bucka*
|
Nastja, komaj cakam tvoj pregled, bomo skupaj pricakovale najmlajsega bratca/sestrico nasih mulckov :-) ja, itak te je bolela glava od diete... noseca in dojeca, moras dovolj in kvalitetno jest. Kako dolgo pa potem mislis T. dojit? Al bos kr oba naenkrat? Delat tud ne bos sla najbrz vmes, ane? A ze kej razmisljas o takih zadevah? :-) Ribica, ne sekiraj se prevec zaradi padca, to je del tega obdobja, imajo zelo trde glave in prozne kosti :-) Pikica, z dopustom najbrz ne bo nic, mogoce samo kaksen izlet. Nam ne bo zneslo, ce hocmo sobo zrihtat. Ki se je seveda se nismo dotaknili in me to noro nervira :-/ Pia, pri nas je mami se vedno zmaj, to ne mine. Ker sem vec z njima in moram red delat, ce hocem red imet. On potem pride in crklja in vec dovoli, ker ima bolj spocito glavo. Ampak ce se jaz umaknem in njemu pustim, da ima komando, potem zna pa tud zanoret in to tako, da vsi samo obstanejo na mestih z odprtimi usti. No, tega pa jaz ne znam :-) Dansas, razvojna ni nek bavbav. Tudi jaz se strinjam, da je bolje, ce te stvari potekajo po svojem naravnem ritmu, po drugi strani bi pa tudi peljala otroka v razvojno, ce bi zdravnik narocil. Nekateri potrebujejo samo malo spodbude, nekateri imajo pa resne tezave, ki se na tak nacin prej odkrijejo. Saj to se tam hitro vidi. Skodi v nobenem primeru ne. Gotovo sem se kaj pozabila, pa se zdaj ne spomnim Mi smo imeli dve boljsi nocki, po enem tednu zbujanja na dve, tri urce. Sem cakala zobek, pa ga se ni, lahko da je bla tud prebavca. Ribica, jst ji dajem mascobo v obrok, ker drugace se mi zdi, da tezko kaka. Dam pa velikokrat maslo in baje je tudi ok, so mi ze pri fantku rekli. Zdaj pocasi napredujeva z raznolikostjo obrokov, se ne paci vec za vsak nov okus, tko da sva kar napredovali. Vcasih ji dam dve njeni mali zlicki nase omakce cez, da sproba se to :-) zdaj ko lahko smetanco damo, je lazje, nisem pa se skutke probala. Pia, ta je dobra, si delala pregoste kasice. Sej nisem vedela kaj nej si mislim, ob vseh stvareh, ki si jih poskusila. Pupa, probaj se ti :-) Mi smo ze noro aktivni, v posteljici se je zacela dvigovat, sicer se vedno na kolena, ene trikrat vceraj pa tud na nogice :-) je bla ponosna :-) po kolenih je pa ne ujames, ce vidi kaj, kar ji ugaja, je kot raketa. Potem se pa ustavi, raziskuje in cveka :-) kaksnega smiselnega zloga se ne pove (mama, kaka sicer ja, ampak ne v kontekstu), ploskat jo pa tudi ucim, pa se samo smeji :-) Pia, pikica, vaju imam v mislih okrog 18, bi blo lustno ce bi se dobile :-) Aja, sinko je ok, kaslja, vrocino je imel pa samo en dan. Najbrz se je bolj prehladil kot kaj drugega. Bazen sem napihnila (dno ni napihljivo pikica), ampak se nismo prisli noter, ker je en dan prevec kasljal, dva dni so ble pa popoldne nevihte in tud ni blo nic. Zdej pa ne vem, najbrz bi mogla ze vodo menjat :-/ ah, ni nam namenjeno :-) Lep vikend punce!
|