|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 9:24:12   
Nyah*
Jutro!

Hu, mamo tezave. jaz celo noc nisem dobro spala, ker me je pekla zgaga za umret, pa trebuh me je nekaj bolel, pa kriz,...user posted image , sedaj, ko bi se mogle naspat, dokler se se lahko, imamo pa tezave.

Sedaj me ful boli zelodec, mam obcutek, da mam prav nogice mojegauser posted image  tam, je hecno, samo bolecine so pa neprijetne.

Vceraj sva gledala v BC malo za presite odeje in blazine. Imajo dokaj dobro ponudbo, oboje +zascita za posteljico+posteljnina +jogi rjuha vse za okoli 22.000. A je to ugodno? Sploh si ne predstavljam...


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 9:35:00   
Anonimen
Dobro jutro

Tudi jaz sem slabo spala. Že drugo noč sem od enih pa do petih zbujena, potem pa le zaspim. Super je le to, da mi zjutraj ni treba vstajati zgodaj, saj med tednom ne delam nikjer. Tako, da sem danes vstala ob pol devetih.
Zgaga pa je druga zgodba. Tudi meni nagaja, tako da mi včasih pomaga donat, včasih pa mleko.
Drugače pa je naša user posted image  trenutno obrnjena na glavo. Samo ne vem ali je obrnjena na glavo samo takrat, ko mi delajo UZ ali je že ves čas (že od 22. tedna naprej).

Uživajte danes v sončku.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 12:12:10   
Anonimen
Punce, a kaj veste koliko so vaši user posted image  veliki in težki? Meni je Pušenjak, glede na izmerjene rezultate, povedal da je naša user posted image  težka okrog 950 g in velika 35 cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 13:50:32   
LE&TA
Končno sem dočakala malo sonca!user posted image  Drugače sem pa OK, včeri sem zlikala in pospravla v omaro cunjice za user posted image , ki sem jih dobila. Bom pa nekaj novih tudi kupila oz. bojo drugi ker ne smem v šoping!user posted image  Po eni strani še bolš, vsaj ne bom zapravljala po nepotrebnem.Sigurno bi kej tacga vidla in hotla kar kupit. Za začetek bom mela dovol, pa pol sproti kar bom rabla!
Boste rekle da sem zgodnja, ja res sem, ma kar sem dobila sem takoj oprala, ker je melo en čuden vonj, ker je pač dolgo stalo na podsteršju. Če je blo oprano, sem pa še zlikala in pri tem ful uživala!user posted image

Naš user posted image  je obrnjen na glavo, vsaj bil je pred 3 t, bomo vidli naslednji teden če se je kej spremenilo! Je pa kar živahno tam notri!

Lepo bodte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 14:15:53   
pikica*
Vidim, da ste danes v središče postavile magnezijeve tableteuser posted image . Jaz pijem včasih kalcij, drugič magnezij. Ampak sem opazila, da se težave s krči umirijo, če pijem kalcij. Po magneziju pa ni nekega hudega učinka. Tako bom kar nadaljevala s tem.

Ena je omenila zatekanje. Tudi jaz imam te težave. Opažam, da mi zatekajo noge in roke. Če veliko pijem, je malo boljše, drugače se pa počutim kot en buhteljuser posted image . Mogoče je krivo tudi to, da sem precej leteča in se očitno telo začne pritoževat.

Spanec je kar vredu, zgaga tudi trenutno ne dela težav, tako da se nimam kaj pritoževat. Še najmanj pa nad aktivnostjo naše male bejbe. Že nekaj dni je čisto hiperaktivna. Sploh ne vem kdaj spi, ker non stop skače po trebuhu. Včeraj me je 2x tako brcnila, da sem kar skupaj zlezla. Enkrat v službi, enkrat pa zvečer na kavču. Mojemu user posted image  sploh ni bilo jasno kaj se je zgodilo, samo začudeno me je gledaluser posted image . Ni mogel dojet, da lahko tak majhen štrukelj tako učinkovito brcne. Ampak dokler imamo samo takšne težave, se ni kaj pritoževat.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 14:39:56   
AlenkaIST
Nyah, komplet v Pikapolonici dobiš za 19 tisoč. V BC pa sem opazila, da imajo ful različne komplete. Z baldahinom, brez, samo to pa uno,... Cene se vrtijo od 13 pa do 22 tisoč. Odvisno kaj želiš.
Če je komplet za 19 in 22 tisoč isti, se le pozna 3 jurčke.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: JANUARČICE
27.10.2005 15:37:28   
Nannn
Hojla bejbe...

tudi jest sem vceraj opazila da imam spet zatecene gleznje in roko...ampak zanimivo samo levo roko in malo bolj kot desno tudi nogo user posted image  se mi zdi da bolj zatekam na desni strani...hmmm kot si ti pikica* omenila ko cele dneve letam in nic ne pocivam se telo odzove na tak nacin...hmmm ampak pri meni ni fora da premalo pijem kvecjemu prevec ker res ogromno spijem...

Glede posteljine je pa itak tako drago da se sploh ne splaca kupovati tukaj...dejte probat kje na netu kaj izbrskati primer tako kot smo naredile tukaj na RR...skupaj se organizirajte in narocite preko e-baya in vam bodo poslali...vam bom pa povedala ko dobim paket kaksna je posteljina...jest sem dala za dva kompeta z kovinskim stojalom 84 eurov in mislim da se res splaca...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 9:00:09   
rija
jutrouser posted image user posted image

pa kaj danes še vse spite? nas je odneslo že skoraj na drugo stran....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 9:40:22   
renan
Dobro jutro user posted image !

Jaz se pripravljam danes na mojo poslednjo odisejado pred dnevom D. 6 ur vožnje ali več, ker so prazniki...Avto imava napolnjen kot dva cigana. Previjalna, plenice, oblačilca...Zdaj moram še popit eno redno dozo magnezija, da zdržim napor. Na srečo sem ponoči spala kot top.
Kaj pa ve?
Moj user posted image  je včeraj zvečer tako skakal, da mi je cel trebuh poplesaval levo in desno. Sem mislila že, da bo vem skočil. Pred računalnikom ne morem sploh dolgo sedet, ker me pod rebri tišči. Na koncu mi bo še do vrata splezal, če je podedoval očetove dolge noge.user posted image

Lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 11:29:34   
AlenkaIST
Očitno je vreme krivo, da se nobeni ne da nič pisat!user posted image

Tudi jaz kar tavam po sobi in premišljujem kaj naj. Ali je katera že slišala za Arizono v Bosni? Kjer imajo blazno poceni cunje. Mi se pogovarjamo, da bi en izlet naredili, ampak nekam bližje. Ne vem koliko se mi splača, da bi kupovala zase, ampak me bolj matra, če bi našla kaj za user posted image .

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 11:37:59   
Joly
Ojla!

Kaj mi svetujete, da rečem G, če bi rada zadnji mesec pred porodniško delala samo po 4 ure. Naj vam povem, da odkar sem user posted image  nisem bla niti še en dan na bolniški (moram zdaj trkat, da se ne bom zarekla) in vedno ko me vpraša G kakšno je počutje, rešem vredu, ker je res tako. Imam sigurno dneve, ko se mi niti pod razno ne da vstat in it v službo, pa pol vseeno grem. Zdej, ko začenjam 7. mesec se pa že čuti vse bolj drugače. Dejansko težje vse delaš, predvsem mi je težko preživet 8 ur v službi. Se bojim, da mi G ne bo dala po 4 ure, samo zato, ker bi jaz tako hotela. Verjetno moraš imet kakšne težave??!!!user posted image  Svetujete mi tiste, ki ste dobile po 4 ure, vam bom res hvaležna.

Lepo se imejte!


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 11:43:30   
uniq
Joly,
sigurno bo razumela, če rečeš da težko zdržiš osem ur in ti bo predpisala 4 urni delovnik, saj moremo vendar paziti nase in naše user posted image . Ker če se ti matraš se matra tudi user posted image  in mislim da bo g razumela....

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 11:59:20   
renan
Jaz sem že slišala za to. V Prekmurju je popularno in ljudje baje masovno z avtobusi hodijo tja nakupovat. Moj možek ni nič kaj navdušen. Pravi, da je 90% tiste robe ukradene.. Če imajo stvari za user posted image , mi ni znano, lahko ga pa vprašam. Ampak če je slaba kvaliteta ( kot nekaj kompletkov iz Madžarske, ki sem jih videla pri znankah), se ti ne splača vozit do tja..

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 12:02:35   
pinka1
Hojla!

Včeraj sem imela UZ in je naš malček težek že 1,2 kg. Smo 29. teden in vidno rastemo. Je vse OK in že na glavo obrnjen, ampak ima ša plac in se še obrača.
Včeraj sem se z G. dogovorila, da bom delala do 11.11., potem bom koristila še en teden dopusta, potem pa me bo dala v bolniško. me zadnje časa kr vožnja utruja (100 km na dan) in bo počasi pasalo bit doma. čeprav sem sama tip človeka, ki mi paše čim več družbe in dinamično življenje. Me je kr mal strah kaj bom zdaj, ko bom doma. No, si bomo že zapolnili čas.
Lep dan!!!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 13:16:30   
Nyah*
Ojla!

Tudi jazs em danes zakljucila bolnisko, sedaj imamo solske pocitnice en teden, potem grem pa spet delat za dva tedna do naslednjega pregleda! Ne vem pa, kako bo naprej, ce bom ok, bom najbrz delala se vecino decembra, huh, ne vem pa, kako bom zdrzala!user posted image

Za Arizono sem slisala, samo to je kot sejem, vse na stojnicah, po mojem ni glih kvaliteta, je pa sigurno ceneje. Drugace je v Bosni se v trgovinah ful poceni, ni treba da gres ravno na ta sejem... no ne vem, kot se pac odlocis.

Danes me boli glava, grem sedaj malo pocivat, upam, da bo bolje. Potam pa na sonckauser posted image user posted image , tako lep dan je!


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: JANUARČICE
28.10.2005 14:16:01   
nejca1
Ojla!

Najprej vas po dolgem času nepisanja prav lepo pozdravljam, seveda še vaše user posted image , ki so zdaj že precej aktivne. Zasledila sem, da imate nekatere že UZ in veste, koliko vaši user posted image  tehtajo ... Tudi jaz sem v 29. tednu, pa G ni nič omenila, pregled pa imam šele 21. 11. Če ne bom imela UZ, bom šla pa samoplačniško. Dobila sem papirje za porodniško, da bom po praznikih to uredila, 8. 11. pa začnem tudi z materinsko šolo.

JOj, jaz že tako odštevam dneve in večkrat sem bila na "obisku" pri oktobrkah, in ko seo začele rojevati kar po vrsti, se je želja po bejbiju še povečala. Tako da komaj čakam, da ga primem v naročje.

V novembru bom tudi pripravila vse za malega, saj upam, da bo uspelo, ker bi rada imela potem mir in ne preveč laufanja, ker bo verjetno le preveč utrujajoče.

Kako pa kaj caffee in lumpy - že dolgo se nista oglasili? Upam, da je vse ok.

Lp, Nejcauser posted image  

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: JANUARČICE
29.10.2005 13:49:01   
uniq
Oj bejbe,
vidm da nič do RR ne pridete al pa nimate kej novega za pisat.
Jest mam doma spet panike....slabo voljo, nejevoljo. user posted image  se že tri dni nism pipnila tud on mene ne. Ponoč spiva hrbet ob hrbet in po pravici povedano ga težko prenašam. Cel dan ga ni doma, ko me kliče se tud javit nočem, ker meni govori samo kozlarije več časa pa posveča svojim prijateljicam....
ko je doma se delam trdno in resno, a ko stopi skozi vrata ven planem v jok in včasih mam v misli najhuje. Dete mu je nekako odveč ni pravega zanimanja.....in še sama ne vem kako se v resnici počutim glede tega. Nekako obupano.....hvala za posluh....

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: JANUARČICE
29.10.2005 15:32:58   
AlenkaIST
Uniq, drži se. Če so razmere res tako hudo pa pojdita vsaj za nekaj časa vsak na svojo stran. Res, da je lažje nekaj reči kot pa storiti, ampak vsa ta slaba volja pa le preveč vpliva nate in na user posted image . Kako se pa vajina starejša user posted image  počuti ob vsem tem?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: JANUARČICE
29.10.2005 15:50:15   
uniq
Vem, da slabo vpliva na user posted image  a nimam kam iti. To je težko razumeti. Pred starejšo user posted image  poskušam svojo nesrečo skrivati a ne uspeva mi vedno. Včasih me zaloti v solzah in potem naredi kak izdelek in skrivno napiše rada te imam. Imam občutek da z njim nikoli več ne bom resnično srečna. Ne vem kako in kaj bo...vedno pa upam na najbolše...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: JANUARČICE
29.10.2005 16:45:08   
alenkica
Tudi jaz sem v čet. imela UZ. Bilo je super. G me je vprašal, če hočem zvedeti za spol, pa sva oba rekla da ne. Se je že obrnil z glavico navzdol, težak pa je že 1350 g. Srčece pa zgleda na ekranu ogromno. Mi je G obljubil 3D Uz, in da bo posnel na cd., komaj čakam.

Zdaj sem se malo ustavila štimat za malega. Čakam še oblekice, ki jih bo potrebno oprat pa te, ki sem jih že, bo treba še zlikat, ampak za to imam še kar neki časa - med porodniško.

Verjetno bom delala do srede novembra, kasneje pa bom vzela še dopust in se posvetila malo bolj najinemu user posted image .

Komaj čakam, da ga bom stisnila v naročje in končno postala prava mamica.

Bodite zdrave in vesele!


(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: JANUARČICE
30.10.2005 14:50:14   
Anonimen
Joly, jaz sem dobila bolniško za 4 ure, samo mi jo je G dala sama od sebe, je nisem prosila. Meni jo je dala zato, ker imam obupen delavnik, vsak dan delam drugačen turnus, večinoma sem v službi popoldne in zvečer, poleg tega pa delam tri vikende na mesec (soboto in nedeljo), samo enega sem frej. Aja, pa sedeče delo imam in mi blazno noge zatekajo.
Ne vem, kaj bi ti predlagala, da ji rečeš, da bi ti dala polovično bolniško. Mogoče, da te ob večjem oz. daljšem naporu začne zbadat v trebuhu.Pa po pravici ji povej, da težko zdržiš 8 ur v službi.

(odgovor članu Joly)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: JANUARČICE
31.10.2005 19:22:32   
AlenkaIST
ti dela prosti dnevi so pa res strup za januarčice user posted image  Nikjer ni nobene user posted image
Kmalu nas bodo zrinili na drugo stran. Ampak se ne damo!!!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 9:00:16   
pikica*
Evo, jaz se oglašam, da ne bo izgledalo, da vse januarčice med prazniki zabušavamouser posted image . Če je slučajno katera spregledala user posted image , se je danes začel november, kar pomeni, da je naš januar vse bližje. Naša punči me na to vsak dan brez izjeme spomni. Še 11 tednov do konca......hitro se obračajo tile tedni. Zdaj bova pa res morala narediti tisto previjalno mizico, ker je za to že skrajni čas. Nikoli se namreč ne ve, kdaj nas lahko naše tamiceno prehiti.

Sicer pa je moje počutje za nosečniške razmere dobro. Malo me je začela matrat zgaga, ampak zaenkrat še ni hujšega. Na zatekanje sem se pa že itak navadila. Drug teden imamo pregled in bom dobila papirje za porodniško, konec novembra ali začetek decembra pa se bom spravila uredit vse kar je potrebno za porodniško. Vidim, da boste nekatere že kmalu začele s porodniško oziroma z dopusti pred porodniško. Jaz bom pa delala kar do praznikov konec decembra, seveda, če mi bo počutje to dopuščalo.

A začne katera drug teden z materinsko šolo v ljubljanski porodnišnici? Midva jo imava v planu. In koliko predavanj ponavadi sploh je?

Uživajte v zadnjem prazničnem dnevu, čeprav izgleda bolj turobno.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 10:19:15   
LE&TA
Še ena januarčica!
Še malo pa mam pregled, petek, komaj čakam, da vidim kako raste naš user posted image . Verjetno bom za spol vprašala, da bom vedla kaj še kupit predvsem zarad barv, zdej mam vse oranžno, rumeno. Počutje je Ok, me pa mal hrbet boli, pa na WC stalno letam, pa vedno bolj me je strah poroda. A je še katero strah??Zato pa vedno bolj razmišljam o EA. Bom šla na predavanje- Nannn kdaj bo ta dan?
Drugače pa še vedno počivam tko kot je G rekla, mogoče zadnje dni malo manj!

po moje se bojo januarčice jutri kej javle ko bojo v službi.

LPuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: JANUARČICE
1.11.2005 10:27:04   
Anonimen
Evo še mene.
Res so praznični dnevi in vikendi za januarčice strup. Takrat ponavadi ni nikjer nobene.
Drugače pa je moje počutje kar v redu. Le zgaga mi dela težave. Vendar pa pravijo starejši, da takrat ko peče zgaga, rastejo laski. Če je to res, bo naša user posted image  imela že ob rojstvu pravo čupo.
Naslednij torek imam pregled in komaj čakam, da vidim, če bom izvedela še kaj novega. Ta teden pa se bova z dragim lotila prenavljanja stanovanja in pripravljanja sobe za naju tri. Čakajo me pa tudi še nakupi za našo user posted image  .

No, se beremo jutri, ko vas bo zagotovo več tukaj. Danes pa še počivajte - dan je kot nalašč za to.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Prvi razred
Admin

Kdaj je najboljše za otroka, da gre v prvi razred?

še pred 6. letom (15%)

pri dopolnjenih 6 letih (43%)

pri dopolnjenih 7 letih (42%)


Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!