smo imeli z sluzbo se vecerjo v Argentinski restavraciji in se poslovili...vceraj sem imela pregled in UZ rasti ploda...sva bila z user posted image  ful srecna...nasa pupa je ostala pupa in ji ni nic zrastlo user posted image  tezka je bila 1400g in velika 39cm moja kri je zaenkrat v redu in voda tudi tako da saj z tem nimam zaenkrat tezav...hmmm glede kg mi ni nic tezila predvidevam zato ker je imela dosti drugega dela user posted image  danes jih imam +11kg user posted image  ja tako je ne bom se sekirala...pijem pa vsak dan sumece tablete Magnesol ker me na momente zagrabi tudi kaksen krc in rahlo zatekam...vceraj sva bili z AlenkoIST tudi prvi dan v materinski soli in vam povem da nisem zvedela nic novega edino slike porodov sem se ustrasila in zvecer razmisljala samo o tem kako je mene strahhhhhh rodit user posted image  Keglove vaje pa jaz izvajam vsak dan in so kar redno na mojem urniku...tama mi tako brca v rebra da na momnete se sedeti ne morem in tudi ce jo pozgeckam je cez sekundo spet tam...zgaga me pa daje zvecer in spijem kozarec mrzlega mleka in ce se to ne pomaga polizem en Rennie in mi je moja G vceraj rekla da ni panike in da lahko...

Lepo se imejte Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 11:22:16   
LE&TA
No, Nannn, zdej si pa na mojem, doma, brez skrbi glede službe, polno časa....Kako kaže za EA?
Midva sva pa dans naročila nov kavč, ugodno, ker me je gospa poznala, jst njo ne! Je privat in lahko mal spusti ceno, pa še s trebuhom sem se tam valala in probala vsak kavč!user posted image

Keglove vaje pa lahko dela vsak k ma 5 minut cajta, sam spomnt se je treba!! Telovadba je pa drugo, se ti mora pa dat!



(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: JANUARČICE
8.11.2005 11:32:06   
Nannn
LE&TA jest sem delala oz.se telovadim user posted image user posted image  vsak dan manj...ne da se mi user posted image  bom pa mogoce ta dva meseca se kaj naredila na tem...

EA itak sam je se malo prezgodaj...sem razmisljala da konec meseca...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




IMENA OTROK
KUTINA

ALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV?

Da, ker jih spoštujem. (3%)

Ne, ker je to moja lastna izbira. (76%)

Že imam izbrano ime. (8%)

Ne vem. (2%)

Mogoče. (12%)

Partner mi ne dovoli. (0%)


Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!