Anonimen
|
Pa sem preživela včerajšnji pregled in jih nisem fasala! Izvid glukoze od zadnjič je bil ok, tako da mi za kile ni nič več težila, čeprav jih imam zdaj že +15, pa za zatekanje je tud rekla, da naj se ne sekiram (kaj naj se ne, če me pa moti za znoret), ker dokler imam pritisk uredu, ni problema. No, saj vem, da je govorila iz zdravstvenega vidika, da se nimam za sekirat. Sem jo pa vseeno prosila za napotnico za dekompresijo, če mi bo kaj pomagala. A ima katera kake izkušnje z njo? V glavnem, včeraj je bila tako prijazna, pa čisto nič mi ni zatežila glede ničesar, da sem bila še cel dan potem dobre volje. Naredila mi je tudi UZ in je potrdila, da je 100% , da ni šanse, da ji kak lulček zraste . Pa na glavico se je že obrnila in je rekla, da bo po vsej verjetnosti kar tako ostala. Težo je pa ocenila na 1460g. Sem mislila, da bo manj pri teh tednih, samo res pa nisem študirala nobenih tabel. Koliko je velika, pa ne vem. Sem mislila, da bo to tud na slikci napisano, tako kot teža, in je sploh nisem spraševala, zdaj pa ne najdem nikjer tega napisanega. V glavnem, po merah naj bi bila velika za cca. 29. teden. Sem dobila tudi že napotnico za porodnišnico, pa potrdilo o PDP, tako da se lahko počasi že na socialno spokam (a katera ve, kje v Domžalah je CSD? jaz sem čisto frišna priseljenka). Ja, vedno bolj se bliža...
|