bucka*
|
• Hej hej punce! • Danes se vam tudi jaz javljam, po dooolgem casu. Sem bila tako okupirana, da enostavno nisem utegnila pisat. Odkar smo prisli od mojih, nisem prisla na zeleno vejo z opravili doma. Zvecer pa vsakic zaspala z mulcki vred • Sploh ne vem, kje naj zacnem… • NASTJA, JUHU!!!! SUPER IN DRZIM PESTI, DA BO VSE TAKO KOT MORA BITI he he, dobr da si za dve zime drv nastimala, da ne bo tvojmu treba… ker drugo jesen ne bo nic z dvema malima mulckoma pod nogami kaj bo to… februarcek ali marcevec? Aja se to me zanima… nic se ne pohvalis kako napreduje dieta? Se se drzis? Ucinkuje? • Ribica, dobrodosla v svet starsev tako nekako zgleda dopust z otrokom nadaljnjih x let (dansas in pikica vesta koliko je x) vse, kar si poslusala, a nisi tocno razumela, se pocasi uresnicuje • Nastja, sem ti rekla da si oplela, ko se je dvignil zdaj sledi pa stalna telovadba • Pia, zal mi je, da imata spet tezave poskusi postopoma izlocat, ali pa ce probata spet it na magnetno resonanco? Smotano je tole z alergijami, vecna borba :-/ za zmenek sem, seveda, lahko se dobimo vse tri skupaj, mojo stevilko itak imas na ZS, jaz jo imam pa od pikice, tako da me kar kontaktiraj. Itak pikici obljubljam obisk ze nekaj casa, pa ne pridem do tja :-/ pikica oprosti. • Pikica, mastitis je hinavski ja, hitro se pojavi, ce nisi previden/pozoren. Ko ni toliko jedla, si mela vec mleka, ko je spet gh zacela, se ti je pa nabralo… je zdej ok? • Danes sem se koncno namenila postavit bazen, sem sla v merkur po podlogo, vreme je lepo napovedano, ne da se mi vode tocit samo za dan ali dva. No, pa mi, kot naroceno, zakuha sinko. Ma vrocino. Tko da spet odpade vse skupaj. Bo jutri ostal doma, pa bomo videli kako bo s pocutjem. • Puncka je pridna, z gh napredujeva, pocasi ji vse vec stvari vmesavam v njeno standardno mesanico, pa kar poje. Tko da smo koncno prisli do malo raznolikosti (spagetki, prosena kasa, riz…) Ceprav tak obrok, kot ga kuha ribica, sem sinkotu pripravljala sele pri desetih mesecih, kot prehod na naso hrano. Zaenkrat se nimava cesna. Paradiznik je pa dobila. Po jagodah ma pikice okrog ust, ampak ni hujsega, tako da ji dam kaksno sem in tja. Danes sem kupila skutko, bova zaceli se to uvajati. S sadjem seveda. Z vecerjo sva se vedno tako tako, kakor nanese. Drugace sem malo zmedena glede zajtrkov in malice, jst stejem kot zajtrk GH (sadno-zitno kasico), kot malico pa potem dojenje. Ne glede na to, katero uro mi uspe. Zdej je ratala noro aktivna, plazi se kot nora, dviguje se, ampak ji ne uspe na nogice, samo na kolena, potem se pa odpuza dalje posledicno se tudi ure spanja spreminjajo vsak dan, odvisno od aktivnosti. Potem pa lovim to hranjenje, komaj usklajujem vse… Mislim da je to vse, sem tipkala v beleznico, upam da mi uspe kopiranje Aja, pupa, dejansko smo v drugem toplotnem pasu in ko si pisala, da noces k nam, je bilo tu bogih 22stopinj, tko da bi najbrz res bundo potrebovala ;-) meni pase, priznam, ampak zavidate mi pa lahko samo ta dva meseca… ko bom septembra pisala, da moramo ze kurit, mi ne bo nobena vec fovs Lepo spanckajte punce, dopustnikarji uzivajte, ostali pa tudi! Nocko
|