|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 10:32:40   
pinka1
LE&TA. Oblogo sem kupila v Arielu za 4.500 SIT. Lahkjo kušpiš komplete posteljnine, ampak pr meni to ne pride v poštev ker kovtrček za novorojenčka že imam (sem ga dobila od svakinje), povštrček itak ne rabiš, rjuho sva pa kupila tud v Arielu za 2.000 SIT in je za posteljicoo premera 120x60 cm in je bombažna.
Moram še kupit spalno vrečko, ker ga nameravam devat spat v spalko, ker tisti velik kovter je prve mesece prevelik, mali kovtrček pa zbrca s sebe, čim začne malo migat. Ampak imajo v Arielu full velike spalke (take da gre not eno leto ali več star otrok)- a katera ve, kje bi dobila manjše?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 13:30:11   
Nannn
Hojla punce,

Evo se naju mal...spet je za mano ena zelo slaba noc...skoraj nic nisem spala sedaj pa v sluzbi na pol spim in cisto nic ne delam user posted image  hmmm sem se kar  malo zamislila ker kot vidim mi se veliko stvari za naso pupo manjka...in ne vem kako naj se zorganiziram in grem se v soping...ne vem niti kok plenic pa previjalnih pa marskikaj se ne vem...sem slisala pa da imajo v Arielu neke previjalke ki so primerne in najbolj prirocne...bom mogla it mal pogledat...se malo pa bom ostala doma in si zacela vse urejat in tudi mojo porodnisko bo treba se urediti user posted image  boli pa tudi mene na levi strani pod rebro in komaj sedim na stolu...na momente se mi zdi da mi pupa brca v rebro ko pa spi pa ne vem kaj se dogaja pod rebro user posted image

Lepo se imejte Nannn user posted image

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 13:31:50   
Nannn
posteljino v kompetu sem pa jest narocila kar preko neta se z vecimi RR-jevkami in tako me bosta prisla dva kompleta 83 EUR...

LP Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 17:55:00   
Anonimen
Čau punce, me tri dni ni blo na internetu, pa tud zdajle se samo na hitro javljam. Upam, da mi bo zvečer ratalo še kaj gor priti...
Renan, za te cene o tetra plenicah sem govorila za pakete po 10 tetra plenic. Malo poglej še v kaki drugi štacuni, ker mislim, da je Baby center najdražji. Mislim, da so malo ceneje v DM-u na primer. Katere trgovine pa imaš blizu?
Nannn, ti bom zvečer ali pa jutri napisala, koliko sem česa nabavila. Sicer bi bilo pa zdaj počasi že fino, da se kaj dobimo, ne? A dopoldne maš kaj časa? Jaz sem bolj dopoldanka s cajtom.
Se beremo, pozdravček!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 18:03:04   
LE&TA
Nannn, kje preko neta?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 19:58:40   
Nannn
Cao Tasi,

Ja seveda bi bil ze cas da se vidimo na kaksni user posted image  ampak sem se ta teden v sluzbi in potem po praznikih se tri dni....potem pa ni problem za dopoldan in z veseljem user posted image user posted image  ti pa men prosim napisi kok pa kaj si kupila ker me danes neki vse skrbi in sem cist cudna in kar neki me panika daje da da marsikaj se nimam....ah mal dobim prebliske in vem da je se dosti casa...hmmm kje se skriva AlenkaIST?

LE&TA tukaj na RR-ju smo narocile skupaj posteljino preko nemskega e-bay-a in sedaj cakamo da pride paketek user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 21:00:22   
renan
Tašonka, hvala za info. Sem danes kupila tu po približno isti ceni kot v Tosami v eni trgovini, kjer so imeli neko akcijo..Zdaj vsaj vem, da sem prišparala, ker jih nisem kupovala v baby centru ali arielu...
Kako ste kaj Januarčice?
Meni so se predvčeraj neki srbeči izpuščaji po stegnih naredili. Ne vem zakaj, saj uporabljam kar kvalitetno olje proti strijam. Tudi kalcij mi ni nič kaj pomagal...Ima katera podoben problem?

< Sporočilo je popravil renan -- 24.10.2005 21:01:23 >

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 22:44:36   
Anonimen
Evo Nannn, poročam, kaj sem nabavila v Tosami. 2 tetra majčki, 3 povijalne plenice, predloga za v posteljico (nedrseča in nepremočljiva), 5 bombažnih kapic, vložke vir 80 (2 paketa), tetra plenice (2 paketa po 10 plenic), bombažne krpice (2 paketa - v enem paketu 5 večjih + 5 manjših krpic), 2 paketa otroške bombažne vate, 1 paket vpojnih blazinic za dojenje (za enkratno uporabo) in 1 paket sterilnih zložencev (50 kos/paket). To je to.
Saj ne mislit, da mam jaz kaj dosti pojma, kaj vse se rabi. Ogromno stvari mi še manjka. Oblekic v bistvu sploh še nimam. Čakam, ker v kratkem dobim od kolegice nekaj cotk, potem bom pa videla, kaj mi manjka in šla v šoping. Od opreme imava pa tud samo voziček in previjalno, vse ostalo je treba še kupit. Sej najbrž sem čudna, ampak se kar ne morem spravit kupovat. Preveč ponudbe je, pa znam same kozlarije kupit in vržt denar stran. Moram si vzet čas, narest spisek in it po štacunah.
Za user posted image pa velja potem novembra. Povej, ko boš nehala delat. Še za Alenko IST si rekla, da je od tu nekje blizu, ne?

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: JANUARČICE
24.10.2005 23:20:36   
Nannn
Hvala Tasi user posted image user posted image  kok denarja pa je bilo to vse skupaj?AlenkaIST je pa iz Mengsa tako da smo vse fuuul blizu...

Grem jest spanckat saj me jutri spet caka en deloven dan...se 7 delovnih dni user posted image user posted image  ze odstevam user posted image user posted image

Nocko Nannn user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 7:31:09   
Anonimen
Dobro jutro punce

Kako ste? Jaz sem bila včeraj prvič v materinski šoli. Bilo nas je ful mal - samo 6 deklet, pa še od tega imamo samo mislim da dve rok januarja. Smo pa imeli predavanje o dojenju in nosečnosti nasploh. Danes imamo telovadbo, vendar se je jaz žal ne bom mogla udeležiti, ker bom ravno takrat v LJ na UZ. Tako, da komaj čakam.
Sem pa tudi malo user posted image  in user posted image  ker moj user posted image  ne more it z mano. Pred 14 dnevi je že šefu povedal, da rabi danes prosto. Vse do včeraj mu je govoril, da ni problema. Včeraj pa mu je rekel, da mora priti zjutraj v službo in če bo dovolj ljudi, bo lahko šel domov. No, malo prej pa me je poklical in povedal, da mora delati.
Tako, da sedaj samo srčno upam, da bi mi posneli UZ na CD.

Se slišimo zvečer in držite pesti, da bo vse v redu z user posted image  .

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 8:36:31   
Nyah*
Jutro!

Ja nemsis user posted image , takega sefa bi clovek kr zadavil, eni se sploh ne zavedajo, koliko cloveku lahko pomeni tak dogodek, kot je UZ svojega user posted image . Huh, te razkurijo take stvari. Ti kar prosi, naj ti posnamejo, pa bo. Pa dobro opravi, javi se, ko prides nazaj!

Jaz imam tudi danes pregled, grem  piti glukozo, fuj in fej, pa potem kontrola, po mojem mi UZ ne bo delal, ker mi ga skoraj vsakic, ampak bi blo pa fajn spet svojo pikico videtuser posted image .

Drugace me ful skrbi, kaj mi bo rekel, ali naj bom na bolniski do konca ali kaj. Jaz bi sla po pocitnicah novembra malo se delat, mi hitreje mineva cas, pa se boljsi feeling je, kot biti doma, kaj pa vem. Upam le, da ni kaj hujsega narobe z manouser posted image .

Drugace sva bila vceraj v Avstriji, vam povem, da se cotke sigurno splaca tam kupovat. Sva kupila zimski pajac, pa kompletek za domov, pa en luskan body pa dve kapici pa nogavicke pa..., vse za 40 evrov, to pa ni veliko ane. Toliko je pri nas samo zimski pajac. Da ne govorim, koliko izbire imajo, da dol pades.

No, drzite pesti, da je z mano in z user posted image  vse ok,  se javim, ko se vrnem!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 9:15:38   
simonas
Pozdravljene punce!

Da se vam še jaz malo javim po dolgem času. Nič kaj ne uspem, ker je v službi kar gužva, saj pišem neke statistike. Saj je fajn to delat a zamudno.

Danes je še en lep sončen user posted image  dan. Je kar bolj prijetno in tako toplo...

Kako so kaj vaše user posted image ? Brcajo kaj? Naš user posted image se je nekam umiril. Včeraj se mi zdi, da se je obrnil, danes pa že brca spet navzven a tako bolj nežno. Upam, da ga kaj ne muči. Prej pa je bilo par dni tako norenje po trebuhu, da me je kar prestavljalouser posted image user posted image user posted image .

Nekaj me pika pod trebuhom oz. v spodnjem delu, kot bi me bolele vezi. A ima katera podobne problemeuser posted image ? Je pa res, da večino dneva sedim v službi na stolu in morda zdaj to trebuščku ne paše več najbolj. Popoldan ko pridem domov najprej skuham in pospravim, potem pa se malo sprehodim. Včeraj žal ni nič pomagalo, je še kar pikalo... Pa upam, da bo minilo. Saj nisem neka mevža a mi ne paše, da se nekaj dogaja, pa ne vem kaj je...

Čim lepši dan vam želim, pa božajte svoje bušije user posted image  in cartajte svoje user posted image .

Simona

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 9:24:12   
renan
Mene pika desno spodaj, ko preveč stojim na mestu ali prehitro hodim. To je širjenje maternice. Narobe delaš, ko se v tem stanju sprehajaš. Najbolje se je v tem primeru malo zleknit na kavč, skratka počitek, in špikanje se umiri.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 9:30:26   
LE&TA
No pri nas je ravna obratna slika kot včeraj, user posted image  je brcal celo noč in ni blo mira, tko da sem ful slabo spala.
Pr nas pa spet oblačno in megleno!user posted image

Nannn, na zdravje! Ti nisem nič fouš k greš na glukozo. Sem jo 2x pila!
Tašonka, tebi pa srečno na UZ. tud jst komej čakam, še 10 dni, še posebej me pa matra če sem še zmeri odprta sam 1 cm al se je kej spremenilo. Upam da ne in da ne bom sprobala bolniške pojstle pred januarjem!

LP vsem januarčicam

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 9:32:27   
LE&TA
Popravek, namesto Tašonka bi mogla napisat NEMSIS!! SORI!! A boš za spol vprašala?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 10:40:22   
pikica*
Mene nič ne pika, je pa res, da ne morem bit dolgo na nogah, ker me drugače preveč bolijo medenične vezi, ki se očitno širijo in mi povzročajo preglavice.
Naše dete pridno brca, tako da vsaj s tem nimam težav (oziroma skrbi).

Sem pa drugače danes bolj slabe volje. Že tako je vreme čisto turobno, zdaj sem pa izvedela, da so se mi  porušili še plani za začetek vikenda. Z user posted image  naj bi šla v petek na morje, ker se gre on potapljat, jaz bi šla pa tja malo uživat za eno popoldne. Zdaj so pa vse druge ženskice odpovedale, kar pomeni, da skoraj nima smisla, da hodim, ker bom v bistvu samo delala gužvo. Pa tako sem se veselila tega izleta user posted image . Že tako sem se odpovedala koncertu Phila Collinsa, ki bo v četrtek v Zagrebu (zaradi bolečin ne bi zdržala toliko časa na nogah) in bo šel user posted image  sam  s kolegi, zdaj pa še to. Eh, danes očitno ni moj dan user posted image .

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 11:01:26   
Nannn
Hojla,

LE&TA jest ne bom pila glukoze saj za enkrat mi je se ni treba user posted image user posted image  komaj cakam pa tudi jaz pregled in kontrolo rasti ploda z UZ user posted image  07.11.in sem ze cisto nestrpna da spet vidim naso pupo user posted image  se mi pa zdi da se je kar nekaj umirila in skoraj nic ne brca...hmmm pa se vceraj sem imela zvecer drisko user posted image  a mislite da je to kaj narobe ali ne?

pikica* jest se nisem dobila CD-ja...sem se pa tudi jaz vcasih fuuuul potapljala in uzivala pod vodo...res nekaj enkratnega...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 11:03:46   
Nannn
nemsis tale sef je pa res en user posted image  da ga ni sram ocitno nima se nobenih otrok da tega neponovljivega obcutka ne razume...bom drzala pesti da ti posnamejo CD in da pokazes tvojemu user posted image

LP Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 11:18:29   
AlenkaIST
Evo mačke, jaz sem tudi tukaj! Sem se zadnjič prehitro hvalila, da mi nič ni. Je prišlo za mano, zdaj pa čajčke pijem. No skoraj je že v redu, še kak dan.
Je pa fino, ker mi ni treba nič delat. Mi je pa tudi malo dolgčas, ker nič ne delam in nikamor ne grem. No ja. Je treba tudi malo počivat!user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 11:18:31   
pikica*
Nannn, a danes še ni prišel po pošti? Oddala sem ga v soboto, res pa je, da bolj proti koncu delavnega časa pošte. Daj mi prosim sporoči, če ga danes ne boš dobila. Kakšen dan zamude bi še razumela, kaj več pa ne. Ampak mislim, da se kuverta ne bi smela izgubit, ker je precej velika.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 11:43:24   
renan
Tudi moj user posted image  danes mal bolj miruje. Je včeraj bolj skakal. Mogoče je to od nizkega pritiska:)  Mislim, da ni nič narobe. Če se pri večih dogaja isto, je verjetno normalno...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 13:39:37   
Nannn
pikica* ko pridem domov ti sporocim...mogoce je danes v nabiralniku user posted image  uf komaj cakam da zacnem malo migat...

Hvala se enkrat...

AlenkaIST upam da se cimprej pozdravis user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 13:41:04   
Nannn
renan se mi zdi da ce malo bolj pobozam trebuscek zacutim minimalno mojo pupo ampak kot vidim zaenkrat se ni razloga za preplah...

Nannn

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 20:34:43   
Anonimen
Ojla punce

No, čas je da se vam malo oglasim. Kakor sem že zjutraj napisala, sem bila malo jezna malo pa žalostna, ker moj dragi ni mogel z menoj na UZ. Je bila mama tako prijazna in je šla z mano. Tako, da lahko rečem, da je šla gledat svojo vnukinjo.
Ja, punce, končno smo izvedeli kaj bomo dobili januarja. In to je pupa - user posted image  . Moj dragi je tako srečen, da je kar v devetih nebesih. Jaz pa seveda zraven.
Drugače pa je na UZ šlo tako hitro, da sem čisto pozabila reči, naj mi posnamejo na CD. Pa nič zato. Saj imam še en UZ in takrat bo dragi zagotovo šel zraven. Je pa naša pupa še vedno obrnjena na glavo. No, to bi bilo vse za danes.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: JANUARČICE
25.10.2005 20:49:17   
Anonimen
Meni se je tudi pikica umirila zadnje čase, samo nočem zganjat panike, ker jo enkrat na dan sigurno začutim. Je pa še pred kratkim cel dan brcala kot nora, tako da skrbi me vseeno malo. A mislite, da naj že prej zatežim G ali naj počakam do drugega tedna, ko imam pregled?
Simonas, mene tudi boli čisto v spodnjem delu. Jaz tega v bistvu ne čutim kot špikanje, ampak imam bolj občutek, kot da me zacuka. Mogoče isto mislimo, pa drugačne besede uporabljamo. Me pa zacuka čisto v dimljah, pa pod sramno kostjo, kot da imam pikico že v kanalu na poti ven.user posted image  Do zdaj mi ni nič rekla, da bi jo nizko nosila, sicer imam pa drug teden pregled, pa jo bom še za to vprašala.
Nyah (in ostale, ki kupujete v Avstriji), kam v Avstrijo pa hodite nakupovat? Se res splača? Ker za oblečt nimava še čisto nič za tamalo, tako da naju ta šoping še čaka, pa bi šla kar gor, če se res splača. Še najraje bi šla v Celovec. Katere štacune imajo tam, da se splača it?
Nannn, za te stvari, ki sem jih naštela, sem dala 19.099 SIT. Si ne upam pomislit, koliko bi dala v kakem Baby centru, če bi tam to kupovala. Že v Tosami me je kap, ko mi je račun povedala.user posted image
Meni pa sploh ni bilo grozno pit glukoze. Ko sem brala in poslušala od drugih, kako bljak je to, me je bilo kar strah it tja. Sem se že psihično pripravila, da bom letela bruhat.user posted image  No, pa me je prijetno presenetilo, ker ni bilo glih ogabno. Malo čuden občutek, na tešče popit tako sladko vodo, ampak sem ful sladkosneda user posted image , tako da mi ni bilo krize.

P.s.: Nemsis, čestitke za user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 25.10.2005 20:50:55 >

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Adaptirano mleko
Sanikaa

Katero adaptirano mleko dajete otroku:

Aptamil (36%)

Novalac (22%)

Milumil (3%)

Hipp (14%)

Nestle Beba (5%)

drugo (19%)


Število vseh glasov: 314

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!