*hana*
|
Hojla punce! Res se že dolgo nisem oglasila, samo berem vas pa redno. Moje počutje je OK, edini problem kateri me pesti je zaprtost, kar pa pri nobeni očitno ni tako hudo, vsaj pišete ne. Sem probala že vse živo, pa samo sedim in sedim...... tišči pa zelo. Groza No, pri nas smo nakup oblekic že opravili v Celovcu (res je, da so pri nas v H&M še nižje cene-nekako preračun EUR po 220 sit , pa tudi zadnjič sem kupovala spalno vrečo v Ljubljanskem H&M, pa so bili skoraj vsi taki kompletki kakor v Celovcu, tako da tudi izbira je pri nas kar podobna, je pa res da sem doma zelo blizu meje in če se odločiva za sobotni šoping, nama je enako do Celovca, kakor do Ljubljane.) Večja gradbena dela v otroški sobici in spalnici, se bližajo koncu, tako da kmalu pride na vrsto nakup opreme (vse v Ikei-predalniki v spalnici, nočne omarice, previjalna, omara za otroško s., lučke, jogi, tepihi......posteljico pa verjetno ne, sem gledala eno od Lip Poljčane v Baby centru, ki paše k ostalim stvarem. Raznih planic, kozmetike, stekleničk,....pa nimamo še nič, je še čas. Je treba mal po mesecih porazdeliti te stroške :-))) Moj samo odšteva, koliko plač je še do dayD, zdaj že računa na strošek žurke, ki jo bo imel, ko rodim. Sem mu rekla, da ga samo prosim NE DOMA, zdaj se je pa že zmenil s prijateljem, da bo imel v njegovi piceriji. Rija, tudi jaz naslednji teden dobim injekcijo, ker sem rh neg., ti pa si jo danes, ne? Kako zgleda, ali so kakšni stranski učinki? Danes sem prvič seštela, da grem še 44x v službo-seveda če bom do konca OK. Lepo se imejte in čuvajte se. Nannn, Alenka IST, Tašonka, če se boste kje v vašem koncu dobile, povejte, saj sem drugače iz Domžal in me je dosti tam okrog. čau
|