|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
19.10.2005 14:27:14   
pikica*
Midva začneva z materinsko šolo 8.11. v ljubljanski porodnišnici. A moram prej še kaj uredit? Kar se naročanja tiče, vem, da ni potrebno. Gre mogoče takrat še katera?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.10.2005 14:41:38   
Nannn
renan tudi jaz imam probleme z bundami in jaknami  user posted image  bom pa danes pogledala v omaro ce bom nasla kaj pametnega od mojega  user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.10.2005 14:50:31   
Nannn
Jest in AlenkaIST pa  zacneva z mat.solo 07.11.2005 user posted image user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.10.2005 14:53:38   
pikica*
Uf, bunde in jakne. Jaz imam tudi s tem težaveuser posted image . Nekaterih ne zapnem več, nekatere pa komaj (to je pa tako, ko so v modi telirani plaščki....in ker me je zaradi nosečosti malo več tako čez trebuh kot tudi prsa, je zapenjanje čista mission impossible). Zdaj mi je mama dala en pol plašček, ki je malce širši, tako da ga bom lahko zapela. Ampak ga moram nest še v čistilnico. Mi pa ni najbolj všeč, ker mi je malo prevelik - preširok čez ramena - je pa res, da ga ravno zato lahko zapnem. Se bo treba letošnjo zimo bolj not držatuser posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.10.2005 14:56:11   
pikica*
Aja, saj res...7.11. se začne materinska. S temi datumi je čista zmešnjavauser posted image . A ve bosta šle v LJ v materinsko?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.10.2005 15:42:01   
Nannn
pikica* ne midve greva v Kamnik ker nam je najblizje...

Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.10.2005 9:34:42   
baklica
Dobro jutro januarčice!

Joj, kako ste vse pridne. Jest pa vse šparam za takrat, ko bom šla na dopust (začetek decembra). Za šolo še ne vem kdaj se začne, bom pa po moje zvedla naslednji teden, ko imam spet kontrolo.
Cunjce bojo še malo počakale, mam zaenkrat dost dela s tekočim pranjem, saj ne da bi ga bilo pol manj, sam več časa bo (vsaj upam).
Telovadit se mi ne da, me mora moj user posted image priganjat user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 282
20.10.2005 9:53:21   
pinka1
Eno vprašanje! Začeli smo 28. teden in zadnjih 10 dni malček že tak fejst brca da včasih že tud zaboli, pa trebuh valovi itd. Zdaj pa že dva dni bolj švoh brca, pa tud ne pogosto. Pa me zanima, kako je pri vas? A v tem obdobju že tud tak intenzivno brcajo, al majo včasih tud bolj mirna obdobja?
Nočem delat panike, ampak mal me pa skrbi zakaj se je naenkrat tak umiril. Mogoče pa samo spančka?!?

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.10.2005 10:08:39   
baklica
Tud jest mam občutek, da ni več tistih konkretnih brc. Saj ga čutim, da se premika - kot valove, ampak že manj. Po moje mu samo prostora zmankuje.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.10.2005 10:11:43   
AlenkaIST
Jutro

Jaz lahko povem, da imam še vedno tudi mirna obdobja. Res pa je, da user posted image  nosim bolj zadaj in verjetno še manj čutim. Ko pa brca in ga sračka pol je pa veselica. Trebuh valovi in poskakuje da je kaj. Drugače pa čutim tudi, ko me brcne v rito. Takrat je očitno obrnjen nazaj........

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.10.2005 10:15:39   
tinkamiška
Hoj!

Jst sem v 30t, točno 29t5d. Moja miška brca in se kobaca, da se moram včasih ustavit in počakat, da se zdivja, potem pa lahko grem naprejuser posted image  Sem brala, da je nekje do 30t čisto normalno, če kak dan malo bolj miruje...

Jakne-jst imam en plašček, ki ga lahko še zaprem, ker mi je bil malo prevelik, mi bo pa tudi mama kasneje posodila polplašček, ki mi bo takrat prav. Sem pa bila včeraj v MB in sem si končno kupila ene žametne hlače, da lahko dam kavboljke pratuser posted image  Pa še par zgornjih delov in en šal, ki si ga zdej zavijem okoli vratu in mi visi čez trebušček, da mi ne piha po njem.

V mat. šolo naj bi šla naslednji teden v CE, če mi slučajno ne bodo napopali enega izpita, potem si jo bom morala pač prestavit. Traja pa tri dni po 4 ure.

Danes ponoči me je spet začela matrat zgaga in že cel dopoldan se trudim, da bi jo odpravila, pa nič, će kr je tuuser posted image

No tak, sem vse povedalauser posted image

Lepo bodite in naj malčki veselo migajo v baušijihuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.10.2005 10:18:34   
renan
Mislim, da ni panike pikica. Tudi moj več tako konkretno ne brca, ker po moje več nima mesta, da bi se raztegoval. Verjetno le s komolci in koleni dreza...Jaz sem začetek 29. tedna. Včasih  je tudi kak dan bolj miren in me  začenja skrbet, nato je pa spet tako živahen, da me je strah, da mu ni kaj narobe...
Trenutno me dreza nekam pod rebra, ( mogoče z ritko..). Verjetno mu gre na živce, da  preživljam jutra za računalnikomuser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.10.2005 10:24:56   
Nannn
Jutro user posted image

Jest sem pa danes tako zaspana da bi kar malo odremala....sem ponoci v redu spala ampak me je zjutraj tudi pekla zgaga sem spila malo Donata pa je bilo malo bolje...Moja pupa se kar ornk brca user posted image  me je pa parkrat tako mocno pod rebra sunila da sem kar zastokala user posted image  se je se moj ustrasil kaj je z mano narobe...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.10.2005 10:58:25   
LE&TA
No tud naša bebica se je mal umirila, pa me je že skrbelo, zakaj! V bistvu se sam mal premika, pa redko brcne tko močno kot je prej. Ma dokler miga je vse OK!
Me zanima, če ste si že kej cunjic prpravle al boste še počakale? jst mam eno škatlo cunjic za oprat, pa ne vem kdaj bom, ker se bo treba za likalnik dat pol in zlikat, jst morm pa počivat, poleg tega mi pa mama in vsi doma ne pustijo nič delat. Res je da se moram pazit, ker sem že odprta, sam zlikala in uredila bi si pa rada sama! Pa še kej bo treba kupit!

Vreme je pa lih za počivat!

LPuser posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.10.2005 11:12:05   
Nyah*
Helou pupe moje!

Da vam se jaz malo pojamram. Vceraj sem bila v sluzbi in mi je tako mocno slabo ratalo, da sem se ze drugo solsko uro kar sesedla na stol, so se moji pikici ful ustrasili, jaz pa tudi. V glavnem, sem skoraj skup zlezla. Pa sem sla predcasno domov in k zdravnici, ugotoviva, da imam ful nizek pritisk, kar je v kombinaciji s slabo krvjo razlog za slabost. V glavnem sedaj sem na bolniski, ne vem ali naj user posted image  ali naj se user posted image , do torka, ko imam pregled pri G, da pove kako naprej. V soli je valda ze panika, so me ze klicali, ce se sploh pridem ipd...halooooo, kaj pa jaz vem!!!

Moja user posted image  pridno brca, ponoci, zjutra in zvecer, cez dan pa manj, razen ko res lezim. Trebuh tak fajn valovi, da sem cisto navdusena!!user posted image user posted image user posted image

Ostale, ste fajn??

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.10.2005 12:03:02   
Anonimen
Ojla punce

Mene pa zgaga matra. Se mi zdi, da tudi Donat čez čas ne bo več pomagal.
Sicer pa tudi naš user posted image  včasih miruje malo preveč in me s tem prestraši. Druge dneve pa je ful aktiven/a. Drugih zdravstvenih težav nimam in upam, da je z user posted image   vse v redu. Bomo videli, kaj bodo povedali v torek v Ljubljani na UZ. Komaj čakam, da ga/jo vidim. Mogoče bomo končno izvedeli kaj bomo dobili.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
20.10.2005 12:14:58   
nejca1
Živjo!

Tudi nas Jan tako brca, da se samo sprašujem, kaj bo še v teh treh mesecih. Pa občutek imam, da imam tud trebuh že kar velik. Drugače je vse po starem, v torek ima pregled in moram vprašat za materinsko , kdaj se začne na našem koroškem koncu. Nekaj cunjic sem dobila, nekaj bodijev in pajackov sem sam kupila. Punce, dobila sem ful takih bombažnih majč na preklop. Meni je to ful majhno in nepraktično. A jih je res treba uporabljat? Jaz sem mislila, da bi malega oblekla kar v bodi, pol pa še pajacka ali pa hlačke, pa še kaj povrh, če bo mrzlo.

Zdaj malo o tem razmišljam ,kako jih je treba oblečt, pa kaj bom imela za iz porodnišnice...user posted image

Lp, Nejca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.10.2005 12:31:42   
pinka1
Punce, ste me kr fajn potolažile, ko vidim, da imate tudi druge mirna obdobja. Sicer je pa dans malček že bolj živahen in me ravnokar brca tu spodaj pri jajčnikih - full hecen občutek..... Sicer pa še en teden, pa imamo spet UZ. Komaj čakam!!!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.10.2005 13:30:00   
LE&TA
Nejca, tiste majčke na preklop so baje ful praktične, ćez daš pa še pajaca z dolgimi rokavi, ali pa bodi z dolgimi rokavi in pajaca brez rokavov. Tko sem jst dobila info! Boš pa itak vidla kako ti ga bojo zrihtali v porodnišnici in ga tud naprej tako oblačiš. Sej nobena taprvič točno ne ve kako in kaj, boš pač sproti vidla kaj ti odgovarja!

Za iz porodnišnice pa pajacka, pa še neki spodi, kapco, tople nogavičke , copatke, odejico, kombinezonček. Morš vedet da bo zunaj mraz januarja!
Nekako tako!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.10.2005 14:04:00   
AlenkaIST
Jaz ne bom nič preveč komplicirala glede cunjic. Imam pa namen uporabljati bolj bodije.
Zavijala v nedogled ga sigurno ne bom. Body, (majčka), flis kompletek, zimski pajacek pa dekica čez lupinico pa menda bo dovolj. Doma bomo imela pa itak toplo.
Glede seznama, ki sem ga posredovala: drug teden sem zmenjena z babco, pa bova šle čez. Vam sporočim, če je kaj neuporabnega oziroma če kaj manjka. Mi je pa tudi obljubila, da bi bo v porodnišnici, pri Pušenjaku zrihtala UZ. Komaj čakam!!user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.10.2005 14:33:40   
uniq
dan punce,
včeraj sem preživela najhujše popoldne kar je možno. Okoli treh me začelo zbadati v prsnem košu nato pa je bolečina začela kot bi mi nekdo sedel na prsni koš. Svak me je odpeljal k zdravniku tam mi niso vedeli pomagat in so me z rešilcem odpeljali v bolnico, kjer so mi opravili ekg in ostale preiskave vse ok...tudi z bebico. Tam sm potem ležala 2 uri da so mi dali infuzijo in je bilo vse ok. N0obenih bolečin in nič...bila sm utrujena ko hudič. Moj dečko me je čaku zuni in bil ves fertik me je kuj stisnil k sebi. Ko pa smo bili nekje pol km od bolnice ko sm bila v sedečem položaju me je spet zvilo. Doma sm še bruhala....kavno usedlino čeprav kave nism pila že dva dni in pa nekakšno sluz. Sm mojmu rekla naj kleče in naj mi dajo kaj proti bolečinam. In veste kaj je vse to bilo....kislina....ponavadi se dvigne....meni pa je ostalo znotraj in me znotraj tiščalo. Tako da bolečina je neznosna....pomagal mi je pa rennie...in zej jih mam stalno v žepu. Spala sm pa dones do 11 ker sm bila tako zmozgana in utrujena. Prav hudo bilo.
Dones je pa moj dečko ves bolan in sm mu šla nakupit vitaminov in tega sranja, da se bo pocajtal. Zej je mal zaspal in je prijetno mir.Tko da mam kar pestro.
Mal me skrbi k se user posted image  dones še nič ni premigal....sm pa v 26 tednu...ne vem kaj bi bilo k včer zvečer je še migal. Dones zutri ga je celo dečko neki hotu budit...da bi ga čutil k to nikol ni naredil. Mislim da ga mal panika.
Aja včer je bil bogi k so kao mislili da imam strdek in da mi lahko v srce pride je bil on čist fertik....kar mal naj ga bo strah ....je blo fino poj čutit njegov objem.
Upam da nikoli nobena ne doživi teh bolečin....popadki se pred tem skrijejo...

Neposredna povezava do sporočila: 296
20.10.2005 14:40:15   
AlenkaIST
Ej Uniq, ne delaj nam skrbi! Upam, da bo vse v redu, držim pesti  user posted image  

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.10.2005 14:57:28   
tinkamiška
Uniq jst tudi držim pesti,da te bo nehalo matrat in da je bila to samo mala kazen za tvojega dečkota, da se mu ne bo zdelo vse tako samoumevnouser posted image

Sej se mal hecam, ti pa vseeno želim, da se nebi več tako počutila in da bi tvoj pikec pomigal in ti dal vedet, da je z njim vse vreduuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 298
20.10.2005 15:12:54   
renan
Eto Uniq vidiš vse slabo je za nekaj dobro, si vsaj čustva predramila v tvojem dragem. Normalno je, da otrok včasih malo manj brca, če ga pa tudi zvečer ne boš čutila, ko boš mirovala, pa se pojdi pokazat na urgenco.

Jaz bom naslednji teden oprala vse oblekce in posteljnino in jih zložila v omare. Potem bom pa samo še čakala, se razvajala in seveda obiskovala materinsko ter urejala formalnosti na CZD.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.10.2005 17:17:00   
renan
Za vse, ki razumete nemško je tu link testa vozičkov. Najnižje so na nemškem področju najboljše ocene...

http://www.stiftung-warentest.de/online/kinder_familie/test/1193871/1193871/1195742/1195744.html#jump1

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?