Ribica **
|
No evo, jaz pa mislim, da ste še od včeraj utrujene in da ni nič novega tule gor. Pa samo maila nisem dobila. Meni je bilo tudi fino, potem sem sicer moža 20 min čakala in ob cesti futrala tamalo s kosilom , pa do doma ni zaspala, tako da je doma pojedla preostanek in zaspala za uro in pol. Mi je olajšala delo, da je nisem rabila zbujat za v ZD, sem pa še danes bolj slabe volje, ker smo čakali uro in pol skoraj, seveda je bila mala sitna, potem pa še pregled ni bil ravno njej po godu. Še vedno naj bi bila suha koža, le flekec na nogi še ne vemo, kaj je (pomojem enako), tako da sem mogla po neko specialno milo in po bepanderm za mazat, pa z mehčalcem naj bi nehala prat in za 2-3 tedne imela dieto - jaz in ona, ker jo še dojim. Zaenkrat bom pet dni opazovala kaj bo z mazanjem, mehčalca tudi ne bom dala v oblačila, ki jih bom zdaj prala, z dieto bom pa še počakala, ker resnično ne vem, kaj naj jem potem (brez svinjine, salam, paštet, agrumov, svežega paradižnika, lešnikov, orehov, čokolade, aditivov, konzervansov, barvil, arom, jušnih koncentratov, morskih rib ipd.). Bomo videli. Predvsem me daje to, da sem vse uvajala po pravilih, pa ji ni bilo nič do pred slabima dvema mesecema, kar pa sovpada tudi s časom po cepljenju. Edino nektarine ji ne bom več dala en čas, ker so se ji pojavile pikice, ta pediatrinja zdaj je pa rekla da ne jagod, naša in patronažna pa, da lahko jagode. Še ne vem, kaj bom v tej smeri storila, se mi pa spet precej zmanjša nabor sadja za dopoldansko malico. Če bova mogli uvest dieto, pa itak odpadejo vse kupljene, mi bomo pa ravno na morju. D3 jaz še vedno dajem po 3 kapljice, ampak enkrat na dva do tri dni, ne vsak dan. Itak sva že celo zimo in pomlad veliko zunaj. Zdaj pa ko zaspi v vozičku in ko sem ugotovila, da je ful enostavno hodit okrog z busom, celo že dopoldne kaj pametnega opraviva. Za spat ima le bodi s kratkimi rokavi oz. kratek pajacek, pokrita je pa z bombažno dekco, se pa skoz odkriva. Če je hladna, se pride pa k meni pogret. Vmes en dan, ko je bilo hladneje, je imela dolg bodi in hlačke s stopalci, pižamce pa že en čas nima. Je bolj vročekrvna in hitro se spoti, potem so pa spet kaki fleki/pikice. Spi pa od 20.30/21h do 7h približno, jé ob 23-24h, preden grem spat, potem pa načeloma do 5-6h ne, včasih tudi celo do 7h. No, danes je jedla še ob treh in ob petih in ob osmih. Čez dan dopoldne spi pol ure do uro, popoldne pa že kar lep čas po 2 uri in več, edino če vstane pred 4., je do večera že grozno sitna. Zdaj en dan sem jo dala spat ob 19h, ker ni bilo več za zdržat.
|