|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 22:50:12   
LE&TA
Tašonka, naj te mal pomirim, pr nas je blo včeri tko mirno da sem se že mal ustrašla, no je bla pa noč za to bolj pestra in prav tako dan. Očitno pride kak dan ko se user posted image  umiri. Boš vidla da bo tudi bolj živahno v tvojem bušiju!!

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 22:51:32   
Nannn
pikica* mucas gracijas za CD user posted image user posted image user posted image user posted image  danes dobila in ga sedaj z velikim veseljem pogledala ampak do telovade se nisem prisla user posted image  jutri....dolzna sem ti eno user posted image  in cvek tako da se vidimo...

Tasi ja verjamem da bi vec denarja zmetala v Baby Centru...jest sem odpravljam ko bom doma tudi v Tosamo in nakupim te stvari tam...itak pa sem zelo blizu...glede Avstrije ima pa itak vsaka razlicno mnenje in moje je da je sicer malo vec izbire kot pri nas ampak ni pa nobene bistvene razlike v cenah...jest sem bila v Celovcu v H&M IN C&A-ju pa sem kupila samo en kompletek drugace pa sem vec nosecniskih cunj po ugodni ceni nasla tam...ne vem jest ne bom sla v Avstrijo...

Nemsis cestitke za tvojo pupo user posted image user posted image

Nocko Nannn

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 22:52:55   
Nannn
Moja pupa se je danes tudi fuuul umirila in zabrcala samo ene parkrat tako da upam da ni nic takega...imam pa 07.11.pregled in bom moji G omenila...

Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 23:51:54   
Anonimen
LE&TA, hvala za tolažbo. Saj dokler me vsak dan brcne, pa magari samo 1x, sem še kolikor toliko mirna. Upam, da je samo taka zaspanela kot sem jaz, da ni nič drugega.
Nannn, v Tosamo se raje spokaj do konca tega meseca, če ti znese, ker v novembru boš za vse skupaj dala 15% več, ker ne bo več popusta. Za Avstrijo sem pa ravno zaradi tega v dilemi... Ker ne vem, če se cene res tako bistveno ralikujejo, da se splača dat za bencin in cestnino. Ah, bomo videli...
Nočko punce. user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 25.10.2005 23:52:23 >

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 7:57:57   
pikica*
Kar se cen v Avstriji tiče, lahko rečem, da so enake ali pa celo višje kot pri nas (vsaj pri otroških oblekicah). Edino izbira je malce večja. Govorim pa seveda za H&M. Za primerjavo lahko pogledaš na etiketo s ceno pri nas in boš videla koliko ista zadeva stane tukaj in koliko tam. Pa ti bo takoj jasno. Da bi hodila gor z namenom, da bi kaj prišparala pa po moje nima smisla. No, vsaj moje izkušnje so takšne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 7:59:10   
pikica*
Nannn, ni za kajuser posted image . Ti ga samo pridno uporabljaj. Vaje so sicer bolj na izi, ampak s tem se prisiliš, da vsaj malo migaš. To pa tudi nekaj pomeniuser posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 8:21:45   
simonas
Dobro jutro punce!user posted image

Da se na hitro javim dokler imam še malo časa.

Vidim, da nas vse pestijo podobne težave. Morda pa to sploh niso težave, ampak jih me bolj opažamo, ko si tako želimo lepih in zdravih user posted image , da smo bolj pozorne na vse.

Naš user posted image  je zadnje čase tudi bolj miren. Saj brca ampak se je očitno nekam obrnil, saj me brca nekam noter in se za zunaj nič kaj ne čuti. Pa tako je bilo fajn, ko smo se tako brcali, da je cel trebuh skakal. Saj se bomo menda še kaj obrnili user posted image . Edino mislim, da mi tu pa tam malo pomaha, ker se tako nežno čuti, da je nekaj pomigalo.

Meni bolečine počasi pojenjavajo. Danes je že dosti boljše. Verjetno je user posted image  res tako bolj čudno ležal ali kaj, da me je vse nekam tiščalo.

Kako ste kaj user posted image user posted image user posted image  aktivne zdaj doma, ko so naši user posted image  že toliko veliki, da imajo že skoraj kaj besede zraven?

Jaz v Avstrijo ne bom hodila po oblačilca, ker se mi zdi, da jih že pri nas dobiš po kar  ugodni ceni, tako da če vračunaš vsa bencin in cestnine ni nič kaj bolj poceni, razen če greš še kaj druga kupovat. Bom pa morda šla kaj s kolegico, če bo šla v Avstrijo, ker bi si rada kupila nekaj stvari za dnevno sobo. Če bom videla kaj zanimivega vam javim, pa čeprav ne vem, če bo to kaj kmalu.

Lep dan vsemuser posted image

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 8:40:10   
pikica*
Naša pupika pa zadnje čase zelo veliko brca. Pa jo bo najbrž čez par dni minilouser posted image . Opažam, da je to čisto odvisno od dneva. Včasih je cel dan skoraj ne čutim, potem pa pride par dni, ko je čisto divja in ima v trebuhu cel žur. Po moje se ni kaj za sekirat. Najbrž je vse odvisno od tega kako se user posted image  obrne. No, vsaj naša se vrti kot mala vrtavka. Enkrat me brca bolj v hrbet, drugič direkt ven, tretjič navzdol (auč..to najbolj boli, poleg tega pa še moti, ker potem velikokrat zadene direktno v mehur, včasih pa se mi zdi, kot da bo nogico kar ven pomolilauser posted image ). Najraje me pa zbuja ponoči, še posebej, če ležim tako, da sem na pol na trebuhu. Očitno ji to ni všeč. Ali pa je samo mala ponočnjakinja...po očijuuser posted image .

Punce, kako pa kaj kaže z imeni? Midva sva čisto brezupna primerka. Še zdaj se nisva resno usedla in razmislila. Potem pa ideje padajo tako sproti. Punčki bi dala ime Lana (to ime je obema res zelo všeč pa še na priimek bi lepo pasala), ampak imata punčko s tem imenom že dva prijatelja. Tako sva se odločila, da to ime odpade. Zdaj je v igri Zoja. Ampak nisva čisto prepričana, da je to to. Pri fantovskih imenih sva pa na čisti nuli. Sicer so nam napovedali pupo, ampak se nikoli ne ve kdaj zraste kakšen lulček in je zato treba imeti rezervo. A obstaja kakšna dobra knjiga z imeni? Midva namreč res nimava nobenih idejuser posted image .

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 8:40:41   
Nyah*
Jutro!

Evo, prezivela glukozo vceraj, sladkor imam okuser posted image user posted image user posted image . Sem videla spet svojo (svojega)user posted image , se kar namrec ne vem, kaj imamo, noceva vprasat. me je tak fino gledal-a, je bil-a na boku, je blo prov lusno videt!!

Nemsis, cestitke za user posted image !! A vsa ne pricakuje vecina januark prav user posted image ? hecno ne??

Kar se Avstije tice, se splaca nam, ki jo imamo blizu, pol ure voznje, nic cestnin in tunelov, tako da je nama recimo blizje kot LJ, pa v LJ tudi C&A ni!! Drugace pa je HM po mojem pri nas res enak ali cenejsi!

Huh, bo treba kupit se toliko stvariuser posted image , plenic, brisack, kozmetike,..

Punce, kje boste vi kupovale blazine in odejice oziroma kovtrcke za user posted image ? V Avstriji stane kompletek 100 evrovuser posted image , malo drago ne??

Kje ste? javite se!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 8:52:05   
rija
Punce pozdravljene,

glede nakupov v Avstriji pa tako: mi, ki imamo enako daleč do mb kot do avstrije, gremo večinoma raje v Graz, ker je izbira res neprimerno večja. Edino, kar opažam zadnje čase, da je hm v sloveniji cenejši za evro ali dva kot iste cotke v avstriji.user posted image  imamo pač vzhodnoevropske ceneuser posted image .

Glede posteljnine pa sem gledala cene pri nas in cene v Ikeii. Pa moram rečt, da se v ikeii neprimerno bolj splača. Stvari so luštne, kvaliteta še nepreverjena, bomo videli enkrat maja, pa tudi če ni glih vrhunska, se splača pa novo kupit. Jaz sem kupila varovalo za posteljčko iz blaga za 7 eur, posteljnino za 10 eur, kovterčka pa nisem našla(?) ker sem ga iskala na napačnem koncu. Prav tako so imeli zelo poceni brisačke za kopanje, tamale, in one velike za zavijanje.

Hvala bogu, da pa sem vse plenice in povoje in ogromno oblačil dobila od sorodnic in prijateljic, tako, da ne vem, če bo sploh vse prišlo na vrsto. Tu in tam si grem pa tudi sama kaj za gušte kupit...

Drugače pa bo našuser posted image  rihtal vse te vaše januarske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

In vse moje znanke ali prijateljice, ki pričakujejo nekje tu kot jaz, imajo user posted image . Sva glih z mojim dragim prejšnjič debatirala, da bomo imeli vsi same avteke po stanovanjih in nobenih Barbikuser posted image user posted image

Tako, toliko. Zdaj grem na pregled in po rhogam injekcijo, ker sem negativna. Upam, da bo vse ok.

Lep pozdravček vsem skupaj.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:15:01   
renan
Jaz ti lahko povem nekaj okvirnih cen za c&a v Nemčiji, ki je tukaj cenejši in ima več izbire od h&m. Kolikor vem so v Avstriji iste cene in si potem lahko sama preračunaš.
Večina bombažnih pižamic, ki se zapenjajo po celem, je tu 7evrov. Plišaste pajace (ki se tudi zapenjajo po celem in med nogami) dobiš za 9 evrov. Kombinirani tridelni bombažni komplet ( jaknica, majčka, hlačke) dobiš že za 12 evrov. Našla sva tudi malo bombažno trenirko za 7 evrov. vedno imajo kaj luštnih kompletkov na akciji in tisti se res splačajo. Za 7 evrov dobiš dva bodija z dolgimi rokavi na preklop in za 5 2 mako majčki. Navadne bodije imajo trenutno na akciji, mislim, da 3 za 7 evrov.
Verjetno bodo decembra imeli še več popustov...Potem si dodaj še bencin, če si od daleč in računaj..

Ps. Sem izjema, ki pričakuje user posted image . Moj srečnež bo imel veliko punčk na izbirouser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:20:01   
pinka1
Hojla januarke. Danes ste pa že navsezgodaj čveke.
Tašonka - naj te ne skrbi - meni je tud prejšnji teden en dan ali dva malo manj brcal, zdaj pa že spet nori in brca, da kr ni mira. Očitno imajo res taka obdobja - pa sej smo mi isti - pride dan ko se ti kaj ne ljubi preveč, kak dan smo pa bolj živahni a ne?
Ja mi bomo tudi imeli user posted image  in se mi zdi, da vse moje kolegice in znanke rodijo user posted image .
Jutri imam UZ in že komaj čakam. Upam, da je z malčkom vse OK. Da pridno raste in se razvija. Kolk mate kej obsege trebuščkov. Jaz sem si včeraj merila in imam 92 cm. Začela sem nekje pri 65 cm. Ja kr lepa žogica ratujem. Jutri začnemo 29. teden in imamo 8+ kg.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:21:30   
renan
Rija ne moreš verjeti, kako sem jaz srečna, da ne bo barbik v hiši. Imam malo sosedo, ki je čisto obsedena z njimi. Za vsak roj. dan si želi samo nekaj v zvezi z barbie..So njej že čisto možgane oprali s temuser posted image

Glede ikeine kvalitete: Sva si midva kupila dva poplana tam, en za 30 evrov, iste sestave kot podobni tukaj od 100 evrov naprej. Ne vem sicer, kakšni so šele tisti, a jaz tako fino še nisem v življenju spala kot s tem. Toplo, mehko, diha...Potem verjetno tudi za dojenčke niso slabi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:28:43   
rija
Renan, upam da bodo res ok. Midva sva ravno prejšnji teden vankiše user posted image  tam kupila... Sicer bova mogla tudi poplane, ker imava ene ta stare, ki nama jih je tašča iz nemčije prinesla, pa so že malo znucani...samo kaj, ko so drugače tak super...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:51:29   
pikica*
Kar se kovtrčkov tiče, je ena možnost tudi trgovina Odejca. Tukaj je link: http://www.odejca-sp.si/odejcaxxx.html. Žal pa ne znam narediti aktivnega. Ampak sem zdaj videla, da so tudi oni cene kar malo navili. Včasih so bili ugodnejši. Mogoče vseeno kakšni pride prav.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:53:12   
AlenkaIST
Pozdravljene
Glede brcanja se vam pridružujem. En dan je žurka, drug dan pa cel dan spi. Sem se že malo navadila, saj dostikrat čutim brco noter (najraje v mehuruser posted image ). Me pa vseeno zaskrbi, ko po par ur ne čutim nič konkretnega. Ampak očitno imamo vse iste težavice.

PIKICA ja obstaja knjiga z imeni. Vem da v Mercatorju, pri časopisu prodajajo eno mal večjo, mislim da je okoli 2,500. Imaš pa tudi eno malo Mamina knjiga imen, ta stane 1,000. Meni osebno ni kaj dosti pripomogla in še vedno tavamo v temi. No, nekaj imen je v ožjem izboru, favorita pa še ni.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:53:23   
Anonimen
Najprej najlepša hvala za čestistke punce. Ati je res presrečen, da so rekli da bo pupa. Ampak se nikoli ne ve kaj bo januarja pokukalo ven.

Drugače pa tudi naša pupa (sedaj lahko tako rečem) kakšen dan brca cel dan, kakšen dan pa nič. Ponavadi se mi to naredi predvsem ob koncu tedna. Ampak glede na to, da je včeraj veselo mahala z rokicami in nogicami (to je povedala bodoča babi, ki je bila z menoj in je videla na monitor), je vse v redu.


(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 9:56:31   
Anonimen
Pikica, tudi midva še nimava izbranega imena. Jih imamo tudi še nekaj v ožjem izboru. Hec pa je v tem, da za fanta sem pa takoj vedela in tudi dragi se je strinjal. Le za pupo mi je bolj težko enega izbrati.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 10:29:10   
Nannn
ja pikica* knjiga imen obstaja samo je kr neki...skoda denarja...je bilo pa tudi meni vsec ime Zoja in je bila med favoritkami...samo mojemu user posted image  ni bilo vsec to ime...tako da smo sedaj obstali na Ela-Eleonora...

Sem pa glih zdaj govorila z prijateljico ki ima starega fantka 5 mesecev in so sli v Nemcijo po cunjice in se zelo splaca...hmmm sej ne vem...

Lp Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 10:52:38   
renan
Zakaj se pa ne dogovorite, ko ste vse ok. Ljubljane doma, in se odpeljete skupaj nakupovat čez mejo. Tako si razdelite stroške prevoza, pa še fajn se boste imele..

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 14:11:56   
pikica*
Kaj pa Kebrov Leksikon imen katera pozna? Sem že parkrat slišala zanj, ampak ne vem, če je notri kaj uporabnega, v knjižnici pa ga je skoraj nemogoče dobit. In bi rada izvedela, če se ploh splača podati v "boj" user posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 14:16:43   
AlenkaIST
A katero kaj križ pa hrbet bolita?user posted image Jaz še ponoči nisem spala zaradi tega. Kam bi šla na kakšno masažo???

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 15:03:03   
renan
Midva sva si sposodila ta leksikon imen. V njem nisva našla nič pametnega. Je zbirka vseh imen v Slov. in pomen/izvor nekaterih imen. MOgoče boš v njem dobila kakšno idejo, ne vem.. Midva sva se zgolj smejala nekaterim imenom v Sloveniji: npr. obstaja oseba z imenom Čukvudi. Sedaj tako ljubkovalno kličeva najinegauser posted image , seveda samo dokler je v  maternici.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 15:15:53   
pikica*
Tale Čukvudi me je pa nasmejaluser posted image . Moj user posted image  je rekel, da je tako ime primerno za fantka, če je punčka, ji daš pa ime Sovavudi. In je problem rešenuser posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: JANUARČICE
26.10.2005 15:22:35   
puri
Ojla!

Vidim, da ste vse že zelo pridne glede nakupov. Jaz veliko stvari že imam, tako da bom šla bolj v podrobnosti v decembru.

Dugače pa mojuser posted image zadnje dni zelo brcauser posted image
Ponoči me pa zelo matrajo krčiuser posted image , danes me je eden tako zagrabil, da sem kar zavpila, tako da se je moj kar prestrašil, da ni že kaj narobe. Samo da se malo premaknem v postelji, me že prime krč in to samo ponoči. No, to se zdele dogaja dva dni, prej ni bilo tako hudo. Upam, da se bo to kmal kaj umirilo.
Tudi obračam se že težje, če ležim,...včasih me zelo bolijo cele noge, tako da se komaj preobrnem. Tudi hrbet me včasih boli in težje se že prepogibam (pa cele dneve pobiram igrače in druge stvari po tleh, ker jih tamaledva razmetavata)
Komaj že čakam januaruser posted image , da spoznam našega falotka in da se te težave nehajo.

Najhuje mi je pa zjutraj, ker moram že ob 5-ih vstati, ker se takrat prebudita tamaledva (ne vem, kaj jima je zadnje čase, da tako kmalu vstajata). Kaj bo šele, ko se v nedeljo premakne ura, takrat bomo pa že ob 4-ih pokonciuser posted image

Zdele gremo pa mal ven na en sprehod, ker je tak sonček zunajuser posted image

lp

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)


Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!