|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 13:42:09   
AlenkaIST
Jaz sem spet tukaj!  user posted image  vleče muziko z neta pa imava skz raćunalnik prižgan in potem jaz malo čekiram. Vidim, da se nekatere le ne damouser posted image .

Moji problemi so takorekoč na nuli. Vse je v redu. Sem pa dobila včeraj tako močno brco pod rebra, da sem kar skočila. Zdaj sem le videla kako to izgleda in kako močni so že ti naši brcači in brcačice.

Veš Le&Ta, tudi jaz sem že malo začela razmišljati o tem kako bo vse skupaj potekalo in izgledalo. O EA sploh ne razmišljam, bolj me skrbi kako bo potekala vožnja do Lj porodnišnce. Sva se ravno včeraj z mojim pogovarjala, da ponoči bo šlo brez problema, zjutraj skoraj nemogoče, čez dan pa odvisno od dneva in voznikov. No ja, bomo pa policajčke poklicali na pomoč, da bodo s sireno pot delali.user posted image
Pol so pa tukaj vprašanja kako vedeti kdaj se bo šlo zares, kako bo vse to izgledalo, pa koliko časa bo trajalo,...

Je še čas. Pustimo to vsaj še za en mesec.
Pa lepo se imejteuser posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 14:52:45   
baklica
Hojla, tukaj še ena januarčica.

Dons sem popoldne v službi, tko da lahko spet malo naš forum prečekiram. Mislim, da se bom danes malce odpočila tukaj, dopoldne sem bila z živci že čisto na koncu, sploh nisem mogla verjet, da te lahko dvoletni otrok spravi tako čisto na konec. Mogoče je pa dan tak, kdo ve.
Ugotavljam, da me ima veliki fanta popolnoma v šahu in nimam nobene ideje, kako naj se spravim iz te godlje; očitno je kriva prevelika ljubezen. Ah pa to sploh ni tema, ki bi spadala k januarčicam.

Jaz bom delala še do konca meseca, potem pa adijo. Sestra mi je že zapakirala cel kup malih cunjic, ki čakajo na novega začasnega lastnika. Komaj čakam.

LP Lučka


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 15:16:40   
pinka1
Hojla! Da se vam malo javim! Ja tile dnevi so res turobni. Jst sem bolj kot ne noter, pa kr neki obsiki prihajajo, drgač pa z dragim zavzeto pripravljava program za eno dekliščino in fantovščino, na katero greva v soboto in naju čas kar priganja.

Malček brca kot za šalo. Danes me kr prestavlja, da ponoči ne govorim. Pravi nogometaš je.
Ponoči sem obvezno 2x na noč začela ponovno obiskovat wc.
Drugače pa delam samo še ta in naslednji teden, potem pa ne več.
Nč, lep dan vsem, pa čeprav je bolj tak tak.....pa se beremo kaj.

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 8:16:42   
Lumpi
Dobro jutro!!!

Kje ste vse januarčice. A še vse spite. Jaz veselo na delu.
Meni otrok pritiska tako dol, da na trenutke komej hodim. Tudi vodo na trenutke komej zadržujem. Če bo tako do konca, se mi bo zmešalo.

No, javite se, da namo na drugi strani pristale. Sem vidla, da so med prazniki nekatere le skrbele za to.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 9:10:09   
LE&TA
Hubabuba, ti si pa že pridna!
Tud meni ful dol pritiska, dans ponoči sem mogla 3x na wC, pa neki me je špikalo, verjetno k sem mela poln mehur. meni je ponoči trebuh v napoto. Kaj še bo!? Ne preostane mi drugega kot počitek, počitek, počitek, sej tko nikamor ne smem razen do zdravnika - tko piše na odločbi za bolniško. Lahko pridejo v kontrolo!

kaj ostale pa še niste zalaufale ta teden!? Dejmo!
LPuser posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 9:47:43   
pikica*
Evo še meneuser posted image . Meni pa ne pritiska tako zelo dol. Sem pa v postelji vseeno okorna. Ponoči se bolj kotalim z enega boka na drugega, pri tem pa zraven stokam kot kakšna babica, ker me bolijo kolki. Drugače pa me je zdaj začela matrat zgaga. Za znoret. Ves čas čutim kislino in sploh več ne smem ničesar pojest, ker gre vse takoj gor. Bljakuser posted image . Še dva meseca in pol bo treba zdržatuser posted image .

A ostale ste še vse na dopustih?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 10:13:50   
Anonimen
No, pa se vam še jz mal oglašam po dolgem času. S fantom sva se preselila, nisva pa preselila še vseh stvari iz starega stanovanja - vključno z računalnikom...Vidim, da ste kar klepetave!
Mene user posted image  ne brca tako hudo, da bi me zvilo od bolečine, izgleda, da bo to ena nežna user posted image . Tudi zgaga me ne peče (trkam na les), me pa grozno bolita medenica in trtica...ajooj!
Imela sem pa že lažne popadke, jih je imela še katera?

Naslednji teden imam pregled - UZ, glukoza,kri, tehtanje..."tutto completo". Komaj čakam, da mi preverijo stanje MV...upam, da bo vse v mejah normale in da mi bo g. vsaj seksat dovolil user posted image user posted image ....sem ga že čisto sestradana.

Joj, punce, jz sem se pa kr ornk zredila 13 kg! (pa sej ni čudno, ko pa samo sladkarije jem in počivam!)

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 10:14:28   
štručka
No, pa naj se še jaz malo oglasim...
Naslednji teden gremo v starševsko šolo, vneto pripravljamo otroško sobo, cotice so že pripravljene, enako posteljjica in vozek.
Jest se zaenkrat še kar znosno počutim, sicer sem precej zaspana, ponoči  pridno hodim na wc (podnevi se tudi veliko sprehajamuser posted image ), trebuh (nič več le trebuščekuser posted image ) mi je vedno bolj v napoto in vedno večkrat "pritiska dol", dete je živahno in zelo močno (na momente je njegovo žokanje že precej neprijetno ). Aja, pa tudi jaz sem odkrila, kaj pomeni "da te zgaga matra". Očitno bo tudi moje dete precej kosmatouser posted image ....

Sicer pa že veselo odštevam dneve do dopusta...(hitro bo minilouser posted image )

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 10:25:21   
Nyah*
Dobro jutro klepetulje moje!

Ste pa pridne, user posted image user posted image user posted image , sem imela kar precej za bratuser posted image . Caffee, dobrodosla nazajuser posted image user posted image user posted image , smo se ze sprasevale kaj je s tabo. Samo da si dobro, za pregled pa ne skrbi, bo vse ok, tista glukoza ni tako grozna za pit, jaz sem prezivela, prejsnji teden namrec. Za kg pa tudi ne skrbi, pri vseh gredo zdaj hitro gor, ker se nase user posted image  zdaj redijo, tako so mi rekli.

Tudi midva sva bila zdaj ta dva praznicna dneva kar pridna. Sva prelagala cote v omarah, delala prostor za user posted image , pospravljala kramo,..., se mi zdi, da naju bo kar cas prehitel, ce ne pohitiva. Pa toliko je se za nakupit, huh.

Drugace sem jaz okuser posted image user posted image user posted image , tudi mene kaka brca ze kar posteno zaboli, se posebej tista v zelodec, au, res ni fajn. Sem pa vesela, da je vse ok, da je nase dete tak zivahno aneuser posted image . Pa zgaga me seveda matra, sem se ze navadila, da spim z Donatom pod roko user posted image user posted image user posted image .

Kje ste ostale? Vse ok?

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 11:17:49   
Anonimen
Ojla, še ena januarčica tukaj.
Naša user posted image  pa je te dneve precej lena. Se je zelo umirila, vsaj zdi se mi tako. Ali pa jaz ne posvečam preveč pozornosti temu. Res pa je, da sem bila bolj delavna čez praznike. Je treba sobo za naju z dragim in user posted image  pripraviti. Tako, da se včasih že kar ustrašim, da ni nič narobe. Potem pa me le malo poboža ali pa brcne in sem spet v

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 11:20:10   
Anonimen
sorry, ne vem kaj je bilo to. No, da dokončam.
Potem ko me pa le poboža ali pa brcne pa sem v user posted image  . Samo, da se oglasi. Sicer pa imam v torek g in bomo videli kaj bo povedala. Predvsem me zanima koliko je naša user posted image  že velika in težka.

No, sedaj pa veselo na delo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 13:58:33   
Nannn
Dannnnnn user posted image

Ja sem si mogla kar cas vzet da sem vas prebrala user posted image  jest pa imam danes kar guzvo in delam max.tako da se bom ocitno ta teden malo manj javljala...moram vse predati da lahko mirno odidem v najlepsi poklic biti MAMA user posted image  tudi jaz imam tezave z zgago in me kar mocno daje...drugace pa sem kar v redu...

LE&TA midve se malo pa greva na predavanje in koooomaj ze cakam...samo da koncam z sluzbo user posted image user posted image  bom zacela pa pocasi urejati papirje na CSD-ju...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: JANUARČICE
2.11.2005 16:59:49   
LE&TA
Caffee, ne govori mi o sexu, jst sm čist prestradana kar se tega tiče, morm G vprašat če sploh lahko k sem že odprta. verjetno ne bo nič do konca!!user posted image  Pa drugo leto.user posted image
Nannn, tista predavanja so 2x na teden, tko da ni panike! Sem pa 50:50 kar se tiče EA. Morm mal slišat kako in kaj to gre! Mal še zmeri vztrajam pri naravnem porodu, vsak dan drgač mislm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 8:56:35   
AlenkaIST
Uf, danes sem pa jaz ta prva!user posted image
Pri meni je tako, da bom vsak čas zamenjala dan za noč. Danes sem bila pokonci od 1 do 5 ure zjutraj. Ful dobr. Pa kakšen mir je takrat user posted image

A ostale še spite?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 9:20:00   
baklica
Dobro jutro!

No jest sem že od šestih pokonci pa tud že pridna v službi, pa še cel mesec bom mogla delat, pa bi bla po eni strani tko rada doma. Tolk mam še za narest, pa še David ma v ponedeljek rojstni dan, pa bomo imeli za vikend mal fešte. Jaz moram pa še torto speč.
Tok dela, pa premal časa.

Urejanje za novega člana, bo pač moralo počakati na december.

Uživajte punce.

Lučka

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 9:22:51   
Anonimen
Dobro jutro

AlenkaIST, vem kako je to, če pol noči prečuješ. Tudi jaz sem imela kar nekaj dni oz. noči težave s spanjem. Sem ravno tako čula od 1 do 5 ali pa celo do pol šestih. Res grozno. Potem pa je zjutraj pasalo spati.

Kako pa kaj drugače, januarčice? Imate kaj težav? Zase bi lahko rekla, da kaj posebnega ni. Samo tiste nosečniške težave. Res pa je, da čedalje bolj postajam okorna. Kako pa kaj user posted image  ? So pridni in veselo brcajo ali so bolj mirne narave? Naša user posted image  je včasih zelo aktivna, včasih pa zelo zelo mirna, celo premirna.

Lepo se imejte, čeprav se zdi, da vreme ne bo lepo.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 9:31:01   
rija
Evo še mene.
Alenka, tako obdobje nespečnosti sem imela pred dvema tednoma, spala nisem cele noči, potem čez dan mi pa tudi ni bilo. Očitno sem imela nek višek energije.... Zdaj pa se je stanje normaliziralo.

Razen res hude zgage, drugih nosečniških težav nimam, trkam na les. Upam, da tako tudi ostane. 
Naš pikec pa je začuda kar miren. Tu in tam ima kak dan, ko je bolj aktiven, samo jaz sem pričakovala, da bo bolj divji. Ko mi vsi govorijo, kaj jim otročki počnejo po trebuhuuser posted image
Ne vem, ne vem, mogoče pa so mi vstavili katerega drugega?????? Ker če je po naju dveh z atijem, potem je definitivno premirenuser posted image user posted image

Kako pa ste kaj s pregledi? Mene je moja g naročila šele konec meseca, po dobrih štirih tednihuser posted image  medtem ko me je v sredini nosečnosti včasih tudi na dva tedna.user posted image

Lp

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 9:42:43   
pinka1
Ja pri meni je tudi gužva v službi. Počasi predajam stvari, ker delam samo še naslednji teden.
Ponoči sem tudi že zelo okorna, ko se valim iz boka na bok, pa hodim na wc. Brca enkrat bolj in enkrat manj, čeprav zdej že bolj počasne gibe dela - se vidi da mu zmanjkuje prostora in se kr naenkrat bula tu in bula tam prikaže in mi cel trebuh premakne.
drgač pa kile kr gor letijo - smo začetek 30. tedna in imam 8,5+. Ta vikend bodo verjetno spet skočile, ko imamo eno fešto in bomo spet veselo papcali.
Ja, komaj že čakam da vidimo našega korenjaka, po drugi strani pa me dajejo skrbi kak bom znala t malčkom ravnat, če bo vse OK, ampak upajmo na najboljše.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 9:54:26   
Anonimen
Dobro jutro, januarčice!
Mene tudi vedno pogosteje mučijo nosečniške težave. In kar množijo se. Še do pred kratkim sem bila kot rožica, skoraj nobenih problemov, zdaj se pa ekspresno nabirajo.
Zadnji teden vedno slabše spim. Spala bi itak takrat, ko nimam časa za to, če ga pa imam, potem pa nisem zaspana in spim ful malo in bolj na obroke, tako da sem že čisto skurjena. user posted image
Pa zgaga me vedno pogosteje muči, tako da jaz tud že skoraj z donatom pod roko spim.user posted image  
Joj, pa vedno bolj zatekam. A še katera tako grozno zateka? Zdaj so mi začeli še prsti na rokah zatekat, pa sem se zajeuser posted image , ker si nisem pravočasno prstanov dol pobrala, ker jih zdaj sploh ne dobim več dol. Danes sem že od 7-ih zjutraj tako zatečena kot sem ponavadi šele zvečer. Živa groza, napihnjena sem kot balon. Še dobr, da imam dans pregled, samo upam, da me ne bo kregala zarad tega, ker jaz se slane hrane precej uspešno izogibam. Kar si solim, si samo s tisto ta zdravo soljo iz lekarne, sicer pa pojem samo tisto sol, ki je skrita v kakih sirih ali omakah za špagete ali podobno.
Pritiska dol pa tudi mene vedno pogosteje. Se tud na momente že komaj premikam, ker me v medenici tako boli.
Ja, očitno so se začele tiste težave tretjega tromesečja, ki se jih nobena ne veseli.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 10:24:28   
LE&TA
Jutro!
Za razliko od vas sem pa jaz dobro spala in sam enkrat šla na WC, Se pa vsako noč ful obračam z boka na bok. zatekam pa ne, verjetno tud zato ker dosti počivam, ker mi drugega ne preostane. če sem predolgo na nogah me pa ful dol tišči.Jutri mam pregled in bom poročala, kako smo veliki....
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 11:33:17   
simonas
Zdravo punce!

Joj kako sem jaz v zamudi z branjem, zdaj ko se nisem uspela nic javljat. Upam, da sem vse prebrala za nazaj.

Prazniki so kar prehitro miniliuser posted image  in tako smo spet veselo na delu. Vceraj je bilo v sluzbi tako pestro, da sploh nisem uspela nic na internet pokukat, danes pa tudi ni kaj dosti boljse. Sicer pa je pri nas vedno tako, da je konec leta guzva, v zacetku leta guzva, drugac pa bolj umirjeno. Pa glavno da je delo user posted image .

Vidim, da vas že pestijo user posted image  težave. Mene na čase zgaga peče ko user posted image , včasih me malo dolj tišči, pa ne hudo, bolj me bolijo veziuser posted image , če sem dosti na nogah, pa križ, če preveč sedim v čudnem položaju. Spim še na srečo dobrouser posted image . Mi kar paše, saj je vprašanje kako bom kaj spala januarja, saj je naš user posted image  kar aktiven pozno zvečer iz zgodaj zjutraj, zdaj čez dan pa se kar malo potuhne. Mogoče zato, ker je mamica bolj aktivna.

Tudi naš user posted image  se je bolj umiril zadnje čase. Čutim premike (en dan malo bolj, drugi malo manj) vendar pa ne več tako konkretnih brcik. Jutri imam pregled, pa boma z G vse predebatirale.

A so vam kaj merili maternični vrat? Meni tega nikoli ne počne, pa me zanima, če jo lahko prosim za meritev.user posted image

Počasi se spravljam delat seznam kaj mi še manjka za user posted image . Po pravici povedano še nisem čisto nič kupila. Nekaj stvari sem dobila in to je tudi to. Počasi bom že morala kaj ukrenit. Pa bo že. Zdaj se bo začelo tako vreme, da bo imel tudi moj user posted image  čas, pa boma šla kak dan po nakupih.

Čim lepši dan vam želim in čim več dobrega počutja.

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 12:29:53   
Nannn
Dannnn pupe user posted image

Ja berem in berem kot da sama sebe poslusam...zgaga me tako daje da sem vceraj vzela en Rennie in mi je fuuuul pomagal...Donat mi ne pomaga vec user posted image  spim pa tudi ajz zelo slabo in tako storasta se ze pocutim in v postelji se tezko obracam user posted image  v ponedeljek imam preged pri G in UZ kontrolo rasti nase user posted image  in seveda laboratorij...glede tehtnice pa sploh ne vem kaj naj vam recem...ce ji bom pa se povedala na momente zatekam me bo pomoje natepla user posted image user posted image  baje ni dobro da prevec zatekamo in ce imamo se beljakovine v vodi je to pika na i G...no se bom pustila presenetit user posted image  Zatekam pa na momente v gleznje in v levo roko ampak to zgine ze drugi dan...

Danes komaj cakam da pridem domov ker sem dobila sedaj posteljino in jo bom sprobala na posteljici user posted image user posted image

V sluzbi pa ze lahko stejem ure ko bom odsla...si kar ne morem predstavljati kako je to sploh pa jaz ko sem bila dostikrat po cele dneve v sluzbi sedaj pa prihaja dan ko bom imela naso pupo...na momente imam kar pomisleke in razmisljam o vsem...strah me je poroda,skrbi me kako mi bo zneslo z novim druzinskim clanom...a mi bo moj pomagal,kako se bomo znasli ce bo imela pupa krce in kako bomo resevali nespanje user posted image  uf kr mal sem zabluzila zdele ampak mislim da imamo na momenete vse take pomisleke...in pride dan ko se z tem sploh ne obmrenjujem in VEM da mi bo vse ratalo in da nam bo vsem trem fuuul lusno user posted image  hecno ane kako nihajo razpolozenja no saj pri meni...

Pupe lepo bodite in se tipkamo...

Nannn user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 12:30:52   
Nannn
Tasi javi kako je bilo na pregledu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 12:41:59   
Anonimen
Bom javila, Nannn... Mater, k sem prebrala tvoj post, sem se začela spraševat, če ne bo mene dans natepla.user posted image  Za povrh vsega sem še včeraj pozabla it v laboratorij, tako da niti ne bo mogla preverit izvidov. Kaj pa to pomeni, če imaš beljakovine v urinu?

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 14:41:14   
AlenkaIST
Jaz user posted image  težav nimam, razen da me boli križ in pol hrbta. Trebuh se mi na momente kar dobro premika, včasih je pa tudi kar predolgo zatišje. Mislim, da mora user posted image  biti z glavo dol obrnjen, saj zadnje čase čutim konkretne brce pod rebra (do sedaj tega ni bilo). Drug teden imam pregled pa bomo videli kako kaj kaže.

Nannn mislim, da so občutki, ki jih imaš, prisotni kar pri vseh. En dan ful razmišljaš, drugega pa spet ne. Ni kaj, čas se bliža! user posted image

Drugače pa komaj čakam na soboto, da se z mojim odpeljeva malo do Celovca. Rada bi kaj kupila..... Me že pošteno prsti srbijouser posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Koliko časa dnevno vaši 2-5 letniki gledajo TV?
darja72



15 minut (25%)

1 uro (39%)

več kot 2 uri (13%)

več kot 3 ure (4%)

nič (18%)


Število vseh glasov: 430

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!