|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 15:22:24   
Nannn
No sej Tasi mislim da bova obe dobile po nagi riti pa user posted image  na uc user posted image user posted image  ampak trenutno mi je vseeeno...beljakovine v urinu pravijo da ni dobro imeti in da je posledica prekomerne teze...no sej glih tm nekje sem...ampak sama sebi se ne zdi glih debela ampak obcutek imam da mi gre vse v trebuh...

LP Nannn user posted image

< Sporočilo je popravil Nannn -- 3.11.2005 15:28:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 15:34:10   
*hana*
Ojla user posted image ,
jaz sem pa sedaj čist v nakupu vozička. Dajte prosim, napisat, za katerega ste se kaj odločile, saj vem, da smo to že pisale, pa sem pozabila, pa še takrat se nisem kaj preveč poglobila. Zapomnila sem se samo za pikico*, da ima Buzz-a.
Pikica*, ali boš kupila košaro?Meni se zdi zelo draga. Se pa nekako ogrevam za Quinny, štiri kolesnik 4xl.
Drugače sem OK, brez večjih težav, samo kile gredo zadnje tri tedne preveč expresno, več kakor pol kile na teden user posted image user posted image user posted image .
Naša sobica je gotova, pobeljena in parket na novo polakiran, zdaj pa greva konec meseca v Ikeo po opremo.
Jaz delam še kar do konca decembra, tako da bo bolj malo časa za priprave doma, zato bi rada vsaj vse nakupe opravila zdaj do pred novoletne norije, ko pa bom doma bom prala, spravljala v omare,......sproščala svoj gnezdiveni nagon.user posted image
Lepo se imejte.

Plis dajte eno od vozičkov "udart".

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 15:49:01   
rija
moj vozek lahko vidiš pod Kaj potrebujemo za novorojnčka, post stokke....pa preskoči kreganje...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 18:40:39   
LE&TA
Hana, midva sva kupla Peg perego - ogrodje Caravel 22, zraven pa še košaro, športni sedež in avto sedež.

Nannn, to o razpoloženju se verjetno dogaja vsem nam, enkrat strah drugič veselje, dvomi. Vsaj vidim da nisem edina. Je pa res da verjetno zato, ker smo vedno bliže januarju!! Zato smo pa tle, da se mal pomenmo, zdej v bistvu tolažim sama sebe!!user posted image

Jutri mam pregled, UZ rasti - bom vprašala za spol, ne bom zdržala do konca čeprav sem vztrajala!! Končno bom šla mal dlje od hiše, pa še v trgovino bom skočila (po 4 tednih). Juhu!!user posted image  user posted image Po 4 tednih si bom slekla trenerko in se mal zrihtala! Tud to mi manjka!

Vam poročam jutri kako je blo! Morda vam zaupam tudi spol našega user posted image !

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: JANUARČICE
3.11.2005 19:29:00   
puri
No, da se vam še jaz malo oglasim!

Tudi jaz sem danes zelo zelo slabo spalauser posted image ,...skos sem se zbujala! Nikakor nisem mogla najti udobnega položaja,....na boku mi sploh ni bilo udobno, na trebuhu ne morem ležat, če pa ležim na hrbtu, pa sploh dihat ne morem! In tako sem se preobračala sem in tja in ne vem, kaj mi je bilo danes, ampak skos sem premišljevala samo o porodu in me je ratalo zelo strah, ko sem pomislila, na takrat, ko bo šlo zares. Tako da, Nannn nisi edina, ki te dajejo ti strahoviuser posted image Včasih me pa to sploh ne skrbi in vidim samo lepo stran poroda (da bom spoznala moj zakladek), odvisno od dneva.


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 7:42:41   
baklica
Dobro jutro!

No jaz sem začela ugotavljati, da se zadnje dneve veliko prehitro utrudim; samo malo stopnic pa že sopem, kot bi tekla maraton. Tole s kondicijo mi ni prav nič všeč, telovadit se mi pa itak ne da.
včeraj je bil naš pikec čisto miren, me je že malo skrbelo, toda trenutno to nadomešča, tko da ni panike.

Lepo in prijetno jutro vam želim vsem skupaj.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 7:54:35   
rija
Jutrouser posted image

Pri meni pa samo nekaj novega: mislim, da je moj pikec včeraj večer kolcal! Drugo ni moglo biti, ker je bilo tako zelo ritmično in dalj časa trajajoče. Ko brca ali se kobaca je čist drug fiing....user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 9:09:17   
*hana*
Ja rija, tudi jaz zadnje čase čutim kolcanje, tudi dvakrat ali trikrat na dan. Mislim da je to to, ker so tako nežni občutki, pa če si pozoren zelo enakomerno na sekundo, traja pa kakšne 2-3 minute, tako da mislim, da ne more tako enakomerno z enako močjo udarjat z nogico ali rokico.
Res lušten občutek.
Čutim pa to vedno čisto spodaj, ne vem ali je že dol obrnjena?user posted image  Samo brce še nikoli nisem čutila višje od popka, tako da ne vem kako izgleda "kik" v rebrauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 9:42:19   
Anonimen
Pa sem preživela včerajšnji pregled in jih nisem fasala!user posted image user posted image  Izvid glukoze od zadnjič je bil ok, tako da mi za kile ni nič več težila, čeprav jih imam zdaj že +15, pa za zatekanje je tud rekla, da naj se ne sekiram user posted image  (kaj naj se ne, če me pa moti za znoret), ker dokler imam pritisk uredu, ni problema. No, saj vem, da je govorila iz zdravstvenega vidika, da se nimam za sekirat. Sem jo pa vseeno prosila za napotnico za dekompresijo, če mi bo kaj pomagala. A ima katera kake izkušnje z njo?
V glavnem, včeraj je bila tako prijazna, pa čisto nič mi ni zatežila glede ničesar, da sem bila še cel dan potem dobre volje. Naredila mi je tudi UZ in je potrdila, da je 100% user posted image , da ni šanse, da ji kak lulček zraste user posted image . Pa na glavico se je že obrnila in je rekla, da bo po vsej verjetnosti kar tako ostala. Težo je pa ocenila na 1460g. Sem mislila, da bo manj pri teh tednih, samo res pa nisem študirala nobenih tabel. Koliko je velika, pa ne vem.user posted image  Sem mislila, da bo to tud na slikci napisano, tako kot teža, in je sploh nisem spraševala, zdaj pa ne najdem nikjer tega napisanega. V glavnem, po merah naj bi bila velika za cca. 29. teden.
Sem dobila tudi že napotnico za porodnišnico, pa potrdilo o PDP, tako da se lahko počasi že na socialno spokam (a katera ve, kje v Domžalah je CSD? jaz sem čisto frišna priseljenka). Ja, vedno bolj se bliža...

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 10:43:06   
Nyah*
Jutro!

Huh, ste pa pridneuser posted image , sem brala pol ure, pa samo en dan me ni bilo gor user posted image user posted image .

Jaz sem ok, razen tezav, ki jih imate vse: nespecnost ponoci, noben polozaj mi ne pase, hrbet me boli, zatekam, zgaga fujuser posted image , zacele pa so me spet tudi ful bradavice boleti, za znoretuser posted image . Znabila pa sem se krcev (trkam), vsaj zaenkrat.

Sem pa ze skoraj 3 tedne doma in mi je groza it v sluzbo v pobedeljek po pocitnicah. Se ful hitro utrudim, pa vcasih rabim res samo mir in pocitek, tega pa va razredu sigurno ne bom imnela. Ampak se malo, a ne, cas res hitrobezi in bomo kmalu imele svoje user posted image  v narocju (jaz se vedno ne vem, kaj pricakujeva).

Vceraj sem bila na predavanju o dojenju, pa so nas na koncu peljali se v porodno sobo na ogled. Vam povem, me je taka panika zagrabla, da sem doma kar v user posted image  planila, ne vem no, kar strah me je, imam enake pomisleke kot Nannn in se katera....

LETA, a si vprasala za spol?
Ostale, ste fajn?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 11:20:24   
radovednica_
oj

nyah kako si se pa znebila krčev? a so šli kar sami, al imaš kakšen doder recept proti krčem?
sej čez dan jih nimam sam ponoči se pojavijo.

lep dan vsem, pri nas se malo sonček kaža.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 11:26:09   
Nyah*
Ce ti povem po pravici, jih nimam zato, ker sem spocita, sem si res te dni jemala cas zase in za svojo user posted image . Ce si ful utrujen, se krci sploh radi pojavljajo.
Drugace pa se trudim s kalcijem v hrani, vsaj 2krat na dan salico mleka,bele kave ali kakava, namazi, siri,...

Mislim, da je kombinacija vsega pomagala, nisem pa sigurna...user posted image

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 11:56:21   
AlenkaIST
Čao bejbeuser posted image
Sem mal boljše volje, ker sem ponoči mal več spala. Pa misel, da grem jutri do Avstrije me tud pokonci drži user posted image . Sem pa na Brezovici našla trgovino kjer naj bi imeli kar poceni posteljnino, če ima katera še vedno probleme s tem.....

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 13:03:21   
LE&TA
Alenka, mene zanima za posteljnino!! Povej!

Dans sm mela pregled, izvidi vsi v redu, user posted image  raste , teža 1360g. za spol pa mi ni mogla 100% rečt ker je blo slabo videt, ker je mel/a noge skupi in manj plodovnice okrog, neki je rukala ampak user posted image  se ni dal/a motit! Čez 4 tedne bo probala spet. Kg so OK, ni me nič kregala, nič ne zatekam (verjetno ker počivam in nič ne delam), user posted image  je obrnjen na glavo še vedno in bo tko tud verjetno ostal, me pa z ritko in nogami al koleni brca direkt pod rebra. Naslednjič mi bo vzela še bris za dokaz prisotnosti bakterije Streptokokus. pa spol bo še enkrat pogledala če bo šlo! Več sreče prihodnjič, bi rekli!!

Dobila sem papirje za CSD, to bom urejala drug teden!
Skor sem pozabla glavno stvar: je rekla nič sexa user posted image , naj še kak mesec in pol počakam!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 13:32:54   
AlenkaIST
Revca Le&Tauser posted image , mislim glede tistega o sexu.... jaz vsaj toliko časa dobim, čeprav tudi ne prav pogosto.

Za vse, ki vas zanima www.odejca-sp.si


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 13:38:27   
pikica*
*hana*, šele zdaj se oglašam, ker sem zadnje dni bolj terenska in samo vsake toliko priletim v pisarno. Zdaj sem se ravno vrnila iz Žalca (po celi Sloveniji me je dovoljuser posted image ). Torej, voziček. Ja, midva sva kupila Buzza...ljubezen na prvi pogleduser posted image . Košare ne bova vzela, ker se nama zdi predraga (sicer časti tašča, ki je zabičala, da morava nabavit čisto vse kar rabiva, ampak vseeno). Mogoče bi prišla v upoštev kakšna rabljena, ampak se mi tudi za to zdi škoda denarja. Lupinica bo za prvih par mesecev dovolj, potem bomo pa presedlali kar na športni del vozička. Itak se položi skoraj v vodoravni položaj. 4XL sem videla, ker ga ima ena prijateljica in je z njim zelo zadovoljna, meni pa ni najbolj všeč iz dveh razlogov. Pretežek mi je (ene 17kg ali še več) in prevelik za v prtljažnik. Pa na morju sem opazila, da ga je težko po drobnem makadamu rinila, najbrž ravno zaradi teže. Pri meni sta bila ključna odločilna kriterija teža in zložljivost. Buzz izpolnjuje obauser posted image .

Jaz bom tudi skoraj do konca decembra delala, tako da bo treba stvari počasi pripravit. Posteljico imava, ampak je še zapakirana v škatli. Čaka na boljše časeuser posted image . Kar nekako se ne zmigava na tem področju. Zdi se nama, da je časa še ogroooomno. V ponedeljek začneva z materinsko šolo in upam, da tam dobiva kakšen napotek. Ampak vidim, da čas res hitro teče. Še malo pa bo tukaj Novo leto.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 13:43:35   
Nyah*
LETA vec srece s spolom prihodnjic, kaj bos, glavno, da je vse drugo okuser posted image user posted image , razen seksa, ubogauser posted image , no ja, ceprav midva tudi bolj malo zadnje case (beri skoraj nic), ker se bojiva, pa ponavadi me potem malo boli, pa raje malo manjkrat telovadivauser posted image , ceprav smo samo se zdaj brez komisije domauser posted image user posted image , potem ko bodo user posted image  bo se tezje.

Alenka, hvala za link, res so poceni, se splaca it pogledat, ker drugace so v trgovinah njihove cene vsaj za jurja ali se vec visje.

Uzivajte!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 13:46:07   
pikica*
Alenka, a misliš trgovino Odejca na Brezovici? Jaz se moram enkrat v kratkem odpravit tja in me zanima če je kaj pametnega. Pa kakšne so kaj cene. Jaz moram namreč nabrat stvari za cca. 70k (zaradi kompenzacije) in mislim, da mi bo težko uspelo. Službeno sem bila večkrat tam, ampak takrat me sploh ni zanimalo kaj vse delajo, zdaj bi pa ta informacija že prišla pravuser posted image .

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 14:20:29   
LE&TA
Alenka, super je ta Odejca, Hvala!! Fajn k lahko mal vidm kaj majo, ker bom mamo tja poslala. Jst revca ne smem nikamor. Sex bo pa tud počakal kaj čmo, bo pa pol lušno ko se bomo spet lotli!user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 15:05:16   
AlenkaIST
Ta Odejca je ista trgovina, ki zalaga tudi Baby Center. Samo tam morajo še oni mal zaslužit in cena je takoj višja.
V kolikor jutri v Celovcu ne vidim nič pametnega, grem drug teden sigurno gor pogledat.

A naredimo en skupen izlet? user posted image

Pikica, pojdi na link pa boš videla kaj imajo. Za kaj drugega tudi jaz ne vem.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: JANUARČICE
4.11.2005 20:51:26   
renan
pozdravljene januarčice!

se še jaz na hitro javim. tudi midva bova počasi končala z urejanjem hišice. samo še finese so ostale, gradbišče je končano.
Sem imela danes UZ kontrolo rasti. Po trajanju nosečnosti je najin sinek star 30t2d, po rasti pa je baje že 32 teden. gin mi je rekla, da lga lahko pričakujeva kakšen teden prej. za novo leto mogoče...user posted image
Primerno temu je tudi moje počutje. velikanček me tišči pod rebri, tu in tam mi utrne desna noga, hitro se utrudim, občasno me daje poštena zgaga. drugače se počutim super, tudi spim še brez problema. Kile mi pa grejo gor točno po normi 500g na teden (upam, da se kmalu ustavijo) in kljub mazanju imam prvo strijo na prsihuser posted image
kar se tiče vozičkov: midva imava chicco trio ct.01. zdi se mi prva liga, samo, seveda še v praksi ni bil testiran.

lepo bodite vse in čuvajte trebuščke!

lp,

renan


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 11:30:10   
LE&TA
Dobro jutro, januarčice!

spet je vikend, meni so pa itak vsi dnevi enaki, počasi se bo treba odpravit na CSD (60 dni pred PDP), da vas malo spomnim!
Tud meni naš korenjak tišči noge pod rebra, včeri sploh sedet nisem mogla oz. sem mogla bit ful zravnana. Dans zjutri se mu je pa kolcalo. Sej je ena ža opisovala kolcanje (ne vem katera), v glavnem to je ful močno in enakomerno, tko da drugo res ne more bit in tam kjer je glavca!
Spim pa zadnje čase ful dobro in počutje je tud OK, naj tako ostane!!

Kako pa ostale, mate kej težav?!

Lep vikend!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 11:45:57   
tinkamiška
Hojla Le&ta in ostale!


Danes sem se že oglasila med decemberkami, ker imam rok 31.12. in zdej se je pa res začel bližat ta dogodekuser posted image

Tudi moja punčka je danes zjutraj kolcala in še vedno je tak miguc, nič se ni umirila, se pa veliko pogovarjava, pa ne naglas, z dotiki in v mislih, odziva se tudi na atija, ki mi vsak večer maže trebušček.

Meni je zadnji mesec spet slabo, imam dneve, ko mi nič ne paše jset, mi je po vsem slabo in večino dneva preležim, potem pride spet dan, ko sem volčje lačna in se moram prav nazaj držat. Ne morem pit mleka, ker me po njem grozno peče zgaga. Spim pa kolikor toliko vredu, po noči sem spet začela hodit na WC in tudi jst moram sedet po konci, ker me drzgače vse tišči.

14.11. imam pregled pri G, pa ne UZ, bom dala kri in vodo, pa verjetno bova poslušali srček.

Komaj čakam dan, ko bo treba it pomagat moji punčki na ta svet in da jo bom končno lahko pobožala in jo stisnila k sebi. Nimam kakšnih posenih strahov imam občutek, da bo vse vreduuser posted image

Lepo bodite!!!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 12:12:28   
uniq
Pozdravljene punce,
redno vas berem napisat se pa težko kaj spravim. Meni se zdijo teli poslednji meseci proti prvi nosečnosti prav peklenski. Bolijo me medenične vezi, brcanje ni tako močno, otekanja tudi sicer ni. Dones ob pol treh ponoči sem spet imela napad kisline....un ta hud znotraj želodcat. Tako da smo spet bruhali in jedli rennie...mogla sem se popolnoma sleči ker me je dušilo in sm bila v momentu mokra kot bi prišla izpod tuša. Nazadnje sem bila s tem v bolnišnici....tokrat sem pomirila sama pa še user posted image  ni doma. Sm tri dni sama. Mi je blo full hudo. Poj sm pa v sede zaspala ko so se bolečine umirile so me pa prsi začele bolet od hladnega občutka gole kože. Tako da bil dones zelo naporen spanec. Seveda sm potem spala do 10...ko me jeuser posted image  klical kako je z mano in me seveda zbudu...ponoči sm ga namreč jest zbudila da sm se mal bolje počutila.
Drgač pa v sredo sm šla po inekcijo za Rh neg....sm čakala cele dve ure da so sploh prštimal ampulo. Hudo....se mi je kranjska porodnišnica zasrala in tud razpadajoča je....vozek je bil iz prve svetovne vojne še pomoje tam in kolko kritik je v knjigi pritožb....sedaj grem zih zopet na jesenice...
Drgač pa sobico smo uredil....manjkajo mi še police za v omaro da zložim cotke...previjalna me čaka v sončku na bledu pa ne morem iskat k nimam avta....poj pa še kozmetika manjka...pa mamo vse...aja pa še goba za v zibko da bomo lohka kje spali....kok sm jest zmedena...
Punce...še malo pa smo me na vrsti jast sicer bl proti koncu meseca a vseeno upam na prehitevanje kot pri prvi....10 dni...
LE&TA glede sexa jest ga stradam brez prepovedi...mojmu se upira...da nebi bo kej narobe...in kao ne privlač ga sex z nosečo in ne more....tko da do februarja bomo mogl še zdržat...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: JANUARČICE
5.11.2005 14:54:17   
*hana*
Ojla,
ja vikend je pa je bolj zatišje, a ne?
Tudi jaz sem si ogledala stran od odejice in bom kar tja šla, čeprav po zemljevidu nimam pojma, kje bi to bilo.
Pikica* mojemu sem pokazala buzza in je prav navdušen, njemu so tudi bistvene mere zloženega in teža, sicer pravi da se mu zdi da se en tak prevaža po Tržiču in mu je bil prvič zelo smešen.
Saj strešica je zraven, a ne? Tako čudno zgleda, ko so vse slike brez.
Cena pa je (vsaj kolikor sem jaz gledala) trenutno v Sončku najceneje 79.990,00
A sem si prav zapomnila, da si ti dala manj kakor 70.000-kje, ah verjetno je bila akcija?
Katero barvo pa si izbrala? ojoj firbec Meni je najbolj všeč deep purple.
Edina stvar, ki me moti, je da nima nikjer nobene torbe, pa mislim, da bi šlo, glede na to da me pri drugih kaj večjega moti.4xl je res ogromen in težak, Speedy nima sprednjega ročaja, .....
Mah se mi zdi da kar mal pretiravam, oziroma sem zelo neodločna.

Drugače pa je moje počutje v redu, v ponedeljek imam pregled, pa dobila bom injekcijo ker sem RH neg.

Lepo se imejte in naj bo vikend čimdaljši.
pa pa

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)


Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!