Anonimen
|
Meni se je tudi pikica umirila zadnje čase, samo nočem zganjat panike, ker jo enkrat na dan sigurno začutim. Je pa še pred kratkim cel dan brcala kot nora, tako da skrbi me vseeno malo. A mislite, da naj že prej zatežim G ali naj počakam do drugega tedna, ko imam pregled? Simonas, mene tudi boli čisto v spodnjem delu. Jaz tega v bistvu ne čutim kot špikanje, ampak imam bolj občutek, kot da me zacuka. Mogoče isto mislimo, pa drugačne besede uporabljamo. Me pa zacuka čisto v dimljah, pa pod sramno kostjo, kot da imam pikico že v kanalu na poti ven. Do zdaj mi ni nič rekla, da bi jo nizko nosila, sicer imam pa drug teden pregled, pa jo bom še za to vprašala. Nyah (in ostale, ki kupujete v Avstriji), kam v Avstrijo pa hodite nakupovat? Se res splača? Ker za oblečt nimava še čisto nič za tamalo, tako da naju ta šoping še čaka, pa bi šla kar gor, če se res splača. Še najraje bi šla v Celovec. Katere štacune imajo tam, da se splača it? Nannn, za te stvari, ki sem jih naštela, sem dala 19.099 SIT. Si ne upam pomislit, koliko bi dala v kakem Baby centru, če bi tam to kupovala. Že v Tosami me je kap, ko mi je račun povedala. Meni pa sploh ni bilo grozno pit glukoze. Ko sem brala in poslušala od drugih, kako bljak je to, me je bilo kar strah it tja. Sem se že psihično pripravila, da bom letela bruhat. No, pa me je prijetno presenetilo, ker ni bilo glih ogabno. Malo čuden občutek, na tešče popit tako sladko vodo, ampak sem ful sladkosneda , tako da mi ni bilo krize. P.s.: Nemsis, čestitke za
< Sporočilo je popravil Tašonka -- 25.10.2005 20:50:55 >
|