Joly
|
Lep pozdrav vsem januarčicam! Upam, da bom sama tudi ostala januarčica, saj imam rok 29.1. in nek občutek mi pravi, da bom zdrsnila v februar. Vas pa vseeno vprašam za en nasvet: ta vikend sem bla v Arielu in si malo ogledala vozičke. V bistvu sem bila že odločena katerega kupit in kje, samo mi je pol trgovka dala mislit. Jaz sem mislila vzet tisti voziček, ki ima že vse: košaro in lupinici, ki jo daš kar gor na športni voziček (cena pride okoli 120.000 sit). Trgovka mi je pa rekla, da ne ve, če bom to potrebovala, glede na to, da bom imela otroka pozimi. Jaz sem si predstavljala tako: v avtu bi ga vozila v lupinici in ko bi šla na sprehod bi ga dala v košaro, ker trgovka pravi, da pozimi ga ne moreš okoli vozit v lupinici (ki bi jo dala na voziček), saj ni tako zaščitena. Tu se potem postavi vprašanje ali je potrebno imet lupinico, ki ti gre na voziček?? Lahko jo kupim tudi posebej!! Kdaj pa ve nameravate z otrokom prvič na sprehod? Mislim, da se po 3-4 tednih po rojstvu že lahko??!! Glede na to, da so ti vožički neverjetno dragi, kakšne nameravate imeti? No, trgovka mi je rekla, da se otroci po 4 mesecih že začnejo dvigat in v bistvu jih ni več za imet v košari, ker radi gledajo ven. Takrat bo pa že mesec maj mesec in bo že prijetno toplo, vsaj pri nas, ker sem z Izole!! Tako, da sem zdej že čisto zmedena, kaj kupit. Glede na to, da grem naslednji teden v materinsko, sem celo mislila tam vprašat, kaj preiporočajo. Bom pa zelo hvaležna vaših nasvetov, saj vas redno berem, bolj poredno pišem, in ste mi dale že ogromno dobrih nasvetov in informacij. Lep dan, čeprav je na obali že cel teden megal in ni videt, da bo sonček kmalu prišu. Se tipkamo. LP, Joly
|