|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
20.10.2005 18:48:48   
Lumpi
Da se še jaz malo javim.

Danes smo imeli v službi revizijo. Glih mene je najdla, k delam ta področje. Videti je bila zadovoljna, edina napaka, ki jo je našla, je, da nimam za nekaj prave štempiljke, ampak za to nisem kriva jaz. Drugače delam vse pravilno. Bravo!!!

Kar se pa tiče user posted image , se je zgleda tko čudno obrnil, ker me brca v notranjost. Drugače sem pa še zmerej na dieti, ampak mi ne ratuje najbolj. Bom jutri stopila na tehtnico. Upam, da ne bo pokazala kaj več.

Uniq: dobro, da se je tako končalo. Pa ne nas preveč strašit.
Ni dolgo časa nazaj, ko sem vas jaz.


LP

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: JANUARČICE
20.10.2005 22:51:36   
Nyah*
Huh, kake razlicne tezave nas pestijo, kaj vse nas se caka...user posted image .

Uniq, ne daj se, po mojem te je stiska malo zagrabla, ko si si delala skrbi pa to, saj ves. Tvojega je pa prav, da malo stisne pri srcku, saj je tebe tudi, naj se zave, kaj ima...
Ceprav me jeza, da pri nekaterih mora biti ze prav panika, da se zmigajouser posted image user posted image user posted image . Pazi nase in na svojo user posted image , upam, da te kmalu kaj brcne...

Hubabuba, user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljano delo!!

Meni je pa dolgcas domauser posted image , mam prav slab feeling ko sem na bolniski, pa sem kar ok, bi po moje lahko delalauser posted image .

Nocko, se pisemo jutri!!

Nyah &user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 1:21:25   
Anonimen
Renan, hvala za informacijo glede otrdevanja trebuha. Jaz svoji G še sploh nisem povedala za otrdevanje (ji bom čez dva tedna na pregledu, če se vmes ne poslabša), samo vem, da ti v tem primeru takoj dajo za pit magnezij, pa sem ga kar sama začela. No, saj zdaj mi že dva dni nič otrdel. Mi je pa zadnjič merila maternični vrat in je dolg 3 cm in čisto zaprt, tako da je vse ok.
LE&TA, jaz sem šla v nabavo v Tosamo, samo jaz sem čisto blizu, če si kje od daleč, ne vem, koliko se ti splača vozit na Vir. Meni se je splačalo, sem kar nekaj jurčkov prišparala. V Tosami so tetra plenice npr. 2.849, medtem ko sem gledala v Baby centru, so okoli 4.200, v Leclercu sem jih videla po ceni cca. 3.500... Samo jaz nisem šla samo po te plenice, sem vzela še tetra krpice, pa povijalne plenice, predlogo za na jogi (nepremočljivo), vato, sterilne zložence... Na tako količino nakupljenega se mi je splačalo tja. No, npr. če še za sterilne zložence povem, danes sem v Baby centru videla paketek z 10 zloženci, ki je stal nekaj čez 200 SIT, jaz pa sem v Tosami dala za paketek 50 zložencev 645 SIT.
V glavnem, če greš nakupovat več stvari in nisi od preveč daleč, se kar splača. Je pa popust mislim da samo na njihove proizvode. Oblekice, ki jih tudi prodajajo, niso znižane in se ne splačajo.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 8:47:27   
renan
Tašonka koliko tetra plenic dobiš v paketu v baby centru za 4200 Sit? MOram si zračunat, če se mi jih bolj splača tu kupit...Tosama je pa na žalost predaleč..
Sem včeraj napisala, kako moj priden user posted image  več tako ne brše kot prej, pa se mi je ponoči maščeval in se je skoz nekaj rital ter udarjal tam nekje proti bokom.user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 10:24:56   
Anonimen
Ojla

Kako ste januarčice? Jaz sem kar v redu. Tudi naš user posted image  včasih kar dobro brca, včasih pa ga/jo čutim kako se premika.
Sem pa danes dobila pošto, da se mi naslednji teden začne materinska šola. In sicer v ponedeljek in torek. Samo škoda, da v torek ne bom mogla na predavanje, saj imam v Lj UZ.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 10:51:48   
Nyah*
Dobro jutro!

Evo mene, vsa zdolgocasena doma lezim, sedim, berem, jem,..., se slisi dobro, a meni je dolgcas!! Slabo mi vceraj ni bilo nic, danes tudi se ne, vem pa, da ce bi sla v sluzbi, bi mi ziher bilouser posted image , huh, tezko vem, kaj je prav in kaj ne. Imam slabo vest, ker sem doma, pa mi takorekoc nic ne manjka, po drugi strani pa mi pocitek dobro dene.

Ostale, ste fajn??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 10:55:01   
LE&TA
Tašonka, hvala za info, sej ne bom šla v Tosamo, še do LJ ne vem, ker sem na bolniški in moram res počivat, tud vožnja mi škodi in preveč hoje po trgovinah. Morda bom celo kar mamo poslala, no ona vztraja pr tem. Tko da v bistvu kej dost na cene ne bom gledala, ampak kupla res tisto kar še rabim. Tetra plenice so pa menda v Arielu kar ugodne, vsaj blo je tko. Cene pa ne vem.
No jst sm dala dans prat nekej cunjic za user posted image , ki sem jih dobila! Sploh pa si ne predstavljam kolk velike bom rabla. Drgač bomo pa sproti dokupli!
Pa tak plan sem mela kako bom šla v Avstrijo v šoping. Pa ne bo nič iz tega. Morda pa za drugo user posted image !!!!user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 19:22:12   
Nannn
Hojla punce,

Tasi po tvojih informacijah vidim da se splaca v Tosamo in vse te stvari nakupit kar tam...koliko cesa si kupila ker se sama ne vem kok pa kaj kupit  user posted image

LP Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 20:08:23   
LE&TA
Januarčice, neki me zanima, a boste kuple zimski kombinezonček in katero velikost!?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 21:50:22   
Nannn
LE&TA jest ga imam in je stevilka 62 eden malo vecji pa 68....mislim da je kar nujno potreben za januar...


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: JANUARČICE
21.10.2005 23:09:00   
Nyah*
Tudi midva nameravava kupit kombinezoncek stevilko pa kar 62, ker vecjega po mojem ne  rabimo za tista dva tri mesece, saj user posted image  ne rastejo tak hitro. Ne vem pa, ali naj kupiva prav tistega z nogicami, ki je nama bolj vsec in se nama zdi bolj prakticen za nosit, ali naj kupiva takega z vreco na koncu za nogice, po mojem ga je v tem tezje okoli nosit, a eni pravijo, da ga bova tezko v tistega z nogicami oblacila, ker se user posted image  ne marajo oblacit pa to.

kaj pravite?
Kje jih boste pa kupovale? V BC so kar nekam predragi...user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: JANUARČICE
22.10.2005 9:03:31   
renan
Jaz sem ga kupila že na spomlad, ko sem zanosila na akciji  v h&m za 16 evrov tistega z vrečo. Na žalost številko 56. No za iz bolnice bo že prav..Dokupila sva pa še zimsko bundico 62, ko ga preraste.
Če bi še enkrat kupovala, bi kupila samo kombinezon 62.
Ponoči, ko sem spala na boku, me je začelo tiščat pod rebri...Mislite, da se maternica že navzgor širi? Še katera to občuti?

Lep vikend vsem!

REnan

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: JANUARČICE
22.10.2005 9:27:06   
rija
Jaz sem tudi kupila kombinezon v hm znižanega za 15 eur, podloženega s flisom, z rokavičkami, z nogicami. Pa ga glej hudiča, ga hočem pospravit, pa se samo dotaknem zadrge in adijo, mi je kar v rokah ostala!user posted image  Sem že šla vprašat, če mi ga zamenjajo, samo kaj, ko pa zdaj nisem videla nič tako lepega kot je ta. Mislim, da bom dala kar zadrgo poštimat.

Renan, a si še v Nemčiji? Pa še eno vprašanje zate: kje boš hodila v materinsko šolo, v bolnišnico ali ZD? Meni je malo čudno, ker so v zd rekli, da se bo začela v začetku oktobra, pa še nobenega glasu od njih.user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: JANUARČICE
22.10.2005 9:45:29   
tinkamiška
Hoj!

Nayah, po mojem je boljše, da kupita kombinezonček z nogicami, da ga bosta lahko dala v jajčko in pripasala, razen, če ima tista vreča posebelj narejeno luknjo za pas med nogicami. Se dobijo tudi take.

Midva sva kupila enega, kjer piše od 0-1 leta, potem sva pa še dobila za darilo enega, ki je prav tako od 0-1 leta. Bomo vidli kako se bosta obnesla.

Pri nas je danes sonček in greva z možekom malo na lepšeuser posted image

Lepo bodite in se beremouser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: JANUARČICE
22.10.2005 12:03:10   
renan
V materinsko grem v bolnico, ker imam tam gin in so me tja naročili. Začenja se pa 8.11. Takrat se vračam v Slo. Najboljše, da greš ti tudi tja. user posted image
Upam, da z mojega kombinezona ne bo kaj odpadlo. Sem dala že nekaj stvari prat in tudi   vse niso več tako lepe kot so bile v trgovini. user posted image   Vsaj malemu user posted image  bo tako ali tako vseeno, samo, da mu bo toplo.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: JANUARČICE
22.10.2005 12:03:12   
LE&TA
Ojla!

pr meni bo verjetno tako kot pravi mama, da bo šla ona kupit stvari ki mi manjkajo, tudi kombinezonček, ker ne upam bit dost na nogah. Me kar dol tišči in se ni za hecat. Prej je moj user posted image  sesal in sem sam zraven stala ker sva še ene škatle s cunjicami prelagala, pa me je ful dol tiščalo in sem se mogla it mal ulešt na pojstlo. Tko da kr ne upam, šoping bi bil zame preveč naporen, pa še vožnja!! Bom pa listek napisala pa bojo že nekej kupli!

LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: JANUARČICE
23.10.2005 19:16:05   
janč
ja tudi meni je zrastel trebušček, vendar nimam nobene kolce več kot pred nosečnostjo, ker sem do 4 meseca shujšala skoraj 5 kg.
upam da se ne bom od sedaj naprej preveč zredila

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 8:09:57   
pinka1
Midva sva bila ta vikend zelo pridna kar se nakupov tiče. Sva kupila otroško posteljico, vzmetnico, pa varovalno oblogo za posteljico, pa rjuhico, pa še previjalno podlogo. No, pa imava glavno. Tašča je v petek kupila eno full luštno posteljnino, sama pa ne misliva več nabavljat, ker sva nekaj že dobila od moje sestre in je še čist ok. Sicer ni zdaj neki za dol past, ampak se mi zdi brezveze za novo zapravljat, če sva že dobila staro.

Počasi bo potem treba nabavit še plenice, pa dude itd......Ampak še nimam občutka kaj vse rabimo, ker sem dosti že dobila od svakinje, pa itak mi vsak svetuje, da naj ne kupujem preveč ampak potem po potrebi, ker potem ponavadi sploh pol stavri ne rabiš......

Danes je bila spet taka neprespana noč. Se nisem znala nastavit, pa še malček je ponoči brcal - skratka zdajle sem pa fajn zaspana. Sicer pa še malo in odhajam na bolniško. V četrtek imam UZ in bom videla kaj se bova z G. zmenile. lep dan!

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 8:11:01   
pinka1
Aja - kile - adijo pamet kakšen apetit imam - se mi zdi da gredo kile zadnje tedne nenormalno gor. Sem 28 tednov in imam 8+.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 8:38:13   
Lumpi
Dobro jutro!!!


Sem dobila od komisije potrjen stalež po 8 ur, jaz pa delam po 4 ure. Morem klicat zdravnico, če me misle dat v stalež po 8 ur.

Pri nas pa še nič ne kupujemo, imamo edino cunje, pa še te je treba oprati(za kar je še čas).

Tudi jaz vsako noč težje spim, me boli križ k 100user posted image , noge mi otekajo zmerej bolj.
Kar se pa kg tiče pa morem povedat, da sem še zmeraj na dieti, sam se je čez vikend nisem držala najbolj. Po pravici povedano, sem se odločila, da dieta ne pride več v upoštev. Bomo po porodu hujšali oziroma takrat, ko bomo nehali dojiti.

LP

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 8:50:53   
Joly
Lep pozdrav vsem januarčicam!

Upam, da bom sama tudi ostala januarčica, saj imam rok 29.1. in nek občutek mi pravi, da bom zdrsnila v februar.
Vas pa vseeno vprašam za en nasvet: ta vikend sem bla v Arielu in si malo ogledala vozičke. V bistvu sem bila že odločena katerega kupit in kje, samo mi je pol trgovka dala mislit. Jaz sem mislila vzet tisti voziček, ki ima že vse: košaro in lupinici, ki jo daš kar gor na športni voziček (cena pride okoli 120.000 sit). Trgovka mi je pa rekla, da ne ve, če bom to potrebovala, glede na to, da bom imela otroka pozimi. Jaz sem si predstavljala tako: v avtu bi ga vozila v lupinici in ko bi šla na sprehod bi ga dala v košaro, ker trgovka pravi, da pozimi ga ne moreš okoli vozit v lupinici (ki bi jo dala na voziček), saj ni tako zaščitena. Tu se potem postavi vprašanje ali je potrebno imet lupinico, ki ti gre na voziček??user posted image  Lahko jo kupim tudi posebej!!
Kdaj pa ve nameravate z otrokom prvič na sprehod? Mislim, da se po 3-4 tednih po rojstvu že lahko??!!user posted image
Glede na to, da so ti vožički neverjetno dragi, kakšne nameravate imeti? 
No, trgovka mi je rekla, da se otroci po 4 mesecih že začnejo dvigat in v bistvu jih ni več za imet v košari, ker radi gledajo ven. Takrat bo pa že mesec maj mesec in bo že prijetno toplo, vsaj pri nas, ker sem z Izole!! Tako, da sem zdej že čisto zmedena, kaj kupit. 
Glede na to, da grem naslednji teden v materinsko, sem celo mislila tam vprašat, kaj preiporočajo. Bom pa zelo hvaležna vaših nasvetov, saj vas redno berem, bolj poredno pišem, in ste mi dale že ogromno dobrih nasvetov in informacij.

Lep dan, čeprav je na obali že cel teden megal in ni videt, da bo sonček kmalu prišu.

Se tipkamo.

LP,
Joly

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 9:07:28   
renan
Midva sva kupila takšen voziček od chiccota (rabljenega). Jaz bom uporabila lupinico na voziček, ko bom šla po kakšnem nakupu ali po kaj drugega v mesto. Na sprehode se pa ne rabim vozit, ker grem samo iz hiše. Takrat bom uporabila košaro. Po 4. mesecu itak pride buggy v poštev. Lupinico pa v avtu še zmeraj uporabljaš. No, pametnejša bom seveda januarjauser posted image

Tudi jaz sem se čez vikend ful nažirala, ker sem praznovala tridesetega. Če že pijem ne, sem vsaj dobrote jedla. Mali user posted image  je bil tudi srečen, ker je dobil toliko energije, da je naslednji dan ful brcal. Sva šla zvečer v kino, pa se zaradi premikanja treuščka nisem mogla skoncentrirat.user posted image
In še to, nabavila sva previjalno, kakšno želim. Rabljeno za 35 evrov, bova pa dokupila drugo podlogo in mogoče novo kadico. Plenice sva že tudi 2 paketa vzela. Ko kaj poceni vidiva, kar vzameva. Čez kakšen mesec bom verjetno že bolj utrujena pri pohodih v trgovinah, ker me že zdaj hitro začenjajo noge bolet in potem postanem zelo naporna za mojega možeka....user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu Joly)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 9:51:19   
Nyah*
Jutro!

Midva z mojim user posted image  brcacem sva vas prisla malo pozdravit!
Jutri imam pregled in komaj cakam, da viddim, ce je z mano vse ok! Pocutje je tako-tako, kak trenutek se mi tako zavrti, da se samo primem nekam in cakam..., v bistvu sama nikamor ne upamuser posted image , pa ful bi rada se malo delat sla, vsaj se cel november!Danes ce bom ok, bova sla malo v Avstrijo pogledat za pajacek, pa previjalno blazino, pa dekico in brisace,...

A ste videle, da imajo v BC akcijo brisac za nase user posted image ? Meni se zdijo na sliki ful lustne, moram it pogledat v zivouser posted image user posted image .

Kaj pa ostale? Ste ok? KOliko vas v bistvu sploh se hodi delat? Veliko a ne?

Kje je caffee?? Upam, da je z njo vse OK, da ni kaj narobe! JAVI SEEEE!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 9:52:10   
Anonimen
Dobro jutro

Tudi jaz sem danes bolj slabo spala. Kakorkoli sem se obrnila, mi ni pasalo. Pa zgleda da user posted image  tudi ne, ker me je kar lepo nabrcal. Pa še zgaga me je matrala.
Drugače pa je naš user posted image  ta vikend tudi bolj kot ne čez dan miroval. Me je že prestrašil, da je kaj narobe. Ampak je potem zvečer vse nadoknadil.
Sicer pa grem jutri na še en UZ v Ljubljano in upam, da bomo končno izvedeli kaj bomo dobili. Če pa ne, bomo pa čez dobre 3 mesece izvedeli user posted image  . Danes pa me čaka še obisk materinske šole. Bomo videli kaj bomo izvedeli.

Lepo se imejte, čeprav izgleda da bo danes bolj žalosten dan.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 10:20:28   
LE&TA
Pinka1, kje si kupovala oblogo za postelco, pa cena me zanima, jst sicer rabim oblogo za zibko, pa kovterček in rjuhe.

kar se cunjic tiče, se splača it v Italijo v Palmanovo, je bla moja sestra v soboto in je rekla da majo ful stvari in poceni. Če vam ni predaleč...

Naš user posted image  je pa zdej ful miren, res da sem komaj dobro vstala, ma se noče premaknt. Kaj še spi? Ga morm mal podrezat.

Mejte se!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!