dansas
|
nastja, kaj...!!? Še četrtega bodo imeli??? Kaj so nori malo? Ne morete verjeti kolikokrat dobim vprašanje, ko grem s svojo četico po mestu: Gospa, kaj so to vsi vaši?!! Jaz pa jim rečem: Ne, enega imamo še doma! Ampak saj meni se štiri tudi sliši veliko, samo če pa edega ali dveh ni, mi pa kar nekaj manjka (je premalo kričanja;). Ravno ta vikend smo šli prvič ven jest od kar imamo S. Moj je še parkiral, jaz pa sem šla naprej pogledat za prosto mizo. Me je kelnar vprašal za koliko rabim mizo in ko sem mu rekla, da za 6, si je po moje predstavljal, da bodo še kaki stari starši zraven Mislim, da ne rabim govorit, da smo bili daleč najglasnejše omizje v gostilni. Pa sploh ne zaradi S - se sploh ni nič jokal. Tamala je imela slab dan, kar je pri štirih letih zelo glasna in jokasta reč pikica, bravo za izlet. Moj je še večji gorenc od tvojega (čeprav je štajerc;) in se še ni javil, da bi nas na kak izlet peljal Malinca, kako kaj priprave na rd in krst? Če te slučajno kaj potolaži, S tudi eno obdobje ni hotel jesti kosila (in tudi sedaj mu to ni najljubši/najboljši obrok), ampak je minilo. Če kaj protestira med hranjenjem, ga probam malo nafintati, samo me je že pogruntal, zato mi več ne rata zmeraj. Ponudim mu flaško z vodo in ko odpre usta, mu namesto flaške porinem žličko s hrano Priznam, da je to malo podlo, ampak tudi ni fer od njega, da se jaz potrudim in mu skuham prečudovito kašico, on je pa noče jesti . Pet minut zatem ko jo bom pa stran vrgla, bo pa lakota za umret bučka, bravo za plazenje Imajo tvoji kmetijo? To je verjetno kar veliko dela. naše noči so še vedno kar nekaj - veliko se zbuja in težko brez joka nazaj zaspi . Pa sem si en mesec nazaj zadala, da ga bom do morja "naučila" (bolj) samostojno spati in nepasirano hrano jesti, pa nič od tega S hrano bomo že kako, spanje me pa prav skrbi. V soboto gremo namreč na morje, kjer bomo spali v slamnatih hiškah, ki niso ravno zvočno izlolirane. Me skrbi, da če se bo tam sredi noči tako drl kot se doma, da me bodo še iz naselja vrgli ven. Pa tak sonček je sicer, pravi dobrovoljček, sestricam se naglas smeje (še posebaj tasrednji, ki največ za njega skrbi), brez problema se tudi sam zaigra, v bistvu sem razmišljala, da tamala več joka kot on... ampak ponoči, ponoči je pa pravi vragec Mi ni jasno kako bom funkcionirala, če bo še tako stanje septembra, ko grem nazaj v službo Po moje bom imela kafe za zajtrk, kosilo in večerjo zdaj grem pa počasi (že) pakirat za na morje - čeprav gremo šele v soboto; ker že zdaj vem, da bo norija v petek zvečer. Na srečo sem se spomnila danes it po potrdilo za zavarovanje za tujino, ki nam je seveda v nedeljo poteklo, S ga pa še itak ni imel...
< Sporočilo je popravil dansas -- 21.6.2017 11:17:00 >
|